banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 16:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 01:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Monstrume, brate, pretjera ga sa tolerancijom. Tacno, nekrofilija nije nikakva novost. Bilo je serijskih ubica nekrofila, medjutim, ni kod jednog od njih nije zabiljezen slucaj da mu je zrtva ostavila na raspolaganje svoje ostatke. Medju ovima koji nisu serijske ubice, a takvi su rjedji jer tu uglavnom postoji i nagon za ubijanjem pa onda za odnosom sa zrtvom, ne vjerujem da se desilo da mu je zrtva stavila svoje tijelo na raspolaganje, vec se vjerovatno, kao i ovde radi o masnom potplacivanju radnika iz mrtvacnice za nabavku svjezeg materijala. Treba li ocekivati nekro-paradu po ulicama Beograda nakon ovoga, sa zahtjevima za ostvarivanje njihovih prava? Ko bi jos ostavio svoje tijelo kao poligon za seksualno izivljavanje nekog deranzera?

Poslednji put menjao HR dana 15 Feb 2007, 01:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 01:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Pisalo je , tacnije, kako izgleda da ovdje ima wannabe nekrofila. Pogledaj postove iznad. Post sam obrisao jer sam napisao ovaj novi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
HR je napisao:
Monstrume, brate, pretjera ga sa tolerancijom. Tacno, nekrofilija nije nikakva novost. Bilo je serijskih ubica nekrofila, medjutim, ni kod jednog od njih nije zabiljezen slucaj da mu je zrtva ostavila na raspolaganje svoje ostatke. Medju ovima koji nisu serijske ubice, a takvi su rjedji jer tu uglavnom postoji i nagon za ubijanjem pa onda za odnosom sa zrtvom, ne vjerujem da se desilo da mu je zrtva stavila svoje tijelo na raspolaganje, vec se vjerovatno, kao i ovde radi o masnom potplacivanju radnika iz mrtvacnice za nabavku svjezeg materijala. Treba li ocekivati nekro-paradu po ulicama Beograda nakon ovoga, sa zahtjevima za ostvarivanje njihovih prava? Ko bi jos ostavio svoje tijelo kao poligon za seksualno izivljavanje nekog deranzera?

Ja sam rekao pod kojim uslovima mi je to ok... A tijelo... jake mi koristi od tijela kad umres, bar ce se neko zabaviti :lol: :lol: :lol: Eto, ja bih licno volio da moje tijelo ostave u shumu gdje ima vukova i da me oni pojedu, ako me nadju na vrijeme, dok sam jos jestiv.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 04:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2006, 21:38
:pukeleft: :pukeright: :pukeleft: :pukeright:

ali stvarno se covjek ponekad treba zapitati koliko umobolnog svijeta ima na ovoj planeti.....fuuuj....a svemu su krivi majka priroda i otac kariraturista...a boga mi i droge...jer roditelji koji ih uzivaju ne mogu imati nekog pa metnog za nasljednika...

ignjholio i monstrum vi stvarno imate rupu u glavi....il se samo izmotavate....sory ali postovi su vam za :pukeleft: :pukeright:

nek' tebi tako BUDE!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 07:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
SHTA?????!!!!!!! u hanoveru se ne sexate sa lesevima????!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 09:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
sto bi rekao preteca srpske nekrofilije: "mozda spava..." :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 10:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
NEKROFIL NA SLOBODI
Manijak koji je bakterijom sa leševa zarazio jednu devojku otpušten s psihijatrije

BEOGRAD - "Beogradski nekrofil", koji je nedavno otkriven nakon što je truležnim bakterijama zarazio jednu devojku iz naselja Cerak, pušten je kući posle psihijatrijskog ispitivanja, saznaje Kurir. Izvor našeg lista navodi da policija nije imala osnova da zadrži ovog mladića, dok su na psihijatriji, gde je bio priveden, odlučili da ga puste.

