banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 04:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: do jaja
PostPoslato: 12 Okt 2007, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
cllipann je napisao:
ma zgrada je boli glava....kao prvo ta zgrada predstavlja simbol i instituciju Republike Srpske te ko god dodje sa strane vidjet ce da je RS jedna ozbiljna institucija koja nesmije biti ukinuta!

Zivio Mile Dodik! 8)

..kolko si placen za ovo...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2007, 21:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2007, 20:14
cllipann je napisao:
Taj isti Milorad Dodik je postigao rekordnu cijenu u prodaji telekoma i Banja Luka kao glavni grad treba da dobije onakvu impozantnu gradjevinu bez ikakvog komentara!
Nek crknu dusmani!

=D> =D> =D> =D> =D> =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

SassyBg je napisao:
ja sam na 19.spratu...kad se popnem na zgradu znaci 20...jos i onaj kutak za antene stepenicama do 21.//dakle dovoljno visoko da pljunnem na DOdika sa zadovoljstvom....ajd sad brisite..ajd cekam....Pimp style,Bentley opet kazem i nema svrhe ovde nikakve raspravljati se jer smo jaaaakoooo daleko da sebi mozemo da priustimo onakvu zgradu Vlade...al nas narod je zasce lozacki...tako da me i ne cudi
Ja neznam sta ti mozes sebi da priustis ali Dodik moze sve za svoj narod i svoju drzavu.....
:wink: :wink: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 22:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
http://www.glassrpske.com/516/3618.html

velicajmo jos malo ovo fantasticno zdanje koje BL jos nije vidjela

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Ptica Trkacica je napisao:
SassyBg je napisao:
ja sam na 19.spratu...kad se popnem na zgradu znaci 20...jos i onaj kutak za antene stepenicama do 21.//dakle dovoljno visoko da pljunnem na DOdika sa zadovoljstvom....ajd sad brisite..ajd cekam....Pimp style,Bentley opet kazem i nema svrhe ovde nikakve raspravljati se jer smo jaaaakoooo daleko da sebi mozemo da priustimo onakvu zgradu Vlade...al nas narod je zasce lozacki...tako da me i ne cudi
Ja neznam sta ti mozes sebi da priustis ali Dodik moze sve za svoj narod i svoju drzavu.....

Vazi.... :roll: kako Danga kaze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 23:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
http://www.glassrpske.com/pic/x0/600/3500.jpg

'naci lusteri, 'naci enterijer, 'naci staklo i celik. 'naci ne ide.

http://www.glassrpske.com/pic/x0/600/3503.jpg

to je ta poza. naomi kembel i konan varvarin u jednom :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Chinchillidae je napisao:

Fantastično tragikomično...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2007, 23:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

mogli bi malo da noge metnemo Lemi kad prigrije vidi jes' fino zubori...ah sto je lijepo taman da smo jos milion pukli, jos kad ovo drvo naraste pa ladovine bude

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 07:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slika

mogli bi malo da noge metnemo Lemi kad prigrije vidi jes' fino zubori...ah sto je lijepo taman da smo jos milion pukli, jos kad ovo drvo naraste pa ladovine bude

Ma ima covjek s cim da se ponosi....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 11:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
To drvo nije namijenjeno da raste :) uvijek ce biti te velicine jer ce ga stalno potkresivati :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 12:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa u tome i jest poenta, ne znam da li to uopste raste lici na neki bonsai nisam strucnjak za hortikulturu i botaniku,a i nisam vidio uzivo jos...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 12:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38

Glas je blago rečeno kriminalan. Ne vjerujem da su ovako o Sadamu pisali u njegovim novinama. Sve je tu, slika i prilika turbo folka, premijer ljakse, crkvenjak koji će kao da osvešta zdanje, samo fali neka onako jedra pjevaljka da ona na svoj način "osvešta" zdanje i vlastelu. Vjerovatno će to i biti kad budu otvarali "blistavi neboder".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ptica Trkacica je napisao:
SassyBg je napisao:

