banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 01:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Slika

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 05:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Uh Smiljić je ko avion!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 10:30 
laoce je napisao:
psyborg je napisao:
BSE je napisao:
psyborg je napisao:
a ebote...povratna za BG 48 KM...

uzmi studentsku povratnu, izadje te nekih 37 km

Ima mali problem....nisam student! :oops:

Upisi fax,vidis da se isplati. :D

Jok....imam previshe dobar posao da bi ga zezno zbog fax-a... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
ne mogu da vjerujem da je povratna do graza jebenih 20 eura!!!
:evil:
a kad krece taj bus svakodnevno iz graza?
jedino..sjest u sarajevski do graza... mislim da je dz za studente..pa onda iz graza za bl...:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ponedeljak i petak za BL. Nema busa svaki dan za BL iz ove varosi . Svaki dan ima Centrotrans koji vozi Bec-Graz-BL.
Pa i ServisTrans (iz D. Vakufa) je 22 eura (studentska), povratna :) (kafana na tockovima)

Ako mislis na Centrotrans - nece da voze Bec-Graz (hoce..ali plati 30€)... :-?

Vrh

Tema posta: Re: autoprevoz
PostPoslato: 21 Nov 2010, 10:39 
danas ispred kuce, zapalio se bus autoprevoza. onaj crveni donatorski.... zapalile se neke zice odozdo, na zadnjem dijelu, unutra dim, koliko sam vidjela i zadnja sjedista...
vozac izletio, ono gori, ljudi kao idioti bjeze, vriste.... samo jedan covjek je kolima stao i pricao vozacu da pita da pomogne... kola na cesti ne prilaze busu na 30 metara, ljudi pogotovo,... samo vozac i taj covjek koji je stao da pomogne uzeli aparat i gase... kasnije staje jos jedan bus i daje im jos jedan aparat...
prvo mi pada na pamet kakvi su to autobusi, i zar niko nema da se pobrine za neku tehnicku ispravnost jer je ovo u zadnja 2 mjeseca sigurno 6/7 bus pokvaren koji sam vidjela na cesti i to u prolazu, sigurno ih ima i vise.. svi su bili autoprevozovi.. zar trebaju ljudi unutra izginuti da bi neko nesto preduzeo
i drugo, zar niko od ljudi, prolaznika.. ne bi se udostojio pitati treba li covjeku pomoci, jbt gori autobus on sam...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 01:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Autoprevoz je katastrofa u svakom smislu. Taj bus za Sarajevo me je izmucio jednom, napatila sam se ko nikad prije, prvo dosao je minibus, a sofer je vozio ko Niki Lauda, u krivinama je isao tako brzo, da sam ispovracala pod i to dva puta do Jajca.
Soferi su drcni, zena je usla u Travniku, dala soferu kovertu sa parama da preda zeni u Bl, koja je cekala na pumpi u Ante Jakica i ovaj nije htio stati, nego je samo produzio, a mi, putnici mu govorili da stane, on se napravio da ne cuje, ne znam sta je poslije bilo.
A sta dozivih neki dan, u busu broj 1, idem sa Paprikovca i sofer mi prodaje kartu i pita: "Jel do grada"?
Ja ne kontam sto em to pita, linija ide Paprikovac, Klinicki centar do Budzaka, kazem ja njemu :"Sto me to pitate, sta vas zanima?" On nesto mrmlja, ja odem na kraj busa i sjednem, i kazu meni neke gospodje da on to stalno radi, kaze znamo mi vozimo se stalno, da on zeli da mu ja vratim kartu, kad izadjem kod Boske, kako bi on tu istu kartu prodao nekome ko udje kod Boske i ide prema Budzaku!!!
OMG, da se prekrstim i lijevom i desnom!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2014, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Juče je riknuo bus banjalučkog Autoprevoza/Neobasa za BG (preko Bijeljine) kod naplatnih kućica. Nije ni izašao iz Banjaluke! :confused2:
I to baš kada sam krenuo za BN :lol: Poslali su brzo zamjenski, ali nije prvi put da im se to dešava na ovoj liniji.
Prije par mjeseci bus na istoj liniji crkao u Prnjavoru, nije mogao u rikverc sa stanice. I još sam od putnika čuo da im se to počesto dešava i na drugim linijama.

Svjestan sam da se kvarovi dešavaju (nedavno u Srbiji riknuo nov bus jednog BH prevoznika), ali da se busevima Autoprevoza toliko često dešavaju na ovoj ruti, da to nije slučajnost.
Izgleda da uopšte ne provjeravaju buseve koji kreću iz BL u tom pravcu (ima par polazaka dnevno) :confused1: Ili svjesno šalju neispravne autobuse, pa ako prođe, prođe.
U svakom slučaju, izbjegavaću njihove buseve.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]