medi je napisao:
A зашто напредак вежеш искључиво за ЕУ?! Шта, нећемо имати напредак ако не потпишемо ССП?! То је чиста демагогија европских бирократа, како Оли Рена тако и Лајчака. То им је главни циљ, прокламовати тезу да је ЕУ живот или смрт за овај народ. Зашто ми са ЕУ не можемо у међувремену да имамо партнерски однос док се не створи нека клима у којој је компромис могућ?! Од које земље се тражило да тако драстично крши свој устав (или га мијења) на путу уласка у ЕУ како се то од нас тражи код реформе полиције?! Од које је то земље тражено да уради тако крупну ствар која потпуно супротна од њених интереса ради уласка у ЕУ?! Ваљда ми као народ имамо право да бирамо свој интерес, а не да нам један Словак и Финац свакодневно цитирају који су то наши интереси. Овај народ добро зна који је његов интерес, а Додик и остали политичари из Српске су само слиједили ону политику на основу које су и добили изборе, а то је политика очувања институција Српске по сваку цијену.
Partnerski odnos?!

Mora da si još jedan član stranke koji se vrzma ovdje, i to vrlo mlad član. Priča ti je kao Dodikova kad su odbili onu njegovu i Silajdžićevu podvalu, kao kriv je onaj ko je odbio.

Vrhunac idiotizma, kao i ona Radmanovićeva da EU nije potpuna bez ove kvazi države. Ko tu koga slijedi nisam baš siguran, ali jasno je kuda vodi taj put. Slušali su kao političari nedavno šta narod želi pa tako desi se najkrvaviji rat u Evropi u zadnjih pola vijeka. Da se ta Evropa i Amerika nije upetljala vjerovatno bi i danas bili u rovovima i jeli rižu, da su se pitale naše vođe.
Ma mi ne razumijemo o čemu se tu radi, šta će nama EU, ovo je još jedna velika Dodikova pobjeda, kao kad je dao kompletnu dokumentaciju Jasenovačkog logora. Napraviće oni nama kopije uredno. Ne treba nama niko, jači smo od svega ili bolje rečeno: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine....