banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 07:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jun 2012, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
е моj Дени зато ми и не заслужујемо боље, јер смо стока од народа. Знамо само паламудити и свему тражити мане, и увијек кукати како је лоше, а нико неће својом гујцом да мрдне.

Што се тиче овог парка добро је мушкобре написао овај задњи пост на претходној страници. и не ради се само о овом парку, он је вјероватно изгубљен, треба већ једном људе дићи на ноге, када се маса уједини свашта се може промјенити

не можете нешто скроз омаловажавати због неких њушки које су се ту појавиле. има ту и обичних људи који желе боље себи и својој дјеци.

Poslednji put menjao Шајин dana 06 Jun 2012, 00:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Шајин je napisao:
Што се тиче овог парка добро је мушкобре написао овај задњи пост на претходној страници. и не ради се само о овом парку, он је вјероватно изгубљен треба већ једном људе дићи на ноге, када се маса уједини свашта се може промјенити

sta se moze promijeniti?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 00:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Braneee je napisao:
Шајин je napisao:
Што се тиче овог парка добро је мушкобре написао овај задњи пост на претходној страници. и не ради се само о овом парку, он је вјероватно изгубљен треба већ једном људе дићи на ноге, када се маса уједини свашта се може промјенити

sta se moze promijeniti?

U proslom vijeku, a i u ovom, padali su mnogo mnogo veci i uticajniji diktatori, nego sto je BikKojiSjedi. Skoro pa preko noci. Ne kazem da ce iz ovoga da se izrodi tako nesto, ali doci ce i taj dan.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Чек чек по вашој логици треба само сједити и пуштати да нас из дана у дан све више јебу у здрав мозак и да нас све више краду? није прошао ниједан протест у задње вријеме а да није критикован. и сваки пут није уопште било битно због чега се протествује него су се само критиковали одређене њушке које се ту појаве. ајд донекле разумијем овакве као што је пилот бабо које једноставно боли она ствар за све, али ми није јасно да се критикују покушаји обичних људи да промјене нешто набоље у овој сјебаној лоповској држави. добро има ту ликова из опозиције који ово користе да добију неке поене, али зар због тога треба све ово окарактерисати као глупост. људи су устали на ноге и буне се због лоповлука који овдје влада. није у питању што се само уништавају зелене површине у граду, проблем је и у лоповлуку тј како људи добијају земљиште да ту граде. и то је само одраз какво је стање у читавој држави

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
@musko
slabije...
u 95% slucajeva za to su zasluzni vanjski faktori... mi to trenutno nemamo, ova vlast (po meni) odgovara ostatku svijeta, no to nije ni tema vecerasnje emisije...
ako ovi heroji zele vec da se bore to mogu da ucine na iducim izborima(pod tim ne mislim da glasaju za sds/pdp/ili ko je jos u opoziciji, nego da se udruze, naprave stranku, palac 'vo'no i idemo), ako budu mislili da su pokradeni onda je protest opravdan...

edit:
@sajin

pa dobro sajine care sta mi predlazes? icu svaki dan sa tobom na sve i jedne proteste nije mi problem, mrdnucu se...
ali po meni korisnije je usmjeriti energiju na neke druge stvari, pa kasnije ako mognemo nesto promijeniti, promijenicemo majku mu...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

не кажем ја да требаш ићи, него ми није јасно да се све и један покушај(какав такав) да се нешто овдје про мјени одмах дочека на нож, и најчешћи разлози су због одређених особа које се појављују на протестима или зато што "џаба протествују јер ништа неће урадити". моје је мишљење(можда ни сам у праву) да је боље да протествује ових 300 људи него нико. ништа лоше не могу направити, а ако би повукли масу за собом можда би нешто и промјенили.

