banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 06:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jul 2012, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Polako pojavice se...mora se pojaviti jos jedan Mile kad tad :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 23:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Hoce ne sumnjam da nece, do tada ovako nam je - kako nam je.

P.S. Schlager, sad ti htjedoh poslati 'privatnu poruku' ali iskljucio si opciju vidim???

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 23:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
Prodjoh veceras pored tih desetak pomalo razocaranih faca, i jedino sto mogu reci je da ova tuzna prica zavrsena i da ih je mile ipak sjebao...
Moze lock :sleepy1:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
rotor je napisao:

Ovaj zna kako :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rg9Tv_YFA-Y[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
regi je napisao:
Prodjoh veceras pored tih desetak pomalo razocaranih faca, i jedino sto mogu reci je da ova tuzna prica zavrsena i da ih je mile ipak sjebao...

Sto bi rekao vukajlija:

http://vukajlija.com/pisanje-uz-vetar

Ili moj omiljeni pjevac Bora Corba:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RW3CeilnjrE[/youtube]

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 23:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

regi je napisao:
Moze lock :sleepy1:

Mozda nisi bio u pravo vrijeme, pomjerili su sa 19:00 na 20:00, kazu bilo ih je cak 14 poslije osam :-D

Inace da li ih je "Mile sjebao" ili su se sami sjebali.... s obzirom da ih Mile nije udostoijo ni da im se obrati, nit komentarise, nije poslao policiju da ih rastjera, rekao bih da je ovo drugo. Uostalom i na "svojoj teritoriji" - FB grupi konstantno padaju, valjda je jasno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 00:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Vidite po mojim postovima na temi da sam kriticki nastrojen pema vlasti ali sam ovu grupu davno formulisao na pravi nacin - bahati kvaziintelektualci, lazno emancipovani i lazno tolerantni. Izvrijedjali su ovog covjeka M. Sestica ni krivog ni duznog umjesto da mu odgovore na kulturno postavljeno pitanje :-?

Spoiler:
Meni je vrlo interesantan bio lik koji je Pedju pitao zasto flayer nije na cirilici. Kako su neki ljudi plitki i siromasni duhom. Uopste nije procitao sadrzaj niti ga je interesovao,vec samo da provocira!
about an hour ago via mobile · Like · 3
Милан Шестић Значи, свако ко постави то питање је плитак и сиромашан духом, те као такав није прави борац за град...?
about an hour ago · Like · 2
Radenko Stjepanovic Zar je bitno jeli napisano latinicom i cirilicom,bitnije je sta pise
about an hour ago · Like · 4
Милан Шестић Раденко, то није одговор на моје питање...
about an hour ago · Like
Radenko Stjepanovic glupo ti je pitanje
Милан Шестић Ти си неки члан жирија за одређивање вриједности питања...? Извини, нисам те препознао...
Radenko Stjepanovic nema potrebe za izvinjavanje ,svako ima pravo na svoje misljenje
about an hour ago · Like
Милан Шестић А, одакле теби право да судиш о истим...?
about an hour ago · Like
Radenko Stjepanovic imam pravo iznjeti svoje misljenje
about an hour ago · Like · 1
Tanja Bilbija iskreno,mislim da je daniela pretjerala s "kategorizacijom".moje misljenje,naravno svako ima svoje.a i ti milane,odmah bi se svadjap ;o) hiljadu ljudi,hiljadu cudi,kad bi svi prvo izvagali pa onda napisali,manje bi se svadjali
Radenko Stjepanovic Dobro kaze Tanja ,nema potrebe da se svadjamo ako nemislimo isto
Милан Шестић Ако је теби моје питање било повод за свађу, онда у реду... Крив сам... Зато и јесмо овдје гдје јесмо, када су ''нам'' мишљења таква и права да свако може да каже шта хоће (и ради) без посљедица... Свако добро и пријатно...
Tanja Bilbija mir,mir,niko nije kriv... ;o)) lijepo spavajte ljudi
Radenko Stjepanovic bravo Tanja ,laku noc
about an hour ago · Like
Daniela Daca Ratešić-Došen Svaki komentar bi bio suvisan. Radenko, samo opusteno. Na ovo smo oguglali zadnjih mjesec dana. Bitno je da nam je i veceras bilo divno druzenje!
about an hour ago via mobile · Like · 2
Goran Kos Ajde ti fino Milance finansiraj par desetina hiljada letaka i ja cu ih licno uraditi da budu cirilicni,a cijena ce ti biti nabavna cijena materijala.Je li postana ponuda?
31 minutes ago · Like · 3
Милан Шестић Значи, за латиницу иде мање тонера, па је јефтинија...? То нисам знао... Најискреније, нисам знао ни да вам толико ћирилица смета и да се не смије поставити питање у вези са тим... Одмах пљуште увреде, цинизам и остале примјесе које иду уз недостатак одговора на једноставна питања ... Какви смо, добро нам је... Да, понуда је врло поштена...
16 minutes ago · Like · 1
Goran Kos Dobro,da jos skratim,javi na koliko novca mogu racunati i ja ti javno saljem koliko je to letaka ;)
14 minutes ago · Like · 2
Милан Шестић Имаћу то у виду...
13 minutes ago · Like
Zeljko Ninkovic Zdravo Kos legendo, koliko tebe ljudi ne znaju pa se našli baš tebi prilati o čirilici odnosu prema patriotizmu. Živio :)
13 minutes ago · Like · 2
Milenko Kindl Hoćemo flajere i na arabici!
12 minutes ago · Like · 1
Daniela Daca Ratešić-Došen Covjece o cemu ti pricas cijelo vrijeme?????? Poenta je bila u tome da covjek koji je dobio letak nije obratio prije svega paznju na slike koje ukazuju na problem, nego na pismo. Ja oba pisma jednako koristim i uopste ne primjecujem kad je koje!
11 minutes ago · Like · 4
Anarho Mileva piši ćirilicu da te ceo svet razume :D
8 minutes ago · Like · 1
Милан Шестић Сва ова прича је настала јер од тебе нисам добио одговор на питање... Ако ме не разумијеш, врати коментаре од раније, па види шта сам писао... Не ради се овдје о патриотизму, већ једноставно о мојој жељи да од тебе добијем конкретан одговор, на конкретно питање... Нисам имао намјеру да вама осталима одузимам вријеме, тако што ћете га потрошити на објашњавање да не смијем да питам зашто није на мом писму писано... Иначе, ја јесам прочитао летак одавно, па сам након тога теби поставио питање...
5 minutes ago · Like
Daniela Daca Ratešić-Došen Ne razumijem kako je svima ostalima bilo jasno sta je poenta,samo tebi nije?
about a minute ago · Like
Milenko Kindl poAnta

