banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 10:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
matador je napisao:
a u vezi vuka samotnjaka i ostalih:

da da kolutaj ocima al znam sta vas boli i zasto je autor ove teme i prvenstveno ono napisao...To da nemate auto i da vas boli da po ovoj zimi morate pjeske do kafica ili gdje idete a ti zlocesti bogatuni se dovezu svojim autima pred kafic, sram ih bilo

:roll: zato je i bilo toliko likovanja u tim rijecima lisice na bogatasevim autima kada sam "pjeske prolazio" pored

hahahahaha al ajd ako ti je to utjeha i ako mislis da je to najveci problem ovog grada neka te to veseli

i kao sto sto rece jedan od najvecih mislilaca sa ovih prostora

"kako je lepo biti glup ;) "

Decko kao prvo AUTO imam kao drugo zivim u Centru(za razliku od tebe sto si iz Mejdana,,cast izuzetcima,, a potpisujes se da si iz Barselone) i sve mi je na 5min. hoda. I molim te nemoj da se nadas da je svo bogatstvo ovog sveta u tvom Golfu II ima nesto i u ljubavi.

,,kako je lepo biti kompleksas,, :lol: :lol: :lol:
:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 10:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
vise sam pri japancima i nissanu ;)
:lol: :lol: :lol:

i ne diraj mi mejdan i nas gheto :mad: vas je strah i doci u naselje
hahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 11:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

matador je napisao:
vise sam pri japancima i nissanu ;)
:lol: :lol: :lol:

i ne diraj mi mejdan i nas gheto :mad: vas je strah i doci u naselje
hahahaha

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
To da nemate auto i da vas boli da po ovoj zimi morate pjeske do kafica ili gdje idete a ti zlocesti bogatuni se dovezu svojim autima pred kafic, sram ih bilo

Krajnje zanimljivo mišljenje. Zar ti priajtelju stvarno misliš da se čitav svijet okreće oko tih izvikanih statusnih simbola, kao što su automobili? Postoje ljudi na ovom svijetu, vjerovao ti ili ne, za koje automobil predstavlja smo prevozno sredstvo, a ne predmet ispraznih priča u uho napuderisanih sponzorušica, koje žude za jednim krugom u 4x4x4 turbo ajnšpric indžekš interkuler CDI, turbo automobilu njemačkog proizvođača...

Citiraj:
ili recimo paprikovac ( bolnica ) u krug parkinga pustaju samo zaposlene pred ulaznom na onaj mali parking isto tako, mjesta se moze naci iza bolnice ( ponekad ) al uglavnom se mora parkirati na trotoar ili na travu u okolnim ulicama

O čemu ti pričaš? Paprikovac ima parkinge zadovoljavajućeg kapaciteta, a uslučaju potrebe nije nikakav problem dovesti se autom pred sam ulaz u bolnicu, ukoliko recimo bolesnik ne može da pređe put od parkinga do bolnice.

Ljudska taština je kod nas oličena u gadnoj navici da se autombil guzi najbliže ulazu u neku ustanovu, kafić ili noćni klub. Dio iskompleksiranih auto manijaka, u ovom gradu bi sutra, da im se dozvoli, automobilom ulazio direktno u kafanu, samo da se vidi da on izlazi iz tog automobila, ne bi li poluprazne glavice nakinđurenih djevojčica registrovale njegovu neandertalnu pojavu u skupocjenom automobilu...

Dragi matadore, nisu lisice nikakv simbol kažnjavanja bogatih, niti je to model borbe protiv socijalne neravnopravnosti, već način da se malo podigne nivo kulture kod pojedinaca. Ipak se čovjek najbolje uči kad ga odvale po džepu. A činjenica koliko se nečiji ego sroza, kad ugleda svog ljubimca na četiri točka kako se koprca u metalnim kandžama, je još jedan propratni efekat, koji ima višestruko dejstvo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 11:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
To da nemate auto i da vas boli da po ovoj zimi morate pjeske do kafica ili gdje idete a ti zlocesti bogatuni se dovezu svojim autima pred kafic, sram ih bilo

Krajnje zanimljivo mišljenje. Zar ti priajtelju stvarno misliš da se čitav svijet okreće oko tih izvikanih statusnih simbola, kao što su automobili? Postoje ljudi na ovom svijetu, vjerovao ti ili ne, za koje automobil predstavlja smo prevozno sredstvo, a ne predmet ispraznih priča u uho napuderisanih sponzorušica, koje žude za jednim krugom u 4x4x4 turbo ajnšpric indžekš interkuler CDI, turbo automobilu njemačkog proizvođača...

