banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 16:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 12:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
selam je napisao:
Cudi me da je Bijelo Dugme mimoislo Banjaluku.To se prije nije moglo desiti.

Zalosno je da je ovaj grad spao na nekoliko grupica koji pojma nemaju o muzici.
Dolazi li i jedna grupa iz federacije?

Ovo je bas glupo pitanje. Tako si isto mogao pitati kako je zaobislo Ljubljanu, Novi Sad, Nis, i druge vec gradove bivse Juge. Bijelo Dugme radi koncert u 3 najveca rok centra bivse drzave i to je to, nista drugo ni nije bilo u planu, a licno mislim da su se skupili da na racun stare slave u kratko vrijeme pokupe sto je moguce vise para...

Za mackicu33 - kao predstavnik benda Recall iz BL, ni nas niko nije kontaktirao, a stvarno ne znam zasto vam treba posrednik. Raso je ok lik, nemam nista protiv njega, ali ni za kakvim posrednikom (pa ni Rasom) nema apsolutno nikakve potrebe.

Nas jeste kontaktirao jedan lik, ali nisam siguran da li je u pitanju isto desavanje (na kastelu je). U ovom slucaju bendovima se ne nudi nikakav honorar??! A prica je "bice vam to dobra promocija" - ma jebite se vi i vase dobre promocije BL bendova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 12:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Avg 2004, 13:52
zaboravila sam da napomenem da svi programi pocinju u 21 h, karte kao i do sad se prodaju ispred boske, nedelju dana ranije ili ispred ulaza na Kastel pre pocetka programa
pozdrav

Vrh

Tema posta: Vazno
PostPoslato: 26 Jun 2005, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
VRLO VAZNO:

Prethodna dva posta pod nickom "Warrior of the Light" nisam napisao ja, nego moj brat (koji je iskoristio moju odsutnost kao priliku da se malo pravi pametan, sto obicno proizvede kontraefekat). Namjerno ne zelim da obrisem ta dva posta jer vidim da se oko toga vec povela neka rasprava, ali mislim da sam bio duzan da napisem ovo objasnjenje. Inace se u vecini stvari slazem sa njim, ali su tu i neke stvari koje ja nikad ne bih napisao...

Pozdrav
Warrior of the Light

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 23:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Draco_Malfoy je napisao:
Za mackicu33 - kao predstavnik benda Recall iz BL, ni nas niko nije kontaktirao, a stvarno ne znam zasto vam treba posrednik. Raso je ok lik, nemam nista protiv njega, ali ni za kakvim posrednikom (pa ni Rasom) nema apsolutno nikakve potrebe.

Nas jeste kontaktirao jedan lik, ali nisam siguran da li je u pitanju isto desavanje (na kastelu je). U ovom slucaju bendovima se ne nudi nikakav honorar??! A prica je "bice vam to dobra promocija" - ma jebite se vi i vase dobre promocije BL bendova.

znate kako 2002. kad su banjalucki bendovi prvi put nastupali u okviru banjaluckih letnih igara...dosli su ljudi iz bendova antidope oblik manessagra i petrogradskog ludog djaka i sami ponudili materijal...iduce godine nas je kontaktirao raso i predstavio se kao vas menadzer, tako je bilo i prosle a tako i ove...to je ono sto je nama prezentovano...niko od vas nije rekao nikom iz organizacije da ima nesto protiv toga...tako da ako je doslo do nekog nesporazuma do nas nije...

a sto se tice lika koji vas je kontaktirao nije iz nase organizacije, to si mogao da pretpostavis jer vam je svaki nastup na BLI do sada placen...

ako ne zelite da saradnja ove godine ide preko nekog posrednika nema problema brojeve SKC-a imate pa nas slobodno mozete kontaktirati

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 00:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Nov 2003, 20:30
@mackica33
Svaka cast za Darkwood Dub i Ritam Nereda, ali ja ne vidim razlog zasto ne dovedete Atheist Rap. Ti ljudi nisu bili ovde 2 godine, a izdali su fantastican novi album koji se odlicno prodaje (cak i u Hrvatskoj). Znam brdo ljudi koji bi za njih dali vecu lovu (samo ih nema na forumu).
U pitanju je bend koji pravi odlicne zive nastupe i odlicno sviraju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 11:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 12:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mackica33 je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:

znate kako 2002. kad su banjalucki bendovi prvi put nastupali u okviru banjaluckih letnih igara...dosli su ljudi iz bendova antidope oblik manessagra i petrogradskog ludog djaka i sami ponudili materijal...iduce godine nas je kontaktirao raso i predstavio se kao vas menadzer, tako je bilo i prosle a tako i ove...to je ono sto je nama prezentovano...niko od vas nije rekao nikom iz organizacije da ima nesto protiv toga...tako da ako je doslo do nekog nesporazuma do nas nije...

