The_new_Statesman je napisao:
Krol, brinem se da ces se zamjeriti Spiji i Braletu jer tvoja prica vodi ka zakljucku da Veliki Brat ne postoji ili ako postoji, onda jako lose radi

Tacno je Krol primjetio to da nesto nije normalno i da se nesto ne poklapa sa percepcijom danasnjeg svijeta gdje politicari, vlade, mediji non stop ali doslovce non stop guraju antiterorizam,sigurnost, bezbjednost plebesa na prvo mjesto.
Nesto kao bebe se radjaju i prvo ih skaniraju i cekiraju da slucajno nemaju neki ostecen gen, taj opasni "gen" uzrocnik nastranih tendecija i predispozicija da se raznose....
Znaci bezbjednost plebesa. To osnovno ljudsko pravo koje je cak ispred prava da jedes, pijes i u drustvu da se veselo razmnozavas neko je zanemario, iskljucio okrenuo svic..
Naravno da ima smisla pitanje kako ovakva ogroma masa mladih, razigranih junosa iz "egzoticnih mirnih podrucja"prodje bez osnovnog skrininga, evidencije i kontrole.
Naravno da para oci i pali sirene ali ....
Ne kazem da TNS vjeruje u slucajnosti i spontanosti tj. da je neinformisan(video sam koje vesti i spikerice slusa).
Medjutim danas se nista slucajno ne desava ili drugacije ne desava se samo ono sto ne moze da se desi. A sve sto se desi desi se sa nekim razlogom.
Koje iza toga. Ja znam da nisam. Neko misli mozda da je onaj gore ili onaj tamo??
Da li je "onaj tamo" neki oblik VB i da li lose rad??
Kako god i sta god da se odmotava obicno doznamo kasno ili nikad....