banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 03:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 220 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Dec 2011, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Partija će biti orijentisana uglavnom na mlađu populaciju, dakle studente, učenike i radnike. Ponoviću: uglavnom.

odlicno! moze li nekoliko osnovnih crta o tome na koji nacin ce partija biti orjentisana na mladju populaciju i zasto bi bilo ko glasao za tu partiju? za nas koji nemamo vremena da citamo kompletan plan i program...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Evo for Milanko only: zalaganje za slobodan pristup informacijama, tj besplatan internet na području grada (ostvarivo i to provjereno), drugo zauzimanje da se mladi što više angažuju u radu lokalne zajednice a i na širem nivou, i recimo digitalizacija školstva ( online ispiti i seminari i prijave polaganja itd) kao i školovanje na daljinu putem računara što već postoji i izvodivo je.
A kako misliš diskutovati o nečemu o čemu nemaš tri čiste jer ti se ne da čitati tj nemaš vremena?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
nepokoreni je napisao:
kao i školovanje na daljinu putem računara što već postoji i izvodivo je.

Zalažeš se za nešto što već postoji?
A već nekoliko osnovnih i srednjih škola ima elekltronske dnevnike, a od sljedeće godine će se preko neta moći prijavljivati na fakultetu ispiti...Dakle ni tu se ne zalažeš za nešto što već nije predloženo.
Angažovanje mladih? Zar sve i jedna stranka i NVO organizacija ne tupe o tome, po čemu se ti to vi razlikujete?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Evo for Milanko only: zalaganje za slobodan pristup informacijama, tj besplatan internet na području grada (ostvarivo i to provjereno)

zanimljivo. na koji nacin je to ostvarivo?

Citiraj:
drugo zauzimanje da se mladi što više angažuju u radu lokalne zajednice a i na širem nivou

ovo vjerovatno u svom programu imaju sve stranke. kako tacno mislite da angazujete mlade u radu lokalne zajednice?

Citiraj:
i recimo digitalizacija školstva ( online ispiti i seminari i prijave polaganja itd) kao i školovanje na daljinu putem računara što već postoji i izvodivo je.

online ispiti i seminari? ucenje na daljinu? prema tome sam izuzetno skeptican. uostalom, to je cisto tehnicka stvar i ne lici bas na nesto sto bi pripadalo programu politicke partije. no dobro.

Citiraj:
A kako misliš diskutovati o nečemu o čemu nemaš tri čiste jer ti se ne da čitati tj nemaš vremena?

tako sto ces ti da me ubijedis da citanje programa tvoje partije nije samo gubljenje vremena. a kako si ti mislio inace da bilo ko glasa za tvoju partiju, osim jarana s kojima ides na pivu? ako ti je taktika, "evo vam link sa programom nase stranke ispisane na X strana, i nista me ne pitajte, jer tamo sve pise", onda moram da ti kazem da ste unaprijed osudjeni na propast ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Školovanje na daljinu: praćenje predavanja recimo Filozofskog faksa netom iz Prijedora ako nisi u mogućnosti da prisustvuješ. Primjer uzmi Cisco akademija. To što sad ima ni u priči nije to....
Citiraj:
"evo vam link sa programom nase stranke ispisane na X strana, i nista me ne pitajte, jer tamo sve pise"

A šta hoćeš da ti crtam? Pa sve napisano u detalje šta, kako, gdje....osim ako ne moram za tebe posebno kvotati?
Angažovanje mladih....koliko je studenata i mlađih od 25 godina u skupštini grada?
Tehnički izvodivo putem baznih stanica, četiri bazne stanice pokriju grad Banjaluku da svi imaju Wi-fi za osnovne stvari....

Poslednji put menjao nepokoreni dana 22 Dec 2011, 22:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Glasali bi za njih i klinci koji se lože na hakerisanje i 4chan...mada, mislim da petnaestogodišnjaci ne mogu još da glasaju

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
A šta hoćeš da ti crtam? Pa sve napisano u detalje šta, kako, gdje....osim ako ne moram za tebe posebno kvotati?

kao sto rekoh, sa takvim stavom, uspjeh vam je zagarantovan...

Citiraj:
Angažovanje mladih....koliko je studenata i mlađih od 25 godina u skupštini grada?

nemam pojma. i ne interesuje me. pitao sam te na koji nacin mislite da angazujete mlade?

Citiraj:
Tehnički izvodivo putem baznih stanica, četiri bazne stanice pokriju grad Banjaluku da svi imaju Wi-fi za osnovne stvari....

a ko ce to sve da plati? free wi-fi za sve ne postoji ni u londonu.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa ti veliš da si pametan a mi svi glupi....a ja ti dao sve informacije u detalj. Neću valjda sve kopirati i zauzeti 20 postova?
Angažovati mlade....paaa ako se stranka omasovi, izađe na izbore, dobije poslanike u skupštini grada valjda će lobirati za tu istu omladinu.
Wi-fi je sasvim moguć da bude mufte, i ne košta previše, recimo manje nego dovođenje zvijezda na trgu za pobjede na izborima....za London ne znam šta i kako ali porediti veličinu Londona i BL....nema šanse. Za BL cca četiri bazne stanice a za London bi trebalo mnooogo više zbog površine i zbog broja korisnika ( ipak su oni daleko ispred nas po upotrebi neta i broju računara jel?)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[quote="nepokoreni"]
Angažovati mlade....paaa ako se stranka omasovi, izađe na izbore, dobije poslanike u skupštini grada valjda će lobirati za tu istu omladinu.
Opet, zar to nije plan i program svake stranke?
Mada bitno je napomenuti da si napisao "valjda"

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Džontra je napisao:
... a od sljedeće godine će se preko neta moći prijavljivati na fakultetu ispiti...Dakle ni tu se ne zalažeš za nešto što već nije predloženo.

