banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Mar 2009, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
DELLBOY je napisao:
BTW kakve veze imaju humanost i izbor za miss. Naročito djece do 16 godina???
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Sto osudu donesoste bez znanja o cemu se radi.

BSE a-ka vidovita Zorka...Vidi sto obicni smrtnici ne vide.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zapravo obicni smrtnici vide tj. samo oni koji to zele naravno ;)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Vjerovatno u izboru za miss humanosti neće biti presudna ljepota kandidatkinje, nego njihova humanost.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
DELLBOY je napisao:

Malo se raspitas ako vec ne znas. Ne trci pred rudu :roll:

Vas dvojica, vjerujem, mnogo ste gladnih usta nahranili :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 15:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ako i jesmo ne hvalimo se time u javnosti (ili kako vec rekoh ne hranim ego)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidovita Zorka, sve sto je napisano je reakcija na postove tipa "bullshit"o manifestaciji o kojoj niko nista i ne zna. I koja se jos nije ni desila. :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Slika

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
BSE je napisao:
DELLBOY je napisao:

konacno neko sa zdravim razumom

Razmisli malo, ponekad, prije nego postujes. Ne znas tacno o cemu se radi, a ljude koji ovu akciju ne gledaju isto kao ti svrstavas u one bez zdravog razuma.

Citiraj:
zapravo obicni smrtnici vide tj. samo oni koji to zele naravno

Dalje, taj tvoj dobropoznati mizantropski stav, se i ovde ocituje. Mozda, ovaj sto se 'hvali' time sta je uradio, pokusava i druge da navede da urade nesto slicno. Pricaj sta hoces, ali je cinjenica, i 100x si to pokazao, da kontriras svemu i svakome, a bez pretjeranog osnova.

Citiraj:

Ja .. iskreno .. pojma nemam .. ali je to mozda produkt moje neinformisanosti. Al' na stranu ova akcija .. ali pljuvati po tome sto je pomogao klincima oboljelim od leukemije .. nije u redu. Nije u redu, cak iako je on to uradio iz pogresnih razloga, jer je to mnogo, mnogo vise nego sto su uradili svi zajedno koji palamude na ovoj temi, ukljucujuci i mene.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
V@nja nisi me razumeo.

Ono što sam hti da kažem je da poštujem to što se radi mada je moj mišljenje da izbor za miss djevojčica do 16 godina nema nikakve veze sa humanošću.
POSTOJE DRUGAČIJI NAČINI da se nekom otvore oči i da se ''pogura'' humanost u ljudima.

Svaka čast svakom ko je imalo pomogao bilo kome.
Čak i ona marka uplaćena putem broja 1412 je veliki vid humanosti, a kamoli ovo što je uradila ''energija''.
O tom bi trebali izvještavati TV Reporteri.

Ali postoji drugačiji način da se spoje WCR i bilo kakvo humano djelovanje.

Čak i meni koji, sigurno nisam ništa uradio (ako se poredim sa Energijom), pada na pamet par ideja kako drugačije da se napravi pravi event.

Nisam protiv manifestacije već kao što sam napisao.
Humanost i izbor za Miss djevojčica do 16 godina - sjajna poruka.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
DELLBOY je napisao:

Malo se raspitas ako vec ne znas. Ne trci pred rudu :roll:

Vas dvojica, vjerujem, mnogo ste gladnih usta nahranili :-?

Možda čak i više nego ti ajkulo.
Raspitaj se i ti.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Ono što sam hti da kažem je da poštujem to što se radi mada je moj mišljenje da izbor za miss djevojčica do 16 godina nema nikakve veze sa humanošću.
POSTOJE DRUGAČIJI NAČINI da se nekom otvore oči i da se ''pogura'' humanost u ljudima.

Ovo je vec druga stvar .. i kada ovakav komentar napises .. stoji .. al' samo ispaliti 'bullshit' na sve sto je neko uradio, a bez osnova, nije OK.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lupam, ne znam, mozda je sve zamisljeno da se okupi sto vise naroda, da se ukaze na vaznost humanitarnih radova. Kroz neku zabavu. Da se potaknu djeca na humanost. Opet kazem ne znam. Jebiga (da izvinete) necu ni film osuditi i reci "isto sra*e samo drugo pakovanje" dok ne pogledam. Uostalom, koga zanima, neka ode pa vidi :wink:

Ono sto je meni bio trn u oku je pljuvanje "ah jos jedan izbor", "aj another bullshit", "jao vidim im plakata" - a niko nije postavio pitanje o samoj manifestaciji. Pa kad sazna kako ce se djevojcice do 16 skidati polugole i hodati pred napalenjim likovima e onda moze reci "kakvo sra*e".

