banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 13:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 88  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Sep 2016, 18:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jan 2016, 20:04
vlakanje je napisao:
Nama za poredjenje ne treba ni sarajevo ni ostatak muslimanskog dijela federacije jer smo po ponasanju daleko ispred njih. Njihove demonstracije zavrse nasiljem, rusenjem i paljevinom a u bl se odrzavaju 2 mitinga na 400 m jedan od drugoga pa nista ne bude. Isti broj policajaca obezbjedjuje, ali narod je drugaciji.
Pa otvaranje dzamije u bl, predvidja se haos, nered, cetnicko divljanje a narod iskulira, i jos slicnih primjera koji pokazuju ko je na kojem nivou razmisljanja.
I da, za ove dusebriznike, hocu da kazem da smo bolji, ljepsi, pametniji ako vec niste skontali!

Bravo! 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
gavranpero je napisao:
U propast...

Naravno da treba cuvat ovaj "Eldorado i prosperitet" sve je do perfekcije dotjerano.
Ne preduzimat nista da se stanje slucajno ne promjeni i da neko ovu nirvanu ne pokvari!!
Ccccc.!!! :roll: :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
gavranpero je napisao:
U propast...

Zapitaj se .....samo ....u ciju propast......!!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Skeva...nije valjda da nasjedas na pricu da si drugi....da nema jebaca do tebe...da joj nikad tako nije bilo....da ti je kita ko uslikana....

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 18:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
_Krol_ je napisao:
Skeva...nije valjda da nasjedas na pricu da si drugi....da nema jebaca do tebe...da joj nikad tako nije bilo....da ti je kita ko uslikana....

Treci, ne drugi. Jedan je premalo, tri su kao previse, uvijek su samo dvojica prije tebe.
Jebemu sve pa kad one nasijedaju da su najljepse sto ti ne bi da ti je kita lijepa, ne laze se o tim stvarima zato sto ti neko zeli lose, nego bas suprotno.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 18:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Analiza referenduma kasnije, sad mi ovo iskoci na fejsbuku pa da podijelim

1996 godina.

Slika Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Realno, referendum ne gotov, došlo je doba da se okrenemo našim kitama...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
skeva je napisao:
vlakanje je napisao:
Nama za poredjenje ne treba ni sarajevo ni ostatak muslimanskog dijela federacije jer smo po ponasanju daleko ispred njih. Njihove demonstracije zavrse nasiljem, rusenjem i paljevinom a u bl se odrzavaju 2 mitinga na 400 m jedan od drugoga pa nista ne bude. Isti broj policajaca obezbjedjuje, ali narod je drugaciji.
Pa otvaranje dzamije u bl, predvidja se haos, nered, cetnicko divljanje a narod iskulira, i jos slicnih primjera koji pokazuju ko je na kojem nivou razmisljanja.
I da, za ove dusebriznike, hocu da kazem da smo bolji, ljepsi, pametniji ako vec niste skontali!

a i za krolovu informaciju, cune su nam ljepse :lol:

Malo ozbiljnosti ne unosi "cunu" u Referendum!!!

I btw ti nisi kompetentan da dajes takve ocjene (jedino ako piskis cuceci, onda ok)!!! :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Brale001 je napisao:

Malo ozbiljnosti ne unosi "cunu" u Referendum!!!

I btw ti nisi kompetentan da dajes takve ocjene (jedino ako piskis cuceci, onda ok)!!! :D

Pa sta cu, zenske pise ne mogu komentarisati, isprozivace me ljudi bezveze :)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Volim Borac je napisao:
Frisky_Dingo je napisao:
i moja pokojna baba će izaći i glasati za dodika.

Ovdje se ne radi o Dodiku, ali zalosno je sto se to tako predstavlja.

nego da razjasnimo:

RS ima 1.228.423 stanovnika. U BiH ima ukupno oko milion Srba, aj recimo da je svih milion u RS-u, a znamo da nije.
Na Referendum je izaslo 680 000 stanovnika.
Ako odbijem djecu ispod 18 godina (a mogli bi i masu penzionera, koji zbog starosti, bolesti itd. ne glasaju, iako postoje mobilni timovi), Moje misljenje je da je narod SLOZAN, da ne postoji DEBAKL VEC JEDNA VELIKA POBJEDA I PONOS, DA JE IZLAZNOST ODLICNA.

NE NASJEDAJTE NA KOJEKAKVE VASKOVICE; CEDE; B92 i ostale placenike!

Sada da se dotaknemo i te opozicije, dok ste takvi kakvi ste, niste ni zasluzili da bolje prodjete na izborima.
Dok Dodik "reklamira" referendum, sta vi radite? Vi ste pokretaci referenduma takodje, postavlja se pitanje zasto ga samo Dodik reklamirao i reklamira, a vu glumite francuske sobarice? Ivanic daje ulizivacke izjave da se oni sa klixa ratnici ne bi na njega ljutili, a Bosic prica o sramotnoj izjavi Dodika ...je li se tako brani VISA STVAR?!
Dok Dodik objasnjava da je referendum stav svih politickih subjekata tj. narodne skupstine, opozicija cuti?!
Dok se prijeti Predsjeniku Republike Srpske opozicija cuti?
Pa sto ne stanete i vi iza referenduma? Zasto ne pokazete nacionalno jedinstvo? zasto ne kazete ako ce te Dodika hapsiti zbog referenduma onda nas sve hapsite?
Cava sere po Lausu dok se tek ce se u buducnosti pokazati ovaj vitalan referendum za RS odrzava?

