banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 13:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Jun 2009, 23:05
4 jedna, te ista čovjeka komentarišu, kako nisu za proteste, kako ne vide korist od toga itd.

Dok, moj sin studira u Austriji ima primanja od 1250 eura, samo zato što ima prosjek veći od 8,5, a studenti u RS s tim prosjekom, dobiju 100-150km i to neredovno.

Vi, lafo radnici, što trabunjate kako imate tople kuće i sl, zapitajte se kako da žive porodice sa 4+ djece, kad imaju uglavnom samo jedno primanje, i socijalu od 41km.

Srbi su narod, koji izumire, dokazano.Hrvati su odmah uz nas.
I, dok naš narod bukvlano izumire, jer omladina ne želi da stvara porodicu u ovom haosu, Vi sjedite u stanovima ili poslu i sabotorate sve pokušaje drugih ljudi da se utiče na stanje u RS.

Gdje je 150 000 nezaposlenih, njih ne spominjete...

Pominjete izbore, samo 25% gradjana RS je glasalo za SNSD, zapamtite to.

Upoznao sam dječka koji je jedan od organizatora, šta da Vam kažem, ja svom djetetu ne bih dao da se toliko žrtvuje zbog sveopšteg dobra, zato mu skidam kapu, njemu i njegovim roditeljima.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2010, 22:52
pa moze biti tolika stipendija u Austriji kada su cijelu Europu pokrali i prebacili u Bec nije ferdinand dzaba ubijen :)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
saturn je napisao:
pa moze biti tolika stipendija u Austriji kada su cijelu Europu pokrali i prebacili u Bec nije ferdinand dzaba ubijen :)

Kako ti lupetas, k'o u prici. Ekonomska kriza je krajnje ozbiljna i u najrazvijenim zemljama svijeta, a vi koji vec dvije decenije nemate ponuditi nista osim nacionalisticke paranoje i proizvoda iste mislite da ce narod cekati glad da vas skine s vlasti. Mozda i hoce ( ovo vazi za kompletnu regiju bivse Jugoslavije ) samo sto se tada necete najbolje provesti, i ne bih vam bila u kozi.

Sta ti mislis, da su desavanja u Egiptu i Libiji slucajna ? Sta mislis da li ce globalno biti gore, prije nego sto bude bolje ?

Back to microcosmos - Mi smo izgubili poziciju na svjetskoj sceni pocetkom 90-tih. Sve od tada do danas je hronologija teskog i bolnog pada zemlje koja je nekada necemu vrijedila, i nesto znacila u internacionalnim vodama. I ti mislis da bi RS otcjepljenjem postigla neki napredak ? U cemu konkretno ? Pitanje je cisto retoricke prirode i nije tebi upuceno btw.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Politicar je napisao:
4 jedna, te ista čovjeka komentarišu, kako nisu za proteste, kako ne vide korist od toga itd.

Dok, moj sin studira u Austriji ima primanja od 1250 eura, samo zato što ima prosjek veći od 8,5, a studenti u RS s tim prosjekom, dobiju 100-150km i to neredovno.

Vi, lafo radnici, što trabunjate kako imate tople kuće i sl, zapitajte se kako da žive porodice sa 4+ djece, kad imaju uglavnom samo jedno primanje, i socijalu od 41km.

Srbi su narod, koji izumire, dokazano.Hrvati su odmah uz nas.
I, dok naš narod bukvlano izumire, jer omladina ne želi da stvara porodicu u ovom haosu, Vi sjedite u stanovima ili poslu i sabotorate sve pokušaje drugih ljudi da se utiče na stanje u RS.

Gdje je 150 000 nezaposlenih, njih ne spominjete...

Pominjete izbore, samo 25% gradjana RS je glasalo za SNSD, zapamtite to.

Upoznao sam dječka koji je jedan od organizatora, šta da Vam kažem, ja svom djetetu ne bih dao da se toliko žrtvuje zbog sveopšteg dobra, zato mu skidam kapu, njemu i njegovim roditeljima.

Ako jos nekome nije jasno, pored sada vec razbucanog lazova 'lidera' imamo i lazova 'Politicara' pristiglog direktno sa jednog od mnogobrojnih privatnih fakulteta u BL.

