banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 22:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Dec 2012, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
ratkop je napisao:
Ovo je katastrofa, ovako navoditi adrese gde se stanuje, zamislite to. Jos ce doci neko na ideju da ljudi imaju milione u stanovima pa provaliti i pobiti ljude.

Koliko sam obavesten ovo je napad na pozicije, u ovom slucaju nacelnicke a novine se koriste da se diskredituju doticne osobe i to sad posto se ovoh dana imenuju novi nacelnici pa neko zeli njihove pozicije. Ali u slucaju Stojnic su isli tako daleko da su porodicu celu napali sto je jako lose

:lol: :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 03:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Meni je žao što je onaj Šmitran otpušten iz državne službe samo zato što je priznao da je neodoljivi *ebač, to je čista rasna i seksualna diskriminacija. Umjesto da ispitaju njihovu imovinu koju su stekli za osam godina rada u gradskoj upravi, nad njima se sprovodi seksualna diskriminacija.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
ajkula je napisao:
ratkop je napisao:
Ovo je katastrofa, ovako navoditi adrese gde se stanuje, zamislite to. Jos ce doci neko na ideju da ljudi imaju milione u stanovima pa provaliti i pobiti ljude.

Koliko sam obavesten ovo je napad na pozicije, u ovom slucaju nacelnicke a novine se koriste da se diskredituju doticne osobe i to sad posto se ovoh dana imenuju novi nacelnici pa neko zeli njihove pozicije. Ali u slucaju Stojnic su isli tako daleko da su porodicu celu napali sto je jako lose

:lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
filozof sa vrbasa je napisao:
Meni je žao što je onaj Šmitran otpušten iz državne službe samo zato što je priznao da je neodoljivi *ebač, to je čista rasna i seksualna diskriminacija. Umjesto da ispitaju njihovu imovinu koju su stekli za osam godina rada u gradskoj upravi, nad njima se sprovodi seksualna diskriminacija.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Sva vremena su u UTC [ DST ]