banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 17 Jun 2026, 09:52 Danas je 17 Jun 2026, 09:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10906 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535 ... 546  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Dec 2025, 15:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2011, 07:55
Pa čisto malo da razmrdamo topic. Vidim da vlada jednoumlje pa da reko budem malo oponent. Znači sve je u redu, "druga vojna sila svijeta" koristi konjicu u 21. vijeku i to je vama sve ok. Isto tako, slati ljude u napad na motorima i ostalim vozilima bez oklopa je čin očaja ako smijem da primjetim.
Jel vam stvarno izgleda da sve ide po planu? :)

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Plana nekog generalno ima, ali na terenu se baulja pa iz tog izadje svasta. Cinjenica je jedna da Ukrajinci imaju problem sa zivom silom, ponestaje im. Ja bih rekao da sat kuca za Ruse, sta kazes?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 15:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
regedit je napisao:
Pa čisto malo da razmrdamo topic. Vidim da vlada jednoumlje pa da reko budem malo oponent. Znači sve je u redu, "druga vojna sila svijeta" koristi konjicu u 21. vijeku i to je vama sve ok. Isto tako, slati ljude u napad na motorima i ostalim vozilima bez oklopa je čin očaja ako smijem da primjetim.

Ajde bjezi se ovde zamlacivati sa glupostim

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 15:59 
Veteran
Veteran

Iz "viseumnog" euverzuma nam je upravo stigao vic godine

Von der Leyen:

Europska unija će štititi slobodu govora

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 16:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ja bih radije EU slobodu govora, nego rusku, a vi vidite šta ćete..
Ne bih da padnem kroz prozor jer serendam po internetu.. :D

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 16:37 
Veteran
Veteran

:lol: Da se možda ne budis noću u strahu od ruske okupacije.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 16:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
regedit je napisao:

Polako, planuće i između Kine i USA jednog dana oko Tajvana, samo da doživimo, pa će se i tada čuditi pojedini kao pizda na gaće što se nekad konji koriste ....
Inače , ako si gledao taj snimak, riječ je o isprobavanju napada na konjima, za razliku od motora i kvadova , koje su , usput, poslije Rusa, i Ukrajinci počeli da koriste. Dva lika u njivi. Pošto oklop brzo bude neutralisan dronovima nebitno koja da je strana u pitanju. I nebitno koji oklop, zapadni ili ruski.

Inače , zvučiš kao SUS motor motokultivatora, a znaš kako se to čuje?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
regedit je napisao:

Motori nemaju oklop, ali su brzi, a ljudstvo se "decentralizuje" tj ne budu svi na jednom mjestu (oklopno vozilo). Zbog anomalije zvane fpv dronovi.
Ima mnogo stvari zbog kojih bi se mogli Rusi kritikovati, ali mislim da to nije jedna od njih. Svaka vojska bi loše prošla u ovakvoj situaciji, sa FPV kvadkopterima i bez zaštite od istih.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Castra je napisao:
Ja bih radije EU slobodu govora, nego rusku, a vi vidite šta ćete..
Ne bih da padnem kroz prozor jer serendam po internetu.. :D
Koju tačno slobodu? Onu iz Rumunije?
Da pitamo Ficu?
Možda iz UK (ako ćemo pravo, oni nisu u EU)?

Molim te ne seri o slobodi govora na zapadu.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 17:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Često je bitnija mobilnost, nego oklop, zaštita... Po onom blatu u Ukrajini bolje pjehe ili na konju? Posebno što ne postoji klasičan front, nego svuda siva zona... Bitno da radi.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma taman posla, ako Rusi dođu do mene, onda je svakako smak svijeta već bio…
Kukala nam majka ako tražimo spasioce i zaštitnike na zapadu ili istoku. Ništa nismo naučili ili smo suviše zaboravili..

A Evropa, koliko god da je usrana, je i dalje mjesto sa najboljim ljudskim pravima - pa i slobodom govora.
Pa tog Ficu su isprcali masovno pred kamerama i? Ništa…

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Castra je napisao:
Ma taman posla, ako Rusi dođu do mene, onda je svakako smak svijeta već bio…
Kukala nam majka ako tražimo spasioce i zaštitnike na zapadu ili istoku. Ništa nismo naučili ili smo suviše zaboravili..

A Evropa, koliko god da je usrana, je i dalje mjesto sa najboljim ljudskim pravima - pa i slobodom govora.
Pa tog Ficu su isprcali masovno pred kamerama i? Ništa…

Nemam obicaj nazivat ljude ovakvim ili onakvim ...ko sam ja da sudim o nekom.
Medjutim ili Ali.
Zivis u vremenu ciste nacisticke histerije doslovce i konkretno u Evropi o tome smo se svi slozili a ti eto mislis da je nacizam Azovski bojovnika dosao iz Ukrajine ....mogu samo reci to je jako plitko razmisljanje i pogresno!
Nacizam nije izvorni proizvod Ukrajine ni 2014 ni 1941 a ni...zar to jos treba nekome objasnjavat!
Evropska proslost ( sa izuzetkom par svijetlih momenata) je proslost tlacenja, pljacke, istrebljivanja naroda i satiranja te masovnih ubistava. To je tebi sloboda i svetionik...!!

