Hm, ponuda nije neka, ali idem: 16-og (vjerovatno - jer sam isto gledao prosle godine), 24. i 23.
AntiDope je napisao:
Da vas obradujem. AntiDope najvjerovatnije nece nastupati. Previse je bilo swirki u BL ove godine iako vi swejedno ne dolazite osim, ako nema Ritam Nereda ili Eyesburn.
Stvarno si me obradovao (vjerujem da jos ima ovakvih). Nista licno ali, iako sam vrlo liberalan prema muzici i mogu sve i svasta slusati ali ste vi prosle godine bili vrhunac - od tvog deranja (pretpostavljam da si pjevac) ostali instrumenti se nisu ni culi. Neznam jeste li skontali ali je jedno 30-40% posjetilaca otislo na onu drugu stranu (gdje su bili stolovi) dok nije izasao Nightshift.
BTW. Koja je to uopste vrsta muzike?
Warrior of the Light je napisao:
Corbi definitivno treba zabraniti da svira, ko se josh uvijek pali na Corbu, pa ja sam ga slusao od 6 do 12 godine, mislim mogu ga i danas poslusati, ali to je sve prestaro, i oni vec 20 godina prave oprostajne turneje, cisto izvlacenje para.....a i onaj njegov cetnicki stav....sto ga nije furao kad je trebao....lako je sad!
Ajd' nepricaj gluposti. Ko se oprasta 20 godina? Gdje si to cuo?
Treba im zabraniti da sviraju?? Sto? pa svi muzicari iz corbe (iskljucujuci Misu Aleksica) mogu biti profesori ovim danasnjim muzicarima (pogotovo Ginger)
Podrzavam da treba dovesti atheist rap. Ali ajd dovedite
Kraljevski Apartman, ako je iko i cuo za njih.
Neslazem se da treba dovoditi mlade bendove neko one koji znaju svirati, a mladi neka se izbore (iako je to ovoj drzavi borba protiv vetrenjaca). Mladi bl bendovi bi mozda trebali imati odvojeno jedno vece samo oni (mada mislim da nebi bila previse posjecena - a to su izgleda vidjeli i organizatori)