banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 11:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jul 2012, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
sam krah opozicije po ovom pitanju jasno govori gdje smo i sta smo.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 11:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jun 2012, 17:03
Ma nema opozicije! Pucaju po savovima. Kadrovi im prelaze u snsd jer Milorad Dodik svojima daje.
Ja prvi, kojji sam nacelno protiv vlasti, ne mogu glasati za ljude koje nudi opozicija.
Ti ljudi ne pokazuju moc, a politika nije nista drugo.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Otidjite malo do Budve pa pogledajte šta radi privatni sektor i da je Budva pretvorena u M.Carlo...prljave su pare, jesu ali ima dosta novih radnih mijesta i ljudi rade...t.j. mislite li da su u M.Carlu čiste pare...varate se...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Ja prvi, kojji sam nacelno protiv vlasti, ne mogu glasati za ljude koje nudi opozicija.
Ti ljudi ne pokazuju moc, a politika nije nista drugo.

daj im vlasti pa ćeš vidjeti. Pravili bi Milu od blata :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
rotor je napisao:
Otidjite malo do Budve pa pogledajte šta radi privatni sektor i da je Budva pretvorena u M.Carlo...

Da, zapazite da je budzet grada Budve koji ima 10000 stanovnika veci od budzeta Banja Luke koja ima 200000 stanovnika, dakle 20 puta vise po stanovniku (moze se provjeriti na internetu). To sve govori, brojke, a ne price snsd-a o "blagostanju". Hej, 20 puta manje po stanovniku i oni pricaju o nekom blagostanju i "snazi" kako nikad nije bilo bolje. Kako RS nikad nije bila jaca, a Crna Gora koja je 3 puta manja i po broju stanovnika i povrsini i sami kamen, a jaca je 10 puta od RS, i oni govore o nekoj "jakoj" RS. Mozda njima nikad nije bilo bolje, ali vecini je bilo bolje za vrijeme Tite iako ga ja ne pamtim, ali bar po pricama :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 15:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Šta vi poredite Budvu na moru i BL...dobro niste Dubrovnik ili Pulu naveli :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A bas, smesno i zalosno

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

koji "mi"?
rotor prica neke nebuloze...

inace, jos jednom cu ponoviti - da nemaju crnogorci toliko Srba koji im kao turisti ostavljaju pare, ne bi im budzet bio toliki...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

haha...a radi cega je budzet budve toliki??? sigurno radi ljepih parkova...koliko retardera na jednom mijestu...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 22:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

gledam sta ovaj Tiho Dakic prica na FB...pa lik je totalno pukao ja ga gledam danas u 11h lik se voza na biciklu ko sav sretan u sred radnog dana...pa kakvo je to bogatstvo vozati se u 11h u sred dana ne raditi nista i samo mitingovati...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
haha...a radi cega je budzet budve toliki??? sigurno radi ljepih parkova...koliko retardera na jednom mijestu...

jeste bas je budzet budve zbog zgrada kojih izgradise.
jedini retard ovde si ti, i to onaj snobovski. da banjaluka ima more bili bismo bar duplo bogatiji od crnogoraca.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 02:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
rotor je napisao:
koliko retardera na jednom mijestu...

Nije mi jasno kako neko može napisati mijestu a da mu se koža sopstvena ne naježi, i da mu se nepčana resica ne objesi od muke.

U kontaktu sa šetačima, prenešena mi je poruka da ovi ljudi vjeruju u to što rade. Meni je to dovoljno za sve... Kada neko sa vjerom ulazi u nešto, i ta vjera ga nosi i ne napušta, ma bilo za kakvu stvar se borio, ona nosi jednu zavidnu snagu, koja kroz zajedništvo može biti samo još više osnažena, i u vezama sa istomišljenicima može da dobije krila.
Ta krilastost ljudima je nedostajala jedno duže vrijeme, i sada ta krila mogu da budu ocvikana jedino represivnim mjerama, koje se vjerovatno negdje i očekuju.
Bilo kako bilo, prut je definitivno lakše slomiti pojedinačno nego u zboru više prutova, tako da dok su zajedno, ovi ljudi (vjerovatno nisu ni svjesni), ali mogu puno toga.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 07:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2003, 02:53
rotor je napisao:
Otidjite malo do Budve pa pogledajte šta radi privatni sektor i da je Budva pretvorena u M.Carlo...prljave su pare, jesu ali ima dosta novih radnih mijesta i ljudi rade...t.j. mislite li da su u M.Carlu čiste pare...varate se...

