banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 21:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2011, 15:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2011, 12:15
Bravo! Upravo to! Sve to, sveopšte nezadovoljstvo!
Nema to veze što traje već 20 godina, to ne znači da treba da traje još narednih 87594758973289.
Samo hoću da kažem da smo, sa zahtijevima ili bez, htjeli ukazati na to da mi postojimo, i da smo vrlo vrlo nezadovolnji ovim preživljavanjem, u svim njegovim sferama. Rekoh da ćemo razmotriti i zajednički odlučiti šta da izdvojimo kao primat, glupo je da ja sada nešto unaprijed o tome piskaram na forumu a nije nas niko platio pa da imamo direktive ili šta ja znam tako da je sve moguće.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
osoba je napisao:
Bravo! Upravo to! Sve to, sveopšte nezadovoljstvo!
Nema to veze što traje već 20 godina, to ne znači da treba da traje još narednih 87594758973289.
Samo hoću da kažem da smo, sa zahtijevima ili bez, htjeli ukazati na to da mi postojimo, i da smo vrlo vrlo nezadovolnji ovim preživljavanjem, u svim njegovim sferama. Rekoh da ćemo razmotriti i zajednički odlučiti šta da izdvojimo kao primat, glupo je da ja sada nešto unaprijed o tome piskaram na forumu a nije nas niko platio pa da imamo direktive ili šta ja znam tako da je sve moguće.

шта ако ја докажем да су неки од вас плаћени?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 16:41 
Početnik
Početnik

Ovo stvarno ide u dubiozu. Lično sve ove ljude ne poznajem dugo isto kao ni sve one koji će doći na protest. Možda će i tamo biti plaćenika koji će biti plaćeni da prave nered. Možda sam ja ET, otkud znaš.
Ako kažem- dokaži, izgledaće da vjerujem postu sa foruma a ne vjerujem osobi koju lično znam;
a ako kažem- nemoj, ispašće da nekog pravdam.
Radi šta hoćeš, tvoja stvar.
Vidim da se radi na širenju duha Ilije Čvorovića, počev sa ovim ilegalnim obavještajcima na faksu.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Politicar je napisao:
4 jedna, te ista čovjeka komentarišu, kako nisu za proteste, kako ne vide korist od toga itd.
...

Slika

Malo poradite ne gramatici. Mi internet gerilci smo osjetljivi na to :)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 16:43 
Početnik
Početnik

I odgovorno tvrdim da nas niko nije platio jer iz svog džepa dajemo za stikere, flajere i ostalo !

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 16:44 
Početnik
Početnik

Hej, znam i ja sam strašno osjetljiva na to... Ne znam otkud taj stiker, dogovor je bio da se ti sa greškama ne lijepe :-?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
1. Zero, sorry zbog previd ali svejedno ostani objektivan :)

A sad Kviskoteka:

Za Osobu A:

1. Koliko znam, a znam, drugar Stefan je BIO lice za naslovnice u vezi ovih 'protesta'. Sada to vise ocigledno ne moze da bude. Ti takodje kazes da je on JEDAN od organizatora plus medijska faca (frontmen) organizacije. Naravno, mi nismo toliko glupi pa znamo da ovakav lik nije u stanju nista samostalno organizovati...

E sad, zasto bi mi bilo kome (tebi) vise vjerovali jer je ovo do sada bila gomila loseg laganja i pokusaj varanja potencijalnih pristalica? Zasto smatrate narod toliko glupim?

2. I dalje tvrdim da ste nesposobni i vi i vasi mentori. Em ste za 'frontmena' izabrali ocigledno priglupu osobu, em ste dozvolili da vam 'proteste' ugrozi nekoliko medjusobno nepovezanih forumasa. Jadno da jadnije ne moze biti.

3. Zasto se nisi juce registrovala na forum i reagovala na lazi iznese na ovoj temi?

4. Zasto ovako ovo podgrijavate situaciju sa vrlo vjerovatno laznim 'obavjestajcima':

http://wap.mtel.ba/maipc/preview_story/ ... 64720d23cf

????

