banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 10:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Da se tu pitaju naši političari vjerovatno bi bilo bolje.

Ti se salis!!! Kome bi bilo bolje? Mozda samim politicarima, ali nama nikako. Standard nam se srozava iz godine u godinu, a politicari samo na najbolji nacim prikazuju koliko su u stvari pronikli u tajne licemjerja i demagogije... Jedna garnitura prica jedno, druga drugo, a u stvari svi rade isto. Pune sebi dzepove, dok gladan narod ceka da mu neki privrednik koji je na osnovu te iste vlasti svoje dzepove odavno napunio, podijeli pokvareno pile. Ako je to cijena ljudskog dostojanstva, onda smo odavno dotakli dno ili smo pali i ispod toga. Vise ni sam djavo ne zna. Vazno je da se napravi jos jedna crkva i park koji vrijedi 8 miliona, a socijalni slucajevi ce da se rijese sami od sebe...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 14:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2005, 16:26
Nitro je napisao:
Citiraj:
Da se tu pitaju naši političari vjerovatno bi bilo bolje.

Ti se salis!!! Kome bi bilo bolje? Mozda samim politicarima, ali nama nikako. Standard nam se srozava iz godine u godinu, a politicari samo na najbolji nacim prikazuju koliko su u stvari pronikli u tajne licemjerja i demagogije... Jedna garnitura prica jedno, druga drugo, a u stvari svi rade isto. Pune sebi dzepove, dok gladan narod ceka da mu neki privrednik koji je na osnovu te iste vlasti svoje dzepove odavno napunio, podijeli pokvareno pile. Ako je to cijena ljudskog dostojanstva, onda smo odavno dotakli dno ili smo pali i ispod toga. Vise ni sam djavo ne zna. Vazno je da se napravi jos jedna crkva i park koji vrijedi 8 miliona, a socijalni slucajevi ce da se rijese sami od sebe...

Pa borili smo se za kapitalizam. Ako si nesposoban da se izboriš bićeš socijalni slučaj. Nije meni žao gladnog naroda koji je sposoban za rad. Žao mi je samo penzionera koji nemaju nikog svog da im pomogne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
cekaj cekaj znaci moj otac i svi borci protiv njega su se borili za kapitalizam a svi oni drugi su bili protiv kapitalizma, komunizam im bio drazi? ili su se to oni borili za kapitalizam a mi kao branili komunizam???

u majku mu, hvala ti na prosvjetljenju, a mogao sam i dalje nastaviti ziviti u neznanju....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:20 
Početnik
Početnik

VeLiKi je napisao:
cekaj cekaj znaci moj otac i svi borci protiv njega su se borili za kapitalizam a svi oni drugi su bili protiv kapitalizma, komunizam im bio drazi? ili su se to oni borili za kapitalizam a mi kao branili komunizam???

u majku mu, hvala ti na prosvjetljenju, a mogao sam i dalje nastaviti ziviti u neznanju....

Govorim ti o vremenu pred rat kad je komunizam odbačen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka

aaaa hvala ti na tom prosvjetljenju. ja sam zaista mislio da je moj otac ratovao i zdravlje izgubio za ocuvanje srpstva al eto....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:27 
Početnik
Početnik

VeLiKi je napisao:
aaaa hvala ti na tom prosvjetljenju. ja sam zaista mislio da je moj otac ratovao i zdravlje izgubio za ocuvanje srpstva al eto....

I moj je ratovao za srpstvo ali u ratu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka

blago tebi, pa kakav onda jebeni kapitalizam pominjes drago dijete??? cekaj mi sad kao zivimo u kapitalistickom drustvu?? jebes mu majku, al ovo meni nekako sve lici na jednu onako doooobruu staaaaaru autokratiju. nasi politicari kao donesu jedan zakon a visoki predstavnik ga ponisti. on donese neki zakoni a nasi politicari se kao nesto zale....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 15:51 
Početnik
Početnik

VeLiKi je napisao:
blago tebi, pa kakav onda jebeni kapitalizam pominjes drago dijete??? cekaj mi sad kao zivimo u kapitalistickom drustvu?? jebes mu majku, al ovo meni nekako sve lici na jednu onako doooobruu staaaaaru autokratiju. nasi politicari kao donesu jedan zakon a visoki predstavnik ga ponisti. on donese neki zakoni a nasi politicari se kao nesto zale....