Da, to vam je Stefan Filipovic koji upravo rece da ima sina studenta u Austriji :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Као прво, већина грађана РС би подржала њено отцјепљење.
Као друго, Додик с тим нема апсолутно никакве везе. Више има политика Сарајева него БЛ.
Треће, већ смо установили ко стоји иза ових протеста.
Четврто, Политичар је ту изнио неке чињенице са којима ће се сложити и већина која не подржава ове протесте али он није ништа ново рекао, о томе се на овом форуму увелико прича.
Пето, разлог неподржавања протеста је под ставком три + неорганизованост и чињеница да они апсолутно нису понудили никакаву алтернативу.
Шесто, ако ви протестанти мислите да ћете нешто постићи шетањем кроз град са неким транспарентима ви сте смјешни. Мада, вјерујем да ће пар вас постићи много више и напунити новчанике. :D
Седмо, не заборавите, ово је једна мала средина, ви ту треба да наставите живјети, и јебати најбоље рибе по граду. :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:14 
Početnik
Početnik

ko je bio sinoc u gradu vidio je kakva je kriza...hehehe...u titino vrijeme onako kafane nisu radile za 8.mart....

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aj, saturn i ti ne lupaj, ziv bio.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:21 
Početnik
Početnik

pa hocu da kazem da ti sto organizuju te proteste su sinoc svi bili napucani i skakali po gradu...a ovamo kriza....hocemo bolje ovo ono...pa fala bogu da hocemo svi mi bolje...realno gledajuci ovdje nema para, a kriza je u globalu energenti divljaju, a oni povecavaju cijenu svega ostaloga....da ne govorim koliku krizu je euro uveo u cjelu EU...sve sto je bilo 1DM je 1 EURO, a plate ostale iste....na ovim prostorima moze biti bolje samo kada se ova drzava podjeli na tri djela i kad se bude znalo cije su ovce, a cije novce...ovako samo se prebacuje krivnja i kad dodje onaj stranac i da nesto ulozi salje se sa adrese na adresu jer niko nezna ko je za sta nadlezan....
ovdje kako god se okrene ne moze biti bolje sa ovakvim uredjenjem BiH...zato po meni ko god ima dobar kofer nek se spakuje i krene negdje gdje ce u zivotu moci nesto ostvariti jer ipak zivotni vijek ne traje 400 godina....

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
Као прво, већина грађана РС би подржала њено отцјепљење.

Vjerujem da bi, ali vecina gradjana Federacije se ne bi slozila s tim. Znaci doslo bi do velikih unutardrzavnih problema. Kome to jos treba - ne znam. Jasno mi je da ne treba ni Srbima, ni Hrvatima ni Bosancima - svi posteni ljudi su dovedeni do prosjackog stapa u prethodna dva desetljeca. Znam, uvijek moze biti gore, ali onaj ko voli da mu je gore nije prijatelj onih koji bi da im bude bolje.

Citiraj:
Као друго, Додик с тим нема апсолутно никакве везе. Више има политика Сарајева него БЛ.

Sa cim Dodik nema veze a Sarajevo ima ?

Nevjerovatno kakva paranoja.

Citiraj:
Треће, већ смо установили ко стоји иза ових протеста.

Ko ? Je li to mozda Buka - ona sacica ljudi koji dizu glas protiv retrogradnog nacina vladanja ? Je li to zabranjeno ili protuzakonito mozda ?

Citiraj:
Пето, разлог неподржавања протеста је под ставком три + неорганизованост и чињеница да они апсолутно нису понудили никакаву алтернативу.

Pa ljudi nisu krenuli da ruse vladu, nego da izraze gradjansko nezadovoljstvo istom. To je uobicajena praksa u demokratskim uredjenjima. A ako ti je dobro, onda nista.

Citiraj:
Седмо, не заборавите, ово је једна мала средина, ви ту треба да наставите живјети, и јебати најбоље рибе по граду. :D

Je li to ti koristis forum da uputis slabo uvijene prijetnje nekome ? Sto se ne da rijesiti rijecima, da se rijesiti sakama ? Svaka ti cast momcino. :angry3:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
боже сачувај. :D
као прво, ја сам против власти и то кажем за добро ових момака.
неће они никога скинути а сви знамо да су овде људи осветољубиви, тако да могу имат проблема сутра кад крену да траже посао или нешто слично.

што се тиче осталог апсолутно немам намјеру да реплицирам, сви знамо какав си ти дискутант. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
а сви знамо да су овде људи осветољубиви, тако да могу имат проблема сутра кад крену да траже посао или нешто слично.

