banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 11:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Maj 2009, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
SÄFFLE je napisao:
Ovdje izgleda najvise pije ona nasa; "Ja te rodio,ja cu te i ubiti" :roll: ,dragi ljudi pa u civilizovanom svijetu je zabranjeno i djecu sopstvenu lemati,cak i zivotinju,nek je tvoja 10 puta... Sto se tice tih roditelja,fulali su dobro pri odgoju i paznji prema toj istoj djeci,tako da je pitanje koliko je tu relevantno njihovo aminovanje...a sto se tice izlaska ,mozda bi "brizne" mame i tate najiskrenije voljeli i da ostanu tamo.

Зато су им деца већином и јесу гомила дебелих дебила који се хране у Мекдоналдсу, живе у видео играма, убијају се по школи и сл.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 15:59 
urbana_extravaganca je napisao:
SÄFFLE je napisao:
Ovdje izgleda najvise pije ona nasa; "Ja te rodio,ja cu te i ubiti" :roll: ,dragi ljudi pa u civilizovanom svijetu je zabranjeno i djecu sopstvenu lemati,cak i zivotinju,nek je tvoja 10 puta... Sto se tice tih roditelja,fulali su dobro pri odgoju i paznji prema toj istoj djeci,tako da je pitanje koliko je tu relevantno njihovo aminovanje...a sto se tice izlaska ,mozda bi "brizne" mame i tate najiskrenije voljeli i da ostanu tamo.

Зато су им деца већином и јесу гомила дебелих дебила који се хране у Мекдоналдсу, живе у видео играма, убијају се по школи и сл.

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 19:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
SÄFFLE je napisao:

Eh ,sto volim ove sto nisu izasli iz sela,ali znaju sve o svijetu :roll: vecinom. Dragi internet,i sve istina jel de?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Flavoure-Flave je napisao:
hazoous je napisao:
Brate mili, ja bi ih još malo naderao... Jedino mi je bilo žao lika, što dobija u glavu. To je gadno.
Ovo lopatanje... ma ebi me ako ga ja krampom ne bi obradio. Sad bi najbolje bilo da mu je mama
tamo sa njim i da ga drži za ruku, dok ga čiko percetom iz jastuka škakilja. Treba ih ko volove u
kupusu mlatiti.

Ubode ga stvarno...!Svaka na mjestu.

Potpis Hazo za ovo!!!

samo vi pricajte... da vidim vas kako biste izdrzali te batine!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nađite mi čovjeka koji voli batine, ali nađite mi čovjeka koji bi ih izbjegao za bilo šta.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ako i batine pomazu da se ovi divni momci, a znam da su sve to dobri ljudi koji su sticajem okoknosti krenuli losim putem, izlijece onda nema tu nikakve polemike!A te price kako oni jos povrh svega i jos placaju boravak u komuni a budu prebijani ne pije vode iole pametnim ljudima koji znaju sta znaci biti ovisnik i sve nevolje koje tu ovisnost prate!!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:
SÄFFLE je napisao:

Eh ,sto volim ove sto nisu izasli iz sela,ali znaju sve o svijetu :roll: vecinom. Dragi internet,i sve istina jel de?

Citiraj:
Gej tinejdžer izabran za kraljicu mature

U Kaliforniji nisu dozvoljeni gej brakovi, ali je zato gej tinejdžer Serđo Garsija izabran za kraljicu mature srednje škole Ferfaks u Los Anđelesu.

Nešto što je počelo kao šala osamnaestogodišnjaka završilo se žestokom raspravom u školi o rodnim ulogama i popularnosti među vršnjacima.

"Osećam se nepobedivo", izjavio je Serđo, obučen u tamno-sivi smoking nakon što je krunisan u Holivud Ruzvelt Hotelu u subotu.

Nekoliko dana ranije on je održao govor pred svojim vršnjacima nakon kojih je doživeo ovacije vršnjaka i ubedio protivnike njegove candidature za kraljicu.

