banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 00:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2009, 16:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Xander Cage je napisao:
[, и ко то не може прихватити очигледно живи у заблуди, вјероватно у шведској :)

Znao sam ja da ta ŠveCka ne postoji! :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2009, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Banjalucki_Behar je napisao:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-15427.htm

Vrijedi procitati...................

Pozzzzzzz

Ah sta ces...u svakom zitu ima kukolja!
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2009, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Xander Cage je napisao:
Shabban je napisao:
Iskren da budem meni taj Marjan ne ide u glavu nikako... Jbt ok je sto on kao Srbin navija za BIH... Ima kao covjek pravo na to al da tolko podrzava zastavu sa ljiljanima i govori ovo je nasa zastava e to mi nije jasno... Vjerovatno se prodo za male pare

ебига.... бивши наркоман који је за паре обукао дрес бих и преносио утакмицу, је сад постао идол читавој бих, бар оној половини која прати ту репрезентацију. све ти говори о држави :)
све је то фино, ја разумијем да је вама драго што босна игра тако добро, и све је то у реду честитам и ја фудбалерима, добро играју... али престаните маштати о томе да ће преко ноћи читава РС почети навијати за ту екипу... неће и тачка, ми имамо своју репрезентацију, Србију, и ко то не може прихватити очигледно живи у заблуди, вјероватно у шведској :)

Тачно тако.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2009, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
bijeli_sa je napisao:
konstantna politicka borba da od banjaluke naprave patriote Bosne, sasvim glupo, nepotrebno i ne pridonosi nicemu osim sto samo dize tenzije, za Bosnu ima ko da navija i ko da je prati, neka RS navija za srbiju, hercegovina za hrvatsku i to je to...

zato nek svako voli svoje, mi imamo nasu zastavu sa ljiljanima i to je jedina koju ja prihvatam, svi mi imamo nase zastave i tako i treba da bude, pozdrav...

добро си то рекао.... то је суштина ... поздрав нормалним људима који живе у стварности

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2009, 07:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Xander Cage je napisao:
bijeli_sa je napisao:
konstantna politicka borba da od banjaluke naprave patriote Bosne, sasvim glupo, nepotrebno i ne pridonosi nicemu osim sto samo dize tenzije, za Bosnu ima ko da navija i ko da je prati, neka RS navija za srbiju, hercegovina za hrvatsku i to je to...

zato nek svako voli svoje, mi imamo nasu zastavu sa ljiljanima i to je jedina koju ja prihvatam, svi mi imamo nase zastave i tako i treba da bude, pozdrav...

добро си то рекао.... то је суштина ... поздрав нормалним људима који живе у стварности

Nije lijepo, ali je tako ... jbga ...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2009, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Какво помирење?! Ко крене путем помирења, нека прочита Дневни Аваз. Послије једног броја, биће онај стари ... :-? Ти људи и душом и тијелом мрзе све што је српско.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2009, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Citiraj:

Gledaj bijelog sto se opametio :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisi ovako rodjace pricao prije jedno 10 dana.... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2009, 12:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2008, 10:01
Какав патетичан шупљак од текста...

Само фали цитат из неке пјесмице Ђорђа Балашевића и фотографија дјечијег села Драгана Викића... па да буде комплет.

Даће Бог, па да налетимо једни на друге, да се мало начеститамо историјских догађаја...

''Овде је лудница... бацају бомбе! бацају бомбе по нашим навијачима... ''

:lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2009, 17:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
Shabban je napisao:
Citiraj:

Gledaj bijelog sto se opametio :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisi ovako rodjace pricao prije jedno 10 dana.... :D :D :D

ma to je tako kralju, bez obzira sto se mi mozemo provocirati do milje volje u vezi svega, ali treba biti realan i ja to fakat jesam i stvarno ne smatram tebe ni banjaluku svojim neprijateljom ili prijateljom, danas nemas prijatelja u komsiji a ne o necemu daljem da pricamo, mi treba samo da se postujemo koliko mozemo, da nije problem kada neko ide u crkvu ili u djamiju, da neko navija za zelju ili sarajevo, srbiju ili bosnu, ja nemam stvarno taj problem u zivotu, vjera je nesto drugo, ovo je cista glupost na koji vecina ljudi razmislja danas, ovako se razmisljalo u 14 vijeku....

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2009, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Ma ok je sve to sto ti govoris i drago mi je da si prestao sa provokacijama... POZZZ!!! :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 00:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Bošnjaci mogu to kompenzovati time što će približiti repereznetaciju BiH , Bošnjacima iz Sandžaka, koji su trenutno zbunjeni, jer ne znaju da li da navijaju za reprezentaciju Montenegra ili reprezentaciju Srbije?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]