иначе на прошлим изборима за градоначелника сам гласао за независног кандидата. зградољуб ме нервира, а опозицију исто сматрам лоповском. ове године макар на листи независних кандидата за одборнике има неколико људи за које вриједи гласати и који се стварно боре. неки од њих су познати јер су направили онај бум у МЗ Старчевица

и када би нас изашло 10 000 на улице вјероватно би се нешто и десило. али ајд и овако се макар диже медијска хајка. не може ни овима на власти бити скроз свеједно. нека се макар мало забрину

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 00:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Od mikro promjena kreću makro promjene. Najvažnije je nekako pružati otpor. Evo iako nisam rođen u BL, nisam odrastao u BL ipak sam otišao bio na protest. Ponoviću da su najgori ovi koji ćute, tiho govore kako je otpor uzaludan i "ne suprostavljaju" se nikome. Pa imate slike BL iz sedamdesetih, sve puno zelenila. Ko garantuje da se današnja situacija heće nastaviti razvijati, pa ćemo/ćete postati grad betona. Najvažnije je dokazati da kritična masa postoji.

E kad toj masi dopi*di, tad će se desiti promjene, kod nekih naroda je bilo ogorčenje tako veliko da se sve odigralo u kratkom roku (Čaušesku-Rumunija). Međutim, dok mi svršavamo na pjesme Mile Dodika, nema za nas zime, jesam u pravu?

A što se opozicije tiče, toliko su jadni i bijedni da nisu zaslužili nikakav komentar. Bilo bi odlično kada bi neko dao komentar na moj post, da znam da bar neko ovo čita. Ne preskaču valjda svi veće postove.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

не брини се Дени није ти толико дугачак пост да га прескочим :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 01:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
E dobro onda. Sviđa mi se tvoj post. Inače ja bi iz inata organizovao protest, veliki onaj. Znači da narod izrazi koliko je nezadovoljan. Demokratski, fino, nikakva sila. Mislim da tu nedostaje neki pokretač.. Šlager prije mjesec dva otvorio temu o ekonomskom stanju RS i za jedno veče je bilo 100 dugih odgovora, ipak ima onih koji misle. Sad krajem jula biće masovni protesti u Švedskoj, idem normalno. Nije meni loše, ali se mora čovjek boriti da se održi nekako tu gdje jeste.

Inače narod me podsjeća na moj avatar, ovca ide, sumanuto trči, ne zna gdje trči ali ipak nastavlja da bi i dalje bila prihvaćena i da bi ostala u toj bezličnoj gomili s kojom se manipuliše.

NE MOŽE TAKO!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 01:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Ne brini, ima nas još dosta koji čitamo i dugačke postove, samo malo lagimo kad nam se ne da komentarisati. :)
Slažem se sa tvojim, Šajinim i muškobreovim (namuči me nadimak) postovima, tu stvarno nemam šta dodati što već nije rečeno. Ne svidjaju mi se ni pozicija ni opozicija, svi koji ovim protestima skupljaju političke poene ili ličnu finansijsku korist, ali to nije razlog da ne podržim cijelu ideju, jer ima idealista koji zaista vjeruju u ono što pričaju. Mislim da je Dakić jedan od takvih, nadam se da ne griješim što se njega tiče.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 06:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2003, 02:53
Пеле Мали je napisao:
Slika

ево нашли смо doodler-a :lol:

Jeste :D

Kad su me iznervirali na forumu izasao sam da se ohladim 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
seven je napisao:
fijesta je napisao:
Danny ^_^ je napisao:
Spoiler:
Slika

Srecan ti Svjetski dan zastite zivotne sredine Dakicu

Danas na dan zivotne sredine pozivaju na informativni razgovor u policiju covjeka koji Koordinator centra za zastitu zivotne sredine. :sad11:

Ajd šta tuguješ, nije mu ništa, živ i zdrav se vozika na bicu danas po gradu. :)

A kad radi?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 08:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa to mu je posao, dva su tocka dovoljna :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 08:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
alkibijad je napisao:
ma da najbolje vozaca,koji hljeb zaradjuje, da zajebava,nea sta junacina je.

