banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 04:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jul 2012, 09:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
dobra ajde zanemari budzet otidji vidi ulaganja i izgradnju...ovdje je cilj rušenje aktuelne vlasti, a ne borba za park u kojem niko od protestanata nije nikada niti sjedio jer to u stvari nije park već obična šikana gdje su kenjali kerovi i okupljali se pijanci...evo imate priliku srušiti ih u oktobru...ali ja lično ne bih se kladio u grupicu protestanata koje predvodi čava...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Oldboy je napisao:
Milorad Dodik svojima daje.

Koliko to ima njegovih?
Jesmo li mi ostali manje vrijedni?

Zato i treba da padne pa ma kakva opozicija bila!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
musakica je napisao:
Oldboy je napisao:
Milorad Dodik svojima daje.

Koliko to ima njegovih?
Jesmo li mi ostali manje vrijedni?

Zato i treba da padne pa ma kakva opozicija bila!

glupost al prava :)

radimo nesto mada ne znamo sto radimo i sta ce biti ..

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Kako neznamo? . . . eto glasacemo malo za PDP recimo!
Neka i Mladen malo daje svojima!

A mozda da i nama ostalima!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 11:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mladen je svoje obezbedio sin mu u Londonu radi u banci...a ćerka negdje sigurno u parizu...zato glasajmo za Mladena da obezbedi i nas :P...nema od toga ništa kad se zgrabi vlast deset ljudi ima koristi, a ostali samo dahću ko ćuke...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Po toj logici bi opet trebali glasati za ljude koji su na vlasti, jer se ionako ništa neće promijeniti ako glasamo za nekog drugog?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 12:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
seven je napisao:
Po toj logici bi opet trebali glasati za ljude koji su na vlasti, jer se ionako ništa neće promijeniti ako glasamo za nekog drugog?

Ja trenutno u opoziciji ne vidim nikoga ko moze nesto promijeniti, sta vise ovi u opoziciji nikakve vizije nemaju, sve sitna buranija, mali cinovnici, nigdje LIDERA.

Ovi na vlasti su naravno prekrdasili na svim frontovima, narod nije slijep, ali te price, "hajmo mijenjati PA STA BUDE", to bi tek bila katastrofa. Ostaje nam da cekamo nekog novog lika koji ce se izdici iz ove politicke ucmalosti i samim tim unijeti nesto novo.

Ovi "oko parka", idu ono "hajmo IH skidati" ali NEMAJU ideaju ni plan sta dalje, sto moze biti veoma opasno za Republiku Srpsku s obzirom u kakvom okruzenju zivimo.

Ja bih rekao "Pat pozicija"... u smislu "narod ceka" a nesumnjam da u oktobru Mile & Co. dobijaju novi mandat.

Tako nam je kako nam je kad nemamo ucene/pametne/intelektualne... opozicije.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Jok, to je model faktokratije i to je klasicna zvaka agitatora i indoktrinara pozicije.
Treba birati bilo koga drugog, cak i potpune anonimuse jer sto uhodana ekipa moze kleptokratijom maznuti za cetri godine pocetnik ne moze ni za 12. Prema tome bilo ko, a ako je nesposoban svoje lice ce pokazati brzo, mjenjas ga opet za sledece cetri.
Dakle, ne drzati nekoga na vlasti jer "nema izbora" i treba se "cekati", vec redovno mjenjati i imati mogucnost komparacije za tri mandata izmedju minimalno toliko alternativa

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jun 2012, 17:03
rotor je napisao:
Mladen je svoje obezbedio sin mu u Londonu radi u banci...a ćerka negdje sigurno u parizu...zato glasajmo za Mladena da obezbedi i nas :P...nema od toga ništa kad se zgrabi vlast deset ljudi ima koristi, a ostali samo dahću ko ćuke...

Siris dezinformacije, a pricas kao da znas. To je ruzno.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 13:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Jok, to je model faktokratije i to je klasicna zvaka agitatora i indoktrinara pozicije.
Treba birati bilo koga drugog, cak i potpune anonimuse jer sto uhodana ekipa moze kleptokratijom maznuti za cetri godine pocetnik ne moze ni za 12. Prema tome bilo ko, a ako je nesposoban svoje lice ce pokazati brzo, mjenjas ga opet za sledece cetri.
Dakle, ne drzati nekoga na vlasti jer "nema izbora" i treba se "cekati", vec redovno mjenjati i imati mogucnost komparacije za tri mandata izmedju minimalno toliko alternativa

6 mjeseci je dovoljno, 6 mjeseci, da se nesaglediva steta R. Srpskoj nanese (sa/u ovakvom okruzenju) ukoliko bi imali "bilo koga", neiskusnog anonimusa kako kazes, a 4 godine..... duge su 4 godine brate.... ode sve.... toga se ja bojim.