Znaci tvoja logika je da das zemlju kriminalcima na vodjenje ne bi li oni otvorili koje radno mjesto i bacili narodu koju kosku. Budva je Monte Carlo za kriminalce i lopove, a Monte Carlo je Monte Carlo sa novcem koji takodje donose sportisti i drugi uspjesni ljudi. Taj mentalni sklop nece na balkanu nikad niko doseci.

I da ti i tvoja djeca ubuduce rade za kriminalce i lopove koji ce ih izrabljivati za sitne pare.

BRAVO!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 07:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gdje ti ono radis? A ljudi...

Sto jest, jest dize se velika prasina na ovoj vrucini.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 07:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

najbolje je ništa ne raditi i ko tiho dakić na biciklu vozati se u podne...da se bar lik tacne prihvatio, nego gospodin zajunio na mjesto poslanika u skupštini...haha..jeste ovaj narod ćurka..

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 07:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A sta si ti radio kad si njega vidio na ulici u 11 :P

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 07:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
osamstotinazena je napisao:
rotor je napisao:
koliko retardera na jednom mijestu...

Nije mi jasno kako neko može napisati mijestu a da mu se koža sopstvena ne naježi, i da mu se nepčana resica ne objesi od muke.

U kontaktu sa šetačima, prenešena mi je poruka da ovi ljudi vjeruju u to što rade. Meni je to dovoljno za sve... Kada neko sa vjerom ulazi u nešto, i ta vjera ga nosi i ne napušta, ma bilo za kakvu stvar se borio, ona nosi jednu zavidnu snagu, koja kroz zajedništvo može biti samo još više osnažena, i u vezama sa istomišljenicima može da dobije krila.
Ta krilastost ljudima je nedostajala jedno duže vrijeme, i sada ta krila mogu da budu ocvikana jedino represivnim mjerama, koje se vjerovatno negdje i očekuju.
Bilo kako bilo, prut je definitivno lakše slomiti pojedinačno nego u zboru više prutova, tako da dok su zajedno, ovi ljudi (vjerovatno nisu ni svjesni), ali mogu puno toga.

Poenta u ovome svemu kao sto napisah ranije je, STO SE PREDSTAVLJAJU KAO BOLJI, borci za BOLJE SUTRA a to nisu (padose na prvom ispitu)!

> Oni skidaju komentrare - kulturne komentare, vrlo vazno - sa njihove grupe istom brzinom ako ne i brze og Glasa ili RTRS-a na koji se zale. Stroga diktatura gdje nema
> Dopustili su da se tu ubaci par aktivista iz opozicionih stranaka i to im automatski anulira ono "Gradjanska inicijativa"

Znaci tu problem, i u njima, NIKAKO CILJ, OCUVANJE PARKA.

Uostalom da li se iko zapitao, KAKO TO DA JE OVAKO DOBRA IDEJA/NAMJERA (ocuvanje parka) dozivjela krah, zasto im ljudi ne dolaze?!

Pa upravo zbog gore navedenih cinjenica, a ta dvolicnost njihova samo ih jos vise udaljava (i sama FB grupa konstano opada u clanstvu, konstantno) od ljudi kojima je stvarno dosta ovog javasluka ove vlasti i koji hoce i koji JESU ZA PROMJENE. Pa svi znamo sta i kako se radi po "bratskoj liniji" ali ovi "setaci" i njihova patetika nemaju samo upropastise ideju.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Nema šanse da je budžet jebene Budve veći od budžeta BL, apsolutno nema šanse. Nači zna se kako i od kojih sredstava se puni budžet, a Budva da ima i 10 puta više turista nego što ih ima, opet ne bi imala veći budžet od BL.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 08:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Eee jesam ga zbrzao gore :-( ... nema veze, ko je pratio temu ili bio clan grupe na FB - dok nije BANOVAN :-) :-) -:) [od ljudi 'sirokih pogleda'] - vrlo dobro razumije ;-)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
1. Буџет општине Будва је у 2011. био нешто више од 57 милиона евра. Буџет Града Бања Лука је већи од буџета Будве.
2. Ротор, ем пишеш неистине ем вријеђаш саговорнике. Престани и са једним и са другим!
3. Још једном: урбанизам, зеленило, протести... све у БЛ, не у другим градовима. Све друге приче на другим темама.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]