Nek zaustavi ionvestitora...ako je toliko hrabar.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 10:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Mislim da bi protestanti vise napravili da uzmu table sa natipisma:

Volimo te omiljeni predsjednice!
Mile spasi park!

i sl. . .

Nego sto se vucaraju po gradu sa oronulom opozicijom!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
ferdinand je napisao:
A kad radi?

Nemam pojma, nisam htjela reći da ne radi ništa i da se vozi na biciklu cijeli dan, samo da je razgovor prošao i da su ga pustili brzo, jer sam ga predveče vidjela kako prodje na biciklu. Ovo pišem samo da moj post ne ostane pogrešno shvaćen. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 10:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
U redu je seven, mi smo već skontali da si ti protiv protesta koje organizuju razne NVO :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ne radi se ISKLJUCIVO o toj lokaciji, da li je park, ili nije. Rijec je o principu. Tu gradi tip, koji je prije godinu-dve-tri bio osumnjicen, pritvaran za malverzacije sa DRUSTVENOM SVOJINOM, sudilo mu se, drz ne daj, ne da mi se sad traziti da li je na kraju bio osudjen, da li je sklopio neku pogodbu sa Tuzilastvom o priznanju krivice, i sl, sto nije nuzno najbitnije. Dakle, umjesto da covjek takvog profila, bude ekskomuniciran iz drustva, on biva nagradjen tako sto gradi na najekskluzivnijoj lokaciji, mozda i u cijeloj RS. Kad je dosta? Kad nesto prelazi u nenormalno? Ima li kraja?

Znači ja sam bio u pravu kad sam rekao da nije u pitanju park niti izgradnja, već revolt na vlast, funkcionisanje iste, nepostojenaj zakona i slično. Zašto se onda serenda o betonu i drveću, parku i ostalim "mother nature" stvarima? Zašto neko ne napiše na tim transparentima "Radišiću lopovčino, nećeš graditi u mom gradu" i da li bi, da je taj isti puterom namazani Radišić, došao da izgradi park, botaničku baštu ili nešto slično, takođe neko protestovao zbog toga što on recimo nepoštenim parama gradi nešto društveno korisno?

Gmizavci iz opozicije su izmilili na površšinu nakon što su vidjeli da se protest protegao na par dana, sakupio solidan broj ljudi, pa sad valja malo popraviti sliku o sebi pred aktuelne izbore, ne bili se ogrebali za još koji mandat u skupštinskim klupama. Da su izletjeli na proteste odmah prvi dan, možda bi sve ovo i imalo ozbiljan karakter, ovako su prvo izvidili kako situacija izgleda, pa su PR službe zaključile, da bi im to bio dobar potez, čime je to pretvoreno u cirkus. Da su ekološki aktivisti i prirodnjaci, koji protestuju, gospodinu Stevandiću pretresli debelo dupe onim transparentima, jer im politički opozicionar nije potreban da se pred kamerama majmuniše i vrši ličnu promociju, možda bi stvarno sve to imalo ozbiljniji karakter.

Lijepo ja rekoh da je ovo orkestrirana i programirana gungula, koja u korist ide svima, a narod koji se eto kao bori za neko društveno dobro opet ispada glup i naivan. A ljigavci poput opozicionara iz PDP i SDS, wannabe politički disident Trifunović i ostali, samo izvlaeče korist. Dobijaju medijsku pažnju, isto kao i vladajuće strukture, koje ovako fino prikazuju da u državi (entitetu) ne vlada jednoumlje i diktatura, već eto ima i drugog mišljenja...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 13:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Po meni je sam protest usmjeren u pogrešnom pravcu - usmjeren je na trenutni povod (uništavanje parka), a ne ne stvarni uzrok tog i još dosta problema (iskorumpirano sudstvo). To isto sudstvo koje je obustavilo istragu protiv Dodika, Oslobodilo i li na simbolične kaznice osudilo odgovorne za milionske malverzacije oko M. Elektronike među kojima je i sam Radišić.. To isto tužilaštvo koje nije našlo za shodno da ispita i podigne optužnicu protiv odgovornih za prodaju zelene površine u centru BL po simboličnoj cijeni.. PO MENI JE ISKORUMPIRANI PRAVOSUDNI SISTEM RAK RANA OVOG DRUŠTVA!