Aj u zdravlje :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
DELLBOY je napisao:

Slažem se.

ako već biraju miss humanosti (kako se može birati miss humanosti?), kako su mogli da ubace:
Citiraj:
* za djevojke iznad 16 god
- MISS Banja Luke 2009
- MISS Vrbasa 2009
- MISS Ekstremnih sportova 2009
- MISS Svjetskog prvenstva u raftingu 2009
- MISS Fotogeničnosti 2009

Nije mi jasno? Zašto nisu odvojili te dve manifestacije? Misss humanosti i miss raftinga, Vrbasa, Banjaluke...

Uostalom, ako će već izbor biti "u sklopu Svjetskog prvenstva u raftingu" zašto onda samo nisu birali Miss publike SP u raftingu ili najljepša takmičarka ili nešto slično.

Ovako djeluje nabacano.

Ne želim unaprijed osuđivati manifestaciju, ali neke stvari jednostavno ne idu...

filozof sa vrbasa je napisao:
Vjerovatno u izboru za miss humanosti neće biti presudna ljepota kandidatkinje, nego njihova humanost.

Pitanje za osobu koje je otvorila ovu temu.
Da li je to izbor ljepote ili nešto drugo?
Jer ako je to još jedan izbor za miss onda su mu trebali dodijeliti drugi naziv!

DELLBOY je napisao:
Ali postoji drugačiji način da se spoje WCR i bilo kakvo humano djelovanje.

Možda su trebali nagraditi pojedince i pojedinke koji su uradili nešto konkretno. To bi možda podstaklo i druge da se iskažu na polju humanosti.

EiLeen je napisao:
Ko im je radio plakat?! Prestrašan je..... :lol:

Slažem se.
Mogli su to bolje uraditi...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 09:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
BSE je napisao:
DELLBOY je napisao:

konacno neko sa zdravim razumom

Razmisli malo, ponekad, prije nego postujes. Ne znas tacno o cemu se radi, a ljude koji ovu akciju ne gledaju isto kao ti svrstavas u one bez zdravog razuma.

Citiraj:
zapravo obicni smrtnici vide tj. samo oni koji to zele naravno

Dalje, taj tvoj dobropoznati mizantropski stav, se i ovde ocituje. Mozda, ovaj sto se 'hvali' time sta je uradio, pokusava i druge da navede da urade nesto slicno. Pricaj sta hoces, ali je cinjenica, i 100x si to pokazao, da kontriras svemu i svakome, a bez pretjeranog osnova.

povezivanje tackica ti ne ide od ruke, kao ni razumjevanje onog sto sam napisao (po defaultu smatras da kontriram)
paradiranje djecurlije do 16 godina, pa i preko 16 je trosenje love uzalud i nema veze sa humanitarnim radom
a rekao sam vec ranije da svako ko se hvali svojim humantiranim radom i prica da to radi da bi se bolje osjecao u stvari samo hrani svoj ego

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2009, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Baš naprotiv!

Evo npr. akcija auto kluba , o kojoj je govorio zen. Oni su skupili pare i poklonili dječjem domu Rada Vranješević sony 2 i brdo igrica.

Moja se slika o njima promjenila nabolje. Nemojte me pogrešno shvatiti, nisam ih ni prije poznavao, da bi o njima mislio nešto loše. Ali odradili su jednu fantastičnu akciju, i ja volim da pročitam o tome. Ova država je puna bijede kojoj treba raznorazna pomoć i o tome treba da se priča.

Svaka čast i onome ko hoće da ostane anoniman, to je njegovo pravo.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 04:24 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 21:17
Mislim da bi se i ja kao pokretac teme trebao ukljuciti i pokusati pojasniti cijelu pricu.
Samo ime Miss humanosti govori da ovo i nije bas obican izbor. Njegov osnovni cilj je da promovise humanost, kao i volonterizam, a narocito kod mladih ljudi.
S obzirom da smo uvrsteni u program Svjetskog prvenstva u raftingu WRC 2009, kao centralna manifestacija, to sigurno dovoljno govori o tome ko smo mi, na koji nacin radimo i da li smo priznati od ljudi koji nesto znace u ovom gradu.
A nasa glavna vodilja je bila da je ovo idealna prilika da pored promocije humanitarnog rada, u svijet posaljemo lijepu sliku o gradu Banja Luci, i ljepoti nasih Banjalucanki.

