DELLBOY je napisao:
Ono što sam hti da kažem je da poštujem to što se radi mada je moj mišljenje da izbor za miss djevojčica do 16 godina nema nikakve veze sa humanošću.
POSTOJE DRUGAČIJI NAČINI da se nekom otvore oči i da se ''pogura'' humanost u ljudima.
Slažem se.
ako već biraju miss humanosti (kako se može birati miss humanosti?), kako su mogli da ubace:
Citiraj:
* za djevojke iznad 16 god
- MISS Banja Luke 2009
- MISS Vrbasa 2009
- MISS Ekstremnih sportova 2009
- MISS Svjetskog prvenstva u raftingu 2009
- MISS Fotogeničnosti 2009
Nije mi jasno? Zašto nisu odvojili te dve manifestacije? Misss humanosti i miss raftinga, Vrbasa, Banjaluke...
Uostalom, ako će već izbor biti "u sklopu Svjetskog prvenstva u raftingu" zašto onda samo nisu birali Miss publike SP u raftingu ili najljepša takmičarka ili nešto slično.
Ovako djeluje nabacano.
Ne želim unaprijed osuđivati manifestaciju, ali neke stvari jednostavno ne idu...
filozof sa vrbasa je napisao:
Vjerovatno u izboru za miss humanosti neće biti presudna ljepota kandidatkinje, nego njihova humanost.
Pitanje za osobu koje je otvorila ovu temu.
Da li je to izbor ljepote ili nešto drugo?
Jer ako je to još jedan izbor za miss onda su mu trebali dodijeliti drugi naziv!
DELLBOY je napisao:
Ali postoji drugačiji način da se spoje WCR i bilo kakvo humano djelovanje.
Možda su trebali nagraditi pojedince i pojedinke koji su uradili nešto konkretno. To bi možda podstaklo i druge da se iskažu na polju humanosti.
EiLeen je napisao:
Ko im je radio plakat?! Prestrašan je.....

Slažem se.
Mogli su to bolje uraditi...