Dan nakon što je Kurir otkrio postojanje ovog šokantnog slučaja, nadležni pokušavaju da zataškaju ovu monstruoznu činjenicu. U policiji tvrde da nikada nisu imali nikakvu intervenciju vezanu za slučaj nekrofilije, a u Kliničkom centru Srbije kažu da nemaju nikakva saznanja da je neko od njihovih radnika umešan u takav slučaj.

Međutim, saznanja Kurira upućuju da je reč o zataškavanju zbog položaja članova porodice ovog mladića u vrhu vlasti. Navodno, čitav slučaj je zataškan jer je jedan od roditelja ovog nekrofila vojno lice, tako da su i "tragove" uklonili vojni eksperti, koji su garantovali diskreciju, a ne policija ili neke nadležne službe.

"Beogradski nekrofil" otkriven je kad je devojka koju je upoznao u jednom beogradskom klubu i s kojom je imao kratku vezu potražila pomoć lekara zbog osipa koji joj se pojavio po telu. Lekari su na njenom grliću materice otkrili truležne bakterije, koje potiču s nekog leša, i obavestili policiju.

U početku se sumnjalo da je i devojka umešana u neki monstruozni čin, ali se ispostavilo da je ona samo žrtva. Pod pritiskom je priznala da je spavala s mladićem, čije ime je dala policiji. Sagovornik Kurira objašnjava da su i devojka i mladić pripadnici beogradskog džet-seta, zbog čega je on mogao sebi da za visoku nadoknadu "obezbedi" leševe od ljudi koji bi o tome ćutali.

Inače, slučajevi nekrofilije u Srbiji su retki, ali ne i nezabeleženi. Nekrofilija predstavlja uživanje u posmatranju leševa ili njihovih delova, sve do seksualnih odnosa s njima. Smatra se da je traumatskog porekla i klasifikuje se kao težak klinički oblik perverzije i poremećaja.

Našu javnost je, pre svega, uznemirila činjenica da je ovaj mladić vešto sakrivao svoje bolesne sklonosti i da se, prema rečima zaražene devojke, radi o veoma privlačnom mladiću, koji ničim nije odavao svoju bolesnu tajnu. Doktor Milan Milić, direktor Specijalne neuropsihijatrijske bolnice "Kovin", navodi da mu ovaj slučaj nije poznat, ali da nije nemoguće da takve ličnosti uspešno skrivaju svoju bolest.

- Nekrofilija je psiho-seksualni poremećaj. Često je povezan sa drugim teškim poremećajima, zbog čega bi morao da bude evidentiran. Međutim, ništa nije nemoguće. Sve može da se sakrije, ako je taj čovek vešt i sposoban. U svojoj praksi nisam imao slučajeve nekrofilije. Verovatno ih kod nas ima, ali u neznatnim brojevima - objašnjava Milić.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Jabukowski je napisao:
sigurno im je mrtve ribe lakse startovati.

Ne mogu mu reći ne. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kasnije priča da je svaka pala na njegov šarm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RICKLINGEN je napisao:
:pukeleft: :pukeright: :pukeleft: :pukeright:

ali stvarno se covjek ponekad treba zapitati koliko umobolnog svijeta ima na ovoj planeti.....fuuuj....a svemu su krivi majka priroda i otac kariraturista...a boga mi i droge...jer roditelji koji ih uzivaju ne mogu imati nekog pa metnog za nasljednika...

ignjholio i monstrum vi stvarno imate rupu u glavi....il se samo izmotavate....sory ali postovi su vam za :pukeleft: :pukeright:

Nismo mi krivi sto si ti indoktrinirana ovdasnjom kulturom i religijom...
Ti podrazumjevas (po relig. osnovi) da se lesh pokopa po propisima crkve, uz odredjene obrede. Ja pak, vise cijenim slobodnu volju izbora, i OSOBU, a ne les koji je samo gomila organa. Ako je osoba prije smrti (ne kazem neposredno, mozda godinama prije same smrti...), potpisala saglasnost da NN sa njenim truplom cini sta god zeli, onda se to treba postovati, jer jedino vlasnik tijela smije da odlucuje sta ce biti sa njegovim tijelom, i niko drugi. Eto, mogao bi recimo da donira organe, a ostatak lesa da nekrofilima ili kanibalima. I oni su ljudi, samo malo drugacijih ukusa od vecine. Ne vidim da bi ikome to stetilo...

