banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 08:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2004, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Dr.Skendy je napisao:
Lubax, slazem se.... Sve sto je bilo to je ISTORIJA. Kao sto ne bi trebalo dizati stvari od prije 500 godina, pa ni od prije 50, pa onda necemo ni ove od prije 10.
DOSTA vise o istoriji... :fist:

JA SAM MISLIO DA JE TEMA BANJALUCKA NASELJA . EVO I tebi :fist: :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2004, 07:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Cudnih li ljudi, koju god covvjek temu potegne, oni zavrse na politici. Na moderatorovom mjestu - sve to brisati sto nema veze sa temom!

A sada nesto o temi. Cijeli zivot zovem naselja po starim nazivim, jer su mi novi totalno bez veze. I svaki put moram na sekund da razmislim je li Lazarevo ili Obilicevo = Mejdan. Naravno da znam odgovor, ali mi ne dolazi spontano.
Promjena naziva skola jos i kontam, ali ulice i prije rata nisam znala po imenama, vec po kaficima i ustanovama koje su u njoj. Slika

Vrh

Tema posta: Imena naselja
PostPoslato: 10 Maj 2004, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2004, 12:51
:D
mejdan-obilicevo
budzak-lazarevo
borik-borik

dalje nemam pojma jer se jos uvijek sluzim starim nazivima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2004, 23:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Mar 2004, 20:43
tema su NOVA banjaluchka naselja :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2004, 00:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ath je napisao:
tema su NOVA banjaluchka naselja :roll:

Opet grijesis . Tema je BANJALUCKA NASELJA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2004, 23:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Mar 2004, 20:43
okej izvinjavam se preformulisatju :oops:

banjaluchka naselja sada, a ne pre 10 godina :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2004, 15:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 14:13
Ja sam jedan od "novih" koje "stara gradska raja" proziva. Volim Banja Luku i slazem se da je predivna, ali tvrdim da svi koji "nove" kvalifikuju seljacima nisu daleko od same cinjenice, dapace.
Dijelove grada najcesce zovem novim imenima, vrlo rijetko starim, siguran sam da ce se nova imena ukorijeniti, a stara polako nestati. Proci ce vremena, ali bice tako, svidjalo se to nekome ili ne.
Dusanovo je na putu za Gradisku, odmah iza Topole. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2004, 01:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2002, 01:00
Pa da, "ath", lijepo je biti dingospo, pa jos imati za ulicu i ime Beogradska, koja jos egzistira:)

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2004, 22:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2004, 23:28
MISLIM DA bi novac mogao mnogo korisnije da se upotrijebi nego mijenjanjem imena, poslije svega je opet sve isto pa nevidim potrebe za promjenama imena,pa neka neko od vas pomisli da promijeni ime , pa nek izvuče zaključak sam :mad:
:fist:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2004, 00:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
mina je napisao:
...nevidim potrebe za promjenama imena...

ja vidim :P
mina je napisao:
MISLIM DA bi novac mogao mnogo korisnije da se upotrijebi
OK, nije daleko od istine, al moras uzeti u obzir da za promjene imena nije potroseno mnogo para. Naprotiv, to je odradjeno veoma brzo i po kratkom postupku :) :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2004, 13:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

OK! nije bitno ime naselja ima mnogo drugih bitnijih stvari u životu, svim Banjalučanima lijep pozdrav iz Kranja, Banjaluka je grad moje mladosti dio mene je ostao u tom divnom gradu kojeg često posjetim u prošlu subotu smo imali godišnjicu mature, puna sam prelijepih utisaka.