a sto se tice lika koji vas je kontaktirao nije iz nase organizacije, to si mogao da pretpostavis jer vam je svaki nastup na BLI do sada placen...

ako ne zelite da saradnja ove godine ide preko nekog posrednika nema problema brojeve SKC-a imate pa nas slobodno mozete kontaktirati

pozdrav

Stvarno se onda pitam ko je lik koji nas je kontaktirao sa pricom kako ce nam to biti dobra promocija (a dobicemo cuge, da ne bude da skroz dzaba sviramo)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 18:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Hm, ponuda nije neka, ali idem: 16-og (vjerovatno - jer sam isto gledao prosle godine), 24. i 23.

AntiDope je napisao:
Da vas obradujem. AntiDope najvjerovatnije nece nastupati. Previse je bilo swirki u BL ove godine iako vi swejedno ne dolazite osim, ako nema Ritam Nereda ili Eyesburn.

:D :D :D
Stvarno si me obradovao (vjerujem da jos ima ovakvih). Nista licno ali, iako sam vrlo liberalan prema muzici i mogu sve i svasta slusati ali ste vi prosle godine bili vrhunac - od tvog deranja (pretpostavljam da si pjevac) ostali instrumenti se nisu ni culi. Neznam jeste li skontali ali je jedno 30-40% posjetilaca otislo na onu drugu stranu (gdje su bili stolovi) dok nije izasao Nightshift.
BTW. Koja je to uopste vrsta muzike?

Warrior of the Light je napisao:
Corbi definitivno treba zabraniti da svira, ko se josh uvijek pali na Corbu, pa ja sam ga slusao od 6 do 12 godine, mislim mogu ga i danas poslusati, ali to je sve prestaro, i oni vec 20 godina prave oprostajne turneje, cisto izvlacenje para.....a i onaj njegov cetnicki stav....sto ga nije furao kad je trebao....lako je sad!

Ajd' nepricaj gluposti. Ko se oprasta 20 godina? Gdje si to cuo?
Treba im zabraniti da sviraju?? Sto? pa svi muzicari iz corbe (iskljucujuci Misu Aleksica) mogu biti profesori ovim danasnjim muzicarima (pogotovo Ginger)

Podrzavam da treba dovesti atheist rap. Ali ajd dovedite Kraljevski Apartman, ako je iko i cuo za njih.

Neslazem se da treba dovoditi mlade bendove neko one koji znaju svirati, a mladi neka se izbore (iako je to ovoj drzavi borba protiv vetrenjaca). Mladi bl bendovi bi mozda trebali imati odvojeno jedno vece samo oni (mada mislim da nebi bila previse posjecena - a to su izgleda vidjeli i organizatori)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 23:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

pandemonium je napisao:
@mackica33
Svaka cast za Darkwood Dub i Ritam Nereda, ali ja ne vidim razlog zasto ne dovedete Atheist Rap. Ti ljudi nisu bili ovde 2 godine, a izdali su fantastican novi album koji se odlicno prodaje (cak i u Hrvatskoj). Znam brdo ljudi koji bi za njih dali vecu lovu (samo ih nema na forumu).
U pitanju je bend koji pravi odlicne zive nastupe i odlicno sviraju.

kontaktirali smo ih ...ali nisu sigurni da li ce moci da nastupe...zato i nisu ubaceni u program!
kad budemo 100% bili sigurni tada cemo vas obavestiti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 00:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Jun 2005, 23:52
Citiraj:
Ajd' nepricaj gluposti. Ko se oprasta 20 godina? Gdje si to cuo?
Treba im zabraniti da sviraju?? Sto? pa svi muzicari iz corbe (iskljucujuci Misu Aleksica) mogu biti profesori ovim danasnjim muzicarima (pogotovo Ginger)

Podrzavam da treba dovesti atheist rap. Ali ajd dovedite Kraljevski Apartman, ako je iko i cuo za njih.

