banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 06:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
vim je napisao:

Mislio sam da imaju svoju kompaniju za prevoz. Ali nema veze.
Sto se tice to nisu kineski nego japanski autobusi, a znamo kakva su japanska auta. Ali oni su stari 9 godina.

Opet grijesis, ako mislis na ove Autoprevozove Karosa sto se treutno voze po gradu? To su autobusi ceske proizvodnje sa Renaultovim motorima. Japan je samo dao donaciju ili neki povoljni kredit, ne sjecam se vise tacno.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
A na njima pisalo "koperacija" pa poslije prelijepili naljepnicama na kojima pise kooperacija.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 23:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
EiLeen je napisao:
Mislim da su i više.... Sjećam se kad su nam donirali, mislim da je to bilo devedesetih... Zna li ko tačno?

Prije 9 ili 10 godina.
Tako da se ne uklapaju u onu "prosječnu starost" od 19 godina...

BLAF77 je napisao:
A na njima pisalo "koperacija" pa poslije prelijepili naljepnicama na kojima pise kooperacija.

:lol:
Valjda je to bio POKLON Japanaca našem gradu (Domo arigato! :wink: )

Autoprevoz ih je dobio na korištanje i toliko su se "dobro" brinuli o njima da je grad te iste autobuse 2-3 godine poslije htio oduzeti Autoprevozu i dati ih drugom prevozniku. :lol:
Onda su se ovi iz Autoprevoza "opametili" i počeli se brinuti o "Japancima"...

Vidio sam u gradu i par Autoprevozovih buseva koji nisu "Japanci". Je li i to neka donacija ili su to neki novi/polovni?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Slicno tako su austrijanci ili nijemci poklonili nekoliko vagona zeljeznicama RS, pa kad su stranci htjeli nakon par mjeseci doci da vide vagone, ove nase bilo sramota pokazati koliko ih je stoka unistila za par mjeseci, pa se dali u sredjivanje par "pokaznih", za obraza.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
The_new_Statesman je napisao:
To su autobusi ceske proizvodnje sa Renaultovim motorima. Japan je samo dao donaciju ili neki povoljni kredit, ne sjecam se vise tacno.

Mislim da ih je dao na poklon. Ali ni renaultovi motori nisu losi. Ne znam kakve motore ugradjuje neobus, nadam se da nisu zastavini :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 09:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
koji su to autobusi stari 19 godina?
btw nema ovdje konkurencije, svaki prevoznik drzi nekoliko linija, ne ulazi u teritoriju drugom

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
EiLeen je napisao:
a ne bus iz "Ko to tamo peva"...

A šta ti imaš protiv busa iz "Ko to tamo peva"? Hhhhmmmmmmm????? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
_zoka je napisao:
ajkula je napisao:
stormbringer je napisao:
Recimo 14-ka je po meni sasvim ok.

Kad vozi na Banjalucko Dedinje :D

Uf,uf,uf.............Sirotinjsko naselje,kakvo Dedinje.Jedino što je brdo.

-zoka da zan da imas veliki minus u teku za ovaj iskaz......ima da gradivo dobro naucis za prolaznu ocjenu :D

Dedinje nego sta :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 14:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
14ka je zakon, imamo stanicu ispred nase buduce vile na Dedinju hehe :D :D
a "gore" je najljepse, tu nema diskusije :P yebote nasi "gradjani" bi samo u centar, najbolje stancic gore na spratu Boske, pa nek je i 10 m2 :roll:

nego jel japanski autobusi voze u Hong Kong tj. Han Kola ? :lol:

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 21:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hrna je napisao:
_zoka je napisao:

-zoka da zan da imas veliki minus u teku za ovaj iskaz......ima da gradivo dobro naucis za prolaznu ocjenu :D

Dedinje nego sta :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3:

Sirotinjsko nego šta.Niko ništa nije kupovao,sve su donosili iz grada.Kad stane bus vidiš izlaze ljudi sa kesama u rukama,a na kesama natpisi Tropic,Interex.........Radničko naselje,šta čovjek da očekuje.
breskvica je napisao:
yebote nasi "gradjani" bi samo u centar, najbolje stancic gore na spratu Boske, pa nek je i 10 m2 :roll:

Ako je ovo bilo upućeno meni,grdno se varaš.Ja sam izdao svoje stanove u gradu i odselio se na vikendicu koja je 12 km od centra grada.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 07:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

breskvica je napisao:

Imase mozese graditi na Dedinju :D :salute: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Baš me interesuje za koliko godina će i ti novi Neobusevi postati smeće kao što su postali oni koje je Japan donirao.

S obzirom kako maijacui u Autoprevozu voze.

