banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2006, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Mozemo li se mi matori uclaniti u taj hokejaski klub ? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2006, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Kad smo vec tu, pise da ce na ljeto poceti i ragbi klub ? zna li neko nesto o tom ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2006, 17:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Mislim da imamo potencijala za ragbi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2006, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Sondri je napisao:
... Jedini problem je što nije bilo dovoljno klizaljki da se zadovolje sve potrebe zainteresovanih!

Hehe... i to kakvih klizaljki... lol.. Medjutim, taj problem nije rijesen... I dalje imam utisak da su isli od kuce do kuce i kupili klizaljke koje ljudima vise ne trebaju.. toliko o njihovoj ispravnosti i kvalitetu... :( Ja sam 3 puta mijenjala klizaljke i svaki put se sve vise razocarala.. Da cu ponovo doci tamo bez SVOJIH klizaljki.. necu.. a kad mi se bude davalo 180KM za iste, ponovo cu dati i 3KM za ulaz u "klizaliste na ledu".. :D Ma sve bi bilo savrseno kada bi nabavili bar 200 pari klizaljki.. isti model, na kopcanje, a ne na vezanje.. dakle nisu svi profesionalni klizaci da se osjecaju sigurno u klizaljkama na vezanje.. pogotovo sto ih vecina ne zna dobro ni zategnuti.. (rijetko i zavezati).. A i modeli koji su u vecini proklizavaju.. i mogucnost da neko slomi odredjeni dio tijela je mnogo veca.. kao i da nekome izbije oci.. sto sam ja imala nekoliko puta priliku dozivjeti.. medjutim ipak ima Neko gore koji me cuva.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2006, 23:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Daphne je napisao:
isti model, na kopcanje, a ne na vezanje...

Nisam jos bio na ovom klizalistu, ali me je prosle sezone to poprilicno nerviralo, te klizaljke na vezanje. U tome je noga slabo stabilna, iako se jace stegne pri vezanju, pa samo gledas kad ce ti "izletiti". :roll: Zasto jednostavno na svakom paru nema kopcanje, kad je to vec dosta cvrsce i stabilnije? :)

Najbolje ponijeti rolere, pa po ledu... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2006, 01:23 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2006, 14:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Citiraj:
I dalje imam utisak da su isli od kuce do kuce i kupili klizaljke koje ljudima vise ne trebaju.. toliko o njihovoj ispravnosti i kvalitetu...

Klizaljke su uvezene polovne iz italije, preko sarajeva i modeli su s pocetka devedesetih. Pomislite li katkad koliko je i kakavih nogu proslo kroz njih? :roll: i nije bas higijenski..

To za vezanje i kopcanje sto je napisano je istina. Najgori su kozni modeli koji su ustvari za umjetnicko klizanje, a njih je bilo najvise velikih brojeva koji se dosta traze.

Za pocetnike su najbolje plasticne klizaljke na kopcanje jer bolje drze zglob.. kasnije u zavisnosti od afiniteta (umjetnicko klizanje, hokej, brzo klizanje) idu platnene ili kozne, na pertlanje.

Kingice, bicu ti ja privatni instruktor.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schwabo je napisao:
Citiraj:
I dalje imam utisak da su isli od kuce do kuce i kupili klizaljke koje ljudima vise ne trebaju.. toliko o njihovoj ispravnosti i kvalitetu...

Klizaljke su uvezene polovne iz italije, preko sarajeva i modeli su s pocetka devedesetih. Pomislite li katkad koliko je i kakavih nogu proslo kroz njih? :roll: i nije bas higijenski..

Extra.. tek sad me nece ponovo vidjeti.. a nakon sto sam 10 000 puta mijenjala klizaljke i svaki put prigovarala i ne zele da me vide ponovo... :D

Rjesenje: kupiti svoje klizaljke ili uopste ne ici na klizanje.. (:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Sinoc je na Belu bila neka utakmica u hokeju...nadam se da to nije bio Partizan-Zvijezda.. :lol:
Zazam se, bas mi drago...a BL sigurno ima potencijala za sportove gdje je snaga ispred pameti. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 20:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Kingica je napisao:
Ne znam klizati, ali bas imam zelju. Prosle godine nisam uspjela nikog odvuci na klizaliste. Svi se nesto boje da se ne isprovaljuju. Pa im smeta guzva tamo. Pa im smetaju djeca. Prvo hoce ali kad se nadjemo u blizni klizalista nece. :roll: A ispadas se par puta i naucices se.
Bas imam zelju da odem.

Ma nema tu znas ,ne znas klizati, ti kad stanes na led ti klizeeees. A za padanje, nepar puta sam se kvalitetno podruzila sa ledom ,beton je super sta je ono... Kad se sve sabere i oduzme, :thumbleft:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 23:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
hm, najbolje su one bijele na pertlanje, lako se stezu a i jedino njima nisu sje*ane one "shlije" dolje! najozbiljnije vam kazem. pancerice smrde u najmanju ruku!:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 23:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
evo sad sam sa leda..

Prvi put ove sezone.. moram priznati da sam bio pomalo previse samouvjeren sto je rezultovalo jednim kvalitetnim padom :D ali na broju 1 sam se zaustavio.

BTW upravo sam dobio mail sljedeceg sadrzaja. Uopste ne znam kako me lik locirao.

Citiraj:
Dear Sir,

I am Rik Berends from Holland. I am an international icehockey statsistican. Please help me to completed my hockeyfiles.

Please e-mail me the logo/symbol of the Icehockey club in Banja luka.
What are the colours/farbe?
Please e-mail me also the symbol/logo of the other clubs

What could you tell me about ice hockey in Bosnia?

Looking forward to hear from you as soon as possible.

With best Regards,

H. Berends

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 14:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Dec 2006, 20:12
Bas super za klizaliste u BL.
Bila sam vec tamo i sve pohvale.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2006, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Temple_of_the_king je napisao:
hm, najbolje su one bijele na pertlanje, lako se stezu a i jedino njima nisu sje*ane one "shlije" dolje! najozbiljnije vam kazem. pancerice smrde u najmanju ruku!:)

Te meni uvijek proklizuju.... a za pancerice, nisam bas "njusila".. :D (ne kazem da si ti ^^)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2006, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Zna li neko do koliko radi klizaliste?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2006, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
@sijuks- radi do 23:00
@dafne- smrde u svakom smislu te rijeci, a vi rolerasi naviknuti na pancerice idite spavati :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2006, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Mislim da radi do 22h, a subotom do 24h, a stoji tabla da ce u januaru raditi svakim danom do 23h.

I ja sam bio veceras, po prvi put na ovom novom. Ne bih bas preporucio da idete vikendom, jer je prevelika guzva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2006, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

guess who je napisao:
Mislim da radi do 22h, a subotom do 24h, a stoji tabla da ce u januaru raditi svakim danom do 23h.

I ja sam bio veceras, po prvi put na ovom novom. Ne bih bas preporucio da idete vikendom, jer je prevelika guzva.

Je li tolika guzva,to je izgleda gore nego kad je u Piskavicu dosao televizor u boji :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2006, 00:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Navratiš poslije 23 kad ode zadnji lokalić!!! Koliko mi treba da se naučim da pržim na tim klizaljkama???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2006, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Navratiš poslije 23 kad ode zadnji lokalić!!! Koliko mi treba da se naučim da pržim na tim klizaljkama???

Zavisi koliki si talenat :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]