banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2273 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbjeglicka kriza
PostPoslato: 22 Feb 2016, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
ajkula je napisao:
Nema Evropa veze sa par ekstremistickih budala!

Пар по пар - ПЕГИДА. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 01:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Шавови и даље пуцају...

Austria refugee limit ‘unacceptable’ – Germany
German Interior Minister Thomas de Maiziere strongly criticized Austria’s recent decision to put a daily cap on the number of refugees the country can accept, while sending thousands of asylum seekers to Germany at the same time. Austria has set a limit of dealing with 80 asylum applications a day. The German minister called it “unacceptable,” adding that such actions “send the wrong signal.” De Maiziere told ARD public television: "It won't work if some countries think they can solve the problem by putting extra weight on Germany's back. We won't allow this to continue long term.” The minister stressed he intended to raise the issue at the next EU interior ministers’ meeting.

Germany delivers 2-week ultimatum for implementing EU refugee plan

German Interior Minister Thomas de Maiziere gave Europe two weeks to take measures agreed during last week’s EU summit, threatening “other measures” if the EU refugee plan fails. The plan mainly focuses on a campaign, conducted by Frontex and NATO, against people trafficking, as well as on sending refugees rescued in the Mediterranean back to Turkey. The minister named “protecting the Schengen area [that] would have to take place at different borders” among the “other measures.” He was apparently referring to the possibility of building a fence on the Macedonian border and giving up on Greece as a member of the border-free area – a measure suggested by some European leaders in recent weeks.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
sinip je napisao:
ajkula je napisao:

Koliko "clanova" broji pegida a koliko miliona stanovnika broji citava drzava? Naravno da ima ovih i onih ali je pitanje sta je vecina? Medijima je uvijek bilo u cilju da prikazuju losu stranu, naravno da ce pokazati zapaljenu kucu, nece pokazati slucajeve gdje ljudi daju sakom i kapom, gdje primaju nepoznate ljude u kucu. A ima i izbjeglica razlicitih: onih skromnih kojima je cilj da spasu zivu glavu i zapocnu novi zivot a ima i bezobraznih koji odbijaju uci u stan u kojem je polovan namjestaj!

Da su ostale EU zemlje trecinom doprinijele koliko DE, odavno bi ova tema bila passé.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Чекај док крене "прави" Ње'ачки допринос избјегличкој кризи. :evil3:
А да су и остале ЕУ земље допринијеле колико Њемачка, не би се ништа промјенило, само би се повећала количина избјеглица након које почну да се дешавају иста срања, или у жаргону "шутај канту низ улицу" начин рјешавања проблема.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 13:40 
ajkula je napisao:
sinip je napisao:
ajkula je napisao:

Koliko "clanova" broji pegida a koliko miliona stanovnika broji citava drzava? Naravno da ima ovih i onih ali je pitanje sta je vecina? Medijima je uvijek bilo u cilju da prikazuju losu stranu, naravno da ce pokazati zapaljenu kucu, nece pokazati slucajeve gdje ljudi daju sakom i kapom, gdje primaju nepoznate ljude u kucu. A ima i izbjeglica razlicitih: onih skromnih kojima je cilj da spasu zivu glavu i zapocnu novi zivot a ima i bezobraznih koji odbijaju uci u stan u kojem je polovan namjestaj!

Da su ostale EU zemlje trecinom doprinijele koliko DE, odavno bi ova tema bila passé.

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Milane, nije samo rijec o ratu. Sigurno si primjetio da njemacki mediji nemaju bas nekakve crne hronike. Njihova politika je da se kriminal i inace lose vijesti zataskavaju kada je god to moguce.
Nekad pukne bruka, ali vecina ostane precutana.

Eto. kada si procitao da je neko umoro od predoziranja? Ili da su pohvatali narkodilere? Ili da je droga problem?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Polako promijenice se i oni.......doce vrijeme kad ce da kukaju......
Treba otvoriti predstavnistvo Informera u Njemackoj pa da vidis brale sta je novinarstvo.......