Citiraj:
ili recimo paprikovac ( bolnica ) u krug parkinga pustaju samo zaposlene pred ulaznom na onaj mali parking isto tako, mjesta se moze naci iza bolnice ( ponekad ) al uglavnom se mora parkirati na trotoar ili na travu u okolnim ulicama

O čemu ti pričaš? Paprikovac ima parkinge zadovoljavajućeg kapaciteta, a uslučaju potrebe nije nikakav problem dovesti se autom pred sam ulaz u bolnicu, ukoliko recimo bolesnik ne može da pređe put od parkinga do bolnice.

Ljudska taština je kod nas oličena u gadnoj navici da se autombil guzi najbliže ulazu u neku ustanovu, kafić ili noćni klub. Dio iskompleksiranih auto manijaka, u ovom gradu bi sutra, da im se dozvoli, automobilom ulazio direktno u kafanu, samo da se vidi da on izlazi iz tog automobila, ne bi li poluprazne glavice nakinđurenih djevojčica registrovale njegovu neandertalnu pojavu u skupocjenom automobilu...

Dragi matadore, nisu lisice nikakv simbol kažnjavanja bogatih, niti je to model borbe protiv socijalne neravnopravnosti, već način da se malo podigne nivo kulture kod pojedinaca. Ipak se čovjek najbolje uči kad ga odvale po džepu. A činjenica koliko se nečiji ego sroza, kad ugleda svog ljubimca na četiri točka kako se koprca u metalnim kandžama, je još jedan propratni efekat, koji ima višestruko dejstvo...

ovo je tvoj odgovor na sve to a sad jos jednom procitaj prvi post

filozof sa vrbasa je napisao:
Oni koji su prošetali novim trotoarom od parka Petar Kočić do Pozorišta u subotu veče moglči su se slatko nasmijati, ova naša lokalna uprava je zaključala svako auto koje je bilo parkirano tamo gdje nije trebalo biti, ja sam ih izbrojao šest! Pa zamisli im samo face tih tatinih i maminih sinova, kada su vidjeli da nemogu nigdje mrdnuti, a recio Padrino im dosadio pa bi pokušali negdje drugdje , a ono op trc gevezne zajn! :lol:

mislim da se i iz aviona vidi normalnost tvog posta i to da kolega filozof sa vrbasa nije napisao to jer je zadovoljan radom lokalne uprave vec zato jer citiram : " Pa zamisli im samo face tih tatinih i maminih sinova, kada su vidjeli da nemogu nigdje mrdnuti, a recio Padrino im dosadio pa bi pokušali negdje drugdje , a ono op trc gevezne zajn! "

i zato je i usljedio moj odgovor u onom stilu...a sad reci jesam li ili nisam u pravu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Vuk_samotnjak je napisao:
I molim te nemoj da se nadas da je svo bogatstvo ovog sveta u tvom Golfu II ima nesto i u ljubavi.

И ту си требао додати - част изузецима... :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 12:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
I molim te nemoj da se nadas da je svo bogatstvo ovog sveta u tvom Golfu II (CAST IZUZECIMA :D ) ima nesto i u ljubavi.

И ту си требао додати - част изузецима... :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
E nitro druze, ovo si stvarnlijepo srocio! Zato ima ona narodna, kad celjad nisu bjesna i na parkingu onda ima mjesta! Ne mogu se sad sjetiti sta je nas mali veliki Davidovic tacno izjavio, ali ove lisice pune budzet grada nevjerovatnom brzinom! U Rimu to sam vidio na TV ,postoji privatna firma, ciji je jedini posao da stavlja lisice i lisice na nepropisno parkirane automobile!
Nego da pitam ovog dizelasa, sto bas moras da parkiras kod K4 eto npr. u krugu fakulteta ima navece dosta parking prostora i to besplatno, ali ne tad cice ne mogu vidjeti tvoju makinu! E zemljo otvori se!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 14:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Matador je ignorant. Pored tog nicka, u lokaciji mu pise Barcelona, a ocito ne zna da su obadvije koride (oni tako zovu arene u kojima se odigravaju borbe, a ima ih dvije) u Barceloni zatvorene i da je korida zabranjena, tako da u Barceloni nema matadora. Hajde da je stavio Madrid za lokaciju, tamo jos postoji.
Sto se tice teme, evo mog priloga:
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 14:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
E nitro druze, ovo si stvarnlijepo srocio! Zato ima ona narodna, kad celjad nisu bjesna i na parkingu onda ima mjesta! Ne mogu se sad sjetiti sta je nas mali veliki Davidovic tacno izjavio, ali ove lisice pune budzet grada nevjerovatnom brzinom! U Rimu to sam vidio na TV ,postoji privatna firma, ciji je jedini posao da stavlja lisice i lisice na nepropisno parkirane automobile!
Nego da pitam ovog dizelasa, sto bas moras da parkiras kod K4 eto npr. u krugu fakulteta ima navece dosta parking prostora i to besplatno, ali ne tad cice ne mogu vidjeti tvoju makinu! E zemljo otvori se!

