banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 16:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 19:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Citiraj:
Koliko ste se momci puta sukobili protiv drotova zbog neke svoje ideje ili da nesto sprijecite/odradite, koliko puta ste se sukobili sa pretpostavljenim da bi izgurali nesto svoje, a sve silni forum - anarhisti??? Ugledajte se malo na kolege iz Atine. Vise znam momaka iz svog i obliznjih naselja koji nisu ni jedno slovo napisali na nekim tamo forumima kako su oni neki anarhisti, ali su zato nekim sitnim dijelima vise odradili, zbog cega su malo i disali zatvorskog vazduha.

Ti si jedino aktivan kada treba nekoga prozivati jer za nesto konkretno si nesposoban / nedorastao , kad usporedjuje Atinu i Banja Luku , odmah da ti kazem u cijeloj BiH mozda ima 20 ak ljudi koji se deklarisu kao Anarhisti/kinje u rzlicitim gradovima i tesko je u takvom broju napraviti nesto konkretnije od napravljenog dosad , sto su napravili i tih 20 ne znas , sto se tice neke konkretnog djelovanja najpozitivniji primjer je svakako pokret Dosta koji istina nije anarho ali je debelo prozet slobodarskim duhom i idejama kao i ljudima koji su u istom ,koji zasad jedino radi na prikdobijanju kriticke mase koje ce promijeniti ovu zemlju koji imaju podrsku svih slobodara/ki u ovoj zemlji .

Sta si ti to uradio za dobro svoje sredine i drustva druze Pandemonium ?,
jesi li kad izasao iz svoje kolijevke i razmislio sta se zbiva van tvog dvorista , da li si kad mrdnuo dupe i bilo sta uradio , bilo kakvu inicijativu za ovu il ono ? , kod nas je bilo masu protesta(penzionerski , radncki ) pa da li si kad izasao iz svog pjeska i prosetao se da vidis o cemu se radi ,
Ti ni ne znas ni sta ni ko je radio za stvari koje su se desavale kod nas i ko se na koji nacin izborio za nesto pa prema tome ne laprdaj ,
Cijeli svoj zivot se sukobljavam sa razlictim autoritetima da izganjam nesto za opste dobro ili da podrzim razlicite pozotivne inicijative .Djecace izgleda da je tebi anarhista = svaka budala koja jurisa na policuja anarhista i koja zavrsi u zatvoru anarhista ,s obzirom da znam u kojem nasilju zivis i o cemu se radi - o besmislenim maloljetnickoj delikvenciji ispadima nego o svjesnoj akciji . jer nije samo aktivizam baciti kamen ili nesto slicno na policiju nego izboriti se da ljudima bude bolje ukazivajuci na konkrete primjere i boreci se za neke pojedinicne ciljeve ,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
groznium ja imam tempera viska. kad gdje i sta?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 19:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U subotu u sarajevu antiizborni protest 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka

ovu ili sledecu? ako je ova, nema picke, spavam cijeli dan, ne spavam vec 7 dana zbog ispita a sutra radim zadnji, dakle ovaj vikend SPAVAM. :lol:

