banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 13:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2273 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbjeglicka kriza
PostPoslato: 16 Nov 2015, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Citiraj:
Oni mogu, uz našu pomoć, da idu da se bore i oslobode svoju zemlju”, rekao je ministar koji će dužnost zvanično preuzetik danas.

[/quote]
S kim, od koga, od cega? U kojoj od frakcija? Ah, govori covjek u nacelu generalno??
Kad EU shvati sta zeli od Sirije i sta joj je prioritet, dal rusenje diktatora ili rusenje rasadnika terorizma onda neka krenu izjave.
Za sad izgleda samo je Kurtz krenuo realno da razmislja, http://www.euronews.com/2015/09/08/aust ... a-s-assad/

et i od mene jedan link, nadam se da necu i ja ispasti referent za kopi pejst

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma jok, nego tvoj stav povodom izbjeglicke krize, tj misljenje da ce ih sistemi EU drzava lako asimilirati, tj da ih tamo cekaju rasirenih ruku jer je to odlicno za ekonomiju...

Odlicno pitanje. Evo proslo je nekoliko mjeseci i vidimo da je primljeno ne znam ni ja koliko izbjeglica.
Pa i sama desnica ga svakodnevno baca u nesvjest na ovu situaciju. Oni bi zadnji htjeli da se granice sutra zatvore. Valjda je jasno zbog cega.

Zatvaranje granica odgovara ID.u jer sa otvorenim granicama ostaju bez znacajnog civilnog stita i baze za regrutaciju. A to nije zanemariva stavka.

Elem, ono sto mi je zaparalo usi i oci je ponovno ucestalo medijsko spominjanje pomoci amerskih tajnih sluzbi u rjesavanju problema sa id.om.

Te ce Ameri pomoci Francuzima u prikupljanju informacija, te ce ustupiti svoje baze u Jemenu i Emiratima za bombardovanje Id.a, te ce im preko noci pronaci 30 ciljeva u Raki... Otkud sad najednom toliki ciljevi i zasto nisu vec poravnati ako se znalo za njih?

Enivej, znamo da Ameri zive marketing i da naglo ucestalo pominjanje njihove pomoci u medijskim izvjestajima nije slucajno.

Moje misljenje je da pripremaju teren za kraj price sa ID.om gdje bi oni ispali veliki Tata koji je po ko zna koji put spasio Evropu.

Cijena bi mozda bila onaj trgovinski sporazum. De ga znaj...

Elem, ovo je neko moje licno zapazanje do kog nisam dosao citajuci iskljucivo sinipove c/p tekstove.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 11:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
The_new_Statesman je napisao:
Sinipe, mozes se kriti koliko god hoces iza RT.a ali ono sto si ti napisao neupucenu osobu odvodi u sasvim drugom pravcu.

Sad mi pricaj da nisi znao kakav je stav tog ministra prema izbjeglicama, pa da ti povjerujem u tvoju iskrenost.

Doduse, ako nisi znao, onda je to sramota za tebe i tvoje djelovanje... Tolika neupucenost a furas se na prenosenje agencijskih vijesti. Ili ih ne citas ili ih ne shvatas ili oboje :D

Zivio :D

Џебе ми се живо да ли је министар "про-наци" или није, нек о томе брине онај ко га је постављао. :) Можеш комотно да наставиш са тим "провокацијама", како рекох, то можда пали код апокалипта. :D А ти се и даље фурај на то да ЕУ може све то да стави под контролу, само ако има политичке воље. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma jok, nego tvoj stav povodom izbjeglicke krize, tj misljenje da ce ih sistemi EU drzava lako asimilirati, tj da ih tamo cekaju rasirenih ruku jer je to odlicno za ekonomiju...

Немој да га напомињеш, осјетљив је по том питању. А и модератор исто. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

goci master je napisao:
Za sad izgleda samo je Kurtz krenuo realno da razmislja, http://www.euronews.com/2015/09/08/aust ... a-s-assad/

et i od mene jedan link, nadam se da necu i ja ispasti referent za kopi pejst

Е до Курца, сјетио се кад је све отишло у qрац тј. кад су Руси уклизали и рекли "Асад ноћас неће пасти". Проблем је у томе што газда "преко баре" и даље не види Асада у тој комбинацији. Нису они за бадава спискали толике паре да им се сад Асад шепури по Сирији, и још буде кандидат на изборима. Иди бегај. 8)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Sinipe, mozes se kriti koliko god hoces iza RT.a ali ono sto si ti napisao neupucenu osobu odvodi u sasvim drugom pravcu.

Sad mi pricaj da nisi znao kakav je stav tog ministra prema izbjeglicama, pa da ti povjerujem u tvoju iskrenost.

Doduse, ako nisi znao, onda je to sramota za tebe i tvoje djelovanje... Tolika neupucenost a furas se na prenosenje agencijskih vijesti. Ili ih ne citas ili ih ne shvatas ili oboje :D

Zivio :D

Џебе ми се живо да ли је министар "про-наци" или није, нек о томе брине онај ко га је постављао. :) Можеш комотно да наставиш са тим "провокацијама", како рекох, то можда пали код апокалипта. :D А ти се и даље фурај на то да ЕУ може све то да стави под контролу, само ако има политичке воље. :)

Zanimljivo. Cilj mog posta nije bio komentarisanje doticnog ministra, vec tebe i tvog odnosa prema forumasima :)

E sad, nije ti malo sto si uhvacen u muljazi (sto i nije neki problem), vec si me optuzio da sam rekao da vijest koju su prenio sa RT lazna.

