banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 02:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jun 2012, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Gledaj nasmijanog murjaka na drugoj slici :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 20:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Ja samo ne znam šta je gore, ovi vladajući što misle da je sve njihovo ili ovi dupeuvlakači iz opozicije koji samo čekaju da se bilo šta desi u gradu pa da iskoriste u svrhu samopromocije.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
ma da najbolje vozaca,koji hljeb zaradjuje, da zajebava,nea sta junacina je.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
alkibijad je napisao:
ma da najbolje vozaca,koji hljeb zaradjuje, da zajebava,nea sta junacina je.

E baš to Alki. Pravi junak, izgleda da ne zna da i tog vozača čeka dijete kući.. :wink:

Opozicija - treba li komentarisati?!!!

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 20:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
papučar je napisao:
Mile ce dobiti izbore zbog ovih protesta, ovi su svakim danom sve ljigaviji.

Malo je postenih ljudi u opoziciji !

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tačnije rekao bih da su među vlasti i opozicijom veoma male razlike, ipak su to političari.

Međutim mene iznenađuju ovi jadni i bijedni pokušaji opozicije da se privuku uz narod i ostvare neku korist.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Cirkus Kolorado
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ajmo neke opklade, koliko ce ovi protesti jos trajati ...do 5-og ili 19-og sprata zgrade :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Danny ^_^ je napisao:
Pravi junak, izgleda da ne zna da i tog vozača čeka dijete kući.. :wink:

E brate i ti ga pretjera...pa nisu ga ubili ili ranili jbt već stali pred kamion da sprijece dalji utovar, kakve veze to ima sa pominjanjem djeteta?

Druga stvar je što bi valjalo protjerati kamion preko nekih njuska u našem gradu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Figurativno rečeno. Taj vozač je mali pijun u svemu tome koji radi za tu platicu i niko ga ništa ne pita, protestanti se fokusiraju na nebitne stvari. Ako stvarno hoće promjenu, to se sigurno neće uraditi na ovaj način.

Sumnjam da će biti išta od parka, pa je opet bolje izvući kakvu takvu korist, već su pričali o tome u temi, da se izvrši neka kompenzacija zemljišta, ako već ne mogu dobiti taj park a toliko ga žele, neka probaju izvući neko drugo zemljište. Dobili su publicitet i to bi se mnogo lakše ostvarilo. Mada možda nekome baš ova situacija odgovara..

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 21:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Jan 2010, 20:49
Dragi setaci,
jeste li razmisljali da ce narednih mjeseci ako ne i godina, minimalno 3 portira, nekoliko vozaca, bagerista, stolara, majstora raznih profila, inzenjera moci zaraditi “nekakvu platu” i pomoci svojim porodicama.
Sad neko moze reci moglo se graditi i na drugom mjestu ali onaj ko ima ideje i novac bira lokaciju.
Ova zgrada bi mogla da se napravi i u Bukvaleku i vjerovatno bi bila jeftinija ali centar je centar.
Da se razumijemo, nadam se da se svi slazemo da je dobijanje ove lokacije uradjeno preko veze ali sta na ovim prostorima ima da je na legalan nacin (od upisa djece u vrtic, srednju skolu ,zaposlenja, posjeta ljekaru, …..) vecina nas se ne ljuti ako imamo prijatelja koji moze malo pomoci pri rjesavanju tekucih problema “malo pogurati…”.
A neznam brate sta ste vidjeli fino na toj lokaciji od onih bivsih baraka, pa rupa za parkiranje, par klupa.
Opravdano se bune jedino ljudi koji sad nece moci da poprijeko idu od Hrasta prema centru.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
samo lagano kad ti tajkun srusi kucu jaukat ces

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 21:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
lukabanja je napisao:
Dragi setaci,
jeste li razmisljali da ce narednih mjeseci ako ne i godina, minimalno 3 portira, nekoliko vozaca, bagerista, stolara, majstora raznih profila, inzenjera moci zaraditi “nekakvu platu” i pomoci svojim porodicama.
Sad neko moze reci moglo se graditi i na drugom mjestu ali onaj ko ima ideje i novac bira lokaciju.
Ova zgrada bi mogla da se napravi i u Bukvaleku i vjerovatno bi bila jeftinija ali centar je centar.
Da se razumijemo, nadam se da se svi slazemo da je dobijanje ove lokacije uradjeno preko veze ali sta na ovim prostorima ima da je na legalan nacin (od upisa djece u vrtic, srednju skolu ,zaposlenja, posjeta ljekaru, …..) vecina nas se ne ljuti ako imamo prijatelja koji moze malo pomoci pri rjesavanju tekucih problema “malo pogurati…”.
A neznam brate sta ste vidjeli fino na toj lokaciji od onih bivsih baraka, pa rupa za parkiranje, par klupa.
Opravdano se bune jedino ljudi koji sad nece moci da poprijeko idu od Hrasta prema centru.

