mRCINa je napisao:
Previse si dajemo slobode.Da postavim jednacinu obrnuto : 1) kako bi oni nas docekali 2) jesu krivi razmnozavaju se nekontrolisano umjesto da primjene nase standarde depopulacije (tu smo medju prve tri nacije u svijetu) bolje 100 l nafte jednom bjelcu nego litra za 100 crnaca,mi bar znamo proizvodit auta 3) zasto nemamo pravo na odbranu granica i da jednostavno vracamo/potopimo te brodove,oni bi identicno uradili ili bar zatvor na ostrvu 4) pogledaj samo predgradja Pariza,zbog samilosti bices na dnu prehrambenog lanca u prirodnoj selekciji,oni nemaju tih dilema
Ja cvrsto vjerujem da su oni krivi za sve,pa i za ropstvo djelimicno (oni su prodali svoju bracu a i dalje tog ima) nemaju pravo da se toliko nekontrolisano razmnozavaju,isto kao sto i mi (bijelci) nemamo pravo da proizvodimo oruzje preko svih razumnih granica,mi bar diskretno dostavljamo,a oni kukaju po tv.u a ti sto ih iskoristavaju je isto kao i nase mito : potraznja je velika i prvi uzrok,ponuda je posledica
Ako populacija muslimana predje 5-10% prvo traze halal u supermarketu,ako predju 20% postanu siptari prvu kucu kupe za milion,onda ih dodje 10-20-50-100-1000 i maltretiraju ljude (a oni nikad nece prodati kucu,niti ce im se cerka za naseg udati,niti ce nasi tamo radnju otvorit) ,ako ih je preko 30% tu ni murija ne zalazi,kriminal raste,ako predju 50% uvode serijatske patrole
Da pojednostavim,mora doci do sukoba,sva sreca pa imamo vise i jace oruzje,mozda mi jesmo umiruca civilizacija jer smo previse resursa potrosili,ali bar mozemo birati gde cemo se boriti za kraj,cak su i rimljani znali znacaj mediterana (rimskog jezera) jer njihovo nekontrolisano razmnozavanje ce stvarati sve vecu bijedu,a onda ce se (crnci i azijati) prvo medjusobno pljackat/ratovat,a onda i sa bogatijima (malo smo i mi doprinjeli susama zbog globalnog zagrijavanja pa ne mogu ni hranu uzgajat tamo zato i jest poceo rat u Siriji prvobitno).Cak i ako ne bude rata neko razuman ce kreirati biolosko oruzje da nas podjednako pokosi,jer ovaj tempo potrosnje resursa (zapad) i prekomjerno razmnozavanje (cigani) dovest ce do manjka svega,zamisli npr susa u Indiji vec sada temp preko 49 stepeni,mozda za 5 god njih 100 000 000 krene na zapad sta onda? Mislim da ce se opet pojaviti neko `konacno resenje` (100 litara nafte za 1 komad oruzja pod uslovom da se neredi ne sire trenutno resenje)
Neki mentalni problemi nesto?
Svako se dokopa tastature.