5. Da li si ti spremna da se suocis sa smrcu? To sam vec pitao 'lidera' i nisam dobio nikakav valjan odgovor osim ''ti si puk'o''. Pitanje je relevantno.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 17:20 
Početnik
Početnik

Mislim da će mi ovo biti posljednji post jer moram da idem. 8)
Stefana niko nije "izabrao". Očigledno si zaboravio da je on SAM pokrenuo preko facebook-a inicijativu za prve proteste. Kad je skontao da odaziva ima sve više, obratio se aktivistima Oštre nule i oni su pristali. Na tim prvim protestima su odmah najavljeni sledeći. (I na ovima će vjerovatno biti najavljeni sledeći- sve dok stvari ne počnu da se kreću umjesto da stoje.) Pošto je za ove druge proteste odaziv građana bio još veći, logično da je i u samom organizovanju potrebno veće ljudstvo. A i to nešto parica. Mogu dati 10, 20KM, ali 30 ili 40 mi ne pada na pamet. Mentora NEMAMO. Tako mi je žao što si tako pun predrasuda... Juče se nisam registrovala jer nisam ovo vidjela što ide u prilog činjenica da me za to od juče ispituješ i danas- dakle, da sam mislila nešto izbjegavati, ne bih se uopšte nikad ni registrovala. Ovaj link, tj. post što si postavio sad vidim i nemam sad vremena da ga čitam. Ugl. znam da su upali, a saznala sam od ovih internet portala kao i ti- jadno zar ne!? Džaba prepadaju nedužnu curu. Kad sam rekla da su lažni obavještajci, nisam mislila na to da smo ih mi poslali, hahahah Bože dragi, nego na to da nisu imali čak ni nalog... Pa ovo je gore od Ilije Čvorovića, šta ti misliš, ko smo mi hahahaha???
Što se smrti tiče, tema je takva da slobodno možeš otvoriti novi topik i o tome raspravljati.
Pitanje za tebe: zašto ti misliš da mi proteste ugrožava nekoliko forumaša? Znaš li ti koliko ljudi se sprema da dođe, i to ne samo iz BL??? Ovo sam se raspisala jer ne volim nepravdu, jer sam ČOVJEK a ne zato da pokupim 4 forumaša. Prije ću povući nekog za rukav 19. i reći- priključi se, isplatljivije je.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Оштра нула, Бука, banjalukain.com.. "интелектуална" Бања Лука се дигла на ноге :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 17:37 
Početnik
Početnik

Nadam se samo da će se jednom i INTELEKTUALNA bez navodnika isto tako dići !

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 17:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuj pun sam predrasuda. Dijete drago, ako je tebi neko iz vlasti davao novac da se bavis organizacijama kojecega i izigravas 'facu' pa to prestao raditi, meni je zao. Ali nije sada fino pljuvati kada vise nema narodnih para.

Razvodnjavanje price oko Vase 'organizacije' me se ne tice, ali i dalje stoji cinjenica da niko iz 'organizacije' nije reagovao dok 'Politicar' nije sve uprskao svojim lazima.

Jos vam samo nedostaje da ova prica zavrsi na medijima i pukli ste. Kazes da nemate mentora, ko vam je onda lidera vodao po zapadnoevropskim protestima i po Cemernu???? Kako vas nije sram vise lagati?

'Obavjestace' nije poslao niko Dodikov, pa tamo ima pametnijih ljudi koji se nesto pitaju, pogotovo pametnijih od pojedinaca iz vase 'organizacije'.

LAZI, NESPOSOBNOST i LICEMJERE ove 'organizacije' ukopava svaki sledeci ozbiljan pokusaj POZITIVNIH PROMJENA (a ne 'protesta') organizovanih od ozbiljnih ljudi. Ljudi sa stvarnim kredibilitetom. A ne sa lazovcinama u pokusaju.

EDIT: Sada sam se sjetio da se na komercijalnim televizijama tipa ATV i RTVBN minute placaju. Ako neko ne vjeruje, uvijek moze da pita Mihaljicu. Sto se mene tice, to je opravdano sa strane tih televizija.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 10 Mar 2011, 17:46, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 17:45 
Početnik
Početnik

Kakav narod, takva i vlast. To je sve što ti imam za reći.
Možemo se lično naći ako želiš, pa da raščistimo ko me plaća. Pazi- žensko sam, ne libim se. Nije problem.
Pitam se jesi li ti Dodikov čovjek? Kako ti se samo tako da srati po nama bez i 1 jedinog argumenta?

