Zna li neko sta predstavljaju oni limeni "oklopi" oko zgrade do strane aleje? Ima ih i unutra, na fasadi.
Eto, danas sam posjetio Aquanu, pa da prenesem utiske.
Da krenem ispocetka:
Bazeni. Generalno - lose. Svi su jako plitki, tako da ne mozes ni plivati normalno. U najvecem (onom u centru) je voda prosjecno dubine 140cm. U onom najmanjem (odmah lijevo od ulaza) je dubine 10-15cm (i ujedno najtoplija), a u "olimpijskom", odnosno bazenu sa oznacenim startnim pozicijama je na prvoj polovini 180cm, a na drugoj 135cm. Bezveze totalno, a pored toga su, kako je vec govoreno, bazeni maleni. Bar je "olimpijski" trebao biti veci. Kao pozitivna stvar kod onih bazena mogu se navesti 2 cijevi sa jakim mlazom (za masazu), potom bazencic u velikom bazenu, koji ima one sprave sto ispustaju mjehurice ispod vode, takodje za masazu. U tom bazencicu ih ima 8, u velikom bazenu jos 8 sa jedne strane (na koje su postavljene sipke na kojima se moze lezati, jako dobra stvar) i 8 sa druge strane, uza zid. Temperatura vode je dobra. Tobogan nije los, ali je malo spor i na red se danas cekalo po 10 minuta, tako da sam samo jednom otisao, a bilo oko 300-tinjak i vise ljudi na bazenu, ukupno.
Tusevi i kabine su u redu. Tuseva ima dovoljno oko bazena i sa hladnom su vodom, a tamo kod zgrade ima jos tuseva, kao i kabine i ormarici. Ako se hoce nesto ostaviti u ormarice, plati se na ulazi 1KM, dobije se kljuc i pri povratku kljuca, vracaju se pare. Toaleti se nalaze na dva kraja.
Dobar dio pored bazena je odbojka na pijesku (gdje sam i proveo veci dio dana, a usput se i povrijedio

). Skupi se drustvo, donese loptu i opleti.
Kafic na onoj terasi gore nije los.
Sve u svemu - otidji, vidi i produzi dalje, ako si prvobitno zbog kupanja tu (a zbog cega bi drugog, osim ako nemas drustvo za odbojku/fudbal)...
Usput, bazen radi do 19h.