Da li treba da citiram i tvoj i svoj post? Za slucaj da nekog interesuje?

:D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 13:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne interesuje nikoga. Prestani!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 14:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47

Odlicno pitanje. Evo proslo je nekoliko mjeseci i vidimo da je primljeno ne znam ni ja koliko izbjeglica.
Pa i sama desnica ga svakodnevno baca u nesvjest na ovu situaciju. Oni bi zadnji htjeli da se granice sutra zatvore. Valjda je jasno zbog cega.

Zatvaranje granica odgovara ID.u jer sa otvorenim granicama ostaju bez znacajnog civilnog stita i baze za regrutaciju. A to nije zanemariva stavka.

Elem, ono sto mi je zaparalo usi i oci je ponovno ucestalo medijsko spominjanje pomoci amerskih tajnih sluzbi u rjesavanju problema sa id.om.

Te ce Ameri pomoci Francuzima u prikupljanju informacija, te ce ustupiti svoje baze u Jemenu i Emiratima za bombardovanje Id.a, te ce im preko noci pronaci 30 ciljeva u Raki... Otkud sad najednom toliki ciljevi i zasto nisu vec poravnati ako se znalo za njih?

Enivej, znamo da Ameri zive marketing i da naglo ucestalo pominjanje njihove pomoci u medijskim izvjestajima nije slucajno.

Moje misljenje je da pripremaju teren za kraj price sa ID.om gdje bi oni ispali veliki Tata koji je po ko zna koji put spasio Evropu.

Cijena bi mozda bila onaj trgovinski sporazum. De ga znaj...

Elem, ovo je neko moje licno zapazanje do kog nisam dosao citajuci iskljucivo sinipove c/p tekstove.

Da, trenutno je u pitanju nepun milion, sta ako dodje do one magicne cifre koja se spominje, a u koju ja licno ne vjerujem, od nekih 30 milioncica...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislis da se citava Sirija i pola Iraka presele ovamo? Moguce :)
Meni se cini da stranica zvana ID zatvara. Postoje najave za jos slicnih napada poput ovog u Parizu, ali se cini da se prica privodi kraju. Objasnio sam i zasto mislim da je tako.

Btw. uvijek se moze iznjedriti neki nova ID. Sve po potrebi, sto bi Brale rekao :)

----
Zoka, sta tacno da prestanem? Da li mi je dozvoljeno da slobodno komentarisem ono sto napise ili ne, pogotovo ako je neistina? Ili kao kompromisno rjesenje, da prvo tebi posaljem moj komentar na odobrenje? :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

И мени је пала иста идеја на памет, кад ми је ономад Херцог брисао поруке...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 16:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
----
Zoka, sta tacno da prestanem? Da li mi je dozvoljeno da slobodno komentarisem ono sto napise ili ne, pogotovo ako je neistina? Ili kao kompromisno rjesenje, da prvo tebi posaljem moj komentar na odobrenje? :)

Prestani da daviš temu prepucavanjem (nadasve glupim i nezanimljivim) sa sinipom i "istjerivanjem stvari na čistac". Ako imaš zamjerki na njegove postove žali se administraciji, a ona će procijeniti imaju li žalbe osvnova ili ne. Za zadnjih desetak dana više si diskusija utušio takvim ponašanjem nego apokalipto i sinip za pola godine.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zahvaljujem se na konkretnom i iskrenom odgovoru :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 19:39 
Bič božji
Bič božji

Mislis da se citava Sirija i pola Iraka presele ovamo? Moguce :)
Meni se cini da stranica zvana ID zatvara. Postoje najave za jos slicnih napada poput ovog u Parizu, ali se cini da se prica privodi kraju. Objasnio sam i zasto mislim da je tako.

Btw. uvijek se moze iznjedriti neki nova ID. Sve po potrebi, sto bi Brale rekao :)

----

Dakle, Sirija, Irak, Libija, Afganistan i Jemen...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Daklem,bem ti kruščić:
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Srbija-obavjestena-o-zatvaranju-granica-Slovenije-i-Austrije/336890

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E jbg.a, valja se hvatati Mauricijusa :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 21:14 
Bič božji
Bič božji

Preduhitri me... Dakle, ipak i zemlje EU pate od neke vrste ksenofobije...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Од исте врсте као и ми са Балкана, само што се они боље продају од нас. Сад значи знамо како ће ЕУ да ријеши проблем избјеглица. Забраниће им улаз. :) Што и даље не значи да имају рјешење за оне који су већ унутра. Биће интересантно, кад "претис лонац" почне да кува, а сигурносни вентил баш и није чему...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Oće bidne kolce.....Lezbos & co.....Gevgelija.......Preševo.......Sl.Brod.....Bregana....

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2015, 21:52 
Bič božji
Bič božji

Jel Junker protestvovao povodom ovog, neko samo par postova iznad objasni da se zatvaranje nece desiti...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2015, 08:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zatvorise li? Ili su opet prolongirali?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2273 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]