banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 15:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
Not now, John! je napisao:
Kada zaposlite bivše robijaše, kriminalce, željne tuče da vam obezbjeđuju lokal.

a chuj, nemoj molim te... to su ti sve 'poznate face' ovog grada, ko ih ne zna - nije kul

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
....ne znam sta bi rekao... cuj mladji pavic da je pogodjen...boze moj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 21:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
hazoous je napisao:
....ne znam sta bi rekao... cuj mladji pavic da je pogodjen...boze moj.

umro je

:(

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Da, umro je, a da niko nije stigao isprichati shta se stvarno dogodilo, tako da cu to morati ja.

U Titaniumu je to veche izbila jedna od standardnih tucha, koja se razlikovala samo po tome shto je previse ljudi uchestvovalo u njoj.Kazhu oko stotinjak, meni se uchinilo chak i vishe, ali nebitno...

Izbacivachi su se maksimalno trudili da odrade svoj posao, ali to i nije ishlo.Chupo je izbacio grupu momaka vani, a onda je doshlo do preokreta, naime oni su njega oborili pa je i on dobio po prilichno batina. Kad se pridigao, ustao je i potegao pishtolj, kojim je prvo pucao u zrak, na shta je raja mahnito pochela da bezhi, Pavic je drchno skochio u fazonu "shta glumish ti," pishtolj je opet opalio i pogodio ga u glavu. Nakon shto je on pao, raja je neko vreme bila u transu, a izbacivash je pobegao unutra.Nakon shto je doshla policija izveli su ga iz Titaniuma i dok su ga vodili, dechko je izvadio skalpel i posekao ga po licu, na to su josh neki shkochili na njega, ali je policija uspela da iskontrolishe situaciju.

U stanju opshteg haosa, skike i panike, suza i dernjave, neko je dreknu, "Ajmo pred hitnu da ga sacekamo." Svi su se ubrzo razleteli, a kako su kola sa chupom stigla prva, masa je pokushavala da provali unutra.Policajci su dobili dobre batine, za to vreme.Chupo unutra videcu shta se deshava je rekao sestrama koje su trebale da ga zashiju da se kupe i da spasavaju zhivu glavu, a on je uzeo neke makaze i rekao da ce prvog koji udje ubiti.Za to vreme su doshli specijalci, rasterali masu i njeg uspeli da ischupaju.Odvukli su ga na Paprikovac na shivenje, a raja je krenula za njima.Kad su doshli pred bolnicu nisu mogli proci kroz kordon policije, tako da su zaustavljeni.To je kraj priche od prethodne vecheri.

Pavic je josh jutros rano operisan i zavrshio je u shok-sobi.Lekari su odmah rekli da su mu shanse da prezhivi 1%, a i ako uspe, bice kao biljka do kraja zhivota.Umro je oko 19:00.

Njegov stari brat je osudjen na 13 godina, ali je pobegao ubrzo nakon izricanja kazne i najavio je kako se vraca u BL, da "uradi shta se uraditi treba."

Po gradu kola mnogo pricha o nekim pretnjama doktorima kako ce sve i jedan zavrshiti mrtav ako ovaj ne prezhivi, kako ce se svetit Chupinoj porodici, itd, itd..ja vas uveravam da to nije tachno.

Pavic jeste bio dechko...nasilne prirode, i od uvek sam znao da ce zavrshiti na slichan nachin, ali nisam nikada pomishljao da ce ga ubiti izbacivach u nekoj diskoteci.Shta da kazhem...samim time shto je poginuo dechko 86 god, zhao mi je, ali mi je takodje zhao shto je josh mnogo zhivota upropashteno sinocnim incidentom i josh ce ih vishe biti upropashteno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Istina da je trazio guzici cepa, ali nije zasluzio da umre.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 22:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Nov 2001, 01:00
nase drustvo je dno dna, sta se drugo moze ocekivati,svu tu omladinu bi trebalo regrutovati za radne akcije a sve te smrdljive kafancuge i zadimljene bircuse pozatvarati,strasno je da nam se omladina okuplja na ovakvim mjestima,strasno je da nemos ni u podrum otici a da ne naletis na usranog narkosa,strasno je da se klici na svakom cosku opaljuju travkom budalajkom i opijaju alkoholom

ovde kako vidim se vecina raduje kao nea sluzenja vojske a trebalo bi uvesti sluzenje najmanje 3 godine pod celicnom disciplinom pa bi se ti napaljeni klinci trosili i radili drustveno korisne stvari a nebi se kurcili i ginuli po gradskim rupama i bircusima
samo RAD ,RED I DISCIPLINA moze spasiti ovaj narod od totalnog kolapsa