Poslednji put menjao Rakun_Slavko dana 15 Feb 2007, 11:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nego meni je bas sve to jako amusing
s obzirom gdje su djevojci iskocile kojekakve chibe nije tesko zakljuciti sta je radila :DDDDDDDD
sto se njega tice.....ima li igdje objasnjenje jel` podgrijavao lesheve ili ga pale "frigidne" :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
1. ako je istina ova prva vijest, onda se nema sta puno komentarisati, decko je zaista bolestan sa poremecajima ponasanja, koji su uzrokovani ko-zna-cim...
2. ako je djevojka plasirala pricu-opet moze biti svasta-
3. ako novinari naduvavaju pricu-poznata porodica-politika-ne biraju sredstva
4. ako se prica zataskava-lici mi na Bg i Srbiju :roll: :D

jako morbidna i degutantna storija....
Samo cu da dodam: pa vi pamet u glavu kad izlazite u Stefan Braun...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Konacno jedna srceparajuca tema! Kakva sablast. Podsjeti me na SinCity kad onaj lik jebe male djevojcice, a tata mu guverner pa mu niko nista ne smije. (Pa mu brus vilis otkine muda stoljpijem, pa on poslije postane zelen i smrdi ko djavo, i bichuje jessicu albu a ona nece da vristi pa ga onda opet brus vilis ubija sakama dok od njega ne ostane mrlja zelena smrdljiva) Aj beograd je daleko, al vidite li vi da toga ima i u BL. Ti ljudi su zli i opaki! I ja se njih plasim!
Monstrume, tebe cemo u inat jebat kad umres samo zato sto si ono izrekao :lol: Nas pet forum penzionera se skupi i polako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 11:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ljudi da nije Matador u pitanju :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Vuk_samotnjak je napisao:

Samo ako su V.I.P.! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 11:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pricaju dva nekrofila:
- jao, sto sam kresnuo juce ribu! stoji vec mjesec dana...
- fuj pa to smrdi!
- jest, ali gdje god da gurnes ostane rupa! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bik je napisao:
Monstrume, tebe cemo u inat jebat kad umres samo zato sto si ono izrekao :lol: Nas pet forum penzionera se skupi i polako...

Ne moze, ja cu se zavjestati vukovima!!! :p :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Flavoure-Flave je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:

Samo ako su V.I.P.! :lol:

Па с`обзиром да је познати Београдски "ЦЛУБ" у питању...:scratch:
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Eto, mogao bi recimo da donira organe, a ostatak lesa da nekrofilima ili kanibalima

Jedna je stvar donirati organe za spas nečijeg drugo života, a nešto sasvim drugo je zadovoljavanje mentalnih devijacija, kakve su kanibalizam ili nekrofilija. To što neka "kultura" ili društvena zajednica sa tolerancijom gleda na takve stvari, ne znači nužno da se to mora poštovati... Da ne misliš da je stepen civilizovanosti ipak određen nekim pravilima i normama, koje se moraju poštovati. Pravo je svakoga na izbor, ali u određenim granicama, a mislim da tvoje razmišljanje debelo prelazi tu granicu...

Druga stvar je vjerodostojnost ove priče. Koliko vidim zasad se jedino amaterski tabloid Kurir potrudio da redovno prati ovaj događaj... Ne kažem da se nije desilo nešto ovakvo, ali me zanima kako to da mediji poput Blica ili B92 nisu objavili ništa vezano uza iovaj događaj... Mislim da oni ipak spadaju u red nešto eminentnijih medijskih kuća, anisu pridali veliki značaj ovom događaju... Pitam se???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 14:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

svjeza informacija - pricao sam maloprije sa likom iz CJB beograd. u pitanju je novinarska patka... :drinking:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]