to sto ste pisali o politici,sto bi rekao Sojic-prevazidjeno

....otkad je Brale napisao onu mitsku recenicu "sve sto treba da imate-imate,sve sto treba da nemate-nemate",otad mi je pleonazam pisati o nasoj politici,jer covjek je jednim postom sublimirao i objasnio ono sto ja nisam uspjevao pet godina,svojim kilometarskim obracanjima,zlobnici bi rekli i pateticnim
ukratko,njihovo je da otvaraju sushi restorane i dobijaju po tri miliona jer nisu narkomani,nase je da sjedimo kraj mlakih radijatora,da psujemo sto ne letimo iz Mahovljana,da nas Alen Islamovic i brega uveseljavaju za Srpsku Novu Godinu,da se hvalimo kako ne izlazimo na izbore,takodje,nase je i da pricamo kako su svi isti......ili da ispadamo vickasti crtanjem miki mausa na glasackom listicu....umjesto mog,ili bilo kakvog drugog komentara,jos jednom citirati gospodina Braleta i njegovu recenicu u kojoj se nalaze svi odgovori na sva moguca pitanja vezana za nas...
Citiraj:
Ma ne treba reagovat svi se lijepo ponasate nema talasanja.
Obiljezavate sto treba obiljezavat, radujete se onome cemu treba da se radujete, nemate sve sto treba da nemate i tako to....
Cuva vas alfa muzijak stas bolje.
a sto se tice ovog gurmanskog dijela....volio bih probat i to,da ne umrem a da ne znam sta je sushi

...zaista,nit sam kad probao,niti imam veze kako izgleda...oticicu u taj restoran nekad,ali sa nekim potkovanim,ko je vec jeo to,da mi pokaze....da ne moram pitat konobare jel i ovdje vazi bonton da se riba jede rukom,ili ipak imaju neki escajzi,ili ne daj Boze,stapici