nisam true, jebiga :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 23:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Nov 2003, 20:30
@groznium
Nemas ti momak muda ni grafit da napises na zidu a kamoli nesto.... Evo napisite jedan grafit vi silni anarhisti u gradu na istaknutom mjestu i imacete moje duboko postovanje. Eto stvarno vas molim. Ali napisi ga ti licno. Eto za pocetak makar tako skrenite paznju. Al' lakse je pisati na forumu jel'da...
Pa dobro si napisao da nemam pojma ko je radio stvari za "nas" kad niste nista ni uradili sem blebetanja po forumu. Da ste nesto konkretnije uradili znalo bi se. Cuj radnicki i penzionerski protesti, buaaaa.Smijurija ziva.
Pa ako bi se htjelo nesto konkretnije uraditi u ovoj drzavi, primjera radi bilo kakav ozbiljniji protest neredi su neizbjezni. Zar ti mislis sto pises na ovom forumu da ces skrenuti paznju "autoriteta" na sebe, pa ce oni reci:"Ej evo decko ima pravo, ajmo ih poslusati". Ma dok se magarcima koji odlucuju u ovoj drzavi ne uradi nesto ozbiljnije nece biti nikakvih promjena 100%, mozda sad ne shvatas zbog svoje "zauzetosti u glumljenju uloge anarhiste", ali ako malo ukljucis to na vrhu svog tijela mozda ces jednog dana i shvatiti. Mozes se ti razmetati ovde anarho citatima i porukama i sta ti ja znam cime, ali ce se uvijek vise cijeniti jurisanje "budale" na policiju jer je to konkretno dijelo momak a ne pisanje o forumu. Evo vidis i koliko se zaletanje celave "budale" u Sarajevu na onog drota cijeni vise od recimo tvog pustog kuckanja po tastaturi.
Stalno ti nesto anarhija ovo - ono, ja anarhista, mir ljubav. Toliko da covjek pomisli da si Gavrilo Princip. Samo teorija, teorija, teorija......Ajd' eto napisi makar jedan veci grafit u gradu, pa me natjeraj da se raspitam ko je to napisao, pa da saznam da si to ti uradio.

Sto se tice mene, nisam u tom tvom filmu "ja veliki anarhista", ja se uostalom ni ne predstavljam kao anarhista, niti imam ikakav golemi avatar niti saljem stalno i pomalo dosadno neke poruke niti sam strogi zagovornik neke teorije a pritom nemam damu da dijelima pokazem ono sto mislim,niti ostalo za razliku od tebe tako da napadaj koliko hoces, raspituj se koliko hoces kod svojih mladjih kolega iz kog sam naselja (mogao si i mene pitati odgovorio bih ti) i svasta nesto ali nemas za sta da se uhvatis. Vidim grcevito se hvatas za nesto da me uvrijedis bez ikakvih argumenata, no ne zamjeram ti puno....
Ovo pisem samo iz razloga da makar malo ponukam ljude da ako nesto zagovarate onda se trudite da to sprovedete, skrenete paznju dijelima. I kad stvarno nesto uradite saznace se za vas, skrenucete paznju, mozda se neko i zamisli, a ovako.....Mrtvo slovo na forumu. Znas, ooo, ti stariji momce:)

Pozdrav !!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 00:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

odgovor velikom ovu subotu ,
e ovako @Pandemium 0X
Citiraj:
Nemas ti momak muda ni grafit da napises na zidu a kamoli nesto.

da li sam radio grafite ili ne ili sam ucestvovao u tome ti ne znas ,nemam potrebu da se natezem sa beznacajnim balavcom pupot tebe niti me ti apsolutno interesujes , slucajno sam i saznao tko si i sta si ,a ne zato stome je intersovalo , grafite sam pisao kad ti jos nisi znao da to postoji ,momcino sta mislis cije je djelo vec pominjiani grafit "vlast stvara glad , glad stvara bijes , a bijes revoluciju" u Boriku " dalje postojao je grafit iza mosta venecije prema klinici za psihijatriju koji je izasao u reporteru - vlast i policija = mito i korupcija A"
preko puta baterflaja "sistem smrdi" na zgradi arhive , na parkingu preko puta stare autobusne (gdje je prije bio saviv market ) - " 1984 " a ti razmisli sta to znaci ,dok je najlegendarniji grafit bio ispod stana tadasnjeg predsednika RS Nikole Poplasena - "Poplasen Sucks" (pogotovo sutradan kada smo htjeli uslikati isto i zatekli drotove kako farbaju fasadu ispred '.

Citiraj:
Pa dobro si napisao da nemam pojma ko je radio stvari za "nas" kad niste nista ni uradili sem blebetanja po forumu. Da ste nesto konkretnije uradili znalo bi se. Cuj radnicki i penzionerski protesti, buaaaa.

