banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 10:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 852 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 43  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 20:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ma samo polako sad ce stoka da krene kako bi se mogli hvaliti kako je super, a onda ce svi poletiti

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 21:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
a posto nisam u toku - razumijem da je upad 7KM ? to moze da bude problem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 07:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Сумњам да ће овдје бити ефекта стада оваца као што буде кад се отвори неки нови клуб или тако нешто. Аква парк је једноставно срање, и то знају сви. Видим да га из петних жила рекламирају и приказују у дневницима најгледанијих телевизија, али мислим да је све то џаба. Срање остаје срање.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 10:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
mirdza je napisao:
a posto nisam u toku - razumijem da je upad 7KM ? to moze da bude problem...

Upad poslije 16:30 4 KM :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
josephine je napisao:
Ne bih se uključivala u raspravu ko je i koliko para je ukrao na ovim bazenima, jer mi se čini besmisleno. Te priče su ubijanje vrmena za niži i srednji stalež, tj. sve one koji nisu i neće zarediti na projektu. Samo se sa njima dodatno frustriramo i vrtimo u krug. Nisam ni jedna od onih što pljuju sve što je novo u ovom gradu samo zato što je novo i zato što je drugačije.

Željela bih samo sa arhitektonskog gledišta reći zašto je cijeli projekat, hmm...kako bih se izrazila... shit iliti s**nje :)

1. Kao što je već mnogo puta naglašeno, neiskorištnost gradbene površine zbog melih bazena koje možrmo doslovno porediti s lokvama.
2. Slabo parkovno uređenje, odnosno nepostojanje istog.
3. Onaj tobogan uopšte nije uklopljen u kopoziciju prostornog uređenja.
4. Što meni najviše smeta, pogled prema Aleji, jednoj od najljepših ulica u gradu, je u potpinosto zatvoren (isti problem je i kod nove tržnice tj. jedan od mnogih). I ne samo da je pogled zatvoren nego je zatvoren sa, ni manje ni više, garažama, tako da u najljepšoj ulici u gradu imamo garaže koje su btw. očajne.

Užasno je da su zbog jednog tako slabog projekta uzeli Boriku i gradu igrališe na kojem su odrasle generacije. Nevjerovatno mi je da su se talijanski investitori odlučili da ulože pare u tako slab arhitektonski projekt. Za naše me i ne čudi jer gradske vlasti i onako nemaju smisla za bilo kakvo urbanistočko-arhitektonsko oblikovanje. Čudi me kako su i napravili onaj park, jedinu dobru stvar što se na tom polju desila ovom gradu. Ali to je vjerovatno neka druga priča :)

komentar je na stavku 4
sto se tice toga da je bazen zagradjen s te strane, prema veoma prometnoj ulici, tj. aleji, to mi se cini kao veoma razuman potez. Jer kad vec ti jadni ljudi pljunu 7 KM da dodju da kisele guze u one tri velike kade, nek im je makar zaklonjeno sa one prometnije strane, gdje prodju hiljade i hiljade auspuha i izduvnih gasova. Ova "mala" ulice s druge strane akva parka i nije "toliko" prometna. Svakako ni blizu kao aleja.

Makar bi meni bilo drago kad bih dosla tamo da lezim na travi i pijem sok, a noge povremeno umocim u bazen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 12:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
XIX century je napisao:
Ova "mala" ulice s druge strane akva parka i nije "toliko" prometna. Svakako ni blizu kao aleja.

Zato će u toj maloj uličici biti bruka udesa kad oni što polažu vozački malo pogledom skrenu prema kakvom dobro osunčanom i zategnutom dupetu, a svi znamo koliko se puta prođe tom ulicom tokom polaganja vozačkog! Moj instruktor je bio baš sexualno opterećen i kao slučajno kad je veliki odmor u ekonomskoj ja radim po 10 puta ispred škole polukružno, a on samo "šara" očima okolo! Zamisli tek koja će havarija dole biti! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Sondri je napisao:
XIX century je napisao:
Ova "mala" ulice s druge strane akva parka i nije "toliko" prometna. Svakako ni blizu kao aleja.

Zato će u toj maloj uličici biti bruka udesa kad oni što polažu vozački malo pogledom skrenu prema kakvom dobro osunčanom i zategnutom dupetu, a svi znamo koliko se puta prođe tom ulicom tokom polaganja vozačkog! Moj instruktor je bio baš sexualno opterećen i kao slučajno kad je veliki odmor u ekonomskoj ja radim po 10 puta ispred škole polukružno, a on samo "šara" očima okolo! Zamisli tek koja će havarija dole biti! 8)

e bas to. Jest da se ide malo offtopic, ali jeli svaki instruktor vozackog toliki ludjak... kod mene je bio vojno lice pa malo falilo da dobijem plesku kad pogresim, ali opet bilo je okretanja i dobacivanje. A i sve price koje cujem, stalno instruktori okretanje za curama, dobacivanje etc...cak su neki i stajali i pricali, povezli etc... ludnica