За себе можда може све, али за народ и државу види се шта је приуштио. Народ сиромашан, а Миле државу прије пар дана удаљио од ЕУ даље него икад(ако изузмемо вријеме Карине владавине кад смо били још даље од ЕУ).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
A зашто напредак вежеш искључиво за ЕУ?! Шта, нећемо имати напредак ако не потпишемо ССП?! То је чиста демагогија европских бирократа, како Оли Рена тако и Лајчака. То им је главни циљ, прокламовати тезу да је ЕУ живот или смрт за овај народ. Зашто ми са ЕУ не можемо у међувремену да имамо партнерски однос док се не створи нека клима у којој је компромис могућ?! Од које земље се тражило да тако драстично крши свој устав (или га мијења) на путу уласка у ЕУ како се то од нас тражи код реформе полиције?! Од које је то земље тражено да уради тако крупну ствар која потпуно супротна од њених интереса ради уласка у ЕУ?! Ваљда ми као народ имамо право да бирамо свој интерес, а не да нам један Словак и Финац свакодневно цитирају који су то наши интереси. Овај народ добро зна који је његов интерес, а Додик и остали политичари из Српске су само слиједили ону политику на основу које су и добили изборе, а то је политика очувања институција Српске по сваку цијену.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Od zgrade vlade se pravi strasna refleksija sunca u jutarnjim casovima prema sobama lamela u Boriku, koje su okrenute na sjevero- zapad. :) Tako sam ja, nakon dugo godina, dobila iluziju sunca u mojoj sobi. Od toga je ispala sala u kuci: "Nek' sam i ja dobila nesto od vlade." :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Slika

Ne moramo vezati samo za eu medi. Pogledaj ovu sliku. Dok on pravi vodoskoke, stakleno-mramorne zgrade, parkove, plocnike i sta sve ne narod nema najosnovnije stvari.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 16:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
medi je napisao:
A зашто напредак вежеш искључиво за ЕУ?! Шта, нећемо имати напредак ако не потпишемо ССП?! То је чиста демагогија европских бирократа, како Оли Рена тако и Лајчака. То им је главни циљ, прокламовати тезу да је ЕУ живот или смрт за овај народ. Зашто ми са ЕУ не можемо у међувремену да имамо партнерски однос док се не створи нека клима у којој је компромис могућ?! Од које земље се тражило да тако драстично крши свој устав (или га мијења) на путу уласка у ЕУ како се то од нас тражи код реформе полиције?! Од које је то земље тражено да уради тако крупну ствар која потпуно супротна од њених интереса ради уласка у ЕУ?! Ваљда ми као народ имамо право да бирамо свој интерес, а не да нам један Словак и Финац свакодневно цитирају који су то наши интереси. Овај народ добро зна који је његов интерес, а Додик и остали политичари из Српске су само слиједили ону политику на основу које су и добили изборе, а то је политика очувања институција Српске по сваку цијену.

Partnerski odnos?! :lol: :lol: :lol: Mora da si još jedan član stranke koji se vrzma ovdje, i to vrlo mlad član. Priča ti je kao Dodikova kad su odbili onu njegovu i Silajdžićevu podvalu, kao kriv je onaj ko je odbio. :lol: :lol: :lol: Vrhunac idiotizma, kao i ona Radmanovićeva da EU nije potpuna bez ove kvazi države. Ko tu koga slijedi nisam baš siguran, ali jasno je kuda vodi taj put. Slušali su kao političari nedavno šta narod želi pa tako desi se najkrvaviji rat u Evropi u zadnjih pola vijeka. Da se ta Evropa i Amerika nije upetljala vjerovatno bi i danas bili u rovovima i jeli rižu, da su se pitale naše vođe.
Ma mi ne razumijemo o čemu se tu radi, šta će nama EU, ovo je još jedna velika Dodikova pobjeda, kao kad je dao kompletnu dokumentaciju Jasenovačkog logora. Napraviće oni nama kopije uredno. Ne treba nama niko, jači smo od svega ili bolje rečeno: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine....

Poslednji put menjao fantomacan dana 13 Okt 2007, 17:15, izmenjena 3 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Polako ali sigurno se udaljavate od teme, ulazite u politiku i time se blizite ili kljucu ili transferu ove teme na Politika V2, a dobro znate sta ce se sa njom desiti ako ode tamo.

Dakle...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Pola ljudi ovde zabole neka stvar sta se gradi u BL,njima je najvaznije koja Vlada ili stranka gradi samo da bih mogli kritikovati pa makar to sto se gradi bilo odlicno,politika i samo politika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
moon je napisao:
Od zgrade vlade se pravi strasna refleksija sunca u jutarnjim casovima prema sobama lamela u Boriku, koje su okrenute na sjevero- zapad. :) Tako sam ja, nakon dugo godina, dobila iluziju sunca u mojoj sobi. Od toga je ispala sala u kuci: "Nek' sam i ja dobila nesto od vlade." :lol:

I onda ljudi kazu da vlada ne misli na gradjane, vidis da je zgrada napravljena da nama sluzi, a ne predstavnicima vlasti :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]