razlog zasto parkiram auto da ga vidim nisu cice bez obzira sta mislio vec klosari ko ti koji vole ukrast radio i sl. a ako ti imas para za bacanje onda razumijem da parkiras auto po kojekakvim zabitima...

opet ti kazem kad budes imao auto drukcije ces razmisljati

a za onog drugog padobranca, pogledaj datum registracije a pogledaj kad su zabranjene koride u barseloni pa upali ta 4 neurona koja zoves mozak i razmisli malo o svojim rijecima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 14:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Keva ti padobranac. :) Zabranjene su bile jos u martu 2004, a vjerovatno i ranije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 14:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

matador je napisao:
razlog zasto parkiram auto da ga vidim nisu cice bez obzira sta mislio vec klosari ko ti koji vole ukrast radio i sl. a ako ti imas para za bacanje onda razumijem da parkiras auto po kojekakvim zabitima...

opet ti kazem kad budes imao auto drukcije ces razmisljati

Matadore kupi sebi neki moderni radionic sa plocicom pa lagano plocicu u dzep a auto na parking.
Kako ides u prodavnicu tipa ,,Tropik,, vozis crnca da ti cuva jadni kas ili uvezes auto u prodavnicu?
Neko ko je strucan za kradu ukrasce ti i auto i radi dok trepnes.

I stvarno mislis da samo ti imas auto na forumu.
Aj daj krug

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Mislim da stvarno nije bilo potrebe za ovim prozivanjem, jer me stvarno nije briga gdje ti parkiras, ali ja kazem da je dobro da se uvede malo reda, pa ma koliko to tebi smetalo, jer davno se zavrsilo feudalno vrijeme, a ako ima i dan danas gospode ili oni koji to umisljaju da jesu nabijem vas na mog! :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 15:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
E moj matador,izgleda da je tebi K4 plafon izlaska u carsiju.Zalosno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
matador je napisao:
komentarisu svi koji nemaju auta :lol: :lol: :lol:

Imam auto x godina i opet kada sam bio u k4 parkirao sam kod novih zgrada ,na sledecoj raskrsnici iza , nije valjda problem prepjesaciti 100m. Izuzeci su kod live-a.Tamo bas nemas gde parkirati.

matador je napisao:
a u vezi vuka samotnjaka i ostalih:

da da kolutaj ocima al znam sta vas boli i zasto je autor ove teme i prvenstveno ono napisao...To da nemate auto i da vas boli da po ovoj zimi morate pjeske do kafica ili gdje idete a ti zlocesti bogatuni se dovezu svojim autima pred kafic, sram ih bilo

:roll: zato je i bilo toliko likovanja u tim rijecima lisice na bogatasevim autima kada sam "pjeske prolazio" pored

hahahahaha al ajd ako ti je to utjeha i ako mislis da je to najveci problem ovog grada neka te to veseli

i kao sto sto rece jedan od najvecih mislilaca sa ovih prostora

"kako je lepo biti glup ;) "

Kao sto sam rekao imam auto...

P.S. Sta ono rece najveci mislilac sa ovih prostora ? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Matador... na svakoj temi, sve bolji komentari. Inace, jedan od glavnih pokretaca svadje na ovom podforumu, a ni sam ne uvidi vecinu stvari. :roll:
O prihvatanju, razmisljanjima i (ne)shvatanjima na nekoj drugoj temi. Mislilac. 8)

Nitro, svaka cast za post, kao i svaki put. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 21:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
Matador... na svakoj temi, sve bolji komentari. Inace, jedan od glavnih pokretaca svadje na ovom podforumu, a ni sam ne uvidi vecinu stvari. :roll:
O prihvatanju, razmisljanjima i (ne)shvatanjima na nekoj drugoj temi. Mislilac. 8)

Nitro, svaka cast za post, kao i svaki put. :)

hehehe

dok mi ne vrate nick ima da i dalje zivciram sve...

p.s. sa pola ljudi sa kojima se "svadjam" ovdje znam ih i u RL ;) tako da ne vjeruj svemu sta pise. Jedinog koga mrzim je digresija :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 21:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Nick je razlog... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
Nick je razlog... :lol:

aha pod banom mi je a sa njim sam izgubio identitetu ostao mi samo ovaj nick ko mr. Hyde :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 22:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
matador je napisao:
hehehe

dok mi ne vrate nick ima da i dalje zivciram sve...

p.s. sa pola ljudi sa kojima se "svadjam" ovdje znam ih i u RL ;) tako da ne vjeruj svemu sta pise. Jedinog koga mrzim je digresija :lol:
Zato sto te Digresija raskrinkao kao lazova, a?
Neka, polako uvidjaju i drugi forumasi kakav si, ne moram im ja jos dodatno objasnjavati.

A osim toga, mogao bi ti se i ovaj nick banovati - tako i tako si rekao da ih imas jos nekoliko u rezervi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]