Nema sumnje da je na čelu ovog udruženja Marinko Umičević. Samo šta konkretno on ovim dobija nije baš jasno.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Iiqxi1gZuCE[/video]
Obratih pažnju na komentar
Citiraj:
Stefan Gvozdenovic
5 days ago
Najgori su mi ovi neobrazovani,licemjerni ljudi, koji ne znaju da sastave jednu recenicu kako treba, koji ne znaju da izgovore pravilno ime mjesta o kojem pricaju. Jos kada svoju pricu pokusavaju da prodaju jeftinim frazama,na racun tuznih sudbina,boraca,invalida,vjera itd. Gade mi se takvi ljudi. A jos vise mi se gade ljudi, koji nazalost imaju neke oblike invalidnosti, ali su spremni da se za par km prodaju i da omoguce ovakvim neobrazovanim i licemjernim ljudima da svoje namjere sprovedu u djelo. Pluca Banja Luke- automobili, Sljeme- Sehovi, par nelogicnih poredjenja, i mjesanje baba i zaba. Takodje pricanje o odvojenim stazama za pjesake, bicikliste, automobile, a govorimo o terenu, na kojem su potrebna ogromna ulaganja, 100% neisplativa ulaganja, da bi napravili,obezbjedili i uredili jos neku stazu za bilo koga,a sami i znaju da grad nema para ili nece da izdvoji, za obnavljanje i uredjenje sumskih puteva, koji su gotovo i neprohodni, i gdje jedan pogresan korak moze da vas napravi, u namjanju ruku, laksim invalidom.
Ko češće gore ide, zna li u kojem su stvarnom stanju pješačke staze, jesu li prohodne uopšte? I gledam Barašin priča o Sljemenu, može li se na Sljeme autom, ja koliko znam na Avalu može...