Pa pogledaj neke buseve koji privatnici voze. Tipa Bočac turs (nije reklama, može i Central), autobusi su ima stari oko 20 godina i bolje izgledaju nego ovi donirani od pre 10 godina.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Danas sam u gradu vidio neki skroz mocan autobus... mislim da je Bocac u pitanju... Linija br. 2, nisam vidio gdje vozi... Autobus je toliko cist i sredjen i bas se vidi da ga ljudi odrzavaju... A kad vidim one crvene krseve koji samo sto se nisu raspali place mi se od muke 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
“Био сам запрепаштен чињеницом да се на бањалучким улицама возе аутобуси старији од 19 година, док према европским правилима не би смјели саобраћати аутобуси старији од десет година”, рекао је Костић.

Trebalu su oni njega da pitaju koliko godina imaju busevi u Novom Sadu? :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Zar Banja Luka nije dobila "japance"?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 03:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
stormbringer je napisao:
Centar-Borik-Starčevica i obrnuto.

Zao mi je samo sto je ukinuta 14a linija...s njom sam mogao iz Rosulja direkt na Starcevicu...a ovako moram do centra pjehe, a onda mi se ne isplati placati autobus jer sam pola puta vec presao pa nastavim pjehe :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 13:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:

Dedinje nego sta :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3: :evil3:[/quote]

Sirotinjsko nego šta.Niko ništa nije kupovao,sve su donosili iz grada.Kad stane bus vidiš izlaze ljudi sa kesama u rukama,a na kesama natpisi Tropic,Interex.........Radničko naselje,šta čovjek da očekuje.

breskvica je napisao:
yebote nasi "gradjani" bi samo u centar, najbolje stancic gore na spratu Boske, pa nek je i 10 m2 :roll:

cuj izlaze ljudi sa kesama interexa i tropica :lol: e izvini ali gluplji komentar nisam dugo procitala..pa sta ako imaju doticne kese, yebote ti kao da si dosao iz Beverly Hillsa, ili u kojem svijetu ti zivis? i sta fali radnickoj klasi, jesi ti to neke plemicke krvi? strasno :roll:
ali sta ces kad nisu mudri ti siromasni jadni primitivni obicni radnici, ja svoju kesu od tropica strpam u Louis Vuitton (naravno original) tasnicu da niko ne vidi i pravac 14a i vila na dedinju :lol: :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hrna je napisao:
breskvica je napisao:

Imase mozese graditi na Dedinju :D :salute: :thumbright:

hrna ma doces ti na kaficu, pa da uzivamo u pogledu na grad koji je i vise nego fenomenalan (nemoj samo da ti pogled luta negdje drugo slucajno :D )

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 13:35 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
breskvica je napisao:
_zoka je napisao:

breskvica je napisao:

cuj izlaze ljudi sa kesama interexa i tropica :lol: e izvini ali gluplji komentar nisam dugo procitala..pa sta ako imaju doticne kese, yebote ti kao da si dosao iz Beverly Hillsa, ili u kojem svijetu ti zivis? i sta fali radnickoj klasi, jesi ti to neke plemicke krvi? strasno :roll:
ali sta ces kad nisu mudri ti siromasni jadni primitivni obicni radnici, ja svoju kesu od tropica strpam u Louis Vuitton (naravno original) tasnicu da niko ne vidi i pravac 14a i vila na dedinju :lol: :wink:[/quote]

Čitaš li ti postove ili samo na preskok?Da čitaš vidjela bi da sam i ja živio na Starčevici,da još uvjek imam stan gore.Nisam ništa rekao protiv radničke klase i sam sam radnik.Rekao sam samo da je Starčevica sirotinjsko naselje,što i jeste.U svakom pogledu.Ima najviše stanovnika u gradu,a ima samo jednu školu.Nema vrtić ili ima samo jedan nisam baš siguran.Nema pijacu niti je ikad imala.Šta god ti treba moraš otići u grad.Barem je tako bilo do prije dvije godine.
Šta reći za naselje u kome dragstor koji na pet lokacja u gradu radi kao lud,na Starčevici je morao prestati sa trećom smjenom jer jednostavno nije bilo posla.
Jedino je autobus bolji u odnosu na ostatak grada.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

breskvica je napisao:
]
hrna ma doces ti na kaficu, pa da uzivamo u pogledu na grad koji je i vise nego fenomenalan (nemoj samo da ti pogled luta negdje drugo slucajno :D )

Danas kad postajem pionir,dajem casnu pionirku rijec da necu gledati nigdje gdje se nesmije sem ako mi bude dozvoljeno:D :cat:
Obecavam breskvice da necu :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]