banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 02:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 198 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 16:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Pa i to je nebitno da li ce biti Davidovic ili neko drugi.Zar je vazno kako se taj neko zove?!Ko god bude krasti ce i otimati kao i svi prethodnici.A sto se tice bazena,receno je na pocetku gradnje da ce biti i zatvoreni bazen,ali izgleda da su izracunali da nece biti dovoljno za oteti pa su odustali od ideje zatvorenog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 14:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2006, 14:55
Da li je istina da nece biti 50-metarskog bazena, vec samo 25-metarski?
Ako je to istina, čemu onda sva ta lopovska halubuka oko toga kako BL napokon dobija zatvoren bazen!?
Samo lova, brale, samo lova...Ono što je profitabilno prolazi, a sport je izgleda gradskoj upravi na zadnjem mjestu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Nema 50-metarskog bazena, biće više (mislim 2) malih od kojih je jedan sa toboganom. Cirkus. Ne kažem da je to loše, ali od svega ta Aquana će imati najmanje veze sa plivanjem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ako je Aquana ono što sam ja vidio prije neki dan, onda ćemo se mi i dogodine kupati u Vrbasu... Na onoliko prostora nigdje nema čestitog bazena. Sve neki prekomjerni džakuziji i najveća atrakcija spiralni tobogan!!! Ima sportski teren sa tribinama. Kome tereni i kome tribine? Ima oko 300 kvadrata svježe zasađene travnate površine, bez grama hlada, čisto ako je neko voljan da dobije rak kože ili sunčanicu. Potom neki stepenasti fazoni sa one ozidane strane. Za tribine je preveliko a premalo da bi se tu neko izležavao. Važno je da ima cvjetni aranžman na sredini tog ogromnog travnjaka i važno da ima poslovnih prostora za restorane i kafane, pa kad se pola Banja Luke i okolnih mjesta stumba odjednom na taj akva park, ima da guramo glave u sudopere pomenutih lokala, pošto u bazene koji su trenutno predviđeni neće moći da stane taj buljuk naroda koji će sigurno tu da se slije bar vikendom... Ipak ne bih da sudim dok sve ne bude gotovo. Park Petar Kočić je bio prijatno iznenađenje, možda se ponovi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2006, 00:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2006, 00:40
Nitro je napisao:
Ako je Aquana ono što sam ja vidio prije neki dan, onda ćemo se mi i dogodine kupati u Vrbasu... Na onoliko prostora nigdje nema čestitog bazena. Sve neki prekomjerni džakuziji i najveća atrakcija spiralni tobogan!!! Ima sportski teren sa tribinama. Kome tereni i kome tribine? Ima oko 300 kvadrata svježe zasađene travnate površine, bez grama hlada, čisto ako je neko voljan da dobije rak kože ili sunčanicu. Potom neki stepenasti fazoni sa one ozidane strane. Za tribine je preveliko a premalo da bi se tu neko izležavao. Važno je da ima cvjetni aranžman na sredini tog ogromnog travnjaka i važno da ima poslovnih prostora za restorane i kafane, pa kad se pola Banja Luke i okolnih mjesta stumba odjednom na taj akva park, ima da guramo glave u sudopere pomenutih lokala, pošto u bazene koji su trenutno predviđeni neće moći da stane taj buljuk naroda koji će sigurno tu da se slije bar vikendom... Ipak ne bih da sudim dok sve ne bude gotovo. Park Petar Kočić je bio prijatno iznenađenje, možda se ponovi...

joj tebe, haj malo postani optimista, gledaj zivot sa lijepse strane...
Nema 50 m bazena jer nije bio ni planiran, bazen isto tako nije planiran da se skupi citava Banja Luka, za to imaju bazeni Novakovic :lol: ...
Bazen je napravljen da kazemo po nekom evropskom standardu, za porodic, starije ljude, mladje koji zele opusteno na bazen, a ne da se zajebavaju kako su navikli na incelovom i tako dalje...osim toga ni cijena nece biti jeftina, tako da ce se automtski i vrsta gostiju iskristalizirati...
Sve u svemu bas lijepo da nam je grad dobio takav objekat, sve je napravljeno kako treba i izgleda veoma fino, ko me ne svidja direkt diskagra, cujem da ce i slijedece godina da gostuje Severina ,pa ako neko snimi kakav filmic red je da podjeli sa clanocima ovoga foruma :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2006, 03:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Nitro je napisao:

:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 13:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Revan je napisao:
Nema 50-metarskog bazena, biće više (mislim 2) malih od kojih je jedan sa toboganom. Cirkus. Ne kažem da je to loše, ali od svega ta Aquana će imati najmanje veze sa plivanjem.