"Nekada davno, matura je možda bila veliko takmičenje u popularnosti gde su najzgodniji muškarac i devojka bili krunisani. Stvari su se promenile i matura više nije samo o tome ko ima najviše prijatelja ili ko nosi najbolju odeću", rekao je Garsia u prepunoj gimnastičkoj sali škole. "Ja nisam tipični kandidat za kraljicu mature. Ovde ima nečeg značajnijeg od onoga što se vidi na prvi pogled."

Garsija je uverio masu da neće nositi haljinu na maturskoj večeri. "Nosiću odelo, ali duboko u svojoj duši ja sam kraljica", rekao je kandidat.

Ferfaks škola se nalazi na kraju ulice pune šik butika u Melrouz aveniji. Među njenim učenicima nekada davno bili su i članovi benda Red Hot Čili Pepers, a dugo važi kao raj za sve otpadnike mnogih škola u Los Anđelesu.

Garsija je ideju dobio kada je video letke sa pozivom za učešće u takmičenju u kojima nije bilo rečeno da kraljica mora da bude devojka i pomislio da bi mu ta uloga više odgovarala nego uloga kralja mature.

"Ne želim da budem devojka. Želim da budem samo ono šta jesam", izjavio je za Los Anđeles Tajms.

Predsednica maturanata Vanesa Lo kaže da su ona i mnogi drugi učenici u početku bili protiv ove ideje ali ih je Garsijin govor ubedio u suprotno i da on nije samo klovn koji traži pažnju.

"Ovo samo pokazuje koliko je naš razred otvorenog uma", objašnjava Lo.

Neki studenti nisu toliko oduševljeni Garsijinom pobedom i misled a su mnogi glasali za njega samo da bi prisustvovali spektaklu u kome dva dečaka plešu zajedno na maturskoj večeri.

Са села најбољи људи и долазе (то приде да додам).

А у вези батина.
"Батне могу да буду и готивна ствар. Мало провериш да л' си човек или пичка. Проблем је само што већина укапира да је ово друго."

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jesi li ti proveravao?!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veverushka je napisao:
jesi li ti proveravao?!

Наравно. И примити батине и дати батине. Све је то живот.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veverushka je napisao:
jesi li ti proveravao?!

lopatom? i davao i primao?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veverushka je napisao:
veverushka je napisao:
jesi li ti proveravao?!

lopatom? i davao i primao?

Тебе изгледа највише погађа та лопата :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jbg, jedno je saka, a drugo lopata!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 00:31 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Jun 2009, 00:08
zalizani_mladez je napisao:
Talija je napisao:
Užas! :( Postavlja se pitanje ko je ovdje bolestan?!
Priliči da je bolesnik onaj s lopatom u ruci. :angry3:

Bolesnici su i jedan i drugi.

Kad sam ja pricao da je crkva jedna opasna rabota na koju se primaju samo budale i nesretnici niste mi vjerovali.

Jeste crkva jedna opasna rabota, i jeste batinjanje nastran metod lijecenja, ali kada neko dotakne dno, i svjesno sebe osudi na propast, nije li lopata preko guzice (hm,hm,pardon) jedan dobar metod otrežnjenja, vraćanja u stvarnost, prihvatanja odgovornosti za svoje postupke.
Činjenica je da su u principu narkomani sa naših prostora najčešće djeca iz dobrostojećih porodica, neiživljena, puna potisnute energije, zatučenog elana.
To su ona djeca kojima u životu nedostaje one lopate sa snimka.
Možda prihvatanje poniznosti pred životom i jeste najbolja stvar koju u tom manastiru mogu da nauče.
Možda je lopata najbolje sredstvo liječenja za neke...
Možda....
Bilo kako bilo, ako neko iz tog manastira izađe rehabilitovan, pa makar i modrog dupeta, svaka čast!
Dok nas, obične, batina život, neki za batine će da plate i 300 evrića!
Batina je iz raja izašla! Tako kažu, možda su i u pravu!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SARAS je napisao:
zalizani_mladez je napisao:
Talija je napisao:
Užas! :( Postavlja se pitanje ko je ovdje bolestan?!
Priliči da je bolesnik onaj s lopatom u ruci. :angry3:

Bolesnici su i jedan i drugi.