RAD NA ZEMLJI BOG NA NEBU

UF

Kladionica
Kladjenje na internetu
Novosti

Scommesse Online
Paris Sportifs

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
to dok se zvalo atos, nije bilo ovakvih sranja...ali Bozhe moj, najblizhe tome mjestu u zadnjih dobrih 4-5 godina sam kada sjednem u molos, pa prema tome ne trebam brinuti da ce i mene sluchajno zakachiti neki zalutali metak. ili ipak trebam :-? idiotluk, shta drugo da kazhem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
zoof je napisao:
COCO je napisao:
Goran cupo? Pavic mladji?
Ja izgleda ne znam nikoga u ovom gradu :oops: Bar od tih poznatih,pošto vidim da ih većina poznaje...

Ocito niko ne zna ni tebe.. samo uzivaj za svojim monitorom :lol:

da tacno.. to je veliki minus ne poznavati takve ljude.. nikad ne znas kad ce ti zatrebati neko sa pistoljem ili neko spreman da nekome pravi jos jedna usta :roll: :roll: :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
e "naslusah" se svakakvih gluposti ovdje, masa nekih poznavalaca "situacije", komentarisu ljude koje ne poznaju, i daju kojekakve komentare.
Naravno da je najtuznija stvar da decko od 19 godina pogine, ali pitao bih ja vas kako bi ste odreagovali da na vas krene rulja naoruzana palicama, sipkama i stvarima kao sto su zastitne resetke za sadnice drveca koje se ne mogu odvojiti od sadnice a da se ona ne polomi(ko pomenu bajin koncert?), nozevima a i ispostavilo se i skalpelima.
kada tako krenu na covjeka, on osjeca da mu je zivot ugrozen a kad kod sebe ima pistolj rezultat je ocigledan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 23 Dec 2008, 03:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2005, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
kako zhivish tako cesh i zavrshiti....Zashto je nekom trebalo da dokazuje snagu ili velichinu svog ega na taj nachin?? Zhalosno shto je poginuo, ali nije sigurno niko iz chista mira pucao u njega, ako kazhete da je i sam bio "sklon nasilju".

http://www.nesradio.com/dnevne/crnahron ... 005-01.php

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 00:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
uzas!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Koji je ovo crnjak... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 01:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
jel to mladji brat od onog pavica, sto je pucao na covjeka jer mu je autom slucajno udario psa???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 07:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 07:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Vojska lijeci sve a kod nas je ukidaju.Promijenila bi se ta djeca da odu na odmor 12 mjeseci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ne branim nikoga...al' mene da mene napadne tako rulja klosarcica....pucao bih i ja ...bez razmisljanja....glavu spasavati...
guzici chep kad trazis......nadjes kad li tad li....

zao mi je svakoga mladoga zivota.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 08:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Od prilike sam saglasan sa Kumom, kao shto sam vec napisao..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2005, 08:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
A da li neko spominje tuču pred Kajakom ?

Dakle, stajao sam u bašti, maltene na ulici, a na parkingu su se Čupo i još njih trojica izbacivača tukli sa nekih 15-ak klinaca ... Hah, tukli, opominjali, rastavljali, objašnjavali i onda je Čupi u jednom momentu vidno pukao film, i pobacao ih je kao čunjeve okolo.

Mislim da je ta tuče direktno povezana sa tom kasnije u Titanijumu.

ASUS GTX 580 w/ Samsung S27A550H 27" LED
Cooler Master HAF X w/ Cooler Master 1000W
Razer Lycosa w/ Razer DeathAdder w/ Razer Chimaera

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 171 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]