banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 18:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 88  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qwh7k2RIzZw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
veteran 1987 je napisao:
ovo je nevjerovatno. Ovaj konj Mektic vise uradi za Dodika od njega samog. Bravo.

Управо тако. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Napokon, Nepi je danas pokazao da hejta referendum, zabrinuo sam se na kratko da nam neće dati do znanja kako je on iznad svega toga...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne hejtam vidiš da ispunjavam muzičke želje....nego Bečka nam se ušutio šta je za reć'?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nisi već par sati postavio ovu sliku, pa da ti pomognem.

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kontam ti nešto reći, ali nije lijepo se rugati retardiranim ljudima....ti si ovaj prvi s lijeva?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Spoiler:
danijell je napisao:

Slika

Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
nepokoreni je napisao:
Kontam ti nešto reći, ali nije lijepo se rugati retardiranim ljudima....ti si ovaj prvi s lijeva?

Sada sam zbunjen. Rugaš mi se, trolaš me ili ti se omaklo?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
jedno je jasno, referendum je pokazao veliku nacionalnu disciplinu, kako kod srba, tako kod bosnjaka, sad znamo sta bi bilo da je nesto ozbiljnije bilo u pitanju

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
filozof sa vrbasa je napisao:
jedno je jasno, referendum je pokazao veliku nacionalnu disciplinu, kako kod srba, tako kod bosnjaka, sad znamo sta bi bilo da je nesto ozbiljnije bilo u pitanju

Za pocetak provjeriti kad istice pasos da ne bi bilo komplikacija? Na to mislis?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nista nas ne smije iznenaditi!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
danijell je napisao:

Slika

:lol: :lol: :lol:

nepokoreni je napisao:
Ne hejtam vidiš da ispunjavam muzičke želje....nego Bečka nam se ušutio šta je za reć'?

Treba neko i da radi, nije svako uhljebljen u mtelu pa da u toku radnog vremena drobi u prazno.

Aj sad malo kukaj o dijasporskim brigadama.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Konkretna pitanja....

Da li će i šta će ustavni sud sa ovom odlukom naroda?
Šta će skupština RS da uradi da ispoštuje volju naroda? Valjda se referndumska volja mora ispoštovati.
Šta nam konkretno donosi ovaj referendum na političkom polju?

I kad je isplata za nas koji smo radili na referendumu 8) ?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pitaj manitua :badgrin:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 23:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Dec 2012, 00:55
borke je napisao:
Mene samo jedno interesuje ... Da sutra ukinu RS ponište svaki trag .. Neću pričati o tehnici i kako bi to uradili, preuzeli poslove od vlade RS (ako su ovi išta radili), ljudi koji su radili po RS šta sa njima, ugovori, krediti, druge obaveze ... milion stvari.. pa onda kako bi organizovali državu u kojoj 30 i kusur posto stanovništva na 49% teritorije nejebe tvoju vlast i sabotira te na svaki mogući način... sto čuda ... šta kako ???
Sve to na stranu ono što me interesuje je sledeće ...
Ukinuli RS vratili se na ustav Republike BiH. Šta bi oni u tom trenutku bili Bosanci, Bošnjaci, Jugoslaveni ili Srbi/Hrvati ??????
Sve je ovo šizofrenija teža.
Oni nemaju ni snagu ni moć ni ideju kako da ukinu RS.
RS će se sama ugasiti kad totalno ostane bez ekonomije i kad izvuku još ovo malo para što je ostalo što nisu podjeli ovim svojim gadovima.
Neki dan mi sa osmjehom jedan naš bajni SNSD-ovac koji je i u SDS-u bio kaže šta se sikiraš vidićeš čuda i para kad prodamo elektroprivredu
Ti ljudi stvarno tako razmišljaju, niko od današnjih političara ni u zajebanciji nema viziju kako da promjene stvari na normalno samo da se ukrade