Kad sam ja pricao da je crkva jedna opasna rabota na koju se primaju samo budale i nesretnici niste mi vjerovali.

Jeste crkva jedna opasna rabota, i jeste batinjanje nastran metod lijecenja, ali kada neko dotakne dno, i svjesno sebe osudi na propast, nije li lopata preko guzice (hm,hm,pardon) jedan dobar metod otrežnjenja, vraćanja u stvarnost, prihvatanja odgovornosti za svoje postupke.
Činjenica je da su u principu narkomani sa naših prostora najčešće djeca iz dobrostojećih porodica, neiživljena, puna potisnute energije, zatučenog elana.
To su ona djeca kojima u životu nedostaje one lopate sa snimka.
Možda prihvatanje poniznosti pred životom i jeste najbolja stvar koju u tom manastiru mogu da nauče.
Možda je lopata najbolje sredstvo liječenja za neke...
Možda....
Bilo kako bilo, ako neko iz tog manastira izađe rehabilitovan, pa makar i modrog dupeta, svaka čast!
Dok nas, obične, batina život, neki za batine će da plate i 300 evrića!
Batina je iz raja izašla! Tako kažu, možda su i u pravu!

koliko znam, nisu svi bili zahvalni na toj metodi izlecenja, mada bih pre rekla mucenja... koliko je njih to ostavilo ozbiljne traume?

po milioniti put cu ponoviti: da bi se neko izlecio od ovisnosti, potrebno je da sam shvati da on u stvari svesno sebe ubija, i da shvati, tj. da psvesti sve ono lepo sto ga okruzuje. ovo mozda zvuci previse idealizovano, ali jeste tako. a ako ce batine nekoga da osvesti u smislu da nauci da zivi i sa problemima, ali i da uziva u onome u cemu moze, onda ja povlacim sve sto sam rekla o losim posledicama batina.

cilj lecenja bi trebalo da bude budjenje volje za zivotom, boljim zivotom, a ne ulivanje straha! a ovakav metod "lecenja" upravo to i radi! pobudjuje samo strah, nista vise!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 10:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Nov 2002, 14:35
U Crnoj Reci postoji pravilo - odlazak iz Centra se mora najaviti 7 dana unapred (to mu dođe kao nekakav otkazni rok). Svaki nenajavljen i neodobren izlazak iz Centra, smatra se ozbiljnim narušavanjem kućnog reda.

Mislim da bi raspuštanjem jednog ovakvom centra izgubili i narkomani i država i društvo u cjelini.

Pop Branislav je iz RSa i dobar dio njegovih štićenika je iz RSa.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja ne mogu da verujem da jos uvek pricamo o ovome. zar je vama stvarno ok ovo sve sto ste videli?!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 12:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
Nisam citala sve postove od pocetka ali zelim da kazem da mi je vrlo blizak rod narkoman,odrasli smo zajedno u istom stanu,vrlo blizak prijatelj (vise mi nije prijatelj samo poznanik) je narkoman ,a gomila narkomana se svaki dan drogira u nasem ulazu i svoje upotrebljene sprice ostavljaju gdje stignu,tragove krvi takodje a i izmet nije rijetkost.Djeciji biciklic koji je stajao u ulazu je preko noci bio pun sprica i igala koje su pozabadali svuda,bio je presprican krvlju,odvratno i vjerujte mi nisam ni pomislila na lopatu ni na kramp vec na pistolj i metak u celo.I kako neko rece u pocetku oni su bolji od nas normalnih ,mi se u zivotu borimo sa stvarnoscu a oni se drogiraju i jos kukaju,sramotno je uopste porediti. oni su u stanju djetetu dati drogu ,bratu,sestri ,najmilijem a sami su svjesni svoga pakla ali sto ih se vise drogira manje je onih koji se trebaju stiditi a i imace drustvo i jedan od nijh ce uvijek imati neku kintu.Rodjak ...ubio je svoju majku a zena mu je dala sve ,imao je sve sto je pozelio,tukao je maltretirao,lomio joj ruke,cupao kosu,trgao odjecu sa nje pa je pljuvao,ponizavao ju je na sve moguce nacine,majku koja ga je rodila,koja je umrla radi njega,koja je zadnju paru dala za njegovo lijecenje a on uteko,koja je danima krvarila u kuci sama,jadna pretucena i uplakana,krao je,prodao sve iz kuce,za sobom je povukao jos nekoliko njih...Vrlo dobro znam vecinu njegovih momenata i kriza,cesto sam bila u strahu i za svoju djecu...Ko to nije dozivio moze da prica kako razumije a ja podrzavam Crnu Reku i batine jer nisu zasluzili nista drugo,vecina njih nije