U tome i je problem sto takvi kao ti ocekuju od nekoga aktiviste/kinje da nesto napravi dok ti sjedis kuci i jebe ti se za stvari koje se desavaju van tvog doma , milion puta sam reako ljudi ne cekajte spasioce - spasite se sami , naravno je da netko treba pokrenuti tu kriticnu masu u slucaju BiH to je pokret DOSTA oko kojeg su se okupili slobodari/ke l iz svih dijelova BIH koji rade proteste na platao isped zgrade skupstine vec 10 mjeseci ,sto se tice penzionerskih i radnickih protesta , tebi je ocigledo smijesno kad ljudi koji nemaju od cega zivjeti izadju na ulicu jer ti se jebe jer parazitski zivis na grbaci svojih roditelja .mi smo se barem udostojili pojaviti za razliku od nekih koji ostaju kod kuce i seru sto netko ne uradi stvari za njih,.
Citiraj:
Pa ako bi se htjelo nesto konkretnije uraditi u ovoj drzavi, primjera radi bilo kakav ozbiljniji protest neredi su neizbjezni.

Nije tacno 03 06 2006 bio je veci protest u u Sarajevu na kojem nema sta se nije govorilo vladajucim strukturama a boj protesnika je bio znacajan s ozirom da je bio prvi takve vrste u BiH ,mozes otici na blog Dosta organizacije i vidjeti gdje sta i kako se radi , i nije bio nijedan izgred , jer izgrede upravo ocekuju vladajuce strukture da bi nas prikazale ka ne znam nasilnike ,bez poente i obrazlozenja radi cega se uopce kriticna masa buni , jer nije nasilje poenta , nasilje moze biti sresdtvo i ali nikako cilj , ako hoces mogu ti prebaciti i dio divx snimka sa protesnog koncerta koji usljedio nakon protesne setnje , .Slazem se da dok se nesto ne desi magarcima nece biti znacajnijih promjena, ali za tako nesto potrebna je svjesna kriticna masa koju ce vladajuce strukture primorati na tako nesto , jer nisam ja ni netko drugi taj koji ce promijeniti drustvo , nego to moramo uraditi svi/e zajedno pa cak i ti druze Pandemium ,
Anarhistu ne glumim nego po politickom ubjedenju i jesam , nisam se duzan tebi ni kome drugom pravdati / niti oglasavti na sva zvona sta i kako sam radio .
Citiraj:
Zar ti mislis sto pises na ovom forumu da ces skrenuti paznju "autoriteta" na sebe, pa ce oni reci:"Ej evo decko ima pravo, ajmo ih poslusati"

Ne niti imam iluziju da ce me poslusati isti ici, jer njima postovi i tekstovi koje sam svojevremeno pisao u magazinu Buka nisu ni namjenjeni nego "obicnim ljudima", jer da me magarci poslusaju bezuslovno bi odstupili od svojih funkcija i ukinuli iste :D ,
Citiraj:
Mozes se ti razmetati ovde anarho citatima i porukama i sta ti ja znam cime, ali ce se uvijek vise cijeniti jurisanje "budale" na policiju jer je to konkretno dijelo momak a ne pisanje o forumu. Evo vidis i koliko se zaletanje celave "budale" u Sarajevu na onog drota cijeni vise od recimo tvog pustog kuckanja po tastaturi.

momak konkreno djelo ce biti kad ili ako se izborimo za bolje uslove zivota jer ponavljam nasilje moze i jedino moze biti sredsto ,ali nikako i cilj.sto se tice momake iz Kaknja njih i ne smatram budalama naprotiv podrzavam ih i ako bude potrebno radicu i benefit za iste.
Glupo je sto to usporedjujes sa mojim ili necijim tudjim postom , i jedno i drugo moze zainteresovati ljude i jedno i drugo pomaze da se stvari promijene , odnosno i jedno i drugo je srestvo- dio iste cijeline ili ti borbe za bolje sutra.