Preko 90 odluka tog NAMETNUTOG USTAVNOG SUDA se ne sprovodi ili nije ispostovano, ali oko ove odluke vidite sta se radi? Sta vam to govori?
Ako cemo do kraja postovati procedure, isto tako da Dodik nije sproveo Referendum, mogli su ga nasi organi podici optuznicu da ne sprovodi odluke narodne skupstine...

+1

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Rocker je napisao:
Ajd, od koga da izgubi izbore ? SDA i SBB nemaju opoziciju, nikakvu.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Малоприје на дневницима Босићева изјава како је СДС "спасио" референдум, тј. рече да СДС није позвао своје гласаче да изађу, да не би било 50%...
Какав покушај ускакања у воз чији задњи вагон управо бјежи ван домашаја. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Mene samo jedno interesuje ... Da sutra ukinu RS ponište svaki trag .. Neću pričati o tehnici i kako bi to uradili, preuzeli poslove od vlade RS (ako su ovi išta radili), ljudi koji su radili po RS šta sa njima, ugovori, krediti, druge obaveze ... milion stvari.. pa onda kako bi organizovali državu u kojoj 30 i kusur posto stanovništva na 49% teritorije nejebe tvoju vlast i sabotira te na svaki mogući način... sto čuda ... šta kako ???
Sve to na stranu ono što me interesuje je sledeće ...
Ukinuli RS vratili se na ustav Republike BiH. Šta bi oni u tom trenutku bili Bosanci, Bošnjaci, Jugoslaveni ili Srbi/Hrvati ??????
Sve je ovo šizofrenija teža.
Oni nemaju ni snagu ni moć ni ideju kako da ukinu RS.
RS će se sama ugasiti kad totalno ostane bez ekonomije i kad izvuku još ovo malo para što je ostalo što nisu podjeli ovim svojim gadovima.
Neki dan mi sa osmjehom jedan naš bajni SNSD-ovac koji je i u SDS-u bio kaže šta se sikiraš vidićeš čuda i para kad prodamo elektroprivredu
Ti ljudi stvarno tako razmišljaju, niko od današnjih političara ni u zajebanciji nema viziju kako da promjene stvari na normalno samo da se ukrade

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
borke je napisao:
Mene samo jedno interesuje ... Da sutra ukinu RS ponište svaki trag .. Neću pričati o tehnici i kako bi to uradili, preuzeli poslove od vlade RS (ako su ovi išta radili), ljudi koji su radili po RS šta sa njima, ugovori, krediti, druge obaveze ... milion stvari.. pa onda kako bi organizovali državu u kojoj 30 i kusur posto stanovništva na 49% teritorije nejebe tvoju vlast i sabotira te na svaki mogući način... sto čuda ... šta kako ???
Sve to na stranu ono što me interesuje je sledeće ...
Ukinuli RS vratili se na ustav Republike BiH. Šta bi oni u tom trenutku bili Bosanci, Bošnjaci, Jugoslaveni ili Srbi/Hrvati ??????
Sve je ovo šizofrenija teža.
Oni nemaju ni snagu ni moć ni ideju kako da ukinu RS.
RS će se sama ugasiti kad totalno ostane bez ekonomije i kad izvuku još ovo malo para što je ostalo što nisu podjeli ovim svojim gadovima.
Neki dan mi sa osmjehom jedan naš bajni SNSD-ovac koji je i u SDS-u bio kaže šta se sikiraš vidićeš čuda i para kad prodamo elektroprivredu
Ti ljudi stvarno tako razmišljaju, niko od današnjih političara ni u zajebanciji nema viziju kako da promjene stvari na normalno samo da se ukrade

Svaka ti je čovječe na mjestu, naročito ovaj zadnji pasus, samo što smo mi već ostali bez para i što je sad još super kako će biti loše.

Novac su međusobno podijelili, kad zagusti svi će u inostranstvo, pare na računima a narod neka se snalazi...ništa što već nismo gledali.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 20:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Apr 2012, 20:04
vlakanje je napisao:

:lol: :lol: :lol: Ako pogodiš koji od ova tri smješka je Srbin onda cu povjerovati u tvoju tvrdnju i njenu tacnost cu siriti dalje.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 20:15 
wow...hajzenberg...sej maj nejm...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajzenberže, pa tako se u SDA priča, ono svi smo isti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 20:20 
Početnik
Početnik

Pa jel u pravu, "narod je drugaciji"...? Ko ne konta da se radi o istom narodu, samo izdjeljenom i upregnutom u 3-4 razlicite politike koje ih izrabljuju taj je corav. Eto, prije 50 - 60 godina, kada su ti isti narodi gradili pruge i ddržavu (bili upregnuti samo jednom politikom) da li je bilo razlike medju njima?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 20:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2016, 20:21 
Početnik
Početnik

Kakve?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 88  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]