tough je napisao:
...kako dovesti njihovu drzavu u unaprjedak i svi skupa, zajedno sloziti se za bolji rad prosparitet i ...
znam tough,ali meni se
zivi i zelim da prozivim ovaj zivot na sto bolji moguci nacin.to sto ti govoris vazilo je poslije 2 svj. rata kad je kompletan svijet bio razrusen,pa onda svi zasukali rukave i udri.meni se licno ne ide na radne akcije i sl kad neke normalne stvari mogu i bez toga sebi da priustim vani.sto se tice nacionalne mrznje,slazem se s tobom,ali mislim da to nije razlog nerazvijenosti vec je kriva mafija.(svih nacionalnosti naravno)
letac je napisao:
...neke gotivne destinacije tipa karibi,meksiko ili zimovanje aspen i tako nesto.Znaci ovo mogu samo oni koji zaradjuju recimo oko 5 milja evra na ruke...
te destinacije zahtijevaju dosta love,ali sa par mjeseci stednje sa nekom prosjecnom platom mozes normalno da odes i na takva mjesta.oni koji zaradjuju 5 milja,njima je naravno jos lakse.

letac je napisao:
Ovi ostali koji imaju pola od ovoga idu malo do spanije,austrije i sl.Ovih drugih je vise od pola a realno to sebi mozes da priustis ako zivis i radis u bl,ali normalno moras da radis malo vise nego inace,
meni nista ne bi hvalilo ako bi otisao do barselone,madrida,lisabona i sl.mislim da ovdje to ne mozes da poistovjestis sa CG primorjem.ispada sad da su te destinacije ono bezze

.drago mi je ako ti mozes to svojim radom da priustis u bl ali mislim da onda mnogo vise z aradjujes od prosjecnog banjalucanina.
pozdrav

TO DIE for!!!