Citiraj:
Sto se tice mene, nisam u tom tvom filmu "ja veliki anarhista", ja se uostalom ni ne predstavljam kao anarhista, niti imam ikakav golemi avatar niti saljem stalno i pomalo dosadno neke poruke niti sam strogi zagovornik neke teorije a pritom nemam damu da dijelima pokazem ono sto mislim,niti ostalo za razliku od tebe tako da napadaj koliko hoces, raspituj se koliko hoces kod svojih mladjih kolega iz kog sam naselja (mogao si i mene pitati odgovorio bih ti) i svasta nesto ali nemas za sta da se uhvatis. Vidim grcevito se hvatas za nesto da me uvrijedis bez ikakvih argumenata, no ne zamjeram ti puno....
Ovo pisem samo iz razloga da makar malo ponukam ljude da ako nesto zagovarate onda se trudite da to sprovedete, skrenete paznju dijelima. I kad stvarno nesto uradite saznace se za vas, skrenucete paznju, mozda se neko i zamisli, a ovako.....Mrtvo slovo na forumu. Znas, ooo, ti stariji momce:)

Ne ti si u svom filmu "dobrovljnog ropstva " = "ucini kako ti se kaze - nemas glavu uradi sta traze" i kome je takvo svejedno za sve ,stvari koje radim i ne radim da ljudi cuju za mene ili neke druge anarhiste/kinje (vec sam napomenuo da na podrucju BiH broj istih ali to nije izgovor t vec sam prije spomenuo najpozitivniju gradjansku inicjativu pokret DOSTA koju apsolutno podrzavam i postujem ) nego da cuju ideje i razmisle o istima , Stvari kod nas su jos u samom zacetku i tesko je odmah ocekivati neke konkretne rezultate , ali je najvaznije da je inicijativa krenula .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 02:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Nov 2003, 20:30
@groznium
Za pocetak nisam pandemium nego lijevo od ovog sto pisem imas moj nick pa ga pazljivo procitaj.........sem ako se ne sluzis ironijom.....

Pa kad mene nazivas beznacajnim balavcem, ti mora da si u guzicu strpao minimalno 3 decenije i ako si za to vrijeme uradio 3-4 grafita (od tih meni su poznata samo 2 a i pitanje jesi li se ti malo napregao da ih uradis) i to u dalekoj proslosti dakle kad si bio puno mladji i koji su bili toliko upadljivi da ih nisam uocio iako sam cesto prolazio, onda to sve govori o tvojoj aktivnosti. Pihhh, i nesto ocekivati od tog buntovnistva bl anarhista je iluzorno, kad ljudi od toliko godina urade "toliko mnogo"....
Da znas ko sam i sta sam, debelo kenjas, jer da znas, znao bi da ne zivim na grbaci roditelja nego uglavnom sam zaradjujem ono sto trosim.
Ne cekam ja da mi niko odradi nesto, niti cekam da me spasi. Na stvari koje se ticu mene i ljudi do kojih mi je stalo trudim se da maksimalno uticem, a druge magarce ubjedjivati u nesto.... ne vrijedi jer iako vide ne zele da znaju (pokusavao milion puta i.....) Pod ovim mislim da sam milion puta nesebicno ukazivao ljudima oko sebe u kakvom su polozaju i da udruzenim snagama sa malo zrtve mozemo nesto odraditi, ali dzaba !!!
I onda skontas da mozda za ljude i vrijedi onaj citat Dostojevskog iz "Prica iz podzemlja":
"A sto se koprcamo , ponekad, zasto fantaziramo i za sta molimo? Ni sami ne znamo za sta! Nama ce biti gore ako se glupe molbe ispune. Pokusajte, eto, dajte nam, na primjer, vise samostalnosti, odrijesite ruke bilo kom od nas,prosirite krug djelatnosti, smanjite tutorstvo, i mi cemo... uvjeravam vas, mi cemo odmah opet zamoliti da se vratimo pod tutorstvo"......

