Macr0 je napisao:
Breskvice, poremecena si. Tacka.
Prva si pocela sa pricama kako Srbi brzo zaboravljaju, pri tom spomenula Jasenovac, pa poceli kupovati hrvastko. Kakve nebuloze prosipas ovdje, to je strasno.
Da se javljas negdje sa Romanije ili Manjace, nekako bi te i opravdao. Ali pobjeci u 'fasisticku' Austriju (to je inace sarkazam - posto vidim da nisi skontala prvi put) i prospati patriotizam je u najmanju ruku kontradiktorno.
I kad si vidjela da je na ovom forumu vecina ljudi normalna i da si u velikoj manjini sa svojim primitivnim razmisljanjem pocela si mlatiti praznu slamu.
Pa i da je sve to tako kao sto ti kazes, zasto Srbi ne bi bili bolji ljudi od Hrvata i rukovodili se ljudskim a i ekonomskim vrijednostima u zivotu?
Da ne okolisam, poremecena si i tacka.
ne možeš tako govoriti, da je neko poremećen ako ima svoj stav!!! nije voćkica pomenula jasenovac već JA!!! tužno je zaista što nisi dorastao ovoj temi, izgleda da kod tebe u glavi poredak stvari kroji HRT (totalno iskrivljena slika svijesti) ili možda tvoja vjerska pripadnost... meni je žao ako sam povrijedio tvoja vjerska osjećanja, iskreno boli me q.... za pevecom tamo nikad otići neću... molim te, a i ostale učesnike u raspravi poštuj mišljenje drugog, jesam srbin sam pa šta imam pravo na mišljenje... to što većinu vas bole činjenice (jasenovac, protjerivanje srba iz hrvatske, maltretiranje njihove policije i carine) koje su vrlo lako provjerljive, to je vaš problem, ja ih nisam izmislio...