Nervira me kad ljudi dodju na fakultet, a nisu se istusirali 10 dana, pa smrde ko tvor, ufff, sva se najezih, upravo sam danas imala priliku da mi se rotira zeludac uzduz i poprijeko. Kud taj prodje, tu vise ne raste trava i cvijece vene
Ne kontam stvarno kako neko sebi dozvoli da hoda smrdljiv. I da, tacno se razaznaje znoj od 1 dana i od 5 i od 10, bljak..
Nervira me: danas u parku Petar Kocic idu 2 lika sa vucjakom, koji nije na lancu i spustena mu brnjica, hoda izmedju njih, a oni nose svaki po pivu u flasi i sjedaju na klupu, a prekoputa njih dijete od 2 godine trcakara, okolo male bebe u kolicim, WTF vise i s tim psima i neodgovornim vlasnicima...
Nervira me sto je ovaj seljacki grad pun lobija tipa Glamoc, sto svi rade u opstini i svi se prepoznaju po tom sto kazu MAAMA, umjesto mama.
Nervira me sto svi kafici rade do 23h, a vikendom do 24h, sto poslije toga idem kuci jer ne idem u klubove koji su mi fuj. Nervira me sto je pun grad klinaca, nervira me sto nema klima uredjaj na maloj sceni Petar Kocic u Narodnom Pozoristu, jer vlada ne da pare.
A POSEBNO ME NERVIRA STO SE NEKI LJUDI KOJI SU SLJEGLI OD KOJE KUDA PRESERAVAJU S EKAVICOM, A NAGLASAK "NIDJE VEZE".
Nervira me i to sto sam se iznervirala, pa sam pojela cijelu cokoladu
Nerviraju me prodavacice u CM koje samo hodaju za kupcima kad nesto gledas vicu "izvolite, izvolite", nervira me onaj kafic u zgradi PDV, nervira ju me ljudi koji izlaze u parkic i ispijaju tamo kafe po cijeli dan, nervira me kad ljudi pricaju da idu u citaonicu da uce a zvjernjaju cijeli dan po gradu. Nervira me kad mi se neko ulizuje u pak, nervira me kad me neko pita "a jel ti to pravo ime"

-
Nerviraju me ljudi koji zicaju cigare i pare, a imaju love, lafo klosari, a sve GAS, MANGO, SKECHERS. Hehehe, mi smo bili pravi mali klosari u ratnim godinama kad smo nosali starke s pijace, karirane kosulje i pili jednu flasu piva na baterflaju, bila su lijepa vremena