Ne podsmijavam se ja penzionerima (uzgred da napomenem oba roditelja su mi penzioneri) i nisam na to mislio kad sam rekao da je to smijurija, nego slucajno znam kako je lako ucutkati jedan penzionerski protest. Dodje neko iz vladajuce branse i malo potkupi jednog/dvojicu organizatora protesta (obicno predsjednika udruzenja penzionera) i to je to.
Sam sebi priznajes ono sto mene teretis, kazes da ja ocekujem nesto sjedeci u kuci, a ti anarhista/klapac od 3 decenije navodis penzionere kao primjer buntovnistva i ocekujes nesto od istih. Pa sramota je da su penzioneri u ovom gradu aktivniji od mladih (da ne kazem anarhista), debela sramota...
Nasilje sam navodio upravo kao sredstvo, ne mogu da ga zamislim kao poentu. Nemoguce je ovde ozbiljnije nesto napraviti bez makar malo zara. Samo ces badava nabiti kilometrazu na nogama, a pri tom oni "gore" ne samo da te nece cuti nego ni okom trepnuti. Mogu se kladiti u to. Znam jer sam se nahodao na studentskim protestima a i na onim protiv bombardovanja Kosova i sl. prije nekoliko godina, i dok se ne posalje ozbiljnija poruka nista setnja ne vrijedi. "Vladajuce strukture" to jedva cekaju, pa nek cekaju idioti i treba im dati nasilje, sta su oni to nama dali pa da mi njih stedimo i da budemo njezni prema njima?! Da im ne bi jos bombone davao.....
Evo samo koliko je prasine digao ovaj sukob aktiviste Dosta sa ovim drotom. A ti desetomjesecni mirni protesti (za koje znam) skoro nista. Bio sam na dosta.ba jos ranije i poznato mi je sta oni rade, ali sve ovo do prije nekidan se nazalost nije puno "pikalo" sto samo potvrdjuje da mirni protesti ne piju vode.

I ti stariji momce robujes takodje, svi mi vise manje nekom robujemo (mozda gruba rijec), samo je fol svesti tu zavisnost i ropstvo na sto manju mjeru.

Pozdrav!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 08:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2005, 23:54
...kakvi anarhisti u BL...sve djeca bogatih...grad je malen i sve se zna...ne rade to iz uvjerenja vec iz fazona...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
evo ja cu da bacim koktel na policijsko aVto, hocu onda biti puno je8en anarhist, koji uz to potice iz siromasne porodice?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka

monstrum je napisao:
hocu onda biti puno je8en anarhist

neces, bices samo puno jeben kad odes u tvorza pa ti se obraduju zagorjeli derpasi na tunjicama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 16:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

marcus_aurelius je napisao:
...kakvi anarhisti u BL...sve djeca bogatih...grad je malen i sve se zna...ne rade to iz uvjerenja vec iz fazona...

e pa @marcus_aurelius nisu svio kao i ti 0X , ko je djete bogatih onaj na kojeg aludiras se i ne deklarise kao anarhista, ti bjese onaj siromasni deckic koji je "obisao pola svijeta " u takvom siromastvu bi i ja zivio , pa prema tome jebeni kapitalisto zavezi :fist: .
Pandemonium ne sluzim se ironijom i nije mi bila namjera te uvrijediti nego ti je dugacak nick - greska previd prilikom kucanja ,

Citiraj:
ako si za to vrijeme uradio 3-4 grafita (od tih meni su poznata samo 2 a i pitanje jesi li se ti malo napregao da ih uradis) i to u dalekoj proslosti dakle kad si bio puno mladji i koji su bili toliko upadljivi da ih nisam uocio iako sam cesto prolazio, onda to sve govori o tvojoj aktivnosti.

ne napregnuli su se i tvoji roditelji penzioneri , napisao sam ih daleko vise, al nebitno nego ja ne kazem da sam puno toga uradio sa ostatkom ekipe., najcrnje je sto drugi nisu ni toliko, mislim da je najvaznije zasad sto su se osatvarili kontakti sa razlicitim grupama iz Srbije (primjerice ASI , neranikom , pa i sa Glib (grupu za libertetsku iniciajativu BG e pa i to je bio grafit na pozoristu , i Hrvatse (ZAP , RAI) .,
,davno prije godinu ili dvije mi je netko rekao ko si , ali nije mi ni rekao da radi niti sam se pravo da kazem interesovao ,,
sto se tice moje aktivnosti mozes uzeti magazin buka iz 2002 i procitati ponesto korisno mozda nesto i naucis,
Citiraj:
Sam sebi priznajes ono sto mene teretis, kazes da ja ocekujem nesto sjedeci u kuci, a ti anarhista/klapac od 3 decenije navodis penzionere kao primjer buntovnistva i ocekujes nesto od istih. Pa sramota je da su penzioneri u ovom gradu aktivniji od mladih (da ne kazem anarhista), debela sramota...

