osamstotinazena je napisao:
rotor je napisao:
koliko retardera na jednom mijestu...
Nije mi jasno kako neko može napisati
mijestu a da mu se koža sopstvena ne naježi, i da mu se nepčana resica ne objesi od muke.
U kontaktu sa šetačima, prenešena mi je poruka da ovi ljudi vjeruju u to što rade. Meni je to dovoljno za sve... Kada neko sa vjerom ulazi u nešto, i ta vjera ga nosi i ne napušta, ma bilo za kakvu stvar se borio, ona nosi jednu zavidnu snagu, koja kroz zajedništvo može biti samo još više osnažena, i u vezama sa istomišljenicima može da dobije krila.
Ta krilastost ljudima je nedostajala jedno duže vrijeme, i sada ta krila mogu da budu ocvikana jedino represivnim mjerama, koje se vjerovatno negdje i očekuju.
Bilo kako bilo, prut je definitivno lakše slomiti pojedinačno nego u zboru više prutova, tako da dok su zajedno, ovi ljudi (vjerovatno nisu ni svjesni), ali mogu puno toga.
Poenta u ovome svemu kao sto napisah ranije je, STO SE PREDSTAVLJAJU KAO BOLJI, borci za BOLJE SUTRA a to nisu (padose na prvom ispitu)!
> Oni skidaju komentrare - kulturne komentare, vrlo vazno - sa njihove grupe istom brzinom ako ne i brze og Glasa ili RTRS-a na koji se zale. Stroga diktatura gdje nema
> Dopustili su da se tu ubaci par aktivista iz opozicionih stranaka i to im automatski anulira ono "Gradjanska inicijativa"
Znaci tu problem, i u njima, NIKAKO CILJ, OCUVANJE PARKA.
Uostalom da li se iko zapitao, KAKO TO DA JE OVAKO DOBRA IDEJA/NAMJERA (ocuvanje parka) dozivjela krah, zasto im ljudi ne dolaze?!
Pa upravo zbog gore navedenih cinjenica, a ta dvolicnost njihova samo ih jos vise udaljava (i sama FB grupa konstano opada u clanstvu, konstantno) od ljudi kojima je stvarno dosta ovog javasluka ove vlasti i koji hoce i koji JESU ZA PROMJENE. Pa svi znamo sta i kako se radi po "bratskoj liniji" ali ovi "setaci" i njihova patetika nemaju samo upropastise ideju.