Bitno je da ti nisi osvetoljubiv, mene je samo to trenutno zanimalo.

Citiraj:
што се тиче осталог апсолутно немам намјеру да реплицирам, сви знамо какав си ти дискутант. :)

Pa i ja sam proizvod Balkana. :D Ko sa mnom fino, ja jos finije, a ko ruzno, ja uzvratim istom mjerom. :D

S tim da nisam osvetoljubiva. :wink:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Politicar je napisao:
...Dok, moj sin studira u Austriji ima primanja od 1250 eura, samo zato što ima prosjek veći od 8,5...

Sta ti sin studira ako nije tajna? Cija je to stipendija?

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 22:31 
Početnik
Početnik

gdje treba da potpisem da cjeli zivot studiram uz tu stipendiju...hehehehe

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nisam mislio da lincujemo ratne profitere i njima slicne, naravno.
Vec na zakonsko regulisanje tog problema. Ko ne moze dokazati porijeklo imovine, odmah da mu se oduzme. Ko moze, ako je legalan, ne'a problema.

Malko komunizma nije na odmet :)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 23:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Nekada je bio lider koji se skolovao za bravara, trenutno imamo lidera koji se skolovao za mesara, a sada hoce da nam se nametne novi koji se skolovao za konobara... :lol:
E ne's kolega! Pali, i mrs iz moje avlije!

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 23:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Slušao sam ja onog lika što je organizovao one proteste, znači prava seljačka priča za široke narodne mase. Ovaj sad poredi Austriju i RS po stipendijama, ovo je garant neko loženje, ne vjerujem da su ozbiljni :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 23:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Japanese_rose je napisao:

Vjerujem da bi, ali vecina gradjana Federacije se ne bi slozila s tim. Znaci doslo bi do velikih unutardrzavnih problema. Kome to jos treba - ne znam. Jasno mi je da ne treba ni Srbima, ni Hrvatima ni Bosancima - svi posteni ljudi su dovedeni do prosjackog stapa u prethodna dva desetljeca. Znam, uvijek moze biti gore, ali onaj ko voli da mu je gore nije prijatelj onih koji bi da im bude bolje.

Под тим изговором и хоће Бошњаци да направе унитарну БиХ. Као сиромашни смо, заборавите национализам, дајте да сви будемо браћа
Е па , прц Милојка, горе него са вама нам не може бити.... :wink:

Ја бих да се ми раздружимо, па свако својим путем, јер је очигледно да се не волимо.
Тачније речено-мрзимо се, само сви то онако кријемо под кринком неке демократије и сличних срања....

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
saturn je napisao:
zato po meni ko god ima dobar kofer nek se spakuje i krene negdje gdje ce u zivotu moci nesto ostvariti jer ipak zivotni vijek ne traje 400 godina....

Nikad se ne vratiti :angry4:

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 01:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Под тим изговором и хоће Бошњаци да направе унитарну БиХ. Као сиромашни смо, заборавите национализам, дајте да сви будемо браћа
Е па , прц Милојка, горе него са вама нам не може бити.... :wink:

Ја бих да се ми раздружимо, па свако својим путем, јер је очигледно да се не волимо.
Тачније речено-мрзимо се, само сви то онако кријемо под кринком неке демократије и сличних срања....

Bogu hvala od tebe i slicnih sam na sigurnoj udaljenosti.

I znas sta - radite sta god hocete; tjerajte se do Sudnjeg Dana, mrzite etc. Ocigledno nista bolje ne znate i ne zasluzujete. Vas problem, moj nije i to odavno, i sve manje me se tice sta coporativno namjeravate ( od svega znam da je to rijetko ili nikada nesto konstruktivno ili korisno ) iskreno. :)

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
Politicar je napisao:
...Dok, moj sin studira u Austriji ima primanja od 1250 eura, samo zato što ima prosjek veći od 8,5...

Sta ti sin studira ako nije tajna? Cija je to stipendija?

Moram da se ponovim, lik iza nika Politicar je onaj sto je kao organizovao prve proteste. Ima 20 godina, lose i glupo laze i nema sina studenta.

A mi smo jadni i bijedni ako nas ovakvi trebaju predvoditi umjesto nasmijavati. Iako se nije lijepo smijati tudjoj nesreci.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]