banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 00:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 288 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Nemaš se šta buniti!
Ljudi koji imaju Eurosong licencu (u ovom slučaju PBS) mogu da rade šta hoće i kako hoće!
I zašto misliš da i poslije stupidnog SMS glasanja ne bi opet pobijedila "glupa" balada?!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
filozof sa vrbasa je napisao:
PINK BH naravno nas stalno zaglupljuje tom baladom ,ali hvala Bogu tu je daljinski upravljac! Da li mi neko moze reci kome se buniti da mi imamo onaj normalni izbor, kao proslih godina znaci SMS ili telefonom zoves pa nek najbolji pobijedi, a ne ovde nas neku kulrutrni radnici prave ludim , ami placamo RTV pretplatu! Koji idiotizam! :x

Kojih proslih godina ??? mislis na feminem i na dina :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 21:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Maki je bas dobra!
Ipak sve ovo treba iznijeti na plecima! Nije to bas jednostavno, pritisak i odgovornost su veliki! Ali nasa Maki je veliki radnik i sigurna sam da nece biti nikakvih problema! :D
Ono sto je najbitnije hladne je glave sa super uigranom ekipom! Ako je neko bio na koncertu Alexandre Radovic, vidjeli ste sta nasi banjalucani misle o njoj. Dobila je ogroman aplauz, tako da se sva, zbunila. Nije ocekivala da ce bas tako dobro odreagovati.

MAKI SVE NAJBOLJE!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Jeli Aleksandra Radovic ona sto je nekad pjevala u vasljivom Moby Dick-u.Pa kad ta propjeva tako dobro da joj neko aplaudira?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:06 
YgapHuk je napisao:
Jeli Aleksandra Radovic ona sto je nekad pjevala u vasljivom Moby Dick-u.Pa kad ta propjeva tako dobro da joj neko aplaudira?

jok...ta je Aleksandra Perovic ako se ne varam?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Je8iga,nisam nesto u tom zanru pa mi sve isto.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 07:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa neće baš biti da je sve isto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 10:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne mozes mijesati Aleksandru "pjevala sam u MObyDicku, imam dubok muski glas" Perovic sa Aleksandrom Radovic, al` nikako

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 09:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Mar 2007, 23:05
PINK BH naravno nas stalno zaglupljuje tom baladom ,ali hvala Bogu tu je daljinski upravljac! Da li mi neko moze reci kome se buniti da mi imamo onaj normalni izbor, kao proslih godina znaci SMS ili telefonom zoves pa nek najbolji pobijedi, a ne ovde nas neku kulrutrni radnici prave ludim , ami placamo RTV pretplatu! Koji idiotizam!

Ja sam za da organizujemo proteste na trgu ovo ovako nigdje ne vodi kako ce mo mi u evropu :) :) :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2007, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Radi se i na stajlingu naše predstavnice...
http://www.glas.cms-go.com/501/265.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2007, 00:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2006, 16:36
Stoja i njen metak najbolji :lol: drugi put nek nju posalju :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2007, 07:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Treba njoj metak...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2007, 13:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jest da nije BiH al je exYU

Citiraj:
Slovenačka javnost šokirana je saznanjem da će njihova predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu predstavljati Sloveniju u dresu hrvatskog fudbalskog prvoligaša - Hajduka.

Operska pevacica Alenka Gotar vatrena je navijačica "bilih", medjutim, njen postupak nije naišao na sveopšte odobravanje u Deželi, barem ako je suditi po reakcijama na internet sajtu tamošnje državne televizije.

"Nije dosta da nas mešaju sa Slovacima, sada će nas i s Hrvatima! Ne misli valjda da će Hrvati sada glasati za nju? Bolje ti je da se više ne vraćaš. Ako si pametna, zapalićeš taj dres. Odi živeti u Split", deo je reakcija slovenacke javnosti.

Prema pisanju slovenačkih medija, Alenka ce u Helsinkiju sigurno nastupiti u dresu "bilih", jer društvo prijatelja i navijača Hajduka iz slovenske metropole Alenki je pre odlaska u Finsku priredilo ugodno iznenadjenje - uručili su joj dres najdražeg kluba s njenim imenom i prezimenom, pod rednim brojem 23.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2007, 14:28 
Kakvo uvlachenje u pak....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 06:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Pjesma Marije Šestić je pretenciozno-patetično sranje sa nebuloznim tekstom, baš kao i prošlogodišnja, pretprošlogodišnja i većina bosanskih pjesama za evroviziju. Sigurno neće dobro proći, možda dobije koji bod na svoju mladost i šarm.
Kad se predstavnik za evroviziju bira na nacionalnoj osnovi, jasno je gdje se ova država nalazi. Kad je muzika imala veze sa politikom? Najbolje rješenje bi bilo takmičenje ali bez žirija, da samo publika bira pobjednika. Uvjeren sam da bi muzika onda prevladala nad politikom i da bi publika bolje odabrala nego kojekakvi korumpirani i tendeciozni žirijri.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 10:33 
Nemoj kenjaviti...bash je predivna pjesma, sa predivnim melodijama...apsolutna harmonichnost...odlichna inferiornost ili da kazem superiornost u odnosu na ostale kandidate....ta neizvesna borba izmedju davida i golijata tje zaista biti apstraktna umjetnost ljudskog uma...
E jest i ja znam zas...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
psyborg je napisao:
Nemoj kenjaviti...bash je predivna pjesma, sa predivnim melodijama...apsolutna harmonichnost...odlichna inferiornost ili da kazem superiornost u odnosu na ostale kandidate....ta neizvesna borba izmedju davida i golijata tje zaista biti apstraktna umjetnost ljudskog uma...
E jest i ja znam zas...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 11:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
mislim ako se meni kao dezurnom pljuvacu pjesma svidja onda....
btw cisto sumnjam da ce Slovenka nastupiti u dresu, jer je valjda i sama svjesna da je to neprimjereno
ali stvarno pohvala Slovencima na odlicnoj pjesmi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2007, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
fantomacan je napisao:
Pjesma Marije Šestić je pretenciozno-patetično sranje sa nebuloznim tekstom, baš kao i prošlogodišnja, pretprošlogodišnja i većina bosanskih pjesama za evroviziju. Sigurno neće dobro proći, možda dobije koji bod na svoju mladost i šarm.
Kad se predstavnik za evroviziju bira na nacionalnoj osnovi, jasno je gdje se ova država nalazi. Kad je muzika imala veze sa politikom? Najbolje rješenje bi bilo takmičenje ali bez žirija, da samo publika bira pobjednika. Uvjeren sam da bi muzika onda prevladala nad politikom i da bi publika bolje odabrala nego kojekakvi korumpirani i tendeciozni žirijri.

Da. Proslo polufinale - da li ste culi madjarsku? Joj glasa, jede malu djecu! I ima 21 god.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2007, 10:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
jebala vas evrovizija vise...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 288 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]