danijell je napisao:
Elem, trebao bi grad da obavijesti ZEV u kojem postoje zaraženi, pod izolacijom... Prije svega da ne ostane samo na papiru vijest o dezinfekciji. U mom ulazu slučaj čovjeka čija ćerka je u izolaciji, jer je bila u Jova bar i ima simptome. Visoka temperatura, ali nije bila testirana. On zbog toga ne radi, jer je u izolaciji. Mi to tek danas saznali, ali on hoda opušteno oko zgrade. Ima sada više vremena. Autom odlazi, dolazi. Barem da masku ili rukavice da stavi. Kaže nisam ja u izolaciji, ćerka je. U istom su stanu. A ljude hoće da drže u šatorima 14 dana bez obzira na kontakte, jer dolaze iz inostranstva.
Ето размишљања... Проблем је што мањина која се несавјесно понаша може много да поремети све и прошири вирус, ма не знам колико мајушна да је та мањина.
А ко је крив? Није битно, јер је сад касно и не исплати се по том питању ништа не ради, али вирус није настао код нас, донешен је с вана. Е зато је требало затворити границе прво. Али сад нема сврхе да се то говори, хајмо радити што се засад може. И наравно да има понеко заражен и у источном дијелу, а и да је број заражених већи него што каже статистика, те бројке би се требале схватати као "до сада откривених случајева од укупног броја".
StigoStriko je napisao:
naltih na ovo
sta mislite o ovome?
posto je vrijeme posta i pricesca
https://www.youtube.com/watch?v=1HOZdG9BlMIАко вјерујемо да је Христос побиједио васкрсењем сво зло, онда би и причешће могло да побиједи било какав вирус... Па ко хоће да вјерује, нека изволи

Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!