Ma RS niko i nikad neće ukinuti, jednako tako se nikada neće izdvojiti i postati samostalna. Pa ovo je država po mjeri stranaca a ne ljudi koji u njoj žive, u Dejtonu su je napravili "ko sebi" da mogu paliti i gasiti požare kako njima odgovara. Fakti su, međutim, da većina nas iz radničke klase živi život nedostojan čovjeka, da su svi u kreditima i krpe kraj sa krajem, da se ljudi čude kada je neko prijavljen na poslu i ima socijalno i zdravstveno osiguranje, iako i jedno i drugo ne daje ama baš nikakvu sigurnost ako nemaš štelu, da nam se po ulicama kotrlja evropsko smeće starije od našeg rata, da ne nabrajam dalje. Meni će kao Bošnjaku iz Sarajeva život biti med i mlijeko ako ukinu deveti januar u RS-u, a Srbinu iz Banja Luke ako mu Dodik ili neko drugi kaže da ne poštuje osmanlijske (wtf?) sudove. I hajde da se zaustave na tome, nego imaju muda i obraza da spominju nekakve puške, policije, ratove.. Pozdrav iz Sarajeva za Banja Luku!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 00:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jan 2016, 20:04
dinnooo je napisao:
borke je napisao:
Mene samo jedno interesuje ... Da sutra ukinu RS ponište svaki trag .. Neću pričati o tehnici i kako bi to uradili, preuzeli poslove od vlade RS (ako su ovi išta radili), ljudi koji su radili po RS šta sa njima, ugovori, krediti, druge obaveze ... milion stvari.. pa onda kako bi organizovali državu u kojoj 30 i kusur posto stanovništva na 49% teritorije nejebe tvoju vlast i sabotira te na svaki mogući način... sto čuda ... šta kako ???
Sve to na stranu ono što me interesuje je sledeće ...
Ukinuli RS vratili se na ustav Republike BiH. Šta bi oni u tom trenutku bili Bosanci, Bošnjaci, Jugoslaveni ili Srbi/Hrvati ??????
Sve je ovo šizofrenija teža.
Oni nemaju ni snagu ni moć ni ideju kako da ukinu RS.
RS će se sama ugasiti kad totalno ostane bez ekonomije i kad izvuku još ovo malo para što je ostalo što nisu podjeli ovim svojim gadovima.
Neki dan mi sa osmjehom jedan naš bajni SNSD-ovac koji je i u SDS-u bio kaže šta se sikiraš vidićeš čuda i para kad prodamo elektroprivredu
Ti ljudi stvarno tako razmišljaju, niko od današnjih političara ni u zajebanciji nema viziju kako da promjene stvari na normalno samo da se ukrade

Ma RS niko i nikad neće ukinuti, jednako tako se nikada neće izdvojiti i postati samostalna. Pa ovo je država po mjeri stranaca a ne ljudi koji u njoj žive, u Dejtonu su je napravili "ko sebi" da mogu paliti i gasiti požare kako njima odgovara. Fakti su, međutim, da većina nas iz radničke klase živi život nedostojan čovjeka, da su svi u kreditima i krpe kraj sa krajem, da se ljudi čude kada je neko prijavljen na poslu i ima socijalno i zdravstveno osiguranje, iako i jedno i drugo ne daje ama baš nikakvu sigurnost ako nemaš štelu, da nam se po ulicama kotrlja evropsko smeće starije od našeg rata, da ne nabrajam dalje. Meni će kao Bošnjaku iz Sarajeva život biti med i mlijeko ako ukinu deveti januar u RS-u, a Srbinu iz Banja Luke ako mu Dodik ili neko drugi kaže da ne poštuje osmanlijske (wtf?) sudove. I hajde da se zaustave na tome, nego imaju muda i obraza da spominju nekakve puške, policije, ratove.. Pozdrav iz Sarajeva za Banja Luku!

Pozdrav legendo i pozdrav tvom stavu, cim si se prijavio ovde sa ciljem da ostavis ovakvu poruku, razmisljas iskreno tako kao sto pises.