Mogu usijane glave promijeniti ako treba i ime grada ali to ne mijenja jačinu ljubavi prema tom gradu! :angel: :agrue:
ADIO***************************************

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2004, 22:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 22:29
:evil: Sramot je da ti kao takozvani stari banjalucanin zelis da zaboravis stare nazive nasih naselja,djelova grada,skola i svega ljepog sto je ostalo u Banjaluci.Zbog takvih razmisljanja mnogih nasih sugradjan banjalucani svakim danom sve vise poprimaju od pridoslih seljaka koji bacaju smece kroz prozor(jer ne znaju sto je kontejner),drze stoku u stanovima,kvare nam nas jezik svojim rijecnikom i dr.Ti bi trebao biti primjer stare gradske raje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2004, 23:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

japanac je napisao:
:evil: Sramot je da ti kao takozvani stari banjalucanin zelis da zaboravis stare nazive nasih naselja,djelova grada,skola i svega ljepog sto je ostalo u Banjaluci.Zbog takvih razmisljanja mnogih nasih sugradjan banjalucani svakim danom sve vise poprimaju od pridoslih seljaka koji bacaju smece kroz prozor(jer ne znaju sto je kontejner),drze stoku u stanovima,kvare nam nas jezik svojim rijecnikom i dr.Ti bi trebao biti primjer stare gradske raje.

Na koga mislis?
Malo je takvih sto razmisljaju kao ti Japanac. Ovdje je vazno Srpstvo i nista drugo. Jebe se njima za nasim gradom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 22:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

bravo , JAPANAC pa stvarno lupa gluposti,Kako to po njegovom mišljenju mogu ti seljaci kako ih on naziva uticati na njega i njemu slične , mislim da je on ipak veći seljk od svih tih kako ih on naziva pridošlica.Na kraju krajeva svijet je otvoren pa nek izvoli kao i oni što su otišli možda njegovi somišljenici.Mislim da ga neću uvrijediti , na kraju krajeva uvodimo neku demokratiju gdje je sloboda mišljenja i izražavanja dozvoljena :oops: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2004, 15:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

svaka čast CVETAK,slažem se u potpunosti :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 16:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
ja se ne slazem u potpunosti :P :D kod nas je, bar po tom pitanju, demokratija dosla do izrazaja - mozes zvati ulice kako ti padne na pamet (ili starim ili novim nazivom, ili cak nekim "nadimkom"), a mi kad pomremo ostace samo novi nazivi (koji tad vise nec e biti novi :D ) i tako ce biti do nekog sledeceg sranja, kad ce se mozda opet mijenjati nazivi, pa ce se npr. bivsi Mejdan, a sadasnje Obilicevo zvati Chang Lee Song ili Amur-el Fatah-blabla :o :D tako da ne znam koji kurac se vise raspravljate :oops: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2004, 19:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

lubax je napisao:
ja se ne slazem u potpunosti :P :D kod nas je, bar po tom pitanju, demokratija dosla do izrazaja - mozes zvati ulice kako ti padne na pamet (ili starim ili novim nazivom, ili cak nekim "nadimkom"), a mi kad pomremo ostace samo novi nazivi (koji tad vise nec e biti novi :D ) i tako ce biti do nekog sledeceg sranja, kad ce se mozda opet mijenjati nazivi, pa ce se npr. bivsi Mejdan, a sadasnje Obilicevo zvati Chang Lee Song ili Amur-el Fatah-blabla :o :D tako da ne znam koji kurac se vise raspravljate :oops: :drinking:

od te vaše demokratije koju vi definišete nema ništa,vidim veliku demokratiju kod vas u vulgarnom načinu izražavanja,mislim da se može i malo ljepšim riječima izraziti ne zadovoljstvo s nekim ili nečim
ćao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2004, 14:25 
jebiga znamo o cemu pricamo uglavnom.nije Banjaluka New York da se gubimo u njoj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2004, 14:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
saban je napisao:
jebiga znamo o cemu pricamo uglavnom.nije Banjaluka New York da se gubimo u njoj

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2004, 01:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zna se dobro o čemu se priča , a zna se i ona izreka "pametniji popušta", da je toga bilo prije nebi sad mi raspravljali o nazivima naselja , zovite ih ako hoćete i loncom, ja mislim svoje , replika mi nije potrebna jer vidim , da imam neozbiljne sugovornike.
pozdrav Banjaluci

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]