banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 21:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 01:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
ja mislim da se djevojcica sa sela zaljubila u starijeg muskarca, i ocigledno joj je to bio jako pogresan izbor. covjek je ili poremecen ili u toj prici ima jos svasta nejasno, cim je odmah poslije pokusao da ubije i sebe. da je pravo psihicki poremecen, ne bi osjetio griznju savjesti zbog toga sto je uradio! mada, kao sto neko rece, nikad ne mozes znati sta se krije u necijoj glavi, mozda se jednostavno uplasio posljedica??? uglavnom, strasno, pa sve gore od goreg svaki dan, klinci umiru, ubijaju se..ma uzas! cari modernog doba ili uticaj zapada?! :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Visestruki ubica od 23 godine
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=1855&meni=6

Dvadesetpetogodisnjak se ubio iz puske
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=1828&meni=6

+
Muta, gazda poznatog kafea Muta u Mejdanu izvrsio samoubistvo vjesanjem. Nek mu je laka crna zemlja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 11:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
AntiDope je napisao:
Visestruki ubica od 23 godine
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=1855&meni=6

Dvadesetpetogodisnjak se ubio iz puske
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=1828&meni=6

+
Muta, gazda poznatog kafea Muta u Mejdanu izvrsio samoubistvo vjesanjem. Nek mu je laka crna zemlja.

Puno smo zacrnili ovih zadnjih dana,ladno mozemo da promjenimo naziv teme novosi u crnu hroniku

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 16:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
sta je na kraju bilo sa nenadovim biciklom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 17:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2006, 14:57
Ukr'o ga komsija!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
mene vise taj gan interesuje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 22:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Citiraj:

Antidope,otkuda ova vijest?Da li je ovo 100% provjerena informacija?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
klasicna seoska prica, zbog medje i nesretnih ljubavi se rokaju....sve polupismen i divlji svijet...

samo 15-ak km izadjes iz BL kao da si u Serengeti dosao....tako je u cijeloj ex -Yu.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

YgapHuk je napisao:
Citiraj:

Antidope,otkuda ova vijest?Da li je ovo 100% provjerena informacija?

100% provjerena. Bila je i sahrana, prekjuce ili juce, ne znam nisam u BL.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
jbt mene djele 2 kuce od tog kafica i nista ne znam :oops: :oops: :-? :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Stavio bih link, ali ne moze pojedinacno jedan clanak. Tekst je sa Blic Online

Stravičan prizor u potleušici na subotičkoj periferiji
Majka i sin umrli od gladi

SUBOTICA - Stravičan prizor zatekli su policija i istražni organi u Bajskim vinogradima broj 23 na subotičkoj periferiji. U dve male prostorije oronule i u korov zarasle potleušice, nađeni su mrtvi Viktorija Vojnić-Hajduk (78) i njen sin Ivan (57). Prvi rezultati istrage ukazuju da su preminuli pre desetak dana od izgladnelosti.

Viktorija Vojnić-Hajduk je nađena je u dnevnoj sobi, u spavaćici, a u predsoblju se nalazio njen sin Ivan. Prostor oko njega je bio sav u krvi i policijski i istražni organi pretpostavljaju da se radi o perforaciji čira. On je, kako se pretpostavlja, dugo krvario i na kraju izdahnuo od gubitka krvi.

Slučaj iz Bajskih vinograda policiji je prijavio jedan Subotičanin, koji je Ivanu odneo grejalicu na popravku. Kako mu se Ivan nije javio ni posle desetak dana, on je otišao kod njega. Lupao je na vrata, ostavio poruku, a prekjuče je obavestio policiju da nešto nije u redu sa stanarima ove kuće.

Policija je otišla u Bajske vinograde i u potleušici našla leševe majke i sina. Kuća je bila prepuna starih aparata i uređaja koje je, izgleda, Ivan pokušavao da popravi i zaradi za život.

- Starica je bila samo u spavaćici, u hladnoj sobi, a njen sin najverovatnije više nije mogao ni da jede. Našli smo posudu sa malo masti i hleba. Ironija je da smo u njihovoj kući našli i obaveštenje od narodne kuhinje da se jave kao njeni korisnici. Izgleda da je ovo obaveštenje prekasno stiglo. Za poslednjih nekoliko meseci, pronalazimo leševe u stanju raspadanja i ljude ubijene pod nerasvetljenim okolnostima. Ovo što smo konstatovali u Bajskim Vinogradima prekjuče, stravičan je primer nečovečnosti. Ljudi su, po nalazu lekara, umrli od gladi - izjavila je juče za „Blic“ istražni sudija Edit Der-Šeregelj.