Istina, samo ce mozda djeca moci da se dobro zabave tamo. Taj je projekat u najmanju ruku cudan. Mislim, kukali su neki ovdasnji plivaci na nedostatak bazena i onda se priredi ovo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Djeca i oni kojima se samo ide u kafić, pa da se možda malo i sunčaju. Nisam ja sad neki ekstra plivač pa da mi je neophodan takav bazen, ali mislim bi bolje bilo da su napravili bazene koji prvenstveno služe plivanju, kad već prave ovo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 15:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Steta,vise sam ocekivo od tog projekta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Svi su :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Nisam ni mislio da ce biti drugacije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
ako ce samo biti jedan tobogan onda je pravo sranje, tolike pare za sta , livadu, pa tako su mogli i kraj zelenog samo montirati tobogan i sve reseno :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Jebes tobogan,nema tu zarade.Bitne su kafane gde se kafica naplacuje 1,5 KM i slicno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Iako josh nije gotovo, meni s esvidja izgled, mada priznajem, moglo je biti josh vodenog sadrzaja, recimo bazen sa vjestackim talasima, onaj sto ima dno postepeno, poput mora... tu mi je jako lijep gust za kupanje :wink:
Nadam se da ce biti i tereni tipa: odbojka na pijesku, teneski terem, basket, mini golf i sl..od one preostale slobodne povrsine koja nije vodena :wink:

Mada ne vjerujem da cu tamo nesto ici na kupanje, jer ne preferiram bas te javne bazene :wink: , ali sve u svemu, necu da kudim, takav sadrzaj je dobro dosao ovom gradu... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 09:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2006, 09:30
Da se sklopio ugovor sa Čateškim toplicama kao sto je napravljeno u Sarajevu puno bolčje bi bilo, tamo su napravili sve, yatvorene bayene, otvorene, bazene sa umjetnim valovima, resorane. Koštalo je oko 22 miliona KM i pravo je dobro bio sam prošle godine. Kako će ovo biti vidjet će se kad se otvori. Lijepo jeste ali mi nešto bazeni maleni, e sad da li se to meni samo čini....., uglavnom bolje i ovako nego ništa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 11:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Fazon je izgleda sto mi jos uvjek nemamo puno krupnih investitora,koji mogu uloziti veliki kes i napraviti nesto kvalitetno.Svi gledaju kako da se ocesu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Спортски базени нису ни били планирани. Аква парк је, колико сам ја разумио и видио на идејном пројекту током планирања, и требао да буде овакав какав јесте, за chill-out а не за спорт и рекреацију ... не знам зато чему оволика помпа око тога. Паралелно са тим се планирала санација Инцеловог базена од темеља који би имао спортско-рекреациону намјену ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Treba samo zapamtiti one koji prde da ništa ne valja...i kad se otvori
upucati ih ako pređu na unutrašnju stranu ovoga... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 12:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
Rekao bih da je svaki novi sadrzaj u gradu dobar, neki manje, neki vise, ali dobar. Medjutim svi su ocekivali BAZEN(E), a ne bazencice i na osnovu tih ocekivanja projekat je podvaljen gradjanima.
Cak i ako se napravi, tj. renovira i zatvori Incelov bazen, to nece biti dovoljno za grad kao sto je Banja Luka, treba nam bar jos jedan takav ili dva manja. Za kraj bih dodao da su radovi na Incelovom bazenu ipak prioritetniji od ovakve Aquane.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 12:17 
Ja cu nastaviti 'laditi jaja u Vrbasu i Vrbanji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 198 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]