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 00:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pismeni intelektualci :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 00:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pismeni intelektualci :lol:

Ybt sramota, kao hijene se okomili na njega

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Nisu, ima do kraja i drugačijih odgovora.
Nije mi nelogično da svi uglavnom imaju prvo odbrambeni stav kad je posebno na fb krenula prava hajka na šetače, otvoreno je nekoliko grupa u kojima ih prozivaji i vrijedjaju isto potpuno nepismeni ljudi... uostalom, nije tema o pismu kojim pišu letke ni o pravopisu. Ali ajd, da ne idem u detalje, kasno je.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

seven je napisao:
Nisu, ima do kraja i drugačijih odgovora.
Nije mi nelogično da svi uglavnom imaju prvo odbrambeni stav kad je posebno na fb krenula prava hajka na šetače, otvoreno je nekoliko grupa u kojima ih prozivaji i vrijedjaju isto potpuno nepismeni ljudi... uostalom, nije tema o pismu kojim pišu letke ni o pravopisu. Ali ajd, da ne idem u detalje, kasno je.

Nije tacno, polemiku je pokrenula upravo svojim vrijedjanjem aktivistica. Sad su ublazili retoriku ali to ne mjenja stvar. Bahata bagra je nazvala covjeka glupanom samo zbog pitanja

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 01:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

E vidis ISTO se i meni dogodilo - usudio sam se da postavim pitanje.
Bilo je u vezi njihovog skidanja postova nekog clana koji je isto tako kulturno postavio par pitanja, iznjeo par zamjerki. Ja ih upitah "zasto skidaju covjeku komentare, cega se "oni boje" (u to vrijeme su masovno trubili "ONI i RTRS ih se boje")... Elem niam uspio razmijeniti ni 15 komentara kada me jedan od moderatora (nebitno ime, ja znam koji ali nije vazno) banova, i blokira vise ni stranice ne uspijeh otvoriti :D

Kasnije moderator rece "par clanova se osjetilo uznemireno, prijavili su neke komentare, zato su pojedini komentari skinuti i neki clanovi blokirani." Za njima (tim moderatorovim 'objasnjenjem') njih gomila: provokatori, unose nemir, seljaci, placenici vlasti, nedajte ovim (valjda" mislecim) u grupu itd, itd...

Zato me ova tema posebno zanima :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 02:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nisam ovo mislio postavljati ali hajde (uspjeh sacuvati nekoliko komentara prije bloka;

Spoiler:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

BLOK
"The page you requested cannot be opened....." :confused1:

Ovo su samo neki od ekrana, bilo je tu izmedju jos komentara naravno, to sam uspio sacuvati (jebiga bilo je 20 protiv jednoga :) nemozes stici)

Inace ima od ovoga skoro 15 dana.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 02:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://www.istinito.com/index.php/bih/d ... teste.html

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 03:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vidis policija je valjda vec spremna na proteste, zato su izmedju ostalog i trenirani i skolovani, tako bi bar trebalo biti, u svakoj drzavi pa i ovoj.

Ipak bih rekao da je naslov onako malo "senzacionalisticki" ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 06:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
rotor je napisao:

A sta ce nam?
I ovaj je previse!

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 07:21 
Sto se tice Ivanica, ne znam je li tacno...

http://database.cin.ba/prikaz.php?subjekt=36

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 07:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
ma on je klasična jajara..

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 09:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ala zivote...

Citiraj:
Tihomir Dakic
Samo da podijelim sa vama jedan divan osjećaj. Danas mi je još jedan uposlenik Vlade RS stegao ruku i rekao da je uz NAS i da nas podržava. Zbog komplikovanosti posla ne može direktnije da pomogne ali je tu i prati. Ovo mi je ko zna koja po redu osoba koja nas podržava a radi u nekoj od institucija. Stvar je stvarno velika i oni svi vjeruju u nju. Podržavaju nas svi oni koji razumiju o čemu se ovdje radi, oni koji imaju nešto protiv, ili imaju direktnu korist od trenutne situacije ili se nadaju da će i njih nešto dopasti. Ponosan sam na NAS! PARK JE NAŠ!

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 09:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad cvrkutasi dodju na vlast ima da lete glave. Obzirom na kvalitet samokritike i dozu mediokritetstva u grupi, uvodjenje demokratije u ovaj narod bice na libijskom principu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]