banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 09:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 20:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Vuk_samotnjak je napisao:
Frieda je napisao:
Gledala sam i ja tu emisiju. Covjek nije rekao nista sto nije istina; a to sto je ispalo kao da pljuje, za to je kriv Stankovic koji je insistirao na toj prici, kreten... :roll:

Garant si gledala nisi slusala

ali ja jesam i gledao i slusao i to sta je rekao a ne sta bi zelio cuti...

i decko je extra, da je to isto odigrao u BL sad bi mu tu lizao dupe i govorio kako je najbolji itd.

umjesto da cijenis to da je 3 igrac na svijetu nasao vremena dobrotvorno odigrati susret u svojoj zemlji za djecu ti ga ovdje napadas...

a za isto to vrijeme srBski idoli ( namjerno tako napisano a namjerno i uvlacim nacionalnu komponentu koju ti stalno vuces ) tipa jaric nalaze milion razloga da ne igraju za srbiju vec cugaju po splavovima ali njega velicas...

i momak je fino rekao u emisiji da je bio dijete tada i da su ga roditelji max zastitili od ratnog stanja i da voli i dalje BL i da se i dalje cuje sa starim rajom iz skole i naselja ali da je zbog pritisaka morao napustiti Vrbanju ( a sad se napravi pametan i reci da je muslimanima i hrvatima u ratu u vrbanji teklo med i mlijeko pa ispadni debil ... )

lp Igor

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 20:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2007, 16:21
EiLeen je napisao:
Nisam prelivoda nego nisam nacionalista... Al ova tema me posebno nervira jer je puna nacionalista. Sad su i sportisti nacionalisti. Temu otvara lik koji je za lokaciju napisao kul mahala.. Mislim, šta dalje reći...

Kao prvo raspitaj se gdje je Kul-Mahala u Banjaluci,mozda ti neke stvari budu jasne.

Druga stvar ja sa Sarajevom nemam nista,moj je grad najljepsi na svijetu Banjaluka :D

I kao trece,tema nema veze za nacinolizmom,ljudi su dosli da odigarju mec da bi donirali pare za bolesnu djecu. To je za mene jedan jako human cin. A ti ako mislis da je to nacionalizam,tvoj problem.

Pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
matador je napisao:
da se i dalje cuje sa starim rajom iz skole i naselja ali da je zbog pritisaka morao napustiti Vrbanju ( a sad se napravi pametan i reci da je muslimanima i hrvatima u ratu u vrbanji teklo med i mlijeko pa ispadni debil ... )

lp Igor

Kao prvo ne lazi i ne lupaj gluposti,covek je iz Trna a ne iz Vrbanje i nije ni jednom spomenuo da voli Banja Luku

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
SIJUKS je napisao:
matador je napisao:
da se i dalje cuje sa starim rajom iz skole i naselja ali da je zbog pritisaka morao napustiti Vrbanju ( a sad se napravi pametan i reci da je muslimanima i hrvatima u ratu u vrbanji teklo med i mlijeko pa ispadni debil ... )

lp Igor

Kao prvo ne lazi i ne lupaj gluposti,covek je iz Trna a ne iz Vrbanje i nije ni jednom spomenuo da voli Banja Luku

trn/vrbanja moja greska ali misao je ista i u trnu je bilo sranja...

a za bl je rekao, 100%

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

matador je napisao:
a za bl je rekao, 100%

Cudo da to niko nije cuo osim tebe?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

matador je napisao:
trn/vrbanja moja greska ali misao je ista i u trnu je bilo sranja...

Kakvog je sranja bilo u trnu,prvi put cujem za to?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]