Naci ovima zamjerki, stranice se mogu ispisati slazemo se tu... ali da smo mi npr. gore kod Norveske (lupam) da nam niko ne gleda u dvoriste i ceka i najmanji kiks, pa drugcije bi mi radil,i onda bi se mogli boriti i mijenjati ih samo radi parkova, ovako.... OPREZ non-stop... ovo nam je za sada i strpljenja, dok se ne ukaze "nova licnost" pravi intelektualac, covjek sa idejama i rodoljub, koju kao sto vidis jos nemamo, nazalost.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 13:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
imaju tri forumaša koji ne pišu ni na jednoj drugoj temi osim na onima gdje treba branit snsd.

ne zanimaju ih ni žene,ni sport,ni religija,ni automobili,ni priroda,ni muzika,ništa...samo snsd i odbrana pozicija vladajućih struktura.

slučajno?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Schlager je napisao:
imaju tri forumaša koji ne pišu ni na jednoj drugoj temi osim na onima gdje treba branit snsd.

ne zanimaju ih ni žene,ni sport,ni religija,ni automobili,ni priroda,ni muzika,ništa...samo snsd i odbrana pozicija vladajućih struktura.

slučajno?

Ima ih i koji samo napadaju :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
...i ko tiho dakić na biciklu vozati se u podne.

Citiraj:
A sta si ti radio kad si njega vidio na ulici u 11?

ključno pitanje i ja čekam odgovor :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
shoole je napisao:
1. Буџет општине Будва је у 2011. био нешто више од 57 милиона евра. Буџет Града Бања Лука је већи од буџета Будве.

Да само неби било недоумица да покажемо и доказе. Овде говоримо о бруто буџету, кад би гледали по становнику мањи је 20 пута по становнику.
Али хајде да видимо и свеукупно. Тачно да је ове године био незнатно мањи, али претходних година је увек био већи.

Планирано је 50 милиона евра, али је остварено 80 милиона евра, што је око 150 000 000 КМ.

http://www.radiobudva.fm/vijesti/bud%C5 ... liona/1106

То је било 2007, рећи ће неки. Ево службени документ за 2011, 57 000 000 евра или 110 000 000 КМ.

http://www.budva.me/fajlovi/1321828939.pdf

Буџет града Бања Лука 140 000 000 КМ.

http://www.banjaluka-info.com/index.php ... &Itemid=34

Тачно ове године је мањи нешто мало, али узмимо да је број становника у БЛ већи 25 пута, а буџет већи 0,2 пута или 20%. Па где је ту логика.
А како смо видели претходних година није био мањи чак ни кад гледаш укупно.

Сад да кажемо пар речи и о теми. Није битно колико је буџет, већ је битно што се људи хвале неким својим постигнућима, а бројке говоре супротно.
Дакле узимамо најјачи град у РС и најјачи град у ЦГ, дакле објективно је поређење без обзира што има море. Јер њима је приход море, а нама би требало да је индустрија које нема да пуни буџет. А од зградурина никакве користи.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Sa grupe na FB

Tihomir Dakic je napisao:

kako je divan osjecaj kada ti prijatelji i poznanici ne smiju prici, jer znaju da smo pravu i da se oni boje. Ovaj osjecaj se ne ponavlja. Iskoristite to i pridjite im, stavite im ruku na rame njihovog tijela koje drhti od straha i recite im "da druze moj, nije lako biti covjek". Park je naš!!!!

Jbte ovo kao da je rekao neko iz jehovinih ssvjedoka :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 21:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Meni su toliko izvukli zivac slager, kad me banovase na onoj grupi samo zato sto sto postavih par pitanja, bez ikakvih vrijedjanja naravno. Toliku diktaturu i jednomislje su uveli i iskreno se nadam da i oni ovo citaju. Inace ukljucio sam se u tu grupu odmah u prva tri dana ZBOG PARKA.
Znas ono NEPRAVDA, nedadose ljudi da pricas da postavis pianje ?!

Ranije napisah da bi promjena valjala, cak da je pozeljna.
I jos da ti kazem onako usput, da nikada nit sam bio clan bilo koje stranke pa ni SNSD-a niti mi je ko od blize ili dalje rodbine njihov clan.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 21:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Sa grupe na FB

Tihomir Dakic je napisao:

kako je divan osjecaj kada ti prijatelji i poznanici ne smiju prici, jer znaju da smo pravu i da se oni boje. Ovaj osjecaj se ne ponavlja. Iskoristite to i pridjite im, stavite im ruku na rame njihovog tijela koje drhti od straha i recite im "da druze moj, nije lako biti covjek". Park je naš!!!!

Jbte ovo kao da je rekao neko iz jehovinih ssvjedoka :D

Ili Zona Sumraka, ja hodam ulicom niko me ne konta ;-)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:

jel ti stvarn mislis da taj koji dodje nece sebi svrnuti koji milion u dzep? ili nece zaposliti svog prijatelja mimo konkursa? ili nece asfalt s provesti do svoje vikendice?....

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Oldboy je napisao:
rotor je napisao:

Siris dezinformacije, a pricas kao da znas. To je ruzno.

Ako ti znas vise onda odgovori - da li je istina da njegov sin ima vlastiti stan u Londonu? Posto meni rekose da ima. I to njegovi poznanici.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 21:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nije da nece rotor, nazalost velike su sanse da hoce, medjutim to ne znaci da se ne treba boriti protiv toga. Ovdje je prije svega problem sto je opozicija nikakva, nema lika za kojim bi narod krenuo.
Ponavljam svako u BL/RS zna gdje smo i sta se radi i de se ne radi dobro, daleko od dobrog posto, ali posto nema opozicije..... Jedino da se neko od forumasa prijavi u oktobru pa da vidimo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]