nisam navodio iste nego sam ih podrzao jer je to najmajne sto mogu uraditi za njih pored par akcija hrana ne oruzje kad smo im dijelili hranu u sklopu kampanje prigovora savjesti bez ikakvog politckog uticanja na iste ,
Citiraj:
Da im ne bi jos bombone davao.....

svasta se moze u bombone staviti :D

Citiraj:
Ne cekam ja da mi niko odradi nesto, niti cekam da me spasi. Na stvari koje se ticu mene i ljudi do kojih mi je stalo trudim se da maksimalno uticem, a druge magarce ubjedjivati u nesto.... ne vrijedi jer iako vide ne zele da znaju (pokusavao milion puta i.....) Pod ovim mislim da sam milion puta nesebicno ukazivao ljudima oko sebe u kakvom su polozaju i da udruzenim snagama sa malo zrtve mozemo nesto odraditi, ali dzaba !!!

jebiga izgleda da narod ima vlast kakvu i zasluzuje ,treba biti iskren i priznati da ono sto radim bilo ko od nas ne radi zbog nekog drugog nego zbog sebe ili licnog zadovoljstva.

ne slazem se sa citatom Dostojevskog jer nikad nismo ni zivjeli a ni pokusali zivjeti pod smanjenim tutorstvom, vreme ce pokazati da li je bio u pravu ., to necemo docekati ni ti ni ja.

Citiraj:
Evo samo koliko je prasine digao ovaj sukob aktiviste Dosta sa ovim drotom. A ti desetomjesecni mirni protesti (za koje znam) skoro nista. Bio sam na dosta.ba jos ranije i poznato mi je sta oni rade, ali sve ovo do prije nekidan se nazalost nije puno "pikalo" sto samo potvrdjuje da mirni protesti ne piju vode.

mediji uvijek prenose ako se desi neko nasilje jer su u sluzbi sistema te se uvijek protesna masa zeli prikazati kao nasilna gomila , a njihove zahtjeve mizernim. istina da se u ovoj zemlji nista nece mjenjati dok se politicarima ne ponu tresti gace . sto se tice pokreta Dosta vidim ih kao ljude koji ce vremenom napraviti kriticinu masu koja ce promijeniti stanej u ovoj zemlji , prema tome Dosta - puno postovanje ,nazalost sutra necu moci u Sarajevo imam smrtni slucaj u obitelji jbg :-?
Citiraj:
I ti stariji momce robujes takodje, svi mi vise manje nekom robujemo (mozda gruba rijec), samo je fol svesti tu zavisnost i ropstvo na sto manju mjeru.

slazem se , sve je jebene spektakl (uf jebo me Gi Debor)
pozdrav i bez uvreda druze Pandemonium :D

Poslednji put menjao groznium dana 29 Sep 2006, 17:24, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 16:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
VeLiKi je napisao:
monstrum je napisao:
hocu onda biti puno je8en anarhist

neces, bices samo puno jeben kad odes u tvorza pa ti se obraduju zagorjeli derpasi na tunjicama

VeLiKi, kralju, nek si mu reka!!! :D :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ama jel ko vidio da su se oni tipovi dovezli sa pasatom od 15-20.000 KM? Odjeća markirana i skupa. Baš tipični bosanci, jako ugroženi i gladni...

Zar ne mislite tako, ha?

Smrdi meni ovo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 23:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Ranije je bilo rijeci o sposobnosti ovdasnje policije.

