banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 07:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 15:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
acrobatico je napisao:
ne, ne. to je ubaceni borg. zeli da nas asimilira u svoj svijet dosade i sivila. jedino nas moze spasiti kapetan krk i njegova legendarna posada.

Vjeruj mi Captain Kirk and his sailors su mnogo interesantiji i signifikantniji nego ovo sto ti dovodis do znacajnosti.
Ja razumijem ako djeca se okupriraju mislima gdje ko izlazi i sta radi i u kojem kafeu ali ne razumijem odrastle osobe koje to rade i jos smatraju zabavnim, :lol:
No, mislim da znam sta je posljedica ovoga, vi bas ste u zeznutoj poziciji i nemate nikakve drugog inspirativnijeg i interesantnijeg provodjenja vremena osim sjedjenja u kaficu i posmatranja druga ljudska bica koji hodaju gore i dole niz ulicu, ili vozaju auto gore i dole niz ulicu :lol: jos monotonije.Zbog situacije U Bosni , nazalost i kuture sve se svelo na SAMO jednu jedinu stvar, to je tako zalosno.I postalo pravilo.
U cemu rjec "izaci" ne znaci ono sto ustvari znaci a to je izaci iz kuce ili izaci ne bitno u koje doba dana i odakle.. Vec znaci "izaci""" sto znaci izaci u odredjeno vrjeme u odredjeno mjesto u odredjenoj odjeci i ponasati se odredjeno, :lol: :lol: meni je ovo bilo inspirativno kad sam bio 14est.sorry
Sad , nekako mi vise zabavnije otici i posjetit Captain Kirk's museum nego 24 sata se zabrinjavat koji kafic je kakav i ko gdje provodi vrjeme, nista licno ka nikome ovo je upuceno.

Poslednji put menjao Mr.X dana 24 Mar 2005, 15:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Warlock je napisao:
Mr.X je napisao:
Meni totalno bezpoentno dovoditi neki objekat do ovako krucijalnog znacenja i objashnjavati kako sta i gdje je ko.! Jel vama ljudi tako u zivotu bitan kafic i njihove karakteristike .?
Ili ja promasujem neku poenetu ovdje. Nista uvrjedljivo, nemojte se ljutit.

Tebe su kanda poslale sile zla ili neka mracna moc iz dimenzije Q da unistis svaku salu i razonodu na ovom nasem formumu...

Bez'te siiiiviii oblaaaaacciiiiiiiiiii....

U Jednoj stvari imas zaista pravo a to je da dolazim iz dimenzije Q.
Sivi ili ruzicasti oblaci , ja znam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 15:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
ja mislim Mr.X da ti neke totalno nebitne stvari shvatas isuvise ozbiljno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Mr.X je napisao:
acrobatico je napisao:
ne, ne. to je ubaceni borg. zeli da nas asimilira u svoj svijet dosade i sivila. jedino nas moze spasiti kapetan krk i njegova legendarna posada.

Vjeruj mi Captain Kirk and his sailors su mnogo interesantiji i signifikantniji nego ovo sto ti dovodis do znacajnosti.
Ja razumijem ako djeca se okupriraju mislima gdje ko izlazi i sta radi i u kojem kafeu ali ne razumijem odrastle osobe koje to rade i jos smatraju zabavnim, :lol:
No, mislim da znam sta je posljedica ovoga, vi bas ste u zeznutoj poziciji i nemate nikakve drugog inspirativnijeg i interesantnijeg provodjenja vremena osim sjedjenja u kaficu i posmatranja druga ljudska bica koji hodaju gore i dole niz ulicu, ili vozaju auto gore i dole niz ulicu :lol: jos monotonije.Zbog situacije U Bosni , nazalost i kuture sve se svelo na SAMO jednu jedinu stvar, to je tako zalosno.I postalo pravilo.
U cemu rjec "izaci" ne znaci ono sto ustvari znaci a to je izaci iz kuce ili izaci ne bitno u koje doba dana i odakle.. Vec znaci "izaci""" sto znaci izaci u odredjeno vrjeme u odredjeno mjesto u odredjenoj odjeci i ponasati se odredjeno, :lol: :lol: meni je ovo bilo inspirativno kad sam bio 14est.sorry
Sad , nekako mi vise zabavnije otici i posjetit Captain Kirk's museum nego 24 sata se zabrinjavat koji kafic je kakav i ko gdje provodi vrjeme, nista licno ka nikome ovo je upuceno.

ne mogu da vjerujem da se ti i ja slazemo u necemu.
sto rece madam lash, samo to previse ozbiljno shvatas.
a to da se bleji po kafanama u svako doba, odraz situacije u kojoj se trenutno nalazimo, niko nema sta da radi, pa se bave drugima.
'ebiga!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 15:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
Mr.X je napisao:
acrobatico je napisao:

Smijem li upitati, zasto te onda toliko interesuje kako se mi to zabavljamo, ako smatras da je to toliko neinspiratativno?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 16:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Cek' sada, koliko sam skontala Milenium je nekadasnji Portoriko (ili se varam)?
Zar Play Off jos uvijek postoji (jesu ga barem sredili)
Postoji li jos Dagit i Kabare? Sta je sa Arijom i 8- com? Venecija, Monet?