Hajde recimo da organizujemo npr. protest kada Dodi opet dovabi Eštonovu na strukturalni dijalog, pa da dignemo transparent na kome še pisati da nije najveći pravosudni problem jebeno Tužilaštvo BiH niti VSTS nego da su i osnovni, okružni sudovi i tužilaštva iskorumpirani do neba..

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 14:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nitro je napisao:
Citiraj:
Ne radi se ISKLJUCIVO o toj lokaciji, da li je park, ili nije. Rijec je o principu. Tu gradi tip, koji je prije godinu-dve-tri bio osumnjicen, pritvaran za malverzacije sa DRUSTVENOM SVOJINOM, sudilo mu se, drz ne daj, ne da mi se sad traziti da li je na kraju bio osudjen, da li je sklopio neku pogodbu sa Tuzilastvom o priznanju krivice, i sl, sto nije nuzno najbitnije. Dakle, umjesto da covjek takvog profila, bude ekskomuniciran iz drustva, on biva nagradjen tako sto gradi na najekskluzivnijoj lokaciji, mozda i u cijeloj RS. Kad je dosta? Kad nesto prelazi u nenormalno? Ima li kraja?

Znači ja sam bio u pravu kad sam rekao da nije u pitanju park niti izgradnja, već revolt na vlast, funkcionisanje iste, nepostojenaj zakona i slično. Zašto se onda serenda o betonu i drveću, parku i ostalim "mother nature" stvarima? Zašto neko ne napiše na tim transparentima "Radišiću lopovčino, nećeš graditi u mom gradu" i da li bi, da je taj isti puterom namazani Radišić, došao da izgradi park, botaničku baštu ili nešto slično, takođe neko protestovao zbog toga što on recimo nepoštenim parama gradi nešto društveno korisno?

Gmizavci iz opozicije su izmilili na površšinu nakon što su vidjeli da se protest protegao na par dana, sakupio solidan broj ljudi, pa sad valja malo popraviti sliku o sebi pred aktuelne izbore, ne bili se ogrebali za još koji mandat u skupštinskim klupama. Da su izletjeli na proteste odmah prvi dan, možda bi sve ovo i imalo ozbiljan karakter, ovako su prvo izvidili kako situacija izgleda, pa su PR službe zaključile, da bi im to bio dobar potez, čime je to pretvoreno u cirkus. Da su ekološki aktivisti i prirodnjaci, koji protestuju, gospodinu Stevandiću pretresli debelo dupe onim transparentima, jer im politički opozicionar nije potreban da se pred kamerama majmuniše i vrši ličnu promociju, možda bi stvarno sve to imalo ozbiljniji karakter.

Lijepo ja rekoh da je ovo orkestrirana i programirana gungula, koja u korist ide svima, a narod koji se eto kao bori za neko društveno dobro opet ispada glup i naivan. A ljigavci poput opozicionara iz PDP i SDS, wannabe politički disident Trifunović i ostali, samo izvlaeče korist. Dobijaju medijsku pažnju, isto kao i vladajuće strukture, koje ovako fino prikazuju da u državi (entitetu) ne vlada jednoumlje i diktatura, već eto ima i drugog mišljenja...

Nitro, slabo citas. Fino sam rekao da se ne radi ISKLJUCIVO o parku, zelenisu, betonu. Da se na toj lokaciji, hipoteticki, pravi stambena zgrada za porodice poginulih, za socijalno ugrozene, i sl, sigurno bi bilo nezadovoljstva, ali primjetno manje. Dakle, ovde se radi o kombinaciji.

Opozicinari me ne zanimaju ni najmanje, barem ne Stevandic&Co.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]