Брале, треба бити човјек, али исто тако, имаш одговорност и дужност да браниш своју нејач. Да максимално поједноставимо.
"Будите мудри као змије, а безазлени као голубови". Ја не снивам ником зла, али ако видим да неко други мени то припрема, па наћу да сједим и намјестим врат у положај за клање.
И немамо се више шта трезнити, ако нас није отрезнио и Јасеновац и прошли рат, онда и треба да нас до краја побију, јер смо идиоти.
Citiraj:
Код нас нема таквих пећина код нас је само истина, правда и понос српски, код нас је све посебно, достојанствено, свето, ванземањски, будимо поносни на то што нас је Бог одабрао да будемо небески. Зато нас цијели свијет мрзи, све лажу док ми једини причамо истину о свему и боримо се са вјетрењачама. Ми смо небески народ српски причамо истину, зато нас и мрзи цијели свијет јер смо небески народ, једина истина, али шта нас брига, зашто се оптерећујемо? Нас чека рај и вјечни живот, а њих чека пакао! Ми знамо да је наша истина у свему и нема потребе да се оптерећујемо тим малоумницима чији је цивилизацијски максимум рушити наше светиње и споменике и протјеривати србе са њихових вјековних огњишта! Ми то никад не би никоме направили, то је разлика између нас и њих, зато ћемо ми у рај, а они грешници у пакао! Игноришите их, погледајте се у огледо и схватите да сте Срби, да сте небески народ! Захвалите се Богу на тој части и привилегији јер замислите колико је нас мало на цијелом свијету и колико су вам биле мале шансе да будете Срби, да будете одабрани и дио небеског народа! Уживајте у тој посебности, не оптерећујте се малоумицима србомрзачким.
Ма јок. Икс пута смо знали и ми правити зла и грешке у својој историји, није ником гарантовано да је чист.
Али.
Нисмо ми били ти који су радосно дочекали Хитлера, а онда под руку са њим, па натенане клати, истребљивати жене и дјецу по логорима и радити и горе него његови. И прије њега сваку чизму која је долазила.
Е, то је разлика. Вјечна.
И то ако заборавимо, и требамо нестати јер нисмо достојни невино проливене крви те дјеце.