Ima da jebu kevu sa naslovima.........

Pravda za INFORMER

poslato sa GT-I 9100

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
The_new_Statesman je napisao:
Milane, nije samo rijec o ratu. Sigurno si primjetio da njemacki mediji nemaju bas nekakve crne hronike. Njihova politika je da se kriminal i inace lose vijesti zataskavaju kada je god to moguce.

Eto. kada si procitao da je neko umoro od predoziranja? Ili da su pohvatali narkodilere? Ili da je droga problem?

Nece biti bas tako rode. Crna hronika popunjena kao nasa!

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

То је та способност интеграције. :) Слика и прилика.

About 100 refugees from various countries clashed with each other in a massive fight in a refugee shelter in Belgium that left seven people injured. The brawl occurred amid a dispute over a woman refusing to wear a headscarf.

The riot occurred in the town of Leopoldsburg, Belgium, and involved Syrian, Afghan and Iraqi refugees fighting with each other, Belgian media report. The refugees split up into two groups, with Syrians and Iraqis clashing with Afghans.

In a video of the fight published on YouTube, the refugees can be seen pulling no punches, bringing to bear plastic chairs, broomsticks and rubbish bins. The scuffle then spilled over into clashes with police, who were immediately deployed to the scene.

https://www.rt.com/news/333387-refugee- ... l-belgium/

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 07:01 
ajkula je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

Nece biti bas tako rode. Crna hronika popunjena kao nasa!

tako nekako, generalno ima podosta crne hronike, objave redovno ako nadju nekoga na ulici da se predozirao ili tako nesto...

i to uglavnom objavljuju lokalne novine za neko podrucje, ove za generalno njemacku slabije takve stvari objavljuju...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 08:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mozda sam pogrijesio, ali kako god, stekao sam dojam da se dosta toga gura pod tepih.

Jbg.a, mozda je sve to posljedica velicine zemlje, interesovanja kljucne publike etc.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А ко изгура испод тепиха попуши истрагу. :)

German police have reportedly launched an investigation into the cops who leaked internal reports of mass harassment and assaults on New Year's Eve in Cologne to the media. The German press only learned about the outrageous sex attacks four days after the incidents.
According to Süddeutsche Zeitung, Cologne police recently launched an investigation to find those who had spread the "secret" information without permission. The authorities are determined to find out how internal police reports became public.
"A collection of materials is currently under way, the police are conducting an internal investigation," a spokesman for the Cologne prosecutor’s office told Süddeutsche Zeitung.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2016, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://mondo.rs/a878722/Info/Ex-Yu/Nema ... glica.html

Ovo je prejako :D

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2016, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Prošli je došao iz Austrije. Naredni vrlo vjerovatno iz Hrvatske :)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Да кренемо са одбројавањем? :evil3:

There are only ten days left for European Union officials to significantly reduce the flow of migrants and asylum-seekers into the EU from Turkey, or the Schengen system is at risk of total collapse, according to the EU’s migration commissioner.

“In the next 10 days, we need tangible and clear results on the ground. Otherwise there is a risk that the whole system will completely break down,” Dimitris Avramopoulos, EU Commissioner for Migration, Home Affairs and Citizenship, told the media on Thursday.

https://www.rt.com/news/333649-schengen ... missioner/

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 15:09 
opet sranje sa migrantima...u kielu u nekom shoping centru par desetina njih okruzilo tri djevojcice i zlostavljali ih...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Pricao sa drugom iz stutgarta kaze da je masa pokusaja silovanja.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 16:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta su ti Arapi nesposobni kad ostaje samo na pokušajima?

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Nije bas na pokusajima. Masa ljudi pridje da pomogne. Ima tu i fajta i svega.
Kaze da se u ovim "velikim" novinama ne objavljuju toliko vijesti oko toga. Vise lokalci znaju za te stvari.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2016, 16:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja mislim da se to preduvava malo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2273 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]