Vidim pljujete i po djeci ispod 16 godina...
Zar ne mislite da je dobro da im se od malih nogu usadjuje u svijest da je dobro pomagati druge u nevolji??
Zar ne mislite da ce ta djevojcica cijeli zivot pamtiti taj izlazak na pistu pred prepunim banjaluckim trgom??
Jeste li se ikako pitali kako ce se osjecati djevojcica koja ponese lentu??
Zar je lose jednu djevojcicu uciniti beskrajno srecnom???
Mozda vi to gledate drugim ocima, ali pokusajte se staviti u njihovu kozu.... Valjda ste i Vi nekad bili djeca..

Vidim neki koji su komentarisali temu su jednim djelom i upoznati s onim sto Energija radi, te im se ovom prilikom zahvaljujem na podrsci u ime cijelog naseg tima.
A ove druge mogu samo pozvati da se pridruze nasem radu, sa zeljom da jednom zajedno s nama posjete djecu koja su tesko bolesna i kojima zivot visi o koncu, i da ih pogledaju u oci. I siguran sam da ce nakon toga totalno drugacije razmisljati...

Takodje sam vidio da neko spominje hranjenje ega sa humanitarnim radom. Moje misljenje je da je bolje pomagati ljudima koji su u nevolji i hraniti svoj ego, nego samo sjediti i pljuvati po onima koji stvarno pomazu druge.

I humanitarni rad se ne mjeri kolicinom skupljenog novca, vec kolicinom dobre volje da se nekome iskreno pomogne.

Kad tesko bolesnom djetetu uspijes izmamiti osmijeh na lice, makar to bilo i na nekoliko sekundi, shvatis da si ucinio ogromnu stvar. Stvar koja se ne moze mjeriti novcem, i stvar koja nema veze sa egom...

Pozdravljam Vas

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 09:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Hajd` ostalo je ok, ali ovo bode oci:

Citiraj:
Zar ne mislite da ce ta djevojcica cijeli zivot pamtiti taj izlazak na pistu pred prepunim banjaluckim trgom??

U ovome i jeste problem danasnjice. Uciti mlade da je za srecu potreban povod, ugled, biti priznat. Svaka tebi cast tigarbl na tvom/vasem humanitarnom radu, ali nemoj svasta govoriti :)

Svako dobro.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

tigarbl reci mi da će za izbor miss Humanosti biti presudan kriterijum da li u svojoj biografiji imaju ili nemaju humanitaran rad?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 15:24 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 21:17
Sve djevojke koje udju u finale bice obavezne da se zajedno sa nama ukljuce u konkretnu humanitanru akciju. Kriterij za izbor za Miss ce biti najvece zalaganje i trud...

Djevojke su mlade i vjerovatno i nemaju iskustvo s tim, ali zasto da im mi ne prenesemo svoje iskustvo. A s obzirom da smo takva sredina kakva jesmo, sigurno ce veci utisak kod siroke narodne mase izazvati lijepa djevojka koja je uradila neko humano djelo nego ja. I zasto onda da preko tih djevojaka ne posaljemo poruku sirokim masama o humanizmu.

Evo dacu ti primjer, prosle godine smo radili Izbor za Miss na obalama Vrbasa u Rafting Klubu Kajnon. Izbor se odrzavao u vrijeme Eurokupa u raftingu, gdje je bilo dosta razlicitih drzava. I ono sto je zanimljivo je da je i pored jako loseg vremena na tom Izboru za Miss bilo 10 puta vise gledalaca i medija, nego za sve dane takmicenja. I to ti vjerovatno govori kakva je situacija kod nas.

Poslednji put menjao tigarbl dana 14 Mar 2009, 15:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tigarbl je napisao:
Vidim pljujete i po djeci ispod 16 godina...
Zar ne mislite da je dobro da im se od malih nogu usadjuje u svijest da je dobro pomagati druge u nevolji??
Mozda vi to gledate drugim ocima, ali pokusajte se staviti u njihovu kozu.... Valjda ste i Vi nekad bili djeca..

Kakve vrijednosti se usađuju djetetu izborom za miss?
Kako će se osjećati ona klinke koje ne ponesu nikakvu lentu? I to je humano??? :roll: :roll: :roll: :roll:

Niko nije pljuvao po djeci već po ideji organizatora da organizjue miss djece

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]