Podrzavam tvoj stav i to je tako..ali moras priznati kao i sto sami znamo da je BiH evo vec 20+ godina kako postoji, drzava u kojoj nema dogovora, u kojoj nema kompromisa, drzava u kojoj sve tri strane namecu ostalim stranama nesto. I to nije problem samo jedne vlasti na jednoj od te tri strane, to je bilo i vjerovatno ce uvijek i biti jer je gotovo nemoguce ispostovati sve tri strane a nesto ne nametati nekome.Ja cu se staviti u tvoju kozu i pogledati tvojim ocima iz Sa, i stvarno da sam ti, ne bih mi smetao 9. Januar, zasto bi mi smetao? Meni u Banjaluci vidis ne smeta sto vi slavite 1.Mart.To je samo jedno od milion stvari u kojima se ne slazu oni koji vode sve ovo i to je samo kap u moru problema koji se javljaju u ovih 20 godina i koji ce se vjerovatno i dalje i uvijek javljati.

Mozes li ti iz SA razumijeti mene kad kazem da ne osjecam nista prema BiH, da ne osjecam nikakvu ljubav za tu drzavnu zajednicu, da se ne radujem kada igra reprezentacija te drzave u bilo kom sportu, ne da se ne radujem,nego da me uopste ne zanima?
Da li ti mozes shvatiti da ljudi u Banjaluci i RS jednostavno ne osjecaju nista za tu istu Bosnu?

Danas na tvu gledam neku anketu o referendumu iz SA i jedna gospodja kaze, neka i treba da imaju,da Bog da se i odvojili pa ce i nama mozda biti bolje.(y)

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Нова Варош je napisao:
Valjda se referndumska volja mora ispoštovati.

Nisam upucen, ali pretpostavljam ako je nelegalan referendum da se ne mora ispostovati narodna volja. Zato je i zabranjeno odrzavati referendume jer bi onda morali ispostovati i referendum o otcjepljenju.

Jer kad bi se moralo ispostovati sve sto narod odluci na referendumu onda bi se za 15 dana na isti nacin mogao organizovati i referendum o nezavisnosti, a narod bi vjerovatno isto glasao i onda bi se po tom principu RS za mjesec dana mogla odvojiti od FBiH.

Tako da narodna volja ne znaci nista na domacim referendumima. Jer da znaci onda bi za dvije sedmice po istom principu organizovao referendum o nezavisnosti i odvojio se. Ovaj referendum je samo predizborna kampanja, nista vise.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Otkud ti da je referendum nelegalan?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 00:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jan 2016, 20:04
jellyfish je napisao:
Нова Варош je napisao:
Valjda se referndumska volja mora ispoštovati.

Nisam upucen, ali pretpostavljam ako je nelegalan referendum da se ne mora ispostovati.

Jer kad bi se moralo ispostovati sve sto narod odluci na referendumu onda bi se za 15 dana na isti nacin mogao organizovati i referendum o nezavisnosti, a narod bi vjerovatno isto glasao i onda bi se po tom principu RS za mjesec dana mogla odvojiti od FBiH.

Tako da narodna volja ne znaci nista na domacim referendumima. Jer da znaci onda bi za dvije sedmice po istom principu organizovao referendum o nezavisnosti i odvojio se. Ovaj referendum je samo predizborna kampanja, nista vise.

Nelegalan sa cije strane? Sa strane onih koji preglasavaju taj isti sud stranim sudijama koje je taj isti sud naknadno tu postavio uprotivno Dejtonskom sporazumu?

Najbolje je cutati i pusiti a oni neka te pisaju, danas dan ne valja, sutra ime, prekosutra komplet status entiteta,a ti sutis i nista ne poduzimas?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 00:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
skeva je napisao:
Otkud ti da je referendum nelegalan?

Pa prema odluci suda, a i medjunarodne zajednice. Jer da je legalan hajde onda organizuj i referendum o odcjepljenju na isti nacin i odvoji se. I u tom slucaju bi volja naroda bila ista kao i u ovom juce.

Citiraj:
Nelegalan sa cije strane? Sa strane onih koji preglasavaju taj isti sud stranim sudijama koje je taj isti sud naknadno tu postavio uprotivno Dejtonskom sporazumu?

Pa znam sta mislis, i ja se slazem da nije pravedno, ali ko te pit za pravdu ako za cijeli svijet nije legalno. U sustini da je legalan onda bi sutra mogao i referendum o otcjepljenju na isti nacin.

Hocu samo reci da narodna volja tu nista ne znaci jer narod zeli i otcjepljenje pa dzaba.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 88  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]