A sad sto se tice bazena, steta nemam fotic da vam docaram, ali mogu reci da ima djecurlije, bar sa ove strane sto ja vidim, ima 100ak dece.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
OT moj buraz kad je isao na casove... Instruktor otvori prozor i vikne curi "Dodji da te Pralica jebe!!!" (Buraz se tako preziva). Skontaj krkanluka...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
@XIX century

Meni je više manje svejedno kakav pogled imaju osunčane bazenske guzice, smeta mi što prolazeći kroz aleju moram gledati u ružne, sive, betonske garaže i servisne ulaze bazena. Moglo se to malo drugačije napraviti, sa živom ogradom, staklenom barijerom i sl. Pokvarili su aleju. Što se tiče 'male' ulice, nisu se ni tamo proslavili, ali bar će kroz par godina čempresi malo narasti. Trenutno je situacija takva da moja tetka skoro pred ulazom u kuću ima bazenski wc

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 19:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Zna li neko sta predstavljaju oni limeni "oklopi" oko zgrade do strane aleje? Ima ih i unutra, na fasadi.

Eto, danas sam posjetio Aquanu, pa da prenesem utiske.
Da krenem ispocetka:
Bazeni. Generalno - lose. Svi su jako plitki, tako da ne mozes ni plivati normalno. U najvecem (onom u centru) je voda prosjecno dubine 140cm. U onom najmanjem (odmah lijevo od ulaza) je dubine 10-15cm (i ujedno najtoplija), a u "olimpijskom", odnosno bazenu sa oznacenim startnim pozicijama je na prvoj polovini 180cm, a na drugoj 135cm. Bezveze totalno, a pored toga su, kako je vec govoreno, bazeni maleni. Bar je "olimpijski" trebao biti veci. Kao pozitivna stvar kod onih bazena mogu se navesti 2 cijevi sa jakim mlazom (za masazu), potom bazencic u velikom bazenu, koji ima one sprave sto ispustaju mjehurice ispod vode, takodje za masazu. U tom bazencicu ih ima 8, u velikom bazenu jos 8 sa jedne strane (na koje su postavljene sipke na kojima se moze lezati, jako dobra stvar) i 8 sa druge strane, uza zid. Temperatura vode je dobra. Tobogan nije los, ali je malo spor i na red se danas cekalo po 10 minuta, tako da sam samo jednom otisao, a bilo oko 300-tinjak i vise ljudi na bazenu, ukupno.

Tusevi i kabine su u redu. Tuseva ima dovoljno oko bazena i sa hladnom su vodom, a tamo kod zgrade ima jos tuseva, kao i kabine i ormarici. Ako se hoce nesto ostaviti u ormarice, plati se na ulazi 1KM, dobije se kljuc i pri povratku kljuca, vracaju se pare. Toaleti se nalaze na dva kraja.
Dobar dio pored bazena je odbojka na pijesku (gdje sam i proveo veci dio dana, a usput se i povrijedio :) ). Skupi se drustvo, donese loptu i opleti.
Kafic na onoj terasi gore nije los.

Sve u svemu - otidji, vidi i produzi dalje, ako si prvobitno zbog kupanja tu (a zbog cega bi drugog, osim ako nemas drustvo za odbojku/fudbal)...
Usput, bazen radi do 19h.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
Zna li neko sta predstavljaju oni limeni "oklopi" oko zgrade do strane aleje?

Valove il'ti talasanje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 19:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I koliko je ulaz na kraju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
7km

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 19:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

FLASH jesi li osmotrio ima li neko zgodno mjestašce za preskočiti ogradu???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
FLASH jesi li osmotrio ima li neko zgodno mjestašce za preskočiti ogradu???

Nije FLASH klosar da preskace ograde :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 20:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije na početku mjeseca, otkud i od čega 7KM za ulaz npr. 27. u mjesecu? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 20:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Helena je napisao:
Valove il'ti talasanje

:-?
Sondri je napisao:
FLASH jesi li osmotrio ima li neko zgodno mjestašce za preskočiti ogradu?

Ne, jer stoje spasioci pored bazena i prate (bas ce nekom oni trebati u onako dubokom bazenu :D ).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Flash, znam, znam...ali eto...istina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
Ne, jer stoje spasioci pored bazena i prate (bas ce nekom oni trebati u onako dubokom bazenu Very Happy ).

pu pu, moj kolega upao medju spasioce, samo prica kako ce cijelo ljeto da kulira i gleda osuncane guze... moram priznati, ljubomoran sam :)

a sutra idem i ja u te lokvice da vidim na sta lici :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Tamo bi bilo dobro organizovati nocne partaje... Ludlo, onako svi u bazene sa koktelima. (nektarima)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 852 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]