zex-tuning je napisao:
Samo da na brzinu odgovorim na neka glavna pitanja koja sam uspeo pohvatati:
Znaci juce sam otisao nakon toga ravno u stanicu milicije da ga prijavim,nakon razgovora sa dezurnim policajcem on me je odgovarao od svega toga,kao u fazonu: "Nisu to neke Bog zna kakve povrede,nemojte da tuzite coveka zbog toge",nije bitno kakve su povrede,ovo boli u dusi,a ne na glavi!,nakon sto sam pripretio da cu medijima sve ispricati,a imam i neke veze sto se toga tice,odmah se promenila situacija,zamolio me da odem sa njim u onu kancelariju te me nastavio ubedjivati,da bi mi na kraju rekao da je najbolje da prespavam,i sutra ako budem ipak zelio,dodjem i razgovaram sa nacelnikom.
Nakon toga naravno nisam otisao kuci vec u hitnu,odradio pregled,slikao "vratnu kicmu" (tako se zvao taj deo na koji sam se zalio da me boli,jer sam i ranije imao problema sa njim,a kako je noc odmicala,pocinjalo je ponovo da boli),pregled nije pokazao nista "strasno" tako da sam pusten kuci,ali sto je najvaznije imam papir da se to desilo.Svedoke imam,a prcali smo sa jednim od inspektora taj Nebojsa N. je poznat od ranije kao problematican,to mu nije prvi (a verovatno) ni poslednji put.U svakom slucaju trebamo jos razgovarati sa advokatom i videti sta ce on reci,koliko sad znamo,sa doktorskim nalazom mozemo otici i prijaviti ga i za 5god?!
Filozofe ne laprdaj,kad moram tako da se izrazim,ovo nam nije prvi put,okupljamo se tamo vec 5godina SVAKU NOC bilo +30 ili -15 stepeni i policija je dolazila bezbroj puta na parking (u pocetku),pretresala nas,legitimisala,ispitivala i na kraju i sama skuzila da smo samo "budale" koje vise vole da se druze na parkingu ispod Kastela (ne znam odakle si, i kad si zadnji put bio u BL,ali parking ispod Kastela je sve,samo ne mracan) nego da se zabijaju i opijaju u nekim smrdljivim i zagusljivim kafancinama punim narkomana.Znaci ono sto hocu reci,to sto je nas bilo 20 je isto kao sto je neko rekao,u parkicu naleto u vecernjim satima bude 1000ljudi-UOBICAJENA STVAR.
PRI-JA...šta...VI GA...