banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 211 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2008, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
XIX century je napisao:
Ovde je tema način oblačenja, a ne tvoj odlazak/neodlazak, ili kvalitet kadra. Otvori drugu temu za to.

i preporučljivo je da budeš malo manje egocentrična u diskusijama. Ipak se ne vrti cijeli svijet oko tebe i tvojih iskustava.

i niko vas nije napadao, rashladite malo, i ne tripajte.

U pravu si, svijet se vrti oko tvojih iskustava... Pricaj nam malo o 5 dana u Francuskoj.... I 10 u Engleskoj.... I o Talijankama, Svedjankama, Peruankama, Kineskinjama i svim ostalim.... I can't wait.... I jos malo o krastavcu ako zafali argumenata u diskusiji.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Aj ti nama pričaj kako je tvoj fakultet svjetski standard u oblačenju, ponašanju, kadru, studentima i svemu ostalom. :) Da nešto naučimo, onako usput. A i da sebi digneš cijenu, da nije tata džabe plaćo školarine. :cat:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Placo... Oklen s' ti?
Ja primam stipendiju, eto toliko.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
Placo... Oklen s' ti?
Ja primam stipendiju, eto toliko.

iz Oklen City-ja. i ovde se oblačimo pomoderno, onako džokerski, a ponekad i bermude. :) Čisto da idemo u korak sa tom juropom.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Frieda je napisao:
Manitu, čitava priča je i počela tako i zato što neko ne želi da prihvati da neko drugi ima drugačije mišljenje pa čitava ova tema postaje napad na malobrojne koji ne misle kao ostali. To onda za mene i nije ozbiljna tema. Možemo li stati ovdje? Hvala.

frido sve ok.to suceljavanje misljenja se moze gledati sa obe strane isto :wink: ako ti dozivljvas moj post ili nasa misljenja kao napad ,zbog cega mislis da bi ja ili neko drugi trebao dozivjeti drugacije tvoj post?bzvz.nema uvrede ,nema ljutnje i uopste nema potrebe da poruke budu intonirane u nekom smijeru svadje...dakle,ti imas svoje misljenje ,ja svoje i sve ok a gdje se "sudare" nema potrebe za "krv" :wink: :cat: evo,znajuci neke tvoje postove od ranije,ja te poshtujem..

on t. bio sam na nekoliko kongresa,skupstina i stotine "domijenaka" obrazovanih i visoko strucnih ljudi u svom poslu kao i strucnih bez obzira na obrazovanje.u principu,uvjek sam bio ko' padobranac jer ja licno mrzim odijela pa sakoe nosim u nekoj sportskoj varijanti na farmerke i majicu/kosulju("croata" fuj :D ),a uvijek i jedan odredjeni broj ljudi takvu free varijantu ne smatra prikladnom,narocito ako su velike "cifre" u igri.u stilu: brate,neozbiljan si.a o reakciji starijih i uvazenih da ne govorim...i mene licno zaboli za to al ne mosh uvjek i biti prase u teheranu

zasto sam ovo napisao? zato sto ova odredba je toliko minimalisticka i toliko malo kulture zahtijeva da bi neka stroza vjerovatno izazvala revoluciju i demonstracije gradjana i studenata -eto tako mi djeluje ova prepiska

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

egocentrični ljudi sve doživljavaju kao napad na sebe. egocentrizam mahom krasi 5-ogodišnjake. Ponekad i adultna lica. 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Citiraj:
alo, sinko, to su djeca???? Makar ih ja tako posmatram... možda ona misli da može na nastavu polugola, sa dnevnikom pod miškom.. a ima ih i takvih, očigledno. Svašta zemlja drži. :confused1: :confused4:

Pa, iz kog razloga si potegla 'argument' osnovne skole? Za razliku od djece, profesori i studenti su zreli ljudi...ili bi trebali biti.
A, opet, i u toj skoli nisu se zalila djeca, nego starije kolege...

Eh...sto ja nisam imao takve nastavnice, umjesto iskompleksiranih 'tetki' tvog tipa. :)

I, da dodam da na fakultet nikad nisam isao u papucama, niti u minicu :), nego uvijek "kulturno obucen" kako vi i trazite.

