banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jan 2025, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Pa neće bankrotirati, nije još došlo do toga, samo će biti manje para za talove, a onda će se otvoriti Pandorina kutija kad bara postane premalena za toliko krokodila.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 16:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2018, 11:37
To je moj kraj, sa majčine strane su svi u rudniku još od osnivanja, ujak mi je izgubio život u tom rudniku.
RTE Ugljevik je vrhunac stranačkog zapošljavanja, oni u svakom momentu imaju preko 350 ljudi koji ne dolaze na posao ( nikada ) a primaju plate... A o uništavanju RTE i tenderima mogu se pisati hiljade i hiljade strana...
Ma koliko prezirem razmaženost zaposlenih tamo, oni nisu krivi što su zaposleni već oni koji su ih doveli.

Ni protiv Ljubiše ja ne bih imao ništa, samo da radi svoj posao i da grad funkcioniše, da se ne lažemo da je lokalni SNSD bolji pobjedio bi ( iako je semberski seljak poznat kao retard po izboru vlasti ) ...
Ako hoće da se bori protiv korupcije i sl neka ide u skupštinu a da nekom drugom da vodi grad, eno ima onog Radovanovića, ako ništa momak je pametniji od njega.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
skypostman je napisao:
Meni je zao svakog postenog radnika bez obzira za koga glasa. A rudarski posao je najtezi. Sutra kad ne bude struje, svi cemo na proteste.

Struje će faliti svakako i to ne iz razloga koji nam se medijski servira kao razlog gašenja TE već zbog zelene agende koju smo kao država potpisali.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 16:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Dec 2013, 02:05
Kazes semberski seljak reterd po izboru vlasti

Pre da takva kvalifikacija tebi prilici kad domacine ljude koji generacijam rade u svojim domacinstvima nazivas retardima

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 16:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Choban je napisao:
Pa neće bankrotirati, nije još došlo do toga, samo će biti manje para za talove, a onda će se otvoriti Pandorina kutija kad bara postane premalena za toliko krokodila.
Kako neće? RiTE duguju Slovencima skoro 400 miliona KM plus trećinu proizvedene struje, Gacko malo-malo ne radi zbog lošeg uglja, privrede kao da i nema, a i ono malo što ima je opterećeno novim nametima. Naftna industrija je u ruskim rukama, samo čekam sankcije. Stočarstvo ne postoji, ostatak poljoprivrede je još koprca. Ako ne bankrotiramo sad hoćemo uskoro.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koje gluposti valja ovaj PIB pa Ljubiša daje podsticaje za poljoprivrednike koji su bolji i najveći u Rs...da ne kažem u čitavoj BiH...i to svima bez obzira na stranačku pripadnost kao što je u BL

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 17:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2018, 11:37
Nema više domaćina dobri moj, nema više čestitih da se ne lažemo ni u gradu ... ne razdvajam ja ... Političari su slika i prilika naroda.
Kako nije retard kada bira Miću i Ljubišu, iako je onaj kandidat SNSD dobar lik i još bolji doktor ne bih mu dao da pridje gradskoj upravi.
Jebeno grad zadnjih 30 godina su vodili doktori i nastavnici ... ma bježi hajde mi reci da je to normalno...
Imali su opciju, Mileta Pejčića, lik uspješan ekonomista, bivši pripadnik VRS, dva puta ranjavan, niko za njega sem jednog nepropisnog parkiranja nikad ništa nije mogao loše reći. I dobije tipa 3000 glasova... O čemu da pričamo

Za podsticaje se zna ko dobija, kao i uvijek samo "podobni" ... Dodješ i prodješ Semberijom i pitaš Seljake ko je koliko dobio i sve će ti biti jasno. Ja sam u Semberiji zato i znam šta govorim...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ne lupaj gluposti...podsticaji za predanu pšenicu su bili 10 feninga po kilogramu ,podsticaji po zasijanoj površini 100 km po hektaru i sa tim se hvalio čak i onaj Marinković što je predsjednik udruženja poljoprivrednika RSa a sam je član SNSDa i bio je na njihovoj listi za odbornika...ne širi dezinformacije.Poređenja radi u Laktašima koji su grad sa agrarnom tradicijom gdje vlada SNSD budžet za poljoprivredu iznosi 400 000 km....sramota
Drugo,kakve veze ima što je neko više puta ranjavan...pa i mi smo u Laktašima imali na listi za odbornika RVI,tri puta ranjavan,odlikovan u ratu pa su mnogo više glasova dobili tatini tajkunski sinovi iz SNSDa

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Kako neće?

Javni dug Italije iznosi 136,8 odsto BDP-a pa nije bankrotirala.
Podatak od prije dva dana.