Mi smo u tranziciji tj. prelazu u kapitalizam. Sad je još i dobro jer imaš npr. državnu bolnicu. Uskoro će i bolnice biti privatne pa će ljudi koji ne budu imali para za liječenje umirati na cesti. Kapitalizam dolazi.
Visoki odavno nije poništio neki zakon a izgleda da i neće više.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Izgleda da oni pilici sto su dijeljeni penzionerima ipak su bili ok i nisu sa isteklim rokom trajanja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Pa borili smo se za kapitalizam. Ako si nesposoban da se izboriš bićeš socijalni slučaj. Nije meni žao gladnog naroda koji je sposoban za rad. Žao mi je samo penzionera koji nemaju nikog svog da im pomogne.

Ja se nisam borio nizasta, jer sam bio klinac dok je rat trajao, a za sta su se borili nasi ocevi to je i dan dans veliko pitanje, ali ako pitas bilo koga niko ti nece reci da se borio za "kapitalizam"... Vecu glupost odavno nisam cuo... A socijlni slucajevi postoje i u zemljama koje su nama ideal drzavnog uredjenja i zivotnog standarda, sa bitnom razlikom... U tim drzavama se vlast brine za socijalne slucajeve, a jedino kod nas su prepusteni sudbini... Nije niko siromasan zato sto je odabrao da tako bude, vec sto nema mogucnosti da se izbori za bolje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
jad i cemer,al' zato svi politicari ko krmci,vjerski objekti se grade...sto niko nije sredio ambulante,skole,gerijatrija,psihijatrija....penzioner s 30god staza,fakultetskom diplomom nema sta jesti,i kad mi neko kaze sto sam otisla... :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka

svaka tebi cast. iz ovog tvog posta govore misli vrlo dobrih 97% mladih u BL i RS. kako sto prije, sto brze, sto dalje otici odavde da ne gledam ovakve krize...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
a nas 3 % sto ostane smo popuslic :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka

zajedno sa 97% koji je svijet vidjelo na razglednicama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
SRC je napisao:
Ne slušajte ove poturice što zagovaraju ne izlazak na izbore. Svi na izbore a situacija se vremenom biti sve bolja i bolja.

Da, da, naravno. Ona je poturica, a ja sam s druge strane pro-cetnicki orjentirana. Klasicna nacionalisticka retorika.
Da nije ( slucajno ) u pitanju nesto drugo ? Ima nas kojima vjera i nacija nisu zanimanje. Nadam se da je i sa tvoje pozicije to moguce razumjeti.

Nakon toga ponovo pazljivo procitaj ostatak postova na ovoj temi.

Izdvojicu ti 3, koja su karakteristicna :

Citiraj:
moj otac i svi borci protiv njega su se borili za kapitalizam a svi oni drugi su bili protiv kapitalizma, komunizam im bio drazi? ili su se to oni borili za kapitalizam a mi kao branili komunizam???

Ovo bi trebalo otstampati na majicama.

Citiraj:
svaka tebi cast. iz ovog tvog posta govore misli vrlo dobrih 97% mladih u BL i RS. kako sto prije, sto brze, sto dalje otici odavde da ne gledam ovakve krize...

A kad se to desi, broj odsutnih Banjalucana ce se popuniti Kinezima, Indijcima i Nigerijcima. Tada ces se ti i tebi slicni sjetiti Banjalucana svih vjera i napokon upitati : " Sta li nam je ovo sve trebalo ?"

Citiraj:
a nas 3 % sto ostane smo popuslic

Pametnom i previse.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka

hvala dzapaniz rouz, crvenim se :oops:

:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 12:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
SRC ::

Ne slušajte ove poturice što zagovaraju ne izlazak na izbore. Svi na izbore a situacija se vremenom biti sve bolja i bolja.

jeli pametnjakovicu...a za koga da glasam za hitlera ili musolinija? za streljanje ili smrt vjeshanjem?spasi nas i ubij se molim te

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka

i jedan i drugi su mrtvi. glasanje za njih bi zaista bila zapanjujuca stvar, ako neko to uspije izvesti.

glas na ovim izborima bi vjerovatno najbolje bilo dati ili seljackoj ili penzionerskoj stranci. zasto?

zato!
seljackoj zato sto je jedino poljoprivreda neka grana koja u ovoj zemlji moze uspjesno rasti i razvijati se. jos i sumarstvo ali pada u (skoro) isti domen.

penzionerskoj zato sto su i drevnu grcku vodili filozofi, stariji ljudi sa puno zivotnog iskustva. a ko ce bolje pomoci sirotinji i razumjeti sirtorinju nego sirotinja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 12:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
da kad bi te stranke bile samostalne...a i ovo nije stara grchka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2006, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Moja stara je mislila da ju zajebavam kad sam rekao da ove godine planiram glasati za stranku penzionera.... Posto svi penzioneri glasaju za SDS njihova stranka ostane bez glasova... :drinking:
Sad vidim da nisam lud ko sto me misle prikazati....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]