banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 508 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Sledeća

Da li podrzavate novi zakon o radu pekara/dragstora do 21h?
Da, podrzavam. 20%  20%  [ 14 ]
Ne podrzavam! 80%  80%  [ 56 ]
Ukupno glasova : 70
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 18:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Seljacine iz gradske uprave kojima se vise ne dize i koji su dok su bili mladji mogli da jedu govna do zore,odlucili sada da nas vrate u vrijeme kad su im roditelji legali sa kokoskama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 18:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
jel ni banjalucanka na mejdanu neradi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 23 Dec 2008, 03:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
E nek' si im rek'o! :D :D :D
Nek' su vala zatvorili, ja taman odluchila ne vecherati, tako da mi ovo odgovara...... :D :D :D :D :D Znam koja prodavnica radi.... Ona kod X-a radi cijelu noc..... 8) Ja juche kupovala......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 19:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
Boro je napisao:
ba0bab je napisao:
a gladi sinoc..:roll:
od sad cu u torbici obavezno nositi sendvich kad izadjem u grad.. mogao bi se tu dobar biznis napraviti..

E, još šteku cigara u torbicu pa da prodaješ na komad. :D

:lol:
sutra idem da kupim vecu 'torbicu'... vec od srijede na dezhurstvo u kafanu

Citiraj:
Nek' su vala zatvorili, ja taman odluchila ne vecherati, tako da mi ovo odgovara......

e pa meni ne odgovara kad mi u kuci niko meso ne jede... majko mila, shta cu bez malog sendvicha iz Manje :cry: :cry: :cry: ..shta mi rade...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 19:45

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 21:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 21:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
Badao... :D
Kad si onako janpara kao ti sinoch sve ti je svejedno... zato vishe alkohola... i biche ti svejedno da li neshto radi ili ne, odnosno da li te neko porobljava sa ili bez borbe... ;)
inache nemam nishta pametno da kazhem na ovu temu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2005, 21:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 21:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 01:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
kome god smeta buka,galama i slicne stvari nek' se presli na selo,u neku zabit gdje jos nije uvedena struja pa nek' tamo uziva u tisini!
mene su prije jedno mjesec dana otjerali sa klupe u centru grada,bilo nas je jedno 7-8 i onda su dosla dva policajca i rekli nam da ne smijemo da sjedimo na klupi,na jebenoj klupi,zasto,ne znaju ni oni,kao preglasno pricamo i to smeta stanirama u zgradi koja nekih 10 m od klupe!
mi smo morali da odemo i to vjerovatno zbog neke seljacine koja mora da ustane u 4 ujutro da bi stigla na njivu sto ranije i krene sa obradom zemlje,nemam nista protiv sela i seljaka ali neka se onda presele na selo a ne da zive u centru grada,zbog takvih istih sad ni pekere ne rade duze,ajd kontam kafane sa preglasnom muzkom ali pekare,jebene pekare!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 01:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
E da znate da cu sad da odem na sajt Gradske uprave i uloziti peticiju protiv "novog" radnog vremena, zatvaranja kafica i sl. Ocekujem od vas da se prijavite i potpisete peticiju...javim vam kad bude spremno za potpise :wink:
REVOLUCIJA!!! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 01:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
jos se samo policijskog casa nisu dosjetili. al bolje da ne pominjemo, cuce nas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 01:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo sklepala sam nesto...(nemoj da me ko sad proziva :oops: ), ostavite ime i e-mail adresu moze i yahoo, hotmail itd i napisite nesto u fazonu da podupirete tj. potpisujete peticiju...
Za sad je peticija na forumu Gradske uprave a ideja je da se nakon skupljenih odredjen broj potpisa peticija posalje direktno na njihov e-mail...aj'sad ne zabusavajte i saljite potpise
link http://www.banjaluka.rs.ba/forum/topic. ... e=Peticija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 01:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 21:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 02:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma slusaj mi mozemo samo naslutiti zasto se radi to sto se radi...a sta mi radimo po tom pitanju...sjedimo ovde i kukamo kako nam je lose...doduse tu smo si i sami krivi...pa svi smo mi legitimni glasaci, a koliko nas je izaslo na Izbore...vrlo malo...i sta se onda desava da nam tamo neki bakutaneri (koji su svojevremeno imali puno vise izbora kad su izlasci i sl. u pitanju) odredjuju gdje i do kad cemo izlaziti...
Hoce li biti ista od toga nemam pojma ali 'ajdemo pokusati...pa nista ne gubimo :wink:
REVOLUCIJA!!!
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 02:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 22:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 02:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa cuj ja sam, kao sto vidis, neku vrstu peticije vec napisala...ti ukoliko zelis napisi to drugacije...ja cu ti prva potpisati...iz dosadasnjeg iskustva znam ukoliko se nesto ne preduzme odmah nema od toga nista...uostalom vidjecemo koliko su ljudi zainteresovani za tako nesto...bitno je da sve ne ostane samo na prici...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 02:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
do sada sam se salio ali sada cu jedan ozbiljan komenatar da bacim

Svuda u evropi postoje neka pravila i radna vremena. kod nas su najduza mora se priznati. (ne racunajuci rad na crno). dalje, poenta ogranicavanja rada kafica, ovoga onoga je da se sto vise smanji zjakanje besposlicara i njihovo smetanje radnom narodu. kolega mi prica da u austriji recimo ako ne kupis potrepstine najkasnije u 16:00 u subotu, neces imati gdje da ih kupis do ponedeljka. ostaje ti opcija na pumpama ili po nekim turskim polulegalnim prodavnicama po daleko vecim cijenama.

@ lik koji se zali na tjeranje murije
to je sasvim normalna pojava. imali su pravo i da vas legitimisu i u slucaju ne posjedovanja isprave da vas privedu pa stoga budi sretan :)

konkretno ja bih prvi zvao muriju da mi neko trabunja pod prozorom a ja trebam ustati rano na posao...

i sad kad se pogleda vjerovatno se najvise bune oni koji su non stp po kafanama, pekarama, dragstorima, ispred sindija...

nemam namjeru da vrijedjam ikoga sam navodim moje zapazanje. recimo mene nece pretjerano pogoditi zatvaranje kojecega jer uvijek imam sta pregristi kuci a i zdravije je nego da se zdere ono poludjubre iz pekare... nije da ne volim pojesti picu iz 5+ ali polako se navikavam bez nje :)
pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 02:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zeleni Obad je napisao:
Ako, na primjer, lose i brzopleto napises peticiju, daces izgovor nekome ko ju cita da ju ne cita - ni tu ni bilo koju sljedecu, bolju ili goru koju posaljes.

Neozbiljnih ljudi i zabusanata ce biti uvijek :roll: , ali ako bi obracali paznju na takve nikad nista nebi uradili...nase je da pokusamo...mislim iluzorno je misliti da mi mozemo napraviti neke krupne promjene kao sto ti kazes :-? , meni je za pocetak dovoljno da skrenemo ljudima paznju na to sto se desava i da pokusamo nesto uciniti po tom pitanju.
Dakle ukoliko se ne slazes s mojom napisi drugu...ja cu je prva potpisati :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 02:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 22:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2005, 02:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@mangia-mene pravo da ti kazem zatvaranje pekara i rostiljnica puno ne pogadja...ali sta je sa kaficima...ono malo sto je valjalo pozatvarala je komunalna, ostali su striktno ograniceni radnim vremenom do 12, klubovi do 4...mislim gdje je tu sloboda izbora...i pusti te price kako je u svijetu jos gore...

Poslednji put menjao dasha dana 28 Nov 2005, 03:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 508 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]