Ali to je moj licni izbor.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
o boze kakav sajam budala,izgleda svima ovo sunce udarilo u glavu :lol: nego u pon moram do opstine pa da obucem gace ili ne :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Timotic je napisao:
umjesto iskompleksiranih 'tetki' tvog tipa. :)

8)

Živjela Grand Parada! Živio kič ! Živio haos i nered u društvu! Živjeli kvazi umjetnici.. !

aždajice, obuci SAMO gaće. ako obučeš nešto drugo, pomisliće da si poludila, jer ćeš previše odudarati od mase. 8)

Poslednji put menjao XIX century dana 13 Jul 2008, 14:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
azdajica-ny je napisao:
o boze kakav sajam budala,izgleda svima ovo sunce udarilo u glavu :lol: nego u pon moram do opstine pa da obucem gace ili ne :lol:

Ako ti treba sta onda nemoj,mislim prije ces dobiti tu stvar :lol: :lol: :lol: a ako je samo neka sitnica onda obuci i ponesi jos jedne za rezerva :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Hrna je napisao:
azdajica-ny je napisao:

Ako ti treba sta onda nemoj,mislim prije ces dobiti tu stvar :lol: :lol: :lol: a ako je samo neka sitnica onda obuci i ponesi jos jedne za rezerva :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samo argumentovano on top :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Hvala Hrna i tu sam dilemu rijesila :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
Hvala Hrna i tu sam dilemu rijesila :lol:

Ma nema frke drug moj...samo pitaj :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
Živjela Grand Parada! Živio kič ! Živio haos i nered u društvu! Živjeli kvazi umjetnici.. !

Zivjele iskompleksirane matore 'cure' koje nemaju svoj zivot, pa bi da uredjuju tudje!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Timotic je napisao:
XIX century je napisao:

Zivjele iskompleksirane matore 'cure' koje nemaju svoj zivot, pa bi da uredjuju tudje!

a ne bih. ja samo iznosim svoje mišljenje. Čak i matore, iskompleksirane cure imaju pravo na svoje mišljenje. To te mama nije naučila, jel? 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
Čak i matore, iskompleksirane cure imaju pravo na svoje mišljenje. To te mama nije naučila, jel? 8) :lol:

Legendo nedas se ti....stara skola :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
Timotic je napisao:
XIX century je napisao:

a ne bih. ja samo iznosim svoje mišljenje. Čak i matore, iskompleksirane cure imaju pravo na svoje mišljenje. To te mama nije naučila, jel? 8) :lol:

Naravno, to spada u licne slobode, one koje bi ti drugima uskratila jer vrijedjaju 'moral', 'bonton' i sta vec...

Svako ima pravo na misljenje. I na slobodu govora, koju je ponekad bolje da ne iskoristi, i misljenje zadrzi za sebe. ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za koga je bolje? To ti selektivno.. za mene je bolje da zadržim svoje mišljenje za sebe, jer tebi ne odgovara? A onda bih ja trebala reći da si ti iskompleksiran, kreten, da treba da zadržiš svoje mišljenje za sebe.. mislim, takvim se ti rječnikom služiš, ne?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 15:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Hrna je napisao:
mala.garava je napisao:
Svojevremeno smo na faksu imali jednu Radu koja je bila RADA da DA :lol:
Elem, Rada je bila propisno odjevena, ali ispod suknje nije imala obicaj da nosi donji ves (sto sam ovo lijepo rekla).
Sjedne, tako, Rada naspram profesora i siri noge (valjda ju uhvate grcevi u listovima) pa na prvom roku dobije visoku ocjenu, jer je, sjedeci u prvim redovima, pazljivo slusala predavanja (nista drugo nije u pitanju :lol: )

@studentima, kao inteligenciji ovog grada, ne prilici da vrijedjaju!

Mogla si nam ostaviti Radin broj telefona :D .........cisto da vidimo jer Rada jos uvjek ima isti obicaj sa donjim vesom :lol: :lol:

Hrna, je l' ti ono uskoro treba da diplomiras? Hajde odmah se negdje ubacuj u svojstvu asistenta pa da zovemo Radu!

Ne kontam ove fore oko starih cura i bapskih stavova...'el to neki vic da se malo nasmijem?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mala.garava je napisao:

Ne kontam ove fore oko starih cura i bapskih stavova...'el to neki vic da se malo nasmijem?

U nedostatku valjanih argumenata, neki potežu rezervne argumente sa klupe, tj. trećerazredne igrače. Pa onda utakmica postane smiješna. 8) :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 211 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]