banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jun 2025, 01:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jan 2025, 13:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2018, 11:37
Choban je napisao:
Jeb' ga promaklo. Izborna god'na.
Ako padne na tome onda je stvarno panglu.

Ima pravilnik/odluka i ako je dodjeljivao mimo toga onda ga stvarno mogu optužiti. Još ako je on sam donio odluku pa postupao mimo odluke...

Al dobro, jedan lik iz njegove partije je svojevremeno budžet Srpske vozao u gepeku i vadio lovu po potrebi. Bukvalno.

Kako kažem, više je kreten i glupan nego lopov... samo mu se vlast osladila pa je napravio to što je napravio da bi dobio koji glas više.
Ljubišin osnovni problem je taj što novac za plate i doprinose radnicima iz mnogih JP troši na druge stavke mimo budžeta, što je zaposlio komplet svoje selo, što u gradu NIŚTA nije napravio, čak i sabotira otvaranje nove autobuske stanice već 5 godina.

A ti Čiča iz Rogača si čigledno toliko zadojen mržnjom da ne kontaš poentu da ne dobijaju svi jebeno podsticaje već podobni...
A što se tiče RVI, nije najbitnije to što je neko ranjen već kompletna biografija... a ako je taj kod vas bio kompletan kandidat onda su i ti kod tebe retardi. Eto

I top je to da meni u Bijeljini govoriš kako mi je dobar Ljubiša ... Dabogda postao predsjednik RS pa bio dobar isto tako i tebi

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2025, 14:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Choban je napisao:
Ta država od prije 35 godina se ugasila.
Srpska nastala prije 33 godine, ovakva BiH prije 30.
Hvataš se za pogrešne stvari, nebitno je da li je 35 ili 33, znaš da ne govorimo o SR BiH.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2025, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
PIB je napisao:

A ti Čiča iz Rogača si čigledno toliko zadojen mržnjom da ne kontaš poentu da ne dobijaju svi jebeno podsticaje već podobni...
A što se tiče RVI, nije najbitnije to što je neko ranjen već kompletna biografija... a ako je taj kod vas bio kompletan kandidat onda su i ti kod tebe retardi. Eto

I top je to da meni u Bijeljini govoriš kako mi je dobar Ljubiša ... Dabogda postao predsjednik RS pa bio dobar isto tako i tebi

Ako si pratio moje postove u vezi njegovog preseransa i hodočašća od BN do Bl mogao si vidjeti da nikoga niti ljubim niti mrzim.Gnušam se jeftinog populizma taman da mi je na oko ispao.Ne kvalifikuje nikog da će biti uspješan gradonačelnik ni fakultetska diploma niti patriotizam niti njegovo kompletno žitije.Što reče jedan pjesnik....raspolagati tuđom mukom nije mala zajebancija.
Vezano za podsticaje....da ne trujemo temu.....sistemski je NEMOGUĆE da samo podobni dobiju gradske podsticaje barem ove što sam naveo...predana pšenica,zasijane površine niti se iko na to žalio.
Eto imali ste Miću trećinu ,gradilo se i pravilo,ugrađivalo u projekte zajedno sa crvenom sektom...vjerujem da vam je tad bilo bolje

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2025, 21:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2018, 11:37
Tužno je reći da je stvarno bilo bolje pod Mićom, eto koliko je ovaj dobar... Svega mi, ne smeta meni to što je neko SDS, eno Rade Savića u Loparama, radi koliko može, bori se protiv Litijuma. Ja stvarno nisam fan SDS ali znam da u Loparama nema boljeg od njega i neka ga.
Od Ljubiše ima boljih u SDS, samo eto ovaj je prihvatio kandidaturu kad niko nije želio i pobjedio je zato što se narodu ogadio SNSD. Posebno Semberski koji je realno baš odron... Iskreno mali Savić ( Mauzerov sin ) ima kapacitet ali opet kad vidim ko je oko njega ...

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2025, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
I Dodik je imao jedan proces prije 20 godina teretio se za pronevejru 200 hiljada maraka, a on je rekao da je za te pare svojim ministrima kupio gospodcka odjela kada je vidio kakve rite nose. Oslobođen je.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2025, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ima boljih od Ljubiše, naravno... Pogotovo oni koji bi se talili za projekte sa SNSD tajkunima. Jebeš opšte dobro i nerasipištvo. Takav kont su imali i zaposleni u RITE Ugljevik.... Kao da sutra ne postoji pa ih je stigla zaslužena kazna.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2025, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Одбачене мјере забране за Љубишу.
Ови ликове из СНСД-а Бијељине не би пожелио ни највећем непријатељу, краљеви годинама већ иду из грешке у грешку, није ми јасно да на толиком узорку нису барем једном нешто случајно погодили.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]