lider je napisao:
Setaci iliti grupa hipika koji ne znaju sta hoce.Na fb grupi picin park sam im pokusao fino objasniti da se ne treba buniti zbog jebene livade nego zbog lopovluka i unistenja ekonomije,ali se najveci egoista od svih ovaj Dakic sto ovo kao vodi nasao uvrijedjenim i pobrisao sve moje postove i izbrisao me iz grupe,onda sam vidjeo da to nije izuzetak nego praksa,ti takozvani tolerantni su pobrisali sve iz grupe koji su iole drugacije razmisljali i sam Staljin bi im pozavidio.Tako da lako se vidi da bi ovi takozvani setaci bili sto puta gori od Dodika i co,pri tom sto sve transparente pisu na latinici i sto su izrazito antisrpski nastrojeni im je nepremostiv minus.Sto se tice upotrebe sile policije,apsolutno opravdano,setaci su prekrsili zakon.Drugi dan protesta kad su bili najmasovniji,ja sam vodio proteste dosli smo blizu palate predsjednika i policajci su formirali kordon sekunde su djelile od incidenta ,ali sam onda stao izmedju policije i protestanata i sprijecio bilo kakav sukob,koji bi bio daleko veci,izbio bi pravi haos tada,dok su se neki dan debili oglusili o zakon i trebala ih je policija i vise da tuce.

....he he mene cenzurisali prije dva dana, isti fazon, postavio par pitanja, sasvim kulturno, bez ikakve zle namjere, kad "nadjose se uznemireni pojedini clanovi, kontaktirali administratore", to 'objasnjenje' mi dadose... ja dosao poslije sat, kad ono IZBACEN, nema vise

A post ispod zalili se na RTRS kako ih cenzurise... covjece koje licemjerje i prevara!?
P.S. opet nocas (u zadnjih 10 sati) izgubise clanova, sto oni banuju, sto ljudi vide sta je pa odose - polako ali sigurno.