A evo za R.Srpsku.
Citiraj:
"Јavni dug RS-a bio je najveći 2005. godine, 53,68 posto BDP-a, a sada je 33,33 posto. Dug RS-a ne raste kako tvrdi opozicija, već pada. RS neće bankrotirati bez obzira ko to tvrdio. Za nas idu bolji dani u narednoj godini jer ispunjavamo sve obaveze i sprovodimo dogovorenu konsolidaciju budžeta", rekla je Vidović.

Ovo je oz decembra sa jednog medija iz Federacije, da ne lijepim sa proSNSD medija.

Ima još mjesta za manevar (do 50 odsto).

Mani se tih priča o bankrotu koje serviraju neki mediji, mahom iz Federacije i neki domaći političari.
Ali, da kola mogu rapidno nizbrdo. I te kako mogu. I tu je problem.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Мало материјала са Фејсбука:

Slika

Slika

Slika

Slika

Е, сад, ово посљедње ми је мало stretch... једино да имамо кога из БН па да потврди приче.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da dodam na ono moje gore da ni BiH nije pretjerano zadužena (kad se pogledaju oba entiteta), ali bar kod nas u R. Srpskoj problem je sama struktura jer se često ovi naši zadužuju po nepovoljnim uslovima.
Ali opet, daleko je to od priča o prezaduženosti i bankrotu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

podržao je proteste i vukan i poslanik sds-a u nsrs dr maja iz pd

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 19:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Podijelio stipendija vise nego sto je smio.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeb' ga promaklo. Izborna god'na.
Ako padne na tome onda je stvarno panglu.

Ima pravilnik/odluka i ako je dodjeljivao mimo toga onda ga stvarno mogu optužiti. Još ako je on sam donio odluku pa postupao mimo odluke...

Al dobro, jedan lik iz njegove partije je svojevremeno budžet Srpske vozao u gepeku i vadio lovu po potrebi. Bukvalno.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 22:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Choban je napisao:
_зока je napisao:
Kako neće?

Javni dug Italije iznosi 136,8 odsto BDP-a pa nije bankrotirala.
Podatak od prije dva dana.

A evo za R.Srpsku.
Citiraj:
"Јavni dug RS-a bio je najveći 2005. godine, 53,68 posto BDP-a, a sada je 33,33 posto. Dug RS-a ne raste kako tvrdi opozicija, već pada. RS neće bankrotirati bez obzira ko to tvrdio. Za nas idu bolji dani u narednoj godini jer ispunjavamo sve obaveze i sprovodimo dogovorenu konsolidaciju budžeta", rekla je Vidović.

Ovo je oz decembra sa jednog medija iz Federacije, da ne lijepim sa proSNSD medija.

Ima još mjesta za manevar (do 50 odsto).

Mani se tih priča o bankrotu koje serviraju neki mediji, mahom iz Federacije i neki domaći političari.
Ali, da kola mogu rapidno nizbrdo. I te kako mogu. I tu je problem.
Ne gledam niti čitam federalne medije. Ni ove naše, konfederalne.
Kratko sam vozio Italija-Slovenija. Svako seoce maltene u Italiji ima neku firmu koja proizvodi nešto i to dalje izvozi. Mi izvozimo samo drvenu građu.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Proizvode puno, ali i vole da troše i da se zadužuju.

A mi ne izvozimo samo drvenu građu. Najviše smo izvozili struju.
Problem je što se ne radi dovoljno da se privuče više stranih investitora, ali i podstaknu domaći investitori da više ulažu u proizvodnju.

Poslednji put menjao Choban dana 18 Jan 2025, 22:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2025, 22:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Choban je napisao:
Al dobro, jedan lik iz njegove partije je svojevremeno budžet Srpske vozao u gepeku i vadio lovu po potrebi. Bukvalno.

Jer je inače budžet vreća para iz koje se vade pare po potrebi... Ladno se još vjeruje u tu priču.
Koliko sam čuo, vozao je knjigu protokola i pečat u gepeku, pa pravio razne odluke o dodjeli sredstava na licu mjesta, ali je to naravno kroz priču preraslo u to da je imao čitav budžet RS u kešu u gepeku.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2025, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Choban je napisao:
Rivaldinho je napisao:
Држава се гаси, привреда пуца, по иностранству се просе кредити да би се преживјело, рјешење - хапси градоначелника који толико лоше и непоштено ради да му грађани града дају још више гласова на референдуму, него на изборима.

Oni su glasali kontra SNSD, a ne za Ljubišu. Što dovoljno pokazuje broj ljudi koliko je jutros bilo ispred zgrade tužilaštva u BN. Uz sve pozive na jednoj televiziji i po mrežama.

A to da se "država gasi" neki govore godinama. Samo sa su njihovi puleni u vlasti, onda bi govorili drugačije.
A mi koji to gledamo već 35 godina kako se gasi?

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2025, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ta država od prije 35 godina se ugasila.
Srpska nastala prije 33 godine, ovakva BiH prije 30.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2025, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Uz svoje konstatacije dodaj da su zadnje dvije i okupirane zadnjih skoro 30 godina....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]