Tela majke i sina poslata su su na obdukciju, a lekari su utvrdili da je Viktorija umrla pre desetak dana, a njen sin tri-četiri dana posle nje. Prema prvim saznanjima, kod Ivana su želudac i creva bili puni krvi, verovatno nakon perforacije čira i velikog gubitka krvi.

Ovaj 57-godišnjak, u trenutku smrti, nije imao više od četrdesetak kilograma. Njegove noge i ruke ličile su na osušene grane.

- Zar je moguće da Subotica ne može da organizuje ljude koji bi obilazili socijalno ugrožene porodice i pružali im neophodnu pomoć. Pravosudni organi u poslednje vreme pronalaze dosta leševa u raspadanju i verujemo da su u pitanju krajnje neljudski postupci društva i okoline. To je eklatantno kršenje prava na život - kaže sudija Der-Šeregelj.

Tereza Šarčević, prva susetka porodice Vojnić-Hajduk, izjavila je da je kod nje pre tri-četiri dana došao čovek koji je pitao: „Šta se događa sa Ivicom?“

- Rekla sam mu da ih nisam videla nekoliko dana i da pozove policiju. On je to i uradio i eto šta se dogodilo - kaže Tereza.

U jučerašnjem saopštenju Okružnog suda, povodom smrti majke i sina, citiran je i pisac Markes rečenicom da „smrt ne dolazi sa starošću, već sa zaboravom“.

Milenko Popadić

Policija se ne oglašava
Slučaj iz Bajskih vinograda policija još nije obelodanila, kao i mnoge druge za koje ljudi iz te službe procene da o njima javnost ne treba da bude obaveštena. Okružni sud je, ipak, na Dan mrtvih otkrio da je dvoje ljudi umrlo od gladi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2006, 19:21 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Nov 2006, 18:54
Ala ljuda imal ista dobro da se tamo desava

Veliki Pozdrav iz SHANGHAI-ja svima u BL a i sire :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2006, 09:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Treba nam par nindzi da malo srede stvari. Obavezno posalji Dzeki Chena i jos par njih i reci im da ima gomila posla za njih ovdje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2006, 13:17 
Perach je napisao:
Ala ljuda imal ista dobro da se tamo desava

Veliki Pozdrav iz SHANGHAI-ja svima u BL a i sire :)

O.T.
Jesil kupio onome shangajke???? :drinking: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2006, 21:45 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Nov 2006, 18:54
Citiraj:
Jesil kupio onome shangajke????

:D :D :D

Ma to su nas lagali, samo mi to zovemo sangajke, nema toga ovamo :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2006, 00:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Danas sam u Glasu vidio dosta citulja od Slavena Bogdanovica i pise da je tragicno preminuo.Zna li neko nesto vise o tome???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2006, 09:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Poginuo vracajuci se iz Danske.Na autoputuputu negdje kod Nirnberga je valjda bila neka saobracajka i nije bilo obiljezeno mjesto pa je covjek naletio i udario u sleper koji je bio poprijecen na putu.Nije cak brzo ni isao,jednostavno nije imao srece.Inace,imao je firmu kod Knjaz Milosa kod Rebrovackog mosta,bavio se pravljenjem namjestaja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2006, 10:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
YgapHuk je napisao:
Poginuo vracajuci se iz Danske.Na autoputuputu negdje kod Nirnberga je valjda bila neka saobracajka i nije bilo obiljezeno mjesto pa je covjek naletio i udario u sleper koji je bio poprijecen na putu.Nije cak brzo ni isao,jednostavno nije imao srece.Inace,imao je firmu kod Knjaz Milosa kod Rebrovackog mosta,bavio se pravljenjem namjestaja.

Jao kakva tragedija :( Ma sad sam skontao ko je to.Vidim ja da mi je nesto poznat ali nikako da ga se sjetim.Firma se zove Robusto i kod njega sam pravio klizni plakar. Jebem ti zivot

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2006, 11:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2006, 13:26
Bio je divan momak, vrlo pozitivan lik, kakva ogromna steta!! Slavene, u miru pocivaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2006, 11:49 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2006, 09:03
ovaj fOrum mi je skrOz izmjenio sLiku moje BL.. :( Nikad ni pOmislila nisam da se takO uzasne stvari dogadjaju i tamo. `ebiga.. izgleda da je svagdje isto..
Sva sam se najezila kad sam citala sta se desilo tOj jadnoj djevojci.. Mada se slazem sa Turbo Grom.. i meni je kroz glavu proslo, sta ce ona sa covjekom toliko starijim od nje.. i ne mislim da bi je zbog toga trebalo manje zaliti, nego jednostavno obicno smo sami krivi zbOg problema u kojim se nalazimo.. mozda je to biO i njen slucaj.. a mozda i nije. Ko ce znati.. Svakako, jako je zalosno to sto se desilo.. jos vise sto se desava u BL :( :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]