|
Ljudi, učinite sebi uslugu i ne čitajte više ni Klix ni komentare! Sačuvajte svoje mentalno zdravlje. Oni imaju desetine hiljada posjetilaca, ali nađe se par desetina/stotina tastatura-ratnika koji su zadojeni mržnjom. Redakcija namjerno to dopušta jer to privlači nove čitaoce, ide im u prilog broj klikova i zarada. Ima tu i botova, namjerno se širi tenzija od njihovih malignih huškačkih članaka do tih komentara ispod. Mediji su govno, pogotovo taj Klix i pojedini idioti koji komentarišu i stvaraju tenziju a zapravo je sve isto kao i prije 10 i 15 godina - stojimo u mjestu. Sve se svodi na "neustavni praznik manjeg BH entiteta, tzv. RS" i onda ga paćenici šilje u komentarima. Ja sam odavno izbjegavao da to čitam, pa sam počeo, pa sam čitao možda godinu-dvije, a već par mjeseci sam "čist". Neću da znam ko šta misli na nekom tamo portalu, to je kao droga koja narušava mentalno zdravlje. A kod nas se sve svodi na to ko koji praznik slavi, šta je rekao ovaj političar ovome, koja je zastava ispravna, je li bio genocid ili nije, oni ne vole nas, ali ne daju da se odvojimo, ne daju komad zemlje bosanske, mi ne volimo njih, pa bismo kao da se odvojimo, ali ne možemo pa smo prinuđeni da živimo u nakaradnoj državi.. nebitno, svakako smo kolektivno za izučavanje. Opustite se i živite od danas do sutra, nemojte razbijati glavu nepotrebnim glupostima, idite na posao, popijte kafu, prošetajte na Šehove, družite se, živite život.
_________________ Vi svi pripadnici sekretarijata haškog tribunala možete samo da prihvatite da mi popušite kurac. Moji pravni savetnici nisu moji branioci i zato ne moraju da ispunjavaju pravilničke uslove koji su predviđeni za branioce. Oni samo moraju da ispune one uslove koje im ja propišem, a vi samo dalje ometajte pripremu moje odbrane, pa ćete na kraju morati da pojedete sva govna koja ste izasrali. Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.
|