Neslazem se da treba dovoditi mlade bendove neko one koji znaju svirati, a mladi neka se izbore (iako je to ovoj drzavi borba protiv vetrenjaca). Mladi bl bendovi bi mozda trebali imati odvojeno jedno vece samo oni (mada mislim da nebi bila previse posjecena - a to su izgleda vidjeli i organizatori)

Mislio sam to na nacin da je dosta Corbe, oni su rekli sve sto su imali, i stvarno je dosta!!!

A za Apartman....oni cak i ne bi trazili puno, ali nema publike za takav bend u ovom gradu.

A za mlade bendove za koje sam pricao, svi odlicno sviraju, pa npr. Alogia je jedan od tehnicki najpotkovanijih bendova ovih prostora, a i drugi su odlicni.

To stoji, da ima gomila nekvalitetnih bendova, pogotovo mladih, ali treba dovesti one najbolje.....

Apartman se isplati gledati samo u Srbiji, gdje ti na koncertu bude hiljadu ljudi i stvarno je uzivancija!

Poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
@Adagio

E tako buraz, napravi se svoj nalog, a ne koriste se tudji...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
A Kerber? :lol: :lol: :D

Ne , ozbiljno, zasto niko ne pokusava da dovede Kerber? Ja bi prvi kupio ulaznicu , a znam jos slicnih... Jebi ga, ne moze se reci da nisu poznati, a ja se ne sjecam da su ikad bili ovde... Ili imam slabo pamcenje :roll:

Pozdrav...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Mile_Hasisar je napisao:

Ne , ozbiljno, zasto niko ne pokusava da dovede Kerber? Ja bi prvi kupio ulaznicu , a znam jos slicnih... Jebi ga, ne moze se reci da nisu poznati, a ja se ne sjecam da su ikad bili ovde... Ili imam slabo pamcenje :roll:

Pozdrav...

Jesu, jesu... pa im je neko na svirci u PUB-u dig'o Spirit-a... i odjezdio u nepoznatom pravcu sa pomenutim uredjajem pod rukom... 'ladno...

...Spirit je serija mixeta od Soundcraft-a...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 11:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Warlock je napisao:
Mile_Hasisar je napisao:

Pozdrav...

Jesu, jesu... pa im je neko na svirci u PUB-u dig'o Spirit-a... i odjezdio u nepoznatom pravcu sa pomenutim uredjajem pod rukom... 'ladno...

...Spirit je serija mixeta od Soundcraft-a...

I dobro da im je digao miksetu, Kerber (tj. njih dvojica) su najgora tezga koja je dosla nakrasti para od naroda iz Srbije u RS - Za njih je Corba, inace savjetnik ministra kulture *za rok en rol (haha!)* u vladi Srbije, mala maca. Bas zanimljivo kako, otkad je dobio stabilan posao u drzavnom aparatu, Corba vise ne pljuje po aktuelnim vlastima, nego se vise koncentrisao na pljuvanje sportista u emisiji "Sportska Galaksija" sa jos ona dva-tri voditelja metuzalema, koja ja na nivou 60-70ih.

I vi objerucke idete slusati te 'muzicare'?
Pretpostavljam da se isto tako maloumno radujete eventualnom dolasku Dj. Balasevica?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E . jebaji ga, ja se taman ponadao :( :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 13:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
Pa nije ona ovdje da ispunjava svačije želje.

Osim toga, neki izvođači nisu uvjek dostupni, ili imaju druge svirke, ili rade u studiju, ili traže previše para. Znači, mnogo je tu tih "ili" pa je teško to sve složiti. Ja smatram da je fino od nje uopšte što je tražila naše mišljenje.

Da se razumijemo, i ja volim Eyesburn i bit ću na koncertu ako me nešto ne spriječi, ali treba odati počast onima koji je zaslužuju. Mackice, full respect.

Lisa_Simpson je napisao:
Nishta mi se ne svidja sem Eyesburna. Ne mogu da vjerujem, svake godine skoro isti repertoar... Stvarno ne znam u chemu smo mi to pomogli ako nisi uzela u obzir nasha mishljenja...... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Da? Pa, respect za one koji pokushavaju organizovati Ljetne igre, ali stvarno sam se nadala nekim vecim izmjenama kad nas je vec pitala....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A ti si ocekivala da ce Bob Marley svratiti u BL u okviru svoje "povratnicke" turneje :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Of kors! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2005, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
selam je napisao:
Dolazi li i jedna grupa iz federacije?

Dok je Danilo organizator???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]