banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 14:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jos kreni braniti Ostru Nulu pa da sve ode u tri lepe :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
не планирам ја оснивати НВО далеко од тога :) него сам хтио да нагласим да би ми пљували свакога без обзира да ли је поштен или није. неки би пљували из разлога што никоме не вјерују јер је превише лопова овдје, а неки из разлога што су смеће људско, бар тако мислим. мада не мора да значи :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ostru Nulu treba posmatrati kao centar. Ta NVO konstantno trpi udare s lijeva i desna, zoka i Hertzog su dokaz za to.

Sajine, zamolicu te da sacekas moj odgovor. Sad sam na braniku Ostre Nule, jedinog svjetla u tunelu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
lider je napisao:
Setaci iliti grupa hipika koji ne znaju sta hoce.Na fb grupi picin park sam im pokusao fino objasniti da se ne treba buniti zbog jebene livade nego zbog lopovluka i unistenja ekonomije,ali se najveci egoista od svih ovaj Dakic sto ovo kao vodi nasao uvrijedjenim i pobrisao sve moje postove i izbrisao me iz grupe,onda sam vidjeo da to nije izuzetak nego praksa,ti takozvani tolerantni su pobrisali sve iz grupe koji su iole drugacije razmisljali i sam Staljin bi im pozavidio.Tako da lako se vidi da bi ovi takozvani setaci bili sto puta gori od Dodika i co,pri tom sto sve transparente pisu na latinici i sto su izrazito antisrpski nastrojeni im je nepremostiv minus.Sto se tice upotrebe sile policije,apsolutno opravdano,setaci su prekrsili zakon.Drugi dan protesta kad su bili najmasovniji,ja sam vodio proteste dosli smo blizu palate predsjednika i policajci su formirali kordon sekunde su djelile od incidenta ,ali sam onda stao izmedju policije i protestanata i sprijecio bilo kakav sukob,koji bi bio daleko veci,izbio bi pravi haos tada,dok su se neki dan debili oglusili o zakon i trebala ih je policija i vise da tuce.

:D ....he he mene cenzurisali prije dva dana, isti fazon, postavio par pitanja, sasvim kulturno, bez ikakve zle namjere, kad "nadjose se uznemireni pojedini clanovi, kontaktirali administratore", to 'objasnjenje' mi dadose... ja dosao poslije sat, kad ono IZBACEN, nema vise :D :D

A post ispod zalili se na RTRS kako ih cenzurise... covjece koje licemjerje i prevara!?

P.S. opet nocas (u zadnjih 10 sati) izgubise clanova, sto oni banuju, sto ljudi vide sta je pa odose - polako ali sigurno.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2003, 02:53
lider je napisao:
http://banjalukain.com/mediji/strasno-je-da-se-ljudima-oduzimaju-prava-na-slobodnu-registraciju Ostra Nula,jedan od x primjera iz Nule,o portalu Buka ne treba trositi rijeci,a Dakic se prije mjesec dana na svom fb profilu nasladjivao kad su oni antifa prekrecili grafit RS,jel dovoljno a ima toga jos?

Link ti ne radi, 404 dokaz ne postoji? O portalu Buka nista, portal ko portal, Dakic i fb profil "incident" apsolutno meni nemaju veze, svako moze sto god zeli baljezgati na facebooku ili twiteru. Daj mi nesto konkretno, da potkrijepis tu svoju tezu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Oštra nula je gomila zgubidana koji nemaju pojma o životu, znam iz iskustva....

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo za dudlera:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ostra-nu ... /120626037

Hrabro, nema sta. Istinski borci za pravdu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Procitao clanak, izvor necu komentarisati, ali i dalje logikom stvari to sto neka nvo podrzava ove dvije gradjanske inicijative, meni ne znaci da su sad te obje inicijative protiv RS i srpstva, isto kao sto je glupavo kaciti gradjanskim inicijativama da su automatski protiv vlasti, drzave itd. Digresija je, ali tom Srebrenicom ne zna se ko vise manipulise.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A sad ozbiljno.

U Srebrenici je glavno pitanje da li ce gradonacelnik biti Bosnjak ili Srbin, kao i to koja nacija ce imati vecinu. Dodo hoce da Srbi prevladaju, ovi iz Federacije bi da to budu Bosnjaci.
E sad, sta je trebalo Nuli da se uplice u ovo i automatski stavlja na stranu NVO iz Federacije, koje po ovom pitanju zastupaju iste stavove kao i bosnjacki politicari, ne znam niti me zanima.
Narod ce jesti kamenje i travu u svakom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 13:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sve su to supljaci za narod, da misli kako mu je dobro, jer bi moglo biti i gore, jer bi mogao da nas napadne neprijatelj pa tek onda zlo da bude. Opet firma Butmir iz Sarajeva izvodi radove u tom Picinom parku...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 14:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Burazeru, neprijatelj stalno vreba. Okruzeni smo ne bas prijateljski nastrojenim komsijama, RS im je trn u oku, evo vec 20 godina, plus konstantan pritisak dijela medjunarodnih zvanicnika, svaku gresku i priliku vrebaju da nam 'nabiju na nos'.
U svemu oprez.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 14:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2012, 22:50
Mislim da smo mi u RS dovoljno pametni pa da ne prihvatamo dječije priče ''eto mi se ne miješamo u politiku, ali podržavamo pravo da se svako slobodno registruje i glasa''. Ma nemoj mi reći, a ja se juče rodio.

''Nevezano za moral i krivični zakon, podržavam da svako može po slobodnoj volji, u demokratski uređenom društvu, da ubija druge ljude''. Eto, takva glupost su te izjave.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
A?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
šta se ti bečiš teoretičaru. :wink: vrlo jednostavno, nisu oni "antisrbi" oni su glupi ili nedovoljno obavješteni. pošto u ovom gradu ne postoji autentičan politički stav o bilo čemu, oni će da glume alternativu podržavajući sarajevo. a bl i sarajevo su prestali da budu jedno društvo još prije 20 godina (znači, prije nego što se većina forumaša i rodila) i nemaju više ništa zajedničko.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Шајин je napisao:
не планирам ја оснивати НВО далеко од тога :) него сам хтио да нагласим да би ми пљували свакога без обзира да ли је поштен или није. неки би пљували из разлога што никоме не вјерују јер је превише лопова овдје, а неки из разлога што су смеће људско, бар тако мислим. мада не мора да значи :)

x2

Citiraj:
Samo za dudlera:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ostra-nu ... /120626037

Hrabro, nema sta. Istinski borci za pravdu.

Ostra nula javno podrzi Borac, prestaces da navijas za isti?
Nistu bitni ni oni ni politicari vec dobrobit ovog grada.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
šta se ti bečiš teoretičaru. :wink: vrlo jednostavno, nisu oni "antisrbi" oni su glupi ili nedovoljno obavješteni. pošto u ovom gradu ne postoji autentičan politički stav o bilo čemu, oni će da glume alternativu podržavajući sarajevo. a bl i sarajevo su prestali da budu jedno društvo još prije 20 godina (znači, prije nego što se većina forumaša i rodila) i nemaju više ništa zajedničko.

:lol: SNSD pionir

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma ja sam ti dodik jugend. šta nije jasno u boldovanom?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ono sto je sasvim sigurno, ne mozes reci da jesu ali ni da nisu... Po potrebi...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
ma ja sam ti dodik jugend. šta nije jasno u boldovanom?

Zaglavlje u tvojim dokumentima :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kakve veze društvo ima sa državom? jel opet treba da se vraćamo na teme naci - identiteta gdje se nisi baš proslavio :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]