Mislim da će mi ovo biti posljednji post jer moram da idem.
Stefana niko nije "izabrao". Očigledno si zaboravio da je on SAM pokrenuo preko facebook-a inicijativu za prve proteste. Kad je skontao da odaziva ima sve više, obratio se aktivistima Oštre nule i oni su pristali. Na tim prvim protestima su odmah najavljeni sledeći. (I na ovima će vjerovatno biti najavljeni sledeći- sve dok stvari ne počnu da se kreću umjesto da stoje.) Pošto je za ove druge proteste odaziv građana bio još veći, logično da je i u samom organizovanju potrebno veće ljudstvo. A i to nešto parica. Mogu dati 10, 20KM, ali 30 ili 40 mi ne pada na pamet. Mentora NEMAMO. Tako mi je žao što si tako pun predrasuda... Juče se nisam registrovala jer nisam ovo vidjela što ide u prilog činjenica da me za to od juče ispituješ i danas- dakle, da sam mislila nešto izbjegavati, ne bih se uopšte nikad ni registrovala. Ovaj link, tj. post što si postavio sad vidim i nemam sad vremena da ga čitam. Ugl. znam da su upali, a saznala sam od ovih internet portala kao i ti- jadno zar ne!? Džaba prepadaju nedužnu curu. Kad sam rekla da su lažni obavještajci, nisam mislila na to da smo ih mi poslali, hahahah Bože dragi, nego na to da nisu imali čak ni nalog... Pa ovo je gore od Ilije Čvorovića, šta ti misliš, ko smo mi hahahaha???
Što se smrti tiče, tema je takva da slobodno možeš otvoriti novi topik i o tome raspravljati.
Pitanje za tebe: zašto ti misliš da mi proteste ugrožava nekoliko forumaša? Znaš li ti koliko ljudi se sprema da dođe, i to ne samo iz BL??? Ovo sam se raspisala jer ne volim nepravdu, jer sam ČOVJEK a ne zato da pokupim 4 forumaša. Prije ću povući nekog za rukav 19. i reći- priključi se, isplatljivije je.