ja išao svaki dan na posao i nazad
sad moram mjenjati rutu

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Ja sam u "bolimeqrac" fazonu, gledam svoja posla. Ne znam, ako protestantima ne pomažem, neću im ni odmagati. Puno je tu galamdžija iz tog "nevladinog sektora" i nazovi "opozicije" koji samo koriste priliku za samopromociju i sa kojima nikako ne želim da se poistovjećujem, dok s druge strane vladajuća garnitura godinama pravi budale od svih nas. Ovakvi poput mene su možda čak i najgori, a svakako najbrojniji, zbog čije šutnje je sve i otišlo u qrac. "Ma jebeš to" nam je uzrečica.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
shoole je napisao:
Стевандић у пози "Држ'те ме да га не разбијем!":

Стевандић у пози "Моју Бањалуку си дошао да рушиш?!":

Konta da ce izigravanjem majmuna dobiti izbore?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ne bih se mjesao u vase rasprave, ali me samo zanima koliko kosta iznajmljivanje stefana filipovica na par dana (to je onaj isti sto je vodio neke proteste prije godinu/dve, bio je aktivan i na forumu pa je stao vrlo brzo)?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 23:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
lukabanja je napisao:
Dragi setaci,

1.) Ja se licno nadam da si ti jos u osnovnoj, da imas jos koju godinu do male mature.

2.) Jesi li ti razmisljao da bi 4000 porodica odmah sutra moglo lijepo da zivi, ako bi im se dopustilo da prodaju bijelo na standovima?

3.) Tvoja teorija izgleda otprilike glasi :"Imamo nelegalno ovo, nelegalno ono, sta fali da onda nelegalne bude i treca, peta, osma, stvar" ? Divno.

4) Ne radi se ISKLJUCIVO o toj lokaciji, da li je park, ili nije. Rijec je o principu. Tu gradi tip, koji je prije godinu-dve-tri bio osumnjicen, pritvaran za malverzacije sa DRUSTVENOM SVOJINOM, sudilo mu se, drz ne daj, ne da mi se sad traziti da li je na kraju bio osudjen, da li je sklopio neku pogodbu sa Tuzilastvom o priznanju krivice, i sl, sto nije nuzno najbitnije. Dakle, umjesto da covjek takvog profila, bude ekskomuniciran iz drustva, on biva nagradjen tako sto gradi na najekskluzivnijoj lokaciji, mozda i u cijeloj RS. Kad je dosta? Kad nesto prelazi u nenormalno? Ima li kraja?

Za ove sto se gade na pojave Stevandica, Puhala, onog debeltrbonje iz Buke, i sl. Ni meni nisu najsimpaticniji, ali vi ste izgleda spremni neku najnormalniju pojavu danas sutra proglasiti losom, nepotrebnom, smijurijom, i sl. Sutra da njih trojica stanu iza ideje da pedofilima treba pojacati kazne i osude, vi bi isto reagovali. Bas super.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Braneee je napisao:
ne bih se mjesao u vase rasprave, ali me samo zanima koliko kosta iznajmljivanje stefana filipovica na par dana (to je onaj isti sto je vodio neke proteste prije godinu/dve, bio je aktivan i na forumu pa je stao vrlo brzo)?

и уз то се могао изгуглати као оснивач неких ПДП страница на фејсбуку :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo naprijed.. Jebeš to, zar ne.. Danas uzmu park, sutra će uzeti neki drugi park gdje se vaše dijete igralo, prekosutra će vam povećati porez na 25%, pa će vam iza prekosutra staviti porez na vazduh..

Ja lično uopšte ne mislim da su ovi kristalno u pravu što se tiče parka. Ima tu svega, svako hoće neku promociju. Ali ja tražim samo da ljudi u svojim glavama RAZMISLE gdje ovo vodi. Bez uvrede ali najgori su ti koje ništa osim ličnog dobra ne zanima. Okreću se kako vjetsr duva.. Smo razmislite!

E baš zbog toga ste vi Balkanci u ku*cu i trebate ostati tamo, izvinjavam se ali je tako. Ja kao tinejdžer već 2 godine idem na proteste protiv smanjivanja penzija penzionerima sa prijateljima i porodicom. Ogroman broj ljudi. A zašto? Pa zato što će i mene za 40 godina čekati ta situacija i ti problemi! Pa na proteste nepismenih švedskih šumara dođe cijela intelektualna elita zemlje. A zašto? Pa ako nam briselske birokrate to uzmu, mi ćemo pući jer je to veliki dio izvoza i to nas dobrim dijelo m drži. KOLEKTIVNA SVIJESTI, IMA LI TE?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2012, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Пеле Мали je napisao:
и уз то се могао изгуглати као оснивач неких ПДП страница на фејсбуку :)

ma djecak je pravi buntovnik :lol:

edit:
deni, ovde izginulo 30+ hiljada ljudi (ofrlje cifra) i nista nisu promijenili...
ne mjenjaju se stvari tako...

Poslednji put menjao Braneee dana 05 Jun 2012, 23:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]