Sjecate se prodora, snaznih, odvaznih, do zuba naoruzanih, opasnih, dobro organizovanih PENZIONERA kroz kordon policije pred zgradom Vlade RS?

E to je omladina ovdje.. I onda se pitamo sto nam ukidaju socijalne rokove.. U BG studenti sruse vlast, u BL.. Ma da ne kenjam u prazno, i ja sam "omladina"..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mladen Tomić, predsjednik nevladine organizacije "Tuto kompleto", čiji su aktivisti u srijedu bacili farbu na zgradu Predsjedništva BiH i izazvali fizički obračun sa obezbjeđenjem, višestruko je osuđivan i sumnjičen za teške krađe zbog čega je u Njemačkoj osuđen na pet godina zatvora, potvrđeno je "Nezavisnim" u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu BiH (SIPA).

"Tomić je 1991. godine u Njemačkoj osuđen na pet godina zatvora zbog nekoliko krivičnih djela, među kojima su teške krađe. U martu 1997. godine iz Njemačke je deportiran u Hrvatsku. Zbog počinjenih krivičnih djela odgovarao je pred pravosuđem Hrvatske i Slovenije. Hrvatska je za Tomićem raspisala potjernicu, a od počinjenih krivičnih djela stekao je protupravnu imovinsku korist u iznosu većem od 300.000 KM", kazao je sagovornik i SIPA.

Članovi NVO "Tuto kompleto", koji su u srijedu u incidentu ispred Predsjedništva BiH povrijedili dvojicu pripadnika SIPA, jučer i prekjuče pušteni su iz pritvora.

"Ne postoji zakonski osnov za predlaganje pritvora. Četiri člana: Jasmin Zahirović (23) iz Kaknja, Muhamed Keserović (22) iz Zavidovića, Bojan Radić (20) iz Zenice, te Ajla Krvdić (21) iz Zenice pušteni su u četvrtak, a Mladen Tomić (42) iz Kaknja pušten je jutros", rekao je juče Sead Kreštalica, tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Dodao je da su službenici MUP-a KS izvršili i pretres prostorija organizacije i porodične kuće Mladena Tomića u mjestu Ćatići u Kaknju. Iz Tomićeve kuće policija je izuzela dva kompjutera, koji će biti predmet dalje istrage. U SIPA su kazali da je i pismo visokom predstavniku, u kojem Tomić potvrđuje da se bavio kriminalom i da je na taj način zaradio oko 350.000 KM.

Anđelko Hrgić, načelnik Odjela za osiguranje objekta i ličnosti u SIPA, kazao je da Unutarnja kontrola "intenzivno istražuje događaj".

"Službenici Unutarnje kotrole će izvršiti analizu događaja, te utvrditi da li su pripadnici SIPA neovlašteno upotrijebili silu, te ako jesu da li će krivično odgovarati zbog toga", rekao je juče Hrgić.

Članovi organizacije "Tuto kompleto" u srijedu su zelenom, crvenom i plavom bojom polili zidove zgrade Predsjedništva BiH, a kod ulaznih vrata ispisali "Šarena revolucija", nakon čega je izbio fizički obračun vođe ove organizacije sa obezbjeđenjem Predsjedništva.

Nezavisne.com

Baš je dika od omladinca, a?

Opet ne mogu da vjerujem da neko zbilja misli da su ovde u pitanju častne i društveno korisne akcije, bez ikakvih zadnjih misli.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka

da, zaradio je sad milione posipajuci boju po zgradi skupstine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NVO je sektor u kome glavni igrači zgrću dosta love.
U stvari zgrtali su, sada je nešto manje ,,donacija,, pa su neophodne ovakve stvari da bi se novčanik kako tako popunjavao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka

pa recimo da sam vezan uz jednu omladinsku NVO iz BL i ne mogu se bas pohvaliti da je ikada bilo ikakvih donacija. bilo jeste, ali nista u kesu, uglavnom oprema.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je ono što ti znaš, a možda ste izuzetak koji potvrđuje pravilo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Sep 2006, 16:11
Zasto li im panduri nisu zadnju kost polomili?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]