Poslednji put menjao osoba dana 10 Mar 2011, 17:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A tek 'demostranti'.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 17:48 
Početnik
Početnik

Kakav narod, takva i vlast. To je sve što ti imam za reći.
Možemo se lično naći ako želiš, pa da raščistimo ko me plaća. Pazi- žensko sam, ne libim se. Nije problem.
Pitam se jesi li ti Dodikov čovjek? Kako ti se samo tako da srati po nama bez i 1 jedinog argumenta?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 17:55 
Početnik
Početnik

Da ne budem pogrešno protumačena: ne pozivam na nasilje, tući se ne znam, nego ako uistinu želiš da se raspravljaš javno- IZVOLI.
Ja mogu pred TV, pred 10000000 ljudi noseći svoj lik da kažem ovo što govorim sada a ti ne znaš kako ja izgledam. O tom pričam

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 18:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Samo cu se ponoviti "Ja sam najveca budala sto ulazim u raspravu" pa zar protestanti ne shvataju nasu namjeru da im ukazemo na njihove greske i bezidejnost? A ne mi odmah branimo vlast, pa ja bih imao 10 boljih razloga za protest

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Оштра нула, Бука, banjalukain.com.. "интелектуална" Бања Лука се дигла на ноге :D

Bogu hvala ( i to bez znakova navoda ). Dosta je bilo vladavine seljaka sa brdovitog Balkana. Njihove domete smo vidjeli i gledamo u trakavici goroj od najprizemnije meksicke sapunice od 8.257 epizoda. 8)

Za one osjetljive ( da ne pisem drugacije kvalifikacije ) na nacionalni predznak - sto mislim sebi, zelim i drugima.

I, nista protiv postenih seljaka koji se bave svojim poslom.

Osoba - svaka rijec ti je na mjestu. :thumbup:

Sajin - ne moze se svijetu ugoditi. Na ovom forumu se 'glavni' likovi poznaju privatno, i uglavnom jedni drugima bildaju ego. Treba biti faca, pa stati kao individua iza vlastitih stavova. Nije to za svakoga, ni na forumu, a kamoli u zivotu. Respect za post koji si danas napisao. :)

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Нисам гласао за владајуће. Неутралан сам по питању протеста ,свакако сам за промјене али не видим шта ови организатори нуде као ријешење и алтернативу. Чак шта више искомпромитовали су се на форуму и показали да нису способни да један обични плакат ураде како треба. И ја сад од таквих треба да очекујем неки просперитет.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2010, 22:52
ma misle uzeti par iljada u dzep da vise ne talasaju...al ne vjerujem da ce im to neko dati jer prde u ladnu vodu...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 19:23 
osoba je napisao:
Ok. To je tvoje pravo izbora.
Nije problem u zahtjevima. Nismo baš toliki mamlazi- navela sam da u organizaciji ima aktivista zaposlenih, nezaposlenih, studenata, samohranih majki, isl.- dakle svakakvih kategorija i uzrasta; momaka, djevojaka ali i odraslih ljudi kojima nije do zaj...cije.
Problem sa zahtjevom je sledeći: izdvojiš li jedan konkretan (a sveukupno stanje je loše) i daš prijedlog koji tačno budžet da se sreže i zašto- postoji mogućnost da ti to i urade i na taj način te ućutkaju za sva vremena. Izađeš opet a oni ti kažu: Šta ovi hoće, stalno nešto protestuju!?! A šta je sa ostatkom stanovništva (pošto jedan zahtijev neće pokriti sve kategorije).
Velika je mogućnost da se izađe sa zahtijevima jer to masa očigledno traži, još ima do 19. ali da li je to riješenje? Koja kategorija je najpreča? 3X mjeri 1 sjeci.

jooooj.. :lol:

hvala zoka sto ukaza na temu, svasta bih propustila, i ostala uskracena za tolika saznanja...
a vi protestanti ne brinite, evo vam JR ona ovakva ratoborna ima da vam stoji u prvim redovima.. ukoliko budete imali vise od 2 reda..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]