I hoce mi ko reci gdje se izlazi, a da ne naletis na krkanluk, kurvaluk et cetera?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Dust je napisao:
Cek' sada, koliko sam skontala Milenium je nekadasnji Portoriko (ili se varam)?
Zar Play Off jos uvijek postoji (jesu ga barem sredili)
Postoji li jos Dagit i Kabare? Sta je sa Arijom i 8- com? Venecija, Monet?

I hoce mi ko reci gdje se izlazi, a da ne naletis na krkanluk, kurvaluk et cetera?

Millenium je u novoj zgradi 20m od gimnazije. Titanium je bivshi Portoriko. Kabare postoji, tamo je josh uvijek kafa marku. Arija sad ochajno izgleda, a Osmicu su sredili, malo je reci. Ja sam 2-3 puta tamo sjedila, unutra je super...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 17:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Thx Lisa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 17:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

veca_vestica je napisao:
Mr.X je napisao:
acrobatico je napisao:

Smijem li upitati, zasto te onda toliko interesuje kako se mi to zabavljamo, ako smatras da je to toliko neinspiratativno?

A gdje ja to izjavljujem da me toliko zanima kako se zabavljate, ja vec vidim kako se zabavljate ionako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 17:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Madam Lash je napisao:
ja mislim Mr.X da ti neke totalno nebitne stvari shvatas isuvise ozbiljno...

Ozbiljno ja ovo nisam shvatio NO WAY, ako stvarno mislis da mi je stalo da ovo prihvatam ozbiljno onda zasto sam napisao sve ovo sto jesam,ovo je samo ono sto sam uvjek mislio o ovakvom nacinu zivota i takozvanom vaznom "izlazenju" ovdje mi se pokazala prilika da to misljenje djelim sa vama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2005, 17:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Ma ljudi, koga je briga za kafane i seljake ove ili one vrste, samo eto uleti mi koji minut slobodnog vremena a ja volim da se pisanjem izrazavam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 03:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kafane u ovom gradu su pravi shit. Ja htjela otici u onaj Klub 22, a nije bilo mjesta. Josh je i kisha padala, a tamo pola blato, pravo sam se isfurala... Poslije upala u Castru, a tamo puno svega i svachega... Nema ni 10% gradske raje, ili bar poznate... Ma, zivi ochaj... :roll: :evil: :roll: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 03:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Kafane u ovom gradu su pravi shit. Ja htjela otici u onaj Klub 22, a nije bilo mjesta. Josh je i kisha padala, a tamo pola blato, pravo sam se isfurala... Poslije upala u Castru, a tamo puno svega i svachega... Nema ni 10% gradske raje, ili bar poznate... Ma, zivi ochaj... :roll: :evil: :roll: :evil:

ajd mi objasni sta znaci " puno svega i svacega " i " gradska raja "????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 05:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2004, 05:23
Ajde neka mi neko kaze ko svira u Renomeu i kako je tamo.
:drinking:

Ne pisi velikim slovima, jer se to smatra kao deranje! Moderator

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 13:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
Lisa_Simpson je napisao:
Poslije upala u Castru, a tamo puno svega i svachega... Nema ni 10% gradske raje, ili bar poznate... Ma, zivi ochaj... :roll: :evil: :roll: :evil:

znaci u kastru ne smije uci onaj ko u tvojim ocima nije 'poznat' ili 'gradska raja'?
dajte ljudi iskulirajte, sta vas briga s kim djelite kafanu, uzivajte u onima s kim djelite sto.
ako sam s ljudima koje volim, dobro mi je i u parku, i na ulici, i u bilo kojoj kafani, pa cak i u cekaonici hitne pomoci :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vjerovatno ima neki pravilnik, ko izlazi u kastru, kako treba da bude obucen............................. a ne pridrzavaju se, sram ih bilo!!!
veze s vezom, a mozda bas neko za tu istu lisu simpson kaze,a sta ce ova u kastri................
kakvo djecije i bezvezno razmisljanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 18:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
Madam Lash je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
Poslije upala u Castru, a tamo puno svega i svachega... Nema ni 10% gradske raje, ili bar poznate... Ma, zivi ochaj... :roll: :evil: :roll: :evil:

znaci u kastru ne smije uci onaj ko u tvojim ocima nije 'poznat' ili 'gradska raja'?
dajte ljudi iskulirajte, sta vas briga s kim djelite kafanu, uzivajte u onima s kim djelite sto.
ako sam s ljudima koje volim, dobro mi je i u parku, i na ulici, i u bilo kojoj kafani, pa cak i u cekaonici hitne pomoci :wink:

imas pice od mene

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 18:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
I_am je napisao:
vjerovatno ima neki pravilnik, ko izlazi u kastru, kako treba da bude obucen............................. a ne pridrzavaju se, sram ih bilo!!!
veze s vezom, a mozda bas neko za tu istu lisu simpson kaze,a sta ce ova u kastri................
kakvo djecije i bezvezno razmisljanje.

i ti imas pice od mene

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 19:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Mar 2005, 17:19
Zanimljivo...a ja mislila da ljudi izlaze ZBOG SEBE, da se fino provedu, a ne da krojacki premjeravaju ko je sta obukao, sta je rekla/kazala. Osjetno je da dosta ljudi imaju neizgradjene unutrasnje zivote, pa to nespretno pokusavaju da nadoknade time sto ce se baviti komsilukom. Tja...bas tuzno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2005, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izlazim zbog sebe, a sad se vishe ne moze ni stati u toj istoj Castri koliko je popularna postala.... Muka mi je vishe shto svako mjesto postaje odjednom moderno....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]