Na ETF-u to je trenutno jedini mogući način prijavljivanja ispita za prva tri izlaska. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro ispravljam se. On se opet zalaže za nešto što već postoji...Dakle njegova boy band partija ništa novo ne donosi...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Možda još nije kasno da promjene naziv u Partija autorskih prava :)

Čak mi se i sve više sviđa ideja PAP-a (partija autorskih prava). Ili još bolje, partija anonimnih pivopija, a članovi su PAP-ani. Bili bi ideološki, idejno i progresivno, žestoka konkurencija PP-u. Ja kao idejni tvorac neću ni jednu funkciju :)

Poslednji put menjao danijell dana 22 Dec 2011, 22:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
a ja ti dao sve informacije u detalj.

koje informacije si mi dao? nesto o 4 bazne stanice, bez navodjenja koliko bi kostalo postavljanje stanica, koliko korisnika proracunavate da bi koristilo taj slobodni internet, u kojem obimu, koliko bi to godisnje kostalo i odakle bi se to finansiralo?
sto rece dzontra, to bi ti mozda proslo kod napaljenih 15godisnjaka, a ako hoces da iko ozbiljan glasa za tebe, moras da budes malo precizniji
Citiraj:

lobirati...na koji nacin? tako sto ce radna mjesta da se dodjeljuju mladima? na zapadu je zabranjena diskriminacija na osnovu godina. stavise, u UK je u aplikacijama za posao na mnogo mijesta zabranjeno uopste staviti datum rodjenja kao nesto sto se mora navesti.
Citiraj:
za London ne znam šta i kako ali porediti veličinu Londona i BL....nema šanse. Za BL cca četiri bazne stanice a za London bi trebalo mnooogo više zbog površine i zbog broja korisnika ( ipak su oni daleko ispred nas po upotrebi neta i broju računara jel?)

ok, mogu li onda, recimo, oxford, cambridge, birmingham, glasgow i edinburgh? ni jedan od tih gradova nema besplatan internet. dakle, kako to da banjaluka moze da ima nesto sto gradovi u tehnoloski i ekonomski neuporedivo razvijenijoj drzavi ne postoji?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 09:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
lobirati...na koji nacin? tako sto ce radna mjesta da se dodjeljuju mladima? na zapadu je zabranjena diskriminacija na osnovu godina. stavise, u UK je u aplikacijama za posao na mnogo mijesta zabranjeno uopste staviti datum rodjenja kao nesto sto se mora navesti.

Ali ovo nije zapad nego Bosna....a vama se ne isplati detaljisati.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
nepokereni ne daj se, ovi agenti provakatori ti ne mogu ništa.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Džontra je napisao:
Citiraj:
Jesam li ja fin i pošten ako platim 300 KM za Windows, koji mogu da instaliram i sa bratovog cedea za džabe, ili sam idiot?

Jesi li fin i pošten ako kupiš auto ili ako ga ukradeš?

Замислимо вееееееееееелики паркинг, са десетинама хиљада разних, најновијих модела аутомобила. Сваки је са пуним резервоаром и кључевима у брави. Паркинг нико не чува. У моменту кад одвезеш свој, нови почиње да се појављује на мјесто одвеженог.

Преко пута се налази салон у коме је све то исто. Само се плаћа.

Шта ћеш да одабереш, имајући у виду да нити си ти те аутомобиле тамо поставио, нити их оставио са кључевима у брави, пуним резервоаром и без надзора?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dtkbl je napisao:
nepokereni ne daj se, ovi agenti provakatori ti ne mogu ništa.

Oni da su budale ne bi im uzeo ozbiljno, nego se oni prave budale a nisu....
Citiraj:
Dobro ispravljam se. On se opet zalaže za nešto što već postoji...Dakle njegova boy band partija ništa novo ne donosi...

Na kojem faksu imaš studiranje na daljinu? Ne prijava ispita, ne provjera rasporeda, studiranje i polaganje ispita gdje??? Ima ovde ljudi koji su zainteresovani za to pošto je ukinuto vanredno studiranje, prvi Zoka... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Američki univerzitet ili kako se već ono zove...Znam, da su nam govorili da se ispiti polažu preko neta...
Koliko znam Zoran je odavno rekao da mu se više ne studira...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Američki univerzitet ili kako se već ono zove...Znam, da su nam govorili da se ispiti polažu preko neta...

Koliko forumaša može da ga priušti sebi? Ciljao sam na državni univerzitet ne ove privatne.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2011, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ali ovo nije zapad nego Bosna....a vama se ne isplati detaljisati.

kakve to veze ima sa bilo cim na svijetu? znaci, u bosni posao ne treba da dobije najbolji, nego najmladji kandidat, jer je to bosna, a ne zapad? recimo, oni "talenti" koji zavrse privatne fakultete?
znaci, ti ne umijes da odgovoris na tri smislena pitanja o planu i programu partije, a ovamo bi promovisao partiju? idi begaj :D :D da ponovim jos jednom, uspjeh vam je zagarantovan ;)

Citiraj:
Citiraj:
Na kojem faksu imaš studiranje na daljinu? Ne prijava ispita, ne provjera rasporeda, studiranje i polaganje ispita gdje??? Ima ovde ljudi koji su zainteresovani za to pošto je ukinuto vanredno studiranje, prvi Zoka...

jest da je ovo zapad, a ne bosna, i jest da sam ja zapadni agent, al eto, na ovom univerzitetu gdje ja radim, nema studiranja na daljinu. apsolutno niko ne snima svoja predavanja. a univerzitet spada medju 5 najboljih u ujedinjenom kraljevstvu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 220 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]