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
veverushka je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:
hazoous je napisao:
Brate mili, ja bi ih još malo naderao... Jedino mi je bilo žao lika, što dobija u glavu. To je gadno.
Ovo lopatanje... ma ebi me ako ga ja krampom ne bi obradio. Sad bi najbolje bilo da mu je mama
tamo sa njim i da ga drži za ruku, dok ga čiko percetom iz jastuka škakilja. Treba ih ko volove u
kupusu mlatiti.

Ubode ga stvarno...!Svaka na mjestu.

Potpis Hazo za ovo!!!

samo vi pricajte... da vidim vas kako biste izdrzali te batine!

Da ponovim...kao volove u kupusu.Procitaj boldovano.To je jedino s cim se ne slazem.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ja kada bih znao da ce zahvaljujuci bas ovakvom tretmanu biti izlijecen od svega ovoga sto je malka opisala (tezak post, malka) dao bih rodjenog sina da ga tuku.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

malka je napisao:
Nisam citala sve postove od pocetka ali zelim da kazem da mi je vrlo blizak rod narkoman,odrasli smo zajedno u istom stanu,vrlo blizak prijatelj (vise mi nije prijatelj samo poznanik) je narkoman ,a gomila narkomana se svaki dan drogira u nasem ulazu i svoje upotrebljene sprice ostavljaju gdje stignu,tragove krvi takodje a i izmet nije rijetkost.Djeciji biciklic koji je stajao u ulazu je preko noci bio pun sprica i igala koje su pozabadali svuda,bio je presprican krvlju,odvratno i vjerujte mi nisam ni pomislila na lopatu ni na kramp vec na pistolj i metak u celo.I kako neko rece u pocetku oni su bolji od nas normalnih ,mi se u zivotu borimo sa stvarnoscu a oni se drogiraju i jos kukaju,sramotno je uopste porediti. oni su u stanju djetetu dati drogu ,bratu,sestri ,najmilijem a sami su svjesni svoga pakla ali sto ih se vise drogira manje je onih koji se trebaju stiditi a i imace drustvo i jedan od nijh ce uvijek imati neku kintu.Rodjak ...ubio je svoju majku a zena mu je dala sve ,imao je sve sto je pozelio,tukao je maltretirao,lomio joj ruke,cupao kosu,trgao odjecu sa nje pa je pljuvao,ponizavao ju je na sve moguce nacine,majku koja ga je rodila,koja je umrla radi njega,koja je zadnju paru dala za njegovo lijecenje a on uteko,koja je danima krvarila u kuci sama,jadna pretucena i uplakana,krao je,prodao sve iz kuce,za sobom je povukao jos nekoliko njih...Vrlo dobro znam vecinu njegovih momenata i kriza,cesto sam bila u strahu i za svoju djecu...Ko to nije dozivio moze da prica kako razumije a ja podrzavam Crnu Reku i batine jer nisu zasluzili nista drugo,vecina njih nije

zaista tezak post! u takvom slucaju, najbolje bi bilo da se ubije!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]