I galijoti su na galijama pjevali svoje pjesme slobodno i pricali svojim jezikom sta su htjeli slobodno i bez straha dok su sjedili okovani i veslali...!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 19:57 
Veteran
Veteran

Mene sad nešto kopka, da Castri u Rusiji ponude posao sa duplo većom platom da li bi ostao vjeran evropskoj "ljudskosti"

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ne kažem bi ili ne bi...ali siguran sam da bi velika većina ljudi koji su sad na Zapadu odmah otišli u Rusiju da rade za duplo veću platu.

A to kad kažeš duplo veća plata (koja je sad npr. na Zapadu)...to je sve u suštini omogućila stogodisnja pljačka slabijih i postavljanje svjetskog sistema da pljačka nikad ne prestaje. U suštini,oko toga je glavna borba...boli njih neka stvar za Ukrajinu i razne slobode.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Tabako Pit je napisao:
Mene sad nešto kopka, da Castri u Rusiji ponude posao sa duplo većom platom da li bi ostao vjeran evropskoj "ljudskosti"

Pite nemoj tako nije sve u parama mozda covjek misli na Evropske "vrijednost" a ne samo na Evropske slobode.

Eto u slobodarskoj Evropi mozes da budes otvoreno i priznato gej ili lezbejka dok to u Rusiji ne mozes...jbg sto jest jest!
Mozes da sa 12/13 ili tu negdje godina bez roditeljskog pristanka da kazes da neces da budes vise decko ili curica vec da te operisu i da budes curica tj decko.
Moze ti i tvoj decko da usvojite dijete i da ga podizete i vaspitavate.
Mozes trazit Pite(ne mislim direktno na tebe) da te oslovaljavaju sa gospodjice imas to pravo i slobodu sve te slobode moze na zapadu imati a ovde ili u Rusiji ne.
Na zapadu smatraju Ruse fasistima tako da to u fasizmu i u diktaturi nema sanse!!
Izjasni se negdje na zapadu slobodno i otvoreno javno da podrzavas Palestince i da Izrael cini genocid u Gazi ili da podrzavas Ruse u Donbasu pa ces vidjet kako te gledaju i slobodno tretiraju, cak ohrabruju i podsticu da si sto vise tako slobodan.
A mozes i ovo probat, izadji na ulicu i trazi vecu satnicu ili da ti ne produzavaju radni vijek ili da ti smanje porez na ovo ili ono slobodno to trazi na ulici!
Mozes, imas punu slobodu kao sto su zuti prsluci u Francuskoj probali tu slobodu, pa ces se suociti sa celjustima vucijaka i slobodnim konjskim kopitama te dugim gumenim elasticnim polu autmatik palicama(jednom sam poslije jedne fudbalske utakmice imao sansu probat) koje mirusu na osnovna ljudska prava i slobode!
Sve ti to nudi Slobodarska Evropa samo je do tebe ....ccc esh.

Daleko od toga da ima nesto protiv bilo koje populacije ali da li su stvarne slobode i prava osnovna ljudska prava ili sporedna i daleko manje bitna i vazna od koji sam neke gore spomenuo.
Da li po tome sudimo napredak i vrijednosti i ukupan zivot za sebe i svoju dijecu u danasnjem vremenu???

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 21:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Koje fudbalske utakmice, bas me zanima?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
regedit je napisao:

А да не користе моторе већ да масовно шаљу оклопе, мантра би била како су "Руси неспособни да се прилагоде промијењеним условима бојишта".

Док се некако не ријеши проблем дронова, ниједна страна вјероватно неће масовније користити оклопе.
Не значи ти ништа оклоп кад овај пусти 20-30 осица и довољно је да пар њих пробије... Украјинци их тек сакривају, нема Абрамса ни за лијека, још од Курска. Ено јуче првог нафатали Руси.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
munja.alex je napisao:
Ništa čudno, i druga strana koristi iste u brdskim uslovima. Druga stvar, ne koriste konje masovno u odnosu na moderna sredstva. A jedino je smješno to što se u članku naglašava tišina konja u odnosu na SUS motore, pa dronom ne osluškuješ već primarno gledaš....kakav nazadan argument.

Slika

Ајд нека је дошао мало на своје коначно.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 22:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Za više para bih išao ja raditi bilo gdje, kako u Rusiju, tako i Ameriku, Kinu, Iran, Emirate, … , bilo gdje. Nemam ja nekih moralnih problema, pare su pare…

Ali činjenica je, da u Evropi, pa i BiH kao njenom dijelu, možeš da serendaš kako hoćeš i da ti ne fali ni dlaka sa glave. Na nrkim drugim mjestima te jednostavno pojede mrak…

Vi meni recite mjesto na planeti gdje su ljudska prava bolja nego u Evropi…

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2025, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ček, preciziraj: ozbiljno da sereš(bilo ulica ili net) ili malo s društvom u kafani